Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1/novaHD
- Aureliano Buendia
Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1
Καλύτερα να έρθει Χ γιατί αν έρθει διπλό με τα μυαλά που κουβαλάμε θα πάμε για βρούβες στον τελικό της μεθεπόμενης Τετάρτης.
- Federacion
αμα δε μας ήξερα με τα χρόνια
θα μπορούσα να διαφωνήσω
τώρα που μας ξέρω
δεν μου κάνει καρδιά να συμφωνήσω
κατάλαβες;
θα μπορούσα να διαφωνήσω
τώρα που μας ξέρω
δεν μου κάνει καρδιά να συμφωνήσω
κατάλαβες;
- Aureliano Buendia
φετος πρεπει να παμε να πουλησουμε τρελα εμεις (οπως στο 1-3 και στα πεναλτι)και οχι να μας πουλησουν αυτοι
-
Έξω Γκαρσια, Κοντρερας, Βιερινια. Μεσα Σαβινι,Αριας, Κουτσια.
Πάμε με τους υπόλοιπους για το αποτέλεσμα και βούρ για γαυρο.
Πάμε με τους υπόλοιπους για το αποτέλεσμα και βούρ για γαυρο.
- ΑποστόληςΑ
Πάμε για διπλό, γιατί έχουμε πολλά χρωστούμενα από πέρυσι.
ΠΡΟΣΟΧΗ στις κάρτες, γιατί ο διαιτητής φοβάμαι ότι θα πάει για γρήγορες κίτρινες που θα γίνουν εύκολες κόκκινες.
Προσοχή να μην κάνουμε πέναλτυ, γιατί θα πέσουν ΚΑΙ κάρτες (όπως έγινε στην Ισπανία, στο φοβερό παιχνίδι της Valencia ενάντια στην ηρωική Malaga των Αράβων)
Χαλκιάς
Snau - Cirillo - Contreras - Lino
Arias - Garcia
Σαλπι - Ivic - Vieirinha
Αθανασιάδης
Στο β΄ημίχρονο θέλω Μουσλι και Μπαλάφα, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
ΠΡΟΣΟΧΗ στις κάρτες, γιατί ο διαιτητής φοβάμαι ότι θα πάει για γρήγορες κίτρινες που θα γίνουν εύκολες κόκκινες.
Προσοχή να μην κάνουμε πέναλτυ, γιατί θα πέσουν ΚΑΙ κάρτες (όπως έγινε στην Ισπανία, στο φοβερό παιχνίδι της Valencia ενάντια στην ηρωική Malaga των Αράβων)
Χαλκιάς
Snau - Cirillo - Contreras - Lino
Arias - Garcia
Σαλπι - Ivic - Vieirinha
Αθανασιάδης
Στο β΄ημίχρονο θέλω Μουσλι και Μπαλάφα, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Εκλιπαρώ και θερμοπαρακαλώ τον Χάβο να μην βάλει βασικούς παίχτες στο ματς με τον Άρη.
Χάβο ........Ζαγοράκη ξυπνήστε και να είστε υποψιασμένοι.Ο Μαρινάκης 100% θα σπρώξει χρήμα και θα βάλει λυτούς και δεμένους για να χάσουμε βασικούς παίχτες με κόκκινες οπωσδήποτε.
Τα γαμοσκούληκα θα στοχοποιήσουν τον Βιερίνια να τον σακατέψουν.
Γράψτε τον ρούλη στα @@ σας .............ακόμα και με τα δεύτερα αυτή την ομάδα την πηδάμε για πλάκα.
Το πρωτάθλημα το χάσαμε........νικώντας τον ρούλη δεν κερδίζουμε τίποτα.Αντιθέτως θέλουμε το κύπελλο και μπορούμε να το σηκώσουμε.Εννοείτε κιόλας ότι αν μας δούνε με 11άδα φιλικού τα σκουλήκια θα φρικάρουν γιατί θα τους δείξουμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν.
Έχει αρχίσει ο πόλεμος μάγκες.Στο πόλεμο θέλει στρατηγική και σωστή διαχείριση του στρατεύματος.Δυστυχώς πλέον το ματς πρώτα παίζετε εκτός γηπέδου και μετά μέσα.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΧΑΒΟ .......ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΟΔΕΝΤΡΟ.
ΟΧΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.
Μη τους δώσετε τη χαρά ότι μας κόψανε το κύπελλο.Να τους δώσουμε τη χαρά ότι μας χρωστάνε την παραμονή.
Χάβο ........Ζαγοράκη ξυπνήστε και να είστε υποψιασμένοι.Ο Μαρινάκης 100% θα σπρώξει χρήμα και θα βάλει λυτούς και δεμένους για να χάσουμε βασικούς παίχτες με κόκκινες οπωσδήποτε.
