Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 49-77

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 9/3 18:00 nova3

Δημοσίευση από DC »

Είδα μόνο το τελευταίο 10λεπτο. Δεν περίμενα κάτι παραπάνω.
Παίζαμε χωρίς 3 πενταδάτους (και με την προσθήκη παίδα για την συμπλήρωση 10άδας) απέναντι σε μια ομάδα που κυνηγάει ευρωλίγκα.
Από τέτοια παιχνίδια (και πέραν της περηφάνιας και της υστεροφημίας μας) μένουν και θετικά. Όπως το "ψήσιμο" των πιτσιρικάδων.
Δυστυχώς, τα πάντα τα κινεί το χρήμα και εμείς δεν το έχουμε. Ήταν και η τιμωρία της έδρας και έδεσε το γλυκό.
Μακάρι να βρεθούν τα χρήματα για δυο καλές προσθήκες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

KalamarGiannis έγραψε:δεν είναι η χάλια εμφάνιση και η άμυνα που επέτρεπε στους πάντες από τον Ολυμπιακό να σκοράρουν ελεύθεροι...ακόμα και ο έφηβός τους έβαλε τρίποντο...
είναι ότι πίεσαν συνέχεια σε όλο το ματς τον άσσο και είχαμε τρικυμία...σήμερα πείστικα αμετάκλητα ότι ο Γιαννακίδης δεν κάνει για Α1. Και ο Αποστολίδης με το ζόρι μπορεί να σταθεί σε μικρές ομάδες...να κατεβάσουν δεν μπορούσαν ρε παιδιά...αφού ένας παιχτούρας στην κερκίδα-που ήταν από τους κορυφαίους στο παιδικό του ΠΑΟΚ τότε αρχές του 80 που παίζαμε στο τοπικό- μου πρότεινε να κατέβω να κατεβάζω μπάλα...παρά την μεγάλη τιμή γιατί το παιδί ξέρει μπάσκετ δεν το χάρηκα το απόγευμα λόγω της τσόντας...άσε του είπα εξάλλου γεράσαμε εμείς τα παιδιά του που είχε μαζί ψηλώνουν και σύντομα θα είναι έτοιμοι...
σοβαρά τώρα, γιατί ρε φούστηδες πιτριρικάδες με τα ασπρόμαυρα και την τιμημένη στολή, δεν γυαλίζει το μάτι σας όταν μπαίνετε; γιατί ο κάθε Καλαμπάκας δεν τρώει σίδερα όταν ο Σπανούλης που δεν έχει να χάσει τίποτα χτυπάει και λυσάει; αχχχχ

το χειρότερο όλων είναι η κατάντια. Η κερκιδούλα που μέχρι τα μέσα του Β΄ ήταν υποτονική, οι παίκτες διαδικαστικοί, η διαφορά μεγάλωνε και κάπου εκεί στους 20 κανείς δεν σκέφτηκε να μην φάμε τη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία -που ήταν 24- ,
ο γαύρος πίεζε κανονικά, έκανε ροτέισιον, άρπαξε κάθε ευκαιρία να σκοράρει, πήρε μέχρι και το τελευταίο σουτ!
αν μπορούσε θα σου έβαζε και 100 και 200 πόντους...τέτοιοι φλώροι είναι- αντε γαμ Ιβκοβιτς κωλόγερε...
μας έχασες το F4 της Αθήνας,
και τώρα ούτε καν μας ξέρεις ούτε μας είδες...αλήτη.
Και δεν με νοιάζει που δεν παίξαν καν φερ πλει, αλλά το ότι ΕΓΩ λυπάμαι τον εαυτό μου, ντρέπομαι για τον πρόεδρο μου, δεν έχω να πληρώσω καθαρίστρια, και θα τη βγάλω με Σέντερ τον κανένα...και άσσο τον όποιο τυχαίο...πουτάν ζωή.Καταραμένε παντελονάτε..α στο διάλο όλοι.

