Αγγελίες
Re: Αγγελίες
Eπειδη ετυχε να ψαχνω για κατι, επεσα σε ενα αρκετα καλο σαιτ με αγγελιες απο αντικειμενα κι οχι μονο..
Οποιος θελει ας ριξει ενα βλεφαρο..
Οποιος θελει ας ριξει ενα βλεφαρο..
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.aggeliopolis.gr/
- Μπαρκαρούτσος
Αδέρφια, ψάχνω δουλειά γιατί φέτος είναι ζόρικα τα πράγματα... Είναι η 3η εβδομάδα που ψάχνομαι και έχω συμπεράνει πως για να βρω γρήγορα δουλειά πρέπει να έχω προϋπηρεσία, ή να έχω μ*νί....!
Στο δια ταύτα, μπορώ να δουλέψω σερβιτόρος σε μαγαζί (πρωί) και επίσης μπορώ να γράφω κείμενα γρήγορα και με σωστή ορθογραφία.. (αυτό για γραφεία, εταιρίες και όπου αλλού χρειάζονται κάποιον να γράφει γρήγορα σε PC)...
Όποιος χρειάζεται κάτι από τα δύο (ή ξέρει κάποιον που χρειάζεται κάτι από τα 2) ας στείλει pm...
EDIT: Έχω δουλέψει και για 2 μήνες σε site με αθλητικά, ως αρθρογράφος για τα νέα του Π.Α.Ο.Κ.!
Στο δια ταύτα, μπορώ να δουλέψω σερβιτόρος σε μαγαζί (πρωί) και επίσης μπορώ να γράφω κείμενα γρήγορα και με σωστή ορθογραφία.. (αυτό για γραφεία, εταιρίες και όπου αλλού χρειάζονται κάποιον να γράφει γρήγορα σε PC)...
Όποιος χρειάζεται κάτι από τα δύο (ή ξέρει κάποιον που χρειάζεται κάτι από τα 2) ας στείλει pm...
EDIT: Έχω δουλέψει και για 2 μήνες σε site με αθλητικά, ως αρθρογράφος για τα νέα του Π.Α.Ο.Κ.!
- Dinos_Liverpool
- navigator11
Κανένα ΠΑΟΚοκιθαριστόπουλο που να "ψήνεται" για μια Ibanez rg420eg bam διετίας,σε άψογη κατάσταση εμφανισιακά και ηχητικά, σεταρισμένη πρόσφατα (πριν 4μηνο), κομπλέ λέμεεεεε; Δική μου είναι, σαν τα μάτια μου την είχα αλλά λέω να πάρω κάτι ποιοτικά ανώτερο για τόνωση του ενδιαφέροντος. Όποιος, άμεσα ή έμμεσα, ενδιαφερόμενος ας μου στείλει mail στο masmge@gmail.com. Η τιμή θα κυμανθεί από 370 Ευρώ και κάτω, ανάλογα με τη ... συμπάθεια που έχω στον ενδιαφερόμενο!!!

- navigator11
Τι εγινε Πετρο,την κανουμε απο τη θαλπωρη της οικογενειας?pgetsos έγραψε:Ψάχνω για Αθήνα, τραπέζι κουζίνας χωρίς καρέκλες, και καναπέ. Τα λεφτά είναι λίγα
Re: Απ: Αγγελίες
Μέχρι να γίνει το προξενιό, ανοίγω σπιτικό με την νυν σύζυγο

navigator11 έγραψε:Στον ΑΣ Άρη θα τα κάνεις δωρεά;

Re: Απ: Αγγελίες
Δευτερο χερι δεν ψωνιζουμε εμειςpgetsos έγραψε:Μέχρι να γίνει το προξενιό, ανοίγω σπιτικό με την νυν σύζυγο
navigator11 έγραψε:Στον ΑΣ Άρη θα τα κάνεις δωρεά;
Προσεχουμε για να εχουμε.pgetsos έγραψε:Με πληγώνεις τελευταία..
Δεν φτανει που ξενοκοιτας,το δημοσιευεις και στο νο1 παγκοσμιως forum.