Γράψτε τον ρούλη στα @@ σας .............ακόμα και με τα δεύτερα αυτή την ομάδα την πηδάμε για πλάκα.
Το πρωτάθλημα το χάσαμε........νικώντας τον ρούλη δεν κερδίζουμε τίποτα.Αντιθέτως θέλουμε το κύπελλο και μπορούμε να το σηκώσουμε.Εννοείτε κιόλας ότι αν μας δούνε με 11άδα φιλικού τα σκουλήκια θα φρικάρουν γιατί θα τους δείξουμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν.
Έχει αρχίσει ο πόλεμος μάγκες.Στο πόλεμο θέλει στρατηγική και σωστή διαχείριση του στρατεύματος.Δυστυχώς πλέον το ματς πρώτα παίζετε εκτός γηπέδου και μετά μέσα.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Μη τους δώσετε τη χαρά ότι μας κόψανε το κύπελλο.Να τους δώσουμε τη χαρά ότι μας χρωστάνε την παραμονή.
Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova
gash04 έγραψε:Πρέπει να λάβει χώρα ο αγώνας ποιο αργά και ο Φερνάντο Χάβος να βάλει την Κ20 καλύτερα.
Ελπίζω η ακαδημία μας απο τα επόμενα παιχνίδια να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία είναι κρίμα πιθανοί μελλοντικοί παίχτες μας να παίζουν στα αλώνια της Βου σε χωματόδρομους και αλάνες και να ρισκάρουμε πιθανό τραυματισμό.
Ρε Γκας γιατι βαζετε τετοιο τιτλο ρε συ?
Τι ειμαστε εμεις για να βγαζουμε τετοιο κομπλεξ? Αυτα που κοροιδευουμε θα κανουμε?
Πολυ σημασια δινουμε σε ενα ματς "ζεσταμα" πριν τη μαχη με το γαυρο.
Στο στημενο πρωταθλημα, αυτο το αποτελεσμα με τον αρη στο χαριλαου δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια.
ΥΓ: Μακάρι να ειχα το ροστερ να ανταπεξέλθω σ'ολα τα ματς. Δε το εχω ομως και πρεπει να βαλω προτεραιότητες.
Argonaut4 έγραψε:Ο Μαρινάκης 100% θα σπρώξει χρήμα και θα βάλει λυτούς και δεμένους για να χάσουμε βασικούς παίχτες με κόκκινες οπωσδήποτε.
Συμφωνώ 100% με το ...θερμόαιμο...αδερφό !!!
Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova
giapas έγραψε:Ρε Γκας γιατι βαζετε τετοιο τιτλο ρε συ?
Τι ειμαστε εμεις για να βγαζουμε τετοιο κομπλεξ? Αυτα που κοροιδευουμε θα κανουμε?
Επειδή ο τίτλος μπήκε από μένα,δυό κουβέντες μόνο.
Πλανάσαι πλάνη οικτρά,αν νομίζεις ότι το παραπάνω φανερώνει κόμπλεξ εκτός και αν οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.Την πραγματικότητα απεικονίζει χωρίς καμμιά μα καμμιά υπερβολή και δεν το αναλύω παραπέρα.
- kataramenos5
Σωστός ο Bono .Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...
Τη Κυριακη θελω ένα ηχηρότατο ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ!! από Τιμωρό η Κλαους.Εις τριπλούν.
Τη Κυριακη θελω ένα ηχηρότατο ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ!! από Τιμωρό η Κλαους.Εις τριπλούν.

Κάποια πράγματα ξεφεύγουν. Εδώ και καιρό.
Το φόρουμ χάνει σε επίπεδο. Έχει γίνει παιδική χαρά. Δε ήταν αυτός ο στόχος του όταν φτιάχτηκε.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από κάποια παιδιά να αναβαθμιστεί και να λειτουργήσει σε ψηλό επίπεδο. Αλλά πλέον πολλοί το έχουν ξεχάσει εδώ ή δεν το γνωρίζουν καν...
Κι αυτό είναι κρίμα και για το φόρουμ αλλά και για την όλη προσπάθεια.
Το φόρουμ χάνει σε επίπεδο. Έχει γίνει παιδική χαρά. Δε ήταν αυτός ο στόχος του όταν φτιάχτηκε.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από κάποια παιδιά να αναβαθμιστεί και να λειτουργήσει σε ψηλό επίπεδο. Αλλά πλέον πολλοί το έχουν ξεχάσει εδώ ή δεν το γνωρίζουν καν...
Κι αυτό είναι κρίμα και για το φόρουμ αλλά και για την όλη προσπάθεια.
Στον παιδοτοπο του κλεανθη θελω 11αδα με πολλες αλλαγες διοτι το ματσακιον
της αλλης τεταρτης με τους δυναστες του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι.......
ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!
της αλλης τεταρτης με τους δυναστες του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι.......
ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!
Ηρθε παλι η ωρα να ασχοληθουμε με τους ανυπαρκτους.......
Λοιπον,καταρχην αν και,γενικα,οι αποψεις μου συγκλινουν με αυτες του giapas-οσον αφορα τις ομαδες και τα εμβληματα τους-στη συγκεκριμενη περιπτωση,και μονο σε αυτη που αφορα την πιο ελεεινη ομαδα στον κοσμο-και ειδικα μετα τα περσινα-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!Τον εχουν κερδισει με κοπο και ιδρωτα αυτον το χαρακτηρισμο!
Περιμενω,λοιπον,απο αυτο το σιχαμενο σωματειο να κανει χειροτερα απο τα περσινα γιατι πολυ απλα το φετινο παιγνιδι ειναι πιο κρισιμο απο το αντιστοιχο περσινο.......αυτο δεν ειναι το φυσιολογικο "κυριε" Γιαννη Κοντη?
Θελω να παμε χαλαρα στο ματς και ειναι σιγουρο πως θα το κερδισουμε!Δεν χρειαζεται πολυ αγχος και ιδιατερη προσπαθεια γιατι ακολουθει ΤΕΛΙΚΟΣ!Αυτα προς το παρον!
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ......ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΟΜΩΣ??.....
Λοιπον,καταρχην αν και,γενικα,οι αποψεις μου συγκλινουν με αυτες του giapas-οσον αφορα τις ομαδες και τα εμβληματα τους-στη συγκεκριμενη περιπτωση,και μονο σε αυτη που αφορα την πιο ελεεινη ομαδα στον κοσμο-και ειδικα μετα τα περσινα-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!Τον εχουν κερδισει με κοπο και ιδρωτα αυτον το χαρακτηρισμο!
Περιμενω,λοιπον,απο αυτο το σιχαμενο σωματειο να κανει χειροτερα απο τα περσινα γιατι πολυ απλα το φετινο παιγνιδι ειναι πιο κρισιμο απο το αντιστοιχο περσινο.......αυτο δεν ειναι το φυσιολογικο "κυριε" Γιαννη Κοντη?
Θελω να παμε χαλαρα στο ματς και ειναι σιγουρο πως θα το κερδισουμε!Δεν χρειαζεται πολυ αγχος και ιδιατερη προσπαθεια γιατι ακολουθει ΤΕΛΙΚΟΣ!Αυτα προς το παρον!
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ......ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΟΜΩΣ??.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Δευ 24 Ιαν 2011, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λεκτικά δεν μπορείς να μειώσεις μία ομάδα όπως ο ρούλης γιατί είναι ήδη στα σκατά από μόνη της.
Ο ΠΑΟΚ και το το οπαδικό του κίνημα πρέπει να αλλάξει επίπεδο κάποια στιγμή και ήδη έχει ξεκινήσει.
Το να αποκαλούμε σκουλήκι τον ρούλη στις δημοσιεύσεις μας είναι κάτι κλασσικό όπως λέμε βάζελοι,γαύροι κούλα κτλ.
Το να βγάζεις όμως στην αναγγελία ενός αγώνα κόμπλεξ,κακία πάρτο όπως θες ρε παιδί μου ......ρίχνει το επίπεδο της ομάδας και δεν γαλουχεί σωστά την νέα γενιά ΠΑΟΚτσήδων που θα κλικάρουν να ενημερωθούν.
Η ομάδα του συμπολίτη λέγετε άρης.Στο φωτεινό πίνακα θα λέει άρης.......απο κει και πέρα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.
Αυτή είναι η ταπείνη μου γνώμη και δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν..... εποικοδομητικό διάλογο προσπαθούμε να κάνουμε.
Ο ΠΑΟΚ και το το οπαδικό του κίνημα πρέπει να αλλάξει επίπεδο κάποια στιγμή και ήδη έχει ξεκινήσει.
Το να αποκαλούμε σκουλήκι τον ρούλη στις δημοσιεύσεις μας είναι κάτι κλασσικό όπως λέμε βάζελοι,γαύροι κούλα κτλ.
Το να βγάζεις όμως στην αναγγελία ενός αγώνα κόμπλεξ,κακία πάρτο όπως θες ρε παιδί μου ......ρίχνει το επίπεδο της ομάδας και δεν γαλουχεί σωστά την νέα γενιά ΠΑΟΚτσήδων που θα κλικάρουν να ενημερωθούν.
Η ομάδα του συμπολίτη λέγετε άρης.Στο φωτεινό πίνακα θα λέει άρης.......απο κει και πέρα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.
Αυτή είναι η ταπείνη μου γνώμη και δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν..... εποικοδομητικό διάλογο προσπαθούμε να κάνουμε.