ΥΓ ευχαριστημένος μόνο από τον Δέδα σήμερα, και λίγο προσπάθεια είδα από τον Αράπη.
αυτό το τσογλάνι ο Σπανούλης ότι έκανε έμπαινε

Αδερφε μου!!!! Μεγαλη κουβεντα ειπες!!! Ναι ο μεγααααλος δασκαλος αφησε τον Πρελεβιτς να μαρκαρει εναν παικτη που μας εβαλε 4 συνεχομενα τριποντα ονοματι Ιακοπινι και εφαγε τζαμπα τη διαφορα!
Αλλα μετα το σημερινο προτεινω να μπει στη μαυρη λιστα για τον μη σεβασμο στην καταντια του ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Ήμουν μέσα μετά από τόσο καιρό και απογοητεύτηκα κάναμε 3 μήνες να δούμε την ομάδα μας και αυτή ήταν η υποδοχή??
Τι άλλαξε από το τελευταίο παιχνίδι που ήμασταν 5000 μέσα???
Όσο αφορά το παιχνίδι παίζαν οι παίκτες του gay εναντίων 7 παικτών επιπέδου Α1(το πολύ). Καλά για φαιρ πλέι άστο ρεεεεεε ανήλικος ακούμπησε τον Γλυνιαδάκη(2.16) και το δώσαν(λιγότερο από λεπτό για να λήξει). Ρε συ Νίλσεν τι drama queen έγινες ούτε ο Γκασόλ(ο μεγάλος) τόση κλάψα. Τα μόνα θετικά από τον αγώνα πως δεν τιμωρηθήκαμε και οι εμπειρίες που πήραν οι πιτσιρικάδες.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Το μονο που πρεπει να παρουμε απο το παιχνίδι ειναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρουσια κοσμου.. ελα οκ σταματαω την πλακα :mrgreen: :| Με αρεσε πολυ ο Καλες... μπορει να μην ειναι 5αρι με κιλα αλλα εχει @@ και δεν φοβαται πλεον να παει να καρφωσει ή να αφησει την μπαλα οσο πιο κοντα γινεται...

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

το πορνό πόσο έληξε, γιατί δεν μπήκε το σκορ στον τίτλο του τόπικ?
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Sorry αλλά...
ο Καλές δεν μου αρέσει γιατί τον πιάνει πανικός όταν έχει να παίξει προσωπική άμυνα, καταφεύγει αμέσως σε φάουλ και γενικά ποτέ δεν κερδίζει την φάση, δηλ. ούτε να πιέσει ελαφρά και να αστοχήσει ο αντίπαλος δεν μπορεί. Τον παρατήρησα και κατάλαβα ότι έχει τελείως λάθος στάση σώματος, λυγίζει τα κανιά του πολύ χαμηλά λες και είναι περιφερειακός...δεν ξέρω θεωρητικά ποια στάση είναι η σωστή που προσπαθεί να πάρει, αλλά το αποτέλεσμα είναι να φαίνεται σαν πάπια, να έχει κάκιστη ισσοροπία και να χάνει πάντα τον παίκτη του. Και αποφάσισα εντός μου ότι το κάνει τελείως λάθος και κρίμα για τον ίδιο να μην είναι στην Αμερική ή την Γιουγκοσλαβία να τον προπονήσει κάποιος ειδικός σωστά...
τώρα γιατί λέω το κάνει λάθος; απλούστατα δεν το έχω δει πουθενά αυτό που κάνει...αν ήταν σωστό δεν θα το κάνα κι άλλοι ψηλοί; Γενικά σκεφτόμουν κρίμα τα 2,10 να μην παίζει ούτε καλή άμυνα ψηλά , που μπορούσε λόγω φυσικού ταλέντου γνωστός μαλλιάς αριστερός και βλάκας που έπαιζε σε μας κάτι χρονάκια...

Denis ποιόν Γλυνιαδάκη ρε συ, τον Αράπη που τον κατέβασαν στο μοναδικό του μπάσιμο δεν μπορούσε να το δώσει; γαμώ τα κοράκια βλέπουν νέο παιδί να προσπαθεί και σεβασμός μηδέν..καλύτερα να μη θυμώσουμε τον Σοφό (ειρωνικά το είχε πει ο κουμουνιστής στο αεροπλάνο, τον ρωτήσαν τι κάνει και παίζει στην κορυφή της ρακέτας σκρινάροντας να σουτάρει ο Κόρφας και είπε ρωτήστε τον Σοφό...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τετ 09 Μαρ 2011, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

49-77
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

πάψε ρε, πονάει.

Στο F4 της Αθήνας είδα όλα τα ματς ήμουν τότε φοιτητής εκεί...
αυτό και η πρώτη συναυλία των manowar στην Ελλάδα ήταν 2 από τις 3 μέρες που τις πέρασα από πολύ πρωί ως αργά το βράδυ στο ΣΕΦ...(η 3η ήταν με μια ρωσίδα του πατιναζ πάγου που ξετρελάθηκα...)

