Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Φυσικα κ μπορουμε!! ημουν σιγουρος γμτο για τη σημερινη νικη μας...στο τσαφ..πουτ@να...
ηταν ευκαιρια να γραψουμε και αλλη μια χρυση σελιδα κ να βαλουμε την τοττεναμ εκει που βαλαμε κ τη βιαγιαρεαλ,τη φενερ κ αλλες πολλες..στις ηττημενες ομαδες που περασαν απ το ναο...(εστω κ με τα δευτερα..)
δεν πειραζει..κραταω την εμφανιση του β ημιχρονου, την εικονα της γεματης τουμπας...
τα κραταω...κ τωρα τα αφηνω κ παω στη νεα σμυρνη!!
διαβαστε το αρθρο του υποτιθεμενου δημοσιογραφισκου ζαχαριαδη στον σπορ εφ εμ την βραδια που ο σαλπι κανει το καλυτερο του παιχνιδι εδω και καιρο αυτος μας λεει για τα χρηματα που παιρνει και τα χωνει και στον βιερι ο ανθρωπος ειναι επικυνδυνος και ειναι φανερο οτι παιρνει εντολες οπως και ο αλλος ο τζορμπατζογλου ο οποιος εδω και καιρο το μονο που κανει ειναι να τα χωνει στην διοικηση
Πιστεύω οτι θα πάρουμε το πολύ 3 με Ρούμπιν, πιθανότερο για 1 το βλέπω, οπότε με τους 6 αναγκαίους απο τα τσεκούρια, θα έχουμε 8 με μια πιθανή ήττα στο Λονδίνο.
Άρα θέλουμε μάλλον συνδυασμούς αποτελεσμάτων των άλλων δυο, των Ρώσων και των Άγγλων..
ειναι λιγο ασχετο με τον αγωνα...θελω την κυριακη να παω στον αγωνα με νιονιο...θ βρω εισητηρια απο τα 500 που μας δινουν και σε ποια θυρα θα ειμαστε ...οποιος ξερει παρακαλω να μου απαντησει με πμ...
Κρίμα γιατί χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε ένα συνονθύλευμα παιχτών που δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπαίξουν μαζί. Η τότεναμ εντυπωσίασε αρνητικά με αυτή την "τρύπια" άμυνα. Τώρα θέλει εκτός έδρας 2 νίκες και σε συνδυασμό τις 2 εντός έδρας νίκες, θα ρεφάρουμε τους χαμένους βαθμούς.
Ο σαλπιγγίδης ήταν ο καλύτερος του γηπέδου.
Μυαλωμενο παιχνιδι απο ολη την ομαδα..Οσοι βλεπανε τα δευτερα με μισο ματι καταλαβανε για τι ομαδα μιλαμε.Οταν αρχιζανε και τρεχανε μεναμε πισω.
Μ'αρεσε το συστημα μπολονι με ολη την εξυπναδα του και αξιοποιησε ολους τους παιχτες και τις δυνατοτητες καθενος.Δεν υστερησε κανεις.Μονο περιμεναμε ισως λιγα περισσοτερα απο το βιειρινια...
Η ομαδα εχει μεταλλο και ξερει να παιζει στην ευρωπη..
Απλα καποιες φορες σου καθεται το ματς και καποιες αλλα οχι.
Σημερα δε μας εκατσε...
εγω παντος τετοιο εγκεφαλικο παιχνιδι ειχα καιρο να δω απο την ομαδα
αφηστε τις βλακωδεις διαπιστωσεις και πανηγυριστε για την ομαδα....
στην ευρωπη εγραψε οτι τοτεναμ αφησε βαθμους στον ναο
τωρα πρωτα δευτερα τριτα στα πελε μου ας φερνανε τους μαο μαο ουτε που με νοιαζει
μετα απο 100 χρονοια κανεναν δεν θα τον νοιαζει με ποιους επαιξε η τοτεναμ οπως και κανενας δεν θα θυμαται αν ο λινο το εβαλε η το εχασε αλλα ολοι θα λενε μετα απο 100 χρονια οτι μετα τον αγιαξ και την φενερ ουτε η τοτεναμ κερδισε τον ΠΑΟΚ
αφηστε λοιπον τις κοτσανες και πανηγυριστε...
οοοοοοοοοοοοοοοοοΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....
δεστε και το περιφημο ποκ απο την γαργαρα στην τσαπου και αντιστροφως .....
και ετσι οπως πανε σε κανα 2-3 χρονια η ευρωπη θα ακουνε ελλαδα και μονο ΠΑΟΚ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ
gika ΣΥΓΝΩΜΗ κιολας ρε φιλε αλλα εγω θα ελεγα να πας να κανεις κανα τσεκαπ
εδω θα ειμαστε να δουμε αυτη η ομαδα με αυτους τους παικτες ποσους ποντους θα χασει
οποια ομαδα παει να τους υποτιμησει και ανοιχτει θα ματωσει