παιδια ζηταω συγνωμη εγω φταιωLord_GayrosSlayer έγραψε:Αυτός πρέπει να βρήκε την γυναίκα του με ΠΑΟΚτσή. Δεν εξηγείται αλλιώς.
FC Karpaty Lviv - Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια και Παραλειπόμενα
Re: FC Karpaty Lviv - Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια και Παραλειπόμενα
Μαγκες αν μπορεσει να ανεβασει κανενας το παιχνιδακι!!!Ειναι για αποθηκευση σε φακελο SOTOS!!!
- Caballo Viejo
Πρόοκρισηηη!
Αν και νοσταλγώ Σπάθα, Κάκο και Παμπορίδη με αυτά που είδα απόψε… Καλά είναι δυνατόν να παίζει αυτό το κοράκι Γιουρόπα – Λιγκ;
Αν και νοσταλγώ Σπάθα, Κάκο και Παμπορίδη με αυτά που είδα απόψε… Καλά είναι δυνατόν να παίζει αυτό το κοράκι Γιουρόπα – Λιγκ;
Sera4 έγραψε:διαιτητης και εποπτης πρεπει να δωσαν πολυ κωλο στους ουκρανους χθες...δεν εξηγειται αλλιως τετοια διαιτησια...μιλαμε εποχες γαυρου οσοι ειδαν καταλαβαν...
δωσανε κωλο ή τους δωσανε κανα δυο διμετρες να μωρε να εχουν παρεα στον υπνο τους τα παιδια σε ξενη χωρα.
μπα για παθητικους τους κοβω αδερφε τι γκομενες...

Στο ημίχρονο θα έσκαγα.Ευτυχώς ο Σώτος καθάρισε την μπουγάδα.
Αλλά ο διαιτητής και ο κ@ργιόλης ο επόπτης για σκότωμα.
Τέλος πάντων. Τέλος καλό όλα καλά
Και τώρα μεταγραφούλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Αλλά ο διαιτητής και ο κ@ργιόλης ο επόπτης για σκότωμα.
Τέλος πάντων. Τέλος καλό όλα καλά
Και τώρα μεταγραφούλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Να συμπληρώσω για το διαιτητή ότι δε δίνει καθαρό πέναλτι λίγο πριν σουτάρει ο Μπαλάφας. Μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση.
βικτορ που εισαι βρε βικτορ παλι στην πολυθρονα και βλεπεις nova;δεν εβαλες μυαλο;ησυχασε τωρα σε μεγαλη ομαδα εισαι........συνομιλια του ζευγους βιτολο το χειμωνα

δεν κρατιεμαι σορι για το off topic
δεν κρατιεμαι σορι για το off topic
γαλλος δεν ηταν? ανεραστος μ@λ@κ@ς δηλαδη !geonov29 έγραψε:
δωσανε κωλο ή τους δωσανε κανα δυο διμετρες να μωρε να εχουν παρεα στον υπνο τους τα παιδια σε ξενη χωρα.
θελω το βιντεακι που την πεφτει στην ουκρανη οποιος το χει !
παντως πρεπει να παραδεχτω οτι ολοι οι αεκτζηδες στην καφετερια (αθηνα, πριν τον ΠΑΟΚ ειχε την κουλα) πανηγυρισαν το γκολ και ριχναν γαλλικα στον εποπτη
ΠΑΟΚ με κεφαλαία αδερφέ.
Lord_GayrosSlayer
εδιτ: εχεις δικιο αδελφε
Οι δύο αγώνες με την Καρπάτη μου θύμισαν τα παλιά τα χρόνια, τότε που παίζαμε ψυχωμένα στας Ευρώπας και αποκλειόμασταν με ψηλά το κεφάλι με ήττα εκτός έδρας και ισοπαλία στην έδρα μας. Σκεφτόμουν τότε τι φταίει και έρχονται έτσι ανάποδα τα αποτελέσματα.
Σήμερα είμαι πραγματικά ευχαριστημένος που είδα την άλλη όψη του νομίσματος. Που βρήκαμε μια δυνατή ομάδα απέναντί μας και όχι τίποτα ψόφια άλογα και τους αποκλείσαμε με νίκη και ισοπαλία. Η σούμα θα μπορούσε άνετα να βγάλει δύο νίκες αλλά εκείνος ο καραφλός ο αμυντικός τους με το σημαιάκι καθάρισε στην άμυνα.
Μου άρεσε που δεν έβγαλε τον Γεωργιάδη. Μου άρεσε που πρώτη αλλαγή ήταν ο αχαρακτήριστος Βιειρίνια.
Σήμερα είμαι πραγματικά ευχαριστημένος που είδα την άλλη όψη του νομίσματος. Που βρήκαμε μια δυνατή ομάδα απέναντί μας και όχι τίποτα ψόφια άλογα και τους αποκλείσαμε με νίκη και ισοπαλία. Η σούμα θα μπορούσε άνετα να βγάλει δύο νίκες αλλά εκείνος ο καραφλός ο αμυντικός τους με το σημαιάκι καθάρισε στην άμυνα.
Μου άρεσε που δεν έβγαλε τον Γεωργιάδη. Μου άρεσε που πρώτη αλλαγή ήταν ο αχαρακτήριστος Βιειρίνια.
Ο Βιερίνιας να ούμε απόψε δεν έπαιξε αυτό που έπρεπε αλλα δε μπορείς να τον λές αχαρακτήριστο.....είναι κρίμας και ντροπή για αυτα που δίνει και θα Δώσει στην ομάδα φίλε ΠΑΟΚΤΣΗ.
σωστος ο αβολετοι η ομαδα εχει αποκτησει μεταλλο.......καμια αμφισβητηση για αυτο..
Το ωραίο είναι ότι ο Μπόλονις δείχνει οτι δε καταλαβαίνει από αστέρια ....ταλέντα και παιχταράδες και τους κάνει αλλαγή!
μ αρεσει και που παντα λεει και τα στραβα...γιατι θυμαμαι περσι με πδ τα παιδια προσπαθησανε και μπραβο κα////καλυτερα μαστιγιο