Προετοιμασία - Σκέψεις & σχόλια
Re: Προετοιμασία - Σκέψεις & σχόλια
Υπάρχει λέει πανό που γράφει "ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ 20.000 ΔΙΑΡΚΕΊΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΊΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΟΤΈ "....

- PaOkArAsIrAkLiO
Ωραία ήταν, πολυ κόσμο είχε...οι βόλτες μέσα στο γήπεδο από τον κάθε γελοίο δεν λείπουν και γενικά όμορφο κλίμα...
Καλή αρχή..
Καλή αρχή..
- PaOkArAsIrAkLiO
ναι...οχι πολλα κουτσομπολια, πρωτη φορα που εγινε κανονικη πρωτη προπονηση, το διτερμα περιεργο και οχι για χειροκροτημα, γενικα η ομαδα σοβαρη, η οργανωση τραγικη ομως καθως καθε πικραμενος τριγυρνουσε στον αγωνιστικο χωρο...αποντος του θοδωρα χορεψαν τα ποντικια..προβλεπω στροφη στη φυσικη κατασταση παντως για φετος οποτε περιμενω γεροδεμενους αλματερους ευρυστερνους για μεταγραφες 
προβλεπω ενοχλησεις στο δικεφαλο και στη τσεπη απο αυριο

προβλεπω ενοχλησεις στο δικεφαλο και στη τσεπη απο αυριο
ο βιειρνια πρεπει να τα εφτυσε παντως ετσι οπως τον εκοψα...
ωραια ηταν αρκει να μην εφερνε οποιος να ναι βολτες γυρω απο τον αγωνιστικο χωρο...πολυ τρεξιμο πολλες ασκησεις με το μπολονι να δινει το καλο παραδειγμα και να συμμετεχει σε πολλες απο αυτες...
απο πιτσιρικαδες οσο μπορεσα να ξεχωρισω με αρεσε ο παπαδοπουλος πολυ καλος και πολυ καλη εντυπωση το δεξι στοπερ απο την ομαδα με τα πρασινα δεν ξερω ποιος ηταν εχω τη εντυπωση ομως οτι ηταν ο πετρισεβιτς χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια...ας βοηθησει και καποιος...
ωραια ηταν αρκει να μην εφερνε οποιος να ναι βολτες γυρω απο τον αγωνιστικο χωρο...πολυ τρεξιμο πολλες ασκησεις με το μπολονι να δινει το καλο παραδειγμα και να συμμετεχει σε πολλες απο αυτες...
απο πιτσιρικαδες οσο μπορεσα να ξεχωρισω με αρεσε ο παπαδοπουλος πολυ καλος και πολυ καλη εντυπωση το δεξι στοπερ απο την ομαδα με τα πρασινα δεν ξερω ποιος ηταν εχω τη εντυπωση ομως οτι ηταν ο πετρισεβιτς χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια...ας βοηθησει και καποιος...

αυτη η κοροιδια να περιφερεται ο καθε ασχετος εντος κ περιξ του γηπεδου ποτε θα σταματησει??????τοσο ζωα ειμαστε........ΠΑΟΚ ειμαστε,οχι η ελπις χορτερου......
πολυ τρεξιμο για πρωτη προπονηση κ μου αρεσε πολυ κ το διπλο,αν κ ηταν λιγο μπερδεμα....αλλα υποθετω αυτο εγινε για να ειναι ολο οι παικτες σε εγρηγορση
αντε καλη σεζον να εχουμε......

Χαίρομαι γιατί και οι 4 που σχολιάσαμε μείναμε στα ''πράματα'' που τριγυρνούσανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο...
Ο κάθε πατέρας έπαιρνε το γιο του και μπούκαρε μέσα...Δεν είμαι αυστηρός αλλά ρε σεις που το είδατε αυτό; Ας τελειώσει η πρώτη και μετά ντου με τα πιτσιρίκια και βοσκήστε όσο θέλετε...
Εγώ έφυγα μόλις μπήκε η ομάδα και πήγε στο κέντρο και ο άλλος πήγε σα λακαμάς και μιλούσε στους παίκτες..
Ξενέρωμα μεγάλο γενικά γιατί στα όσα χρόνια πάω την σεβόμασταν την πρώτη...
ΑΚόμη και τότε που είμασταν 3000 και δεν γωνρίζαμε κανέναν πέρα από τον Σπάσιτς τον Σλάτζιαν....
Αλλά τέλος πάντων...
γκρίνια με την πρώτη θ με πείτε...
Ο κάθε πατέρας έπαιρνε το γιο του και μπούκαρε μέσα...Δεν είμαι αυστηρός αλλά ρε σεις που το είδατε αυτό; Ας τελειώσει η πρώτη και μετά ντου με τα πιτσιρίκια και βοσκήστε όσο θέλετε...
Εγώ έφυγα μόλις μπήκε η ομάδα και πήγε στο κέντρο και ο άλλος πήγε σα λακαμάς και μιλούσε στους παίκτες..
Ξενέρωμα μεγάλο γενικά γιατί στα όσα χρόνια πάω την σεβόμασταν την πρώτη...
ΑΚόμη και τότε που είμασταν 3000 και δεν γωνρίζαμε κανέναν πέρα από τον Σπάσιτς τον Σλάτζιαν....
Αλλά τέλος πάντων...
γκρίνια με την πρώτη θ με πείτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 27 Ιουν 2011, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Sera4 έγραψε:απο πιτσιρικαδες οσο μπορεσα να ξεχωρισω με αρεσε ο παπαδοπουλος πολυ καλος και πολυ καλη εντυπωση το δεξι στοπερ απο την ομαδα με τα πρασινα δεν ξερω ποιος ηταν εχω τη εντυπωση ομως οτι ηταν ο πετρισεβιτς χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια...ας βοηθησει και καποιος...
Το δεξί μπακ νομίζω είναι ο Αποστολόπουλος...ας με διορθώσει κανείς αν κάνω λάθος...
δε λεω τον αποστολοπολου(μιας και το ανεφερες εξισου καλος)... απο τα 2 στοπερ το δεξι απο εκεινη την ομαδα λεω εναν με κεφαλι ξυρισμενο με την ψιλη που το ειχε παρει... 
υγ βασικα βλεποντας και αυτη την εικονα νομιζω ο πετρισεβιτς ειναι(πισω απο τον μιρο)...εξαιρετικες εντυπωσεις με αφησε...

αλλα μπορει να ειναι και αυτος

υγ βασικα βλεποντας και αυτη την εικονα νομιζω ο πετρισεβιτς ειναι(πισω απο τον μιρο)...εξαιρετικες εντυπωσεις με αφησε...

αλλα μπορει να ειναι και αυτος

Η αποστολή για Άρνεμ
Oλοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου στη Σουρωτή και αμέσως μετά έγινε γνωστή η αποστολή που θα πετάξει το πρωί της Δευτέρας για το Άρνεμ της Ολλανδίας.
Τελικά ο Μπόλονι επέλεξε να πάρει μαζί του 26 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Χαλκιάς, Γιακουμής, Γλύκος, Kresic, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Ιντζίδης, Κουρδάκης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Arias, Etto, Garcia, Ivic, Lino, Robert, Savini, Sznaucner, Vieirinha.
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... stolh.html
Oλοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου στη Σουρωτή και αμέσως μετά έγινε γνωστή η αποστολή που θα πετάξει το πρωί της Δευτέρας για το Άρνεμ της Ολλανδίας.
Τελικά ο Μπόλονι επέλεξε να πάρει μαζί του 26 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Χαλκιάς, Γιακουμής, Γλύκος, Kresic, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Ιντζίδης, Κουρδάκης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Arias, Etto, Garcia, Ivic, Lino, Robert, Savini, Sznaucner, Vieirinha.
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... stolh.html
δεν πηρε κανενα απο τους πολυ νεους παντως με οτι και αν αυτο σημαινει...και αυτους που πηρε ειναι αποστολοπουλος-ιντζιδης κουρδακης(δεν εχουμε και σεν μπακ) μωυσιαδης (δεν εχουμε επιθετικο) οποτε μαλλον αναγκαστικα καποιους τωρα οι αλλοι τι θα απογινουν δανεικοικλπ να δουμε....