Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 26/5 19:00 nova3
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 26/5 19:00 Novasports
Ελα ρε 45 ευρω για τρια ματς ΠΑΟΚ και ειναι πολλα και ειδικα σε ματς με τον αρη?
-
Betonieras έγραψε:Eπειδη δεν ειδα κανεις να το αναφερει αδερφια, ακριβουτσικα τα εισητηρια ετσι...? Ας εβαζε ο κ.Μιλτιαδης 25€ κ τα 3 ματς της σειρας, σε πνευμα ιδιο με την ΠΑΕ κ αν δεν φευγαν 4000 θα μασταν αξιοι της μοιρας μας. Κ ας εληγε 3-0 η 3-1 η σειρα (μακαρι!!!) κ ας πηγαινε τζαμπανταν το εισητηριο για 3ο ματς. Αλλα ενα 45αρι για τα 3 ματσακια καθεται βαρυ. Νταξει δεν παω να δω ουτε τον Μπανε ουτε τον Πετζα. ΠΑΟΚ ειμαστε διπλα στην ομαδα αλλα κυριοι στην ΚΑΕ να στε κ λιγο στο πνευμα των καιρων. Ετσι δε προκειται να παμε μπροστα...
Φίλε μου ήδη είμαστε άξιοι της μοίρας μας όπως λες, γιατί ο κυρ-Μιλτιάδης σου έβαλε στην αρχή το διαρκείας με 50 ευρώ, αλλά δε βλέπω να φιλοτιμήθηκε κανείς..Και μέσα σε αυτό το ξεφτιλισμένο 50ευρω σου είχε και την Ευρώπη, αλλά και τα ματς για τα πλευ-οφ, ενώ η ΠΑΕ έβγαλε επιπλέον διαρκείας για τα πλέυ-οφ. Αυτά τα 25 ευρώ της ΠΑΕ που λες είναι Ε-Π-Ι-Π-Λ-Ε-Ο-Ν!!!
Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε κάτι ή τουλάχιστον ενημερωθείτε από κάπου. Αν έπαιρνες διαρκείας το καλοκαίρι, τώρα θα σου έβγαινε 2,5 ευρώ το κάθε ματς, αφού με 50 ευρώ θα έβλεπες 20-21 ματς!!! Σταματήστε αυτή την καραμέλα και τις δικαιολογίες και στηρίξτε επιτέλους. Κι εμένα δε μ' αρέσει αυτή η διοίκηση και κράζω συνέχεια, αλλά τώρα είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Μη γινόμαστε και γραφικοί κάθε τρείς και λίγο.
Καλώς τα παιδιά...
Τα 15 ευρώ ήταν πολλά στα προηγούμενα παιχνίδια όχι γι'αυτά και τη σημασία τους.Δέκα χρόνια περιμέναμε...
Τα 15 ευρώ ήταν πολλά στα προηγούμενα παιχνίδια όχι γι'αυτά και τη σημασία τους.Δέκα χρόνια περιμέναμε...
- Aureliano Buendia
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 26/5 19:00 nova3
Ωπ να 'σου και αρθογράφος ο palok
. Ωραία η εισαγωγή με την παλιά γκόμενα και τις αναμνήσεις
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Για τα εισιτήρια, νυσάφι ρε παιδιά, ήμαρτον. Είναι μικροί τελικοί με τον Άρη και ο νικητής μάλλον βγαίνει απευθείας στην Ευρωλίγκα. 15 ευρώ δεν είναι υπέρογκο ποσό. Με εγγραφή σε συνδεσμο έπαιρνες διαρκείας με 50 ευρώ γιαόλη τη χρονιά
Όποιος θεωρεί τα 45 ευρώ για 3 ματς πολλά, ας κάτσει σπίτι του, δεν παρακαλάμε κανέναν.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άγχος, πολύ άγχος, πάρα πολύ άγχος.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Για τα εισιτήρια, νυσάφι ρε παιδιά, ήμαρτον. Είναι μικροί τελικοί με τον Άρη και ο νικητής μάλλον βγαίνει απευθείας στην Ευρωλίγκα. 15 ευρώ δεν είναι υπέρογκο ποσό. Με εγγραφή σε συνδεσμο έπαιρνες διαρκείας με 50 ευρώ γιαόλη τη χρονιά

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άγχος, πολύ άγχος, πάρα πολύ άγχος.

- Aureliano Buendia
palok έγραψε:ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ - Επιστροφή στο... παρελθόν
Στο έκτο διαδικαστικού χαρακτήρα ο Δικέφαλος τσαλακώνει τον Άρη και παίρνει νίκη γοήτρου με 67-90.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τη σεζόν 1994-95 ο ΠΑΟΚ αποκλείει και πάλι τον Άρη στα προημιτελικά. Το μόνο που κατάφεραν οι «κίτρινοι» ήταν να κερδίσουν ως γηπεδούχοι το δεύτερο ματς με 84-73. Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο (84-82) και το τρίτο (76-69) και προχώρησε στην επόμενη φάση.
Τη σεζόν 1995-96 οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες και πάλι στην πρώτη φάση των πλέι οφ και το πρώτο παιχνίδι περνά στην ιστορία ως η πιο ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη εκείνη την εποχή! Με τους Πρέλεβιτς, Στογιάκοβιτς και Φάντεμπεργκ να σημειώνουν 78 πόντους μαζί ο ΠΑΟΚ ισοπεδώνει τον Άρη με 70-102! Ο πληγωμένος Άρης δεν είχε απαντήσεις και με νέα νίκη με 99-88 ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απολογισμός: Στα χρόνια της Αυτοκρατορίας του ο Άρης είχε. πελατειακή σχέση με τον ΠΑΟΚ. Του πήρε επτά νίκες κι έχασε δύο φορές στην τετραετία 1987-91. Τα κόλπα άλλαξαν από το 1992, αφότου ο Δικέφαλος έχει συνολικό ρεκόρ 11-1 επί του Άρη!
http://www.sportnet.gr/report.php?id=264138
Κατά σειρά να πω:
1)Δεν το θυμόμουν πως ήταν διαδικαστικό εκείνο το 90-67 υπέρ ημών. Άλλες εποχές γενικότερα. Είχαμε χάσει τον τίτλο όμως οι οπαδοί μας κάναν πάρτι στις κατάμεστες κερκίδες (τον έχω ξαναδεί ολόκληρο τον αγώνα σε vhs) λόγω της άνετης νίκης. Τώρα σε ανάλογη περίπτωση θα είχαν σπάσει τα αυτοκίνητα των παικτών, θα κράζαν στα ραδιόφωνα δεν θα πήγαινε κανείς γήπεδο και θα έκαναν ντου στους σκοληκοπαδούς στα Πανεπιστήμια. Θλίψη.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2)Θυμάμαι τη νίκη τους με 84-73 οπου είχαν ισοφαρίσει σε 1-1. Είχαν ξεσαλώσει γιατί αυτή η νίκη έβαζε τέλος σε ένα τεράστιο σερί δικών μας νικών.Νίκη στο δεύτερο γύρο το '93, 4 νίκες το '94, 2 νίκες το '95 στην κανονική περίοδο, 1 στο πρώτο ματς των play off, νομίζω είχε προηγηθεί και η Λαμία. Αν δεν κάνω λάθος δηλαδή, 9 σερί νίκες, μετά τη συντριβή με 88-56 στον πρώτο γύρο το '93. Ας παρέμβει ο Γκόρντον να μου πει αν ισχύει αυτό που λέω. Τότε θυμάμαι δεν διανοούμουν καν να χάσουμε από τον Άρη. Ευτυχώς η τάξη επανήλθε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Το τέλος της χρονιάς είχε Αστεριάδη και Χωλόπουλο όμως...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3)Ο Φάντεμπεργκ να καρφώνει μανιασμένα, να μετράμε στις κερκίδες 100 μούντζες και να βγάζουμε το σύνθημα "Τις μανές σας γαμάμε καθε μέρα...". Ωραίες στιγμές, όλα έδειχναν τέλεια τότε. Ήταν και μεγάλη καύλα διότι μας είχαν κερδίσει 2 φορές νομίζω στην κανονική περίοδο. Μετά τη Βιτόρια, τα πήρε όλα ο διάολος όμως

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4)Αυτοί μας είχαν γκόμενες 4-5 χρόνια, αν συνυπολογίσει κανείς και το '91, για το οποίο με διακατέχει ακόμη ένα απόλυτο συναίσθημα ολοκληρωτικής άρνησης. Το φοβερό είναι ότι εμείς τους είχαμε ακόμη πιο γκόμενες στα επόμενα 6-7 χρόνια. Σε συνομήλικό ας πούμε κολλητό αρειανό, η εικόνα που του έχει μείνει είναι να κλαίει μετά από ματς με τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, εμείς δεν συνοδεύαμε τη φάση με πρωταθλήματα

Προσοχη,σημερα,στους διπλανους σας!Ολο και καποιο σκουληκι θα υπαρχει για να πεταξει κατι και να τιμωρηθουμε!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ!ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ!
Το Παλατακι προσφερεται για τρελα γουστα με φωνη.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ!ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ!
Το Παλατακι προσφερεται για τρελα γουστα με φωνη.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Re: Π.Α.Ο.Κ - Άρης, 26/5 19:00 Novasports
palok έγραψε:gash04 έγραψε:Κάτσε γράψε ένα μπρε!
in your face ρε!![]()
![]()
Αντε και συγγραφεας ευχομαι.

τα αγοράζω ρε τα κείμενα από τον master (ξέρεις ποιόν
) ...
[youtube]e5PWbTseMx0[/youtube]

[youtube]e5PWbTseMx0[/youtube]
-
Καταρχήν να χαιρετίσω κι εγώ την προσπάθεια του Σκουντοπαπαδογιαννοκαρύδα (σαν το "Σπανοβαγγελοδημήτρης ακούστηκε!
) του PAOKMANIA, του άξιου συνεχιστή του Ολιβάρες, του ταρατατζούμ ταρατατζούμ τιτανοτεράστιου (με τη γλαφυρή και αιχμηρή πένα) εκκολαπτούμενου δημοσιογράφου Πάλοκ και να κάνω και μια πρόβλεψη για το τελικό σκορ, για να γουστάρει και λίγο ο Gash..Ένα 78-65 μου έχει καρφωθεί εδώ και μέρες, δε ξέρω γιατί...

- trel@menos
αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ. νικη πασει θυσια. ειμαι αισιοδοξος. προσοχη στην κερκιδα. δεν χρειαζεται απαντησεις στις προκλησεις των σκουληκιων.
- Aureliano Buendia
Μ' αρέσει το παιχνίδι αυτό με τις προβλέψεις σκορ
72-62 δαγκωτό

72-62 δαγκωτό
83-47...
τα ρεκορ,να σπανε σταδιακα...στο επομενο 83-46 κ παει λεγοντας...
τα ρεκορ,να σπανε σταδιακα...στο επομενο 83-46 κ παει λεγοντας...
mpafos4 έγραψε:Προσοχη,σημερα,στους διπλανους σας!Ολο και καποιο σκουληκι θα υπαρχει για να πεταξει κατι και να τιμωρηθουμε!
Έχουμε αρκετούς υποψήφιους "δικούς μας" να το κάνουν. Εγώ θέλω να ρωτήσω άλλο. Αν πετάξουμε μέσα το σκουλήκι που πέταξε κάτι, τιμωρούμαστε για ρίψη αντικειμένων;