Και έλεγα για το F4: ο Σκάνσι δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο , άφησε το ταλέντο του Κούκοτς να απλωθεί...ο Μπάνε και οι Κλιφ Μπάρλοου βρέθηκαν σε μέτρια μέρα, και ο Σοφός που του έλειπε ο Τζέκος άφησε τον Μπουντουράκο να παλεύει να κρατήσει τον Κούκοτς που του έριχνε 2 κεφάλια...για μένα πάντως το μάτς χάθηκε από το πάγκο, που αντί για στρατηγική πήγε να το γυρίσει με γιουρούσια του Μπάνε...και όχι δεν φταίει ο παίκτης, αυτό μπορούσε αυτό έκανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Πέμ 10 Μαρ 2011, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Τον Αράπη δεν το σέβονται γιατί έκανε 2 ερμπολ :lol: :lol:
Όσο αφορά τον Καλλέ μα με το που πάει για άμυνα αυτό που έχει στο μυαλό του είναι το φάουλ και μετά ότι καταφέρει. Κρίμα γιατί θα μπορούσε να παίξει με το σώμα που έχει :evil:
Δες κανα pm
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Η απορία μου είναι αφού είπαμε ότι ο Σούλης τον πιστεύει γιατί δεν του μαθαίνει άμυνα;
ή ισχύει ότι και για όλους του αγγουρο-ψηλούς: είναι ανεπίδεκτοι; (από ζήλια τα λέω που ο Θεός δεν με έκανε 20 πόντους παραπάνω)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντωμεταξύ μιλάμε για παίκτες 21-24 ετών (αράπης, καλαμπάκας, γιαννακίδης, καλλές). ίδια σειρά με keselj και teodosic...
ο βασιλειάδης (που μπασκετικά καθαρά είναι σήμερα απλά ένας καλός παίκτης) στα 18 του (αν δεν κάνω λάθος) έβαζε 15αρες. τα ίδια φυσικά και ο μαυροκεφαλίδης. αναπόφευκτες, αν και ίσως άδικες οι συγκρίσεις...
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Καθόλου άδικες, είναι αυτό που λένε αιώνιο ταλέντο :lol:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

όχι σοβαρά τώρα, περιμένεις από τον Γιαννακίδη να δεις ποτέ 15αρα;
εδώ ολόκληρο ματς παλεύει να βρει ένα πάτημα για σουτ, σήμερα 2 θυμάμαι και μάλιστα τα έχασε...

ο Αράπης με το δίμετρο κορμί του παίζει γκαρντ; μου έκανε θετικότατη εντύπωση που μάρκαρε τον αντίπαλο άσσο!
ίσως ο μόνος λόγος για χαμόγελο σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Πέμ 10 Μαρ 2011, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

και ναι ρε του την είπα του καφετζή, πολυχρομα καλαμάκια για το φραπέ, εγώ δηλαδή πως έστειλα τη μάνα μου στο τζάμπο κι έφερε ασπρόμαυρα;
με αυτό το σχόλιο τέλος! πάλι ο μισόχαζος του χωριού έγινα...
πάω για ύπνο ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Πέμ 10 Μαρ 2011, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

KalamarGiannis έγραψε:πάψε ρε, πονάει.

Στο F4 της Αθήνας είδα όλα τα ματς ήμουν τότε φοιτητής εκεί...
αυτό και η πρώτη συναυλία των manowar στην Ελλάδα ήταν 2 από τις 3 μέρες που τις πέρασα από πολύ πρωί ως αργά το βράδυ στο ΣΕΦ...(η 3η ήταν με μια ρωσίδα του πατιναζ πάγου που ξετρελάθηκα...)

Και έλεγα για το F4: ο Σκάνσι δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο , άφησε το ταλέντο του Κούκοτς να απλωθεί...ο Μπάνε και οι Κλιφ Μπάρλοου βρέθηκαν σε μέτρια μέρα, και ο Σοφός που του έλειπε ο Τζέκος άφησε τον Μπουντουράκο να παλεύει να κρατήσει τον Κούκοτς που του έριχνε 2 κεφάλια...για μένα πάντως το μάτς χάθηκε από το πάγκο, που αντί για στρατηγική πήγε να το γυρίσει με γιουρούσια του Μπάνε...και όχι δεν φταίει ο παίκτης, αυτό μπορούσε αυτό έκανε.

Εννοειται οτι δεν εφταιγε ο παικτης! Αυτα μπορουσε αυτα εκανε. Ο μεγαλος προπονηταρας ομως τι εκανε? Αντι να κλειδωσει τον Ιακοπινι μετα το πρωτο τριποντο... αντε και μετα το δευτερο ρε πουστη μου το αφησε στην τυχη του και γαμησε την ευκαιρια μας να αλλαξουμε σελιδα στην ιστορια μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”