Ολυμπιακός Π. - Π.Α.Ο.Κ. 19/1 18:00 conn-xTV/ant1 Satellite

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Ολυμπιακός Π. - Π.Α.Ο.Κ. 19/1 18:00 conn-xTV

Δημοσίευση από Pegasus »

giapas έγραψε:Τη συγκεκριμενη εποχη , με δεδομένη τη τιμωρια έδρας και τους τραυματισμους που έχουμε με πείθει λιιιγο παραπάνω.
Και να μη με πειθει , θα με πεισει ο κοραξ αν χρειαστεί στην άδεια Τούμπα.

Οι παίχτες είναι επαγγελματίες και οφείλουν να παίζουν εξίσου καλά παντού.
Τραυματισμούς έχει και ο Ολυμπιακός.
Για το κοράκι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, υποτίθεται ότι μιλάμε σε αγωνιστικά πλαίσια.

Ίσως είμαι πολύ νέος ακόμα :lol: Πάντως είμαι αισιόδοξος.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Εγώ από την άλλη θέλω να παίξουμε χάλια και να κερδίσουμε 4-0.
Δεν μου λέει τίποτα να παίξουμε καλά και να χάσουμε.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Oι μεγάλες ομάδες ....οι σοβαρές.......δεν χρειάζονται κερκίδα για να πάρουν ματς.Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι με φιλάθλους ή χωρίς δεν μασάει.Όπως και να το κάνουμε όμως με την Τούμπα γεμάτη η ομάδα παίρνει άλλη ώθηση..γιατί άνθρωποι είναι και όχι μηχανές.......άσχετα αν τελευταία από τους πολλούς τραυματισμούς περπατάνε και χαλάνε σαν ελλατωματικά ρομπότ.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

θελω ντορτι με παμπλο, σαλπι, σναουτσνερ( :mrgreen: ) και χαλκια απο βολε (αν παιζει τερμα ο κηπουρος).
λουτσα και ξυλο στον φουσταρα το θρυλο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Koiτάξτε παιδιά , αλλο πραγμα η αισιοδοξία και άλλο η ρεαλιστικη προσέγγιση όταν πας να προσεγγίσεις έναν αγώνα.

Δεν ειπα τίποτα παραπάνω απο τα προφανη... εχω πιο σημαντικες αγωνιστικές ελλείψεις απο γαυρο,θα παιξω χωρις κοσμο στη ρεβανς και το κορακι (στη καλυτερη περιπτωση) θα δωσει τα αμφισβητούμενα και τα σπορια στο δαφνοστεφανωμένο αγόρι.

Αυτα ειναι 3 ντεζαβανταζ. Ο γαυρος δε βλέπω να μπαινει στο γηπεδο με κάποιο σημαντικο προβλημα. Ειτε ψυχολογικο , ειτε αγωνιστικο, ειτε εξωαγωνιστικο. Και τα κοκορια γεννανε στο Πειραια αυτη την εποχη.

Μακάρι να μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε τα θέματά μας και να πανηγυρισουμε μια ΜΕΓΑΛΗ προκριση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Την Τετάρτη θα μαζευτούμε στου Πλάτωνα.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Pegasus έγραψε:Γιατί τόση απαισιοδοξία ρε παιδιά; Σας πείθει ο Ολυμπιακός;

Αδελφέ, η απαισιοδοξία δεν έχει να κάνει με τον ολυμπιακό, αλλά με εμάς.. αν παίξουμε όπως στο α΄ημίχρονο με το βόλο βλέπω πως θα επιστρέψουμε με βαριά ήττα... δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά...
Επίπλέον, η βέβαια τιμωρία της Τούμπας για τη ρεβάνς μας κάνει όλους ακόμη πιο απαισιόδοξους...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Αποστόλη θα είμαι εκεί ...εννοείτε να είμαι καλά μέχρι τότε.....γιατί με αυτά που διαβάζω ποτέ δε ξέρεις!!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

ioanmits έγραψε:
Pegasus έγραψε:Γιατί τόση απαισιοδοξία ρε παιδιά; Σας πείθει ο Ολυμπιακός;

Αδελφέ, η απαισιοδοξία δεν έχει να κάνει με τον ολυμπιακό, αλλά με εμάς.. αν παίξουμε όπως στο α΄ημίχρονο με το βόλο βλέπω πως θα επιστρέψουμε με βαριά ήττα... δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά...
Επίπλέον, η βέβαια τιμωρία της Τούμπας για τη ρεβάνς μας κάνει όλους ακόμη πιο απαισιόδοξους...

Ούτε ο Ολυμπιακός παίζει καλά. Μήπως πριν τον Άγιαξ παίζαμε καλά, δεν προέβλεπαν ούλοι τεσσάρες και τέτχια; Θα μου πεις άλλες οι ομάδες. Ναι αλλά άλλες και οι συνθήκες. Στα δύσκολα πάμε καλά εκτός αν βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας (βλέπε παράλληλη - θάνατος του Βιτόλο και αποβολή Ίβιτς στο παιχνίδι πρωταθλήματος)... Θα δούμε βέβαια, μπάλα είναι αυτή.. :nairepaok:
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

πολυ δυσκολο παιχνιδι...ο γαυρος ανα διαστηματα παιζει μπαλαρα...το θεμα ειναι οτι σε τετοια ματς μεγαλο ρολο παιζει το παθος και η αποφασιστικοτητα οποτε αν ολα πανε καλα μπορουμε να τους κανουμε ζημια και να ερθουμε στην τουμπα χωρις να κυνηγαμε το σκορ...

υγ. δεν προβλεπω ποσο θα ληξει αλλα λεω να πονταρω το σπιτι μου οτι θα σκοραρει το δευτερο γκολ στην καριερα του ο σναουτσερ :opaokara: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Την Τετάρτη θα μαζευτούμε στου Πλάτωνα.

To Πλατωνικό στέκι έχει αναβαθμιστεί?
Θα εχει connex τελικα??
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δεν ξέρω φίλε Γιάπα.....αλλά θα δώσουμε το παρόν και θα πάμε σε μια καφετέρια ποιο κάτω άμα δε κάτσει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κοινώς θα μπουκάρουμε ΠΑΟΚτσήδικα, όπως τα αδέλφια μας που δεν έχουν εισιτήρια!
Άβαταρ μέλους
bL@De

Δημοσίευση από bL@De »

GI4NNEN4 έγραψε:Προς τους φίλους (και τους ποδοσφαιριστές) του Ολυμπιμπιακού:

Η σωστή στάση στα τέσσερα είναι αυτή...
Εικόνα

Όχι αυτή...
Εικόνα

Άντε! Μάθετέ το επιτέλους!

Credit goes to...
http://faeenamalaka.blogspot.com/

ΘΕΟΣ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Καμια ομαδα στην Ελλαδα δεν παιζει μπαλαρα. Μην τρωτε προλογο απο τα ΜΜΕ. Ενα ωραιο γκολ του γαυρου το παρουσιαζουν σαν το γκολ της δεκαετιας. Παιζουν καλυτερα στην εδρα τους, αλλα εχουμε αποδειξει οτι με μια λογικη διαιτησια μπορουμε να παρουμε αποτελεσμα στο καραισκακη. Απο την αλλη το ιδιο μπορουνε να κανουν και αