12. Zvonko Buljan
- paokmaniak
Re: 12. Zvonko Buljan
Εγω πιστευω οτι ειναι ο πιο αδικημενος παικτης απο χρονο συμμετοχης με εξαιρεση το ματς μεσα στην Καβαλα που δεν ηταν καλος οσο χρονο εχει παρει μου εχει δειξει καλα στοιχεια και ειναι λιγος ο χρονος που παιρνει αναλογικα (βλεπωντας και το χρονο που παιρνει ο ταγαροΚαλλες)
- Aureliano Buendia
Είχαμε και 10 ριμπάουντ λιγότερα, θα μπορούσε να βοηθήσει στον τομέα αυτό, όπου έχει και έφεση
1 λεπτό και κάτι ψηλά χθες ....
Τι γίνεται και δεν παίζει ?
Πάντως ενημερώνει το twitter κάθε φορά που τελειώνει την προπόνηση. Σαν να είναι λίγο ρέμπελος...
Τι γίνεται και δεν παίζει ?
Πάντως ενημερώνει το twitter κάθε φορά που τελειώνει την προπόνηση. Σαν να είναι λίγο ρέμπελος...

αν αληθεύει οτι τραυματίστηκε ο ταπούτος μένουνε με 4ο ψηλό τον τσαιρέλλη. κατά τη γνώμη μου πρέπει να ρίξουμε όλο το βάρος στους 3 κοντούς και τον bavcic. τον bavcic στην άμυνα απέξω μπορεί να τον παίξει ο κροάτης ενώ στην επίθεση μπορεί να τον τραβηξει προς τα έξω.
Ειναι ευκαιρια να αξιοποιηθει πολυ περισσοτερο στο ερχομενο ματς.Αμυντικα και επιθετικα μπορει να μας δωσει πολυ περισσοτερες λυσεις απο τον Καλλε.
- cristiano4
Καταλύτης ονομάζεται μία χημική ουσία που αλλάζει τη ταχύτητα μιας χημικής αντίδρασης χωρίς όμως να μεταβάλλεται η ίδια.
Επιτέλους βγήκε από τη ναφθαλίνη, τούς μπέρδεψε με τις διαφορετικές κινήσεις του σε σχέση με τον Ντόζιερ.
Επιτέλους βγήκε από τη ναφθαλίνη, τούς μπέρδεψε με τις διαφορετικές κινήσεις του σε σχέση με τον Ντόζιερ.
ετσι ακριβως...ιδιως στα ριμπαουντ και στα μπλοκ αουτ κατω απο τη ρακετα αρχοντας...
- stavrospgr
- PAPA TSIBIKOS
Γέμισε την ρακέτα σήμερα και σε άμυνα και σε επίθεση.
Έβαλε κοτρόνα στην σημερινή νίκη μας.
Έβαλε κοτρόνα στην σημερινή νίκη μας.

- PaOkArAsIrAkLiO
Πολυ σταθερος και δυνατος στα ριμπαουντ σημερα, βοηθησε παρα πολυ.Ευτυχως ανεβαινει τωρα που τον χρειαζομαστε.
- paokmaniak
Mε δικαιωσε το πουλεν μου. Σουλη το μονο σου λαθος ειναι φετος ειναι αμαρτια να παιζει ο Καλλες στη θεση τουpaokmaniak έγραψε:Εγω πιστευω οτι ειναι ο πιο αδικημενος παικτης απο χρονο συμμετοχης με εξαιρεση το ματς μεσα στην Καβαλα που δεν ηταν καλος οσο χρονο εχει παρει μου εχει δειξει καλα στοιχεια και ειναι λιγος ο χρονος που παιρνει αναλογικα (βλεπωντας και το χρονο που παιρνει ο ταγαροΚαλλες)
Αληθεια? μπραβο τουpaok87 έγραψε:Καταλύτης ονομάζεται μία χημική ουσία που αλλάζει τη ταχύτητα μιας χημικής αντίδρασης χωρίς όμως να μεταβάλλεται η ίδια.

Η χειρονομία του Μπούλγιαν
Με δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του αγώνα στο Αλεξάνδρειο και τον ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει τη νίκη, οι παίκτες του «Δικεφάλου» έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια προσπαθώντας να αποφύγουν τα αντικείμενα και τις φωτοβολίες που εκτοξεύτηκαν από την εξέδρα. Ωστόσο, ο Ζβόνκο Μπούλγιαν προέβη σε μια κίνηση που μάλλον δεν βοήθησε και πολύ στην ηρεμία της κατάστασης, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να χειρονομεί άσεμνα προς τους οπαδούς του Άρη.
Όπως βλέπετε, στη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα η προκλητική κίνηση του Κροάτη άσου, η οποία ασχέτως με την ατμόσφαιρα και τις συνθήκες, δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει γίνει.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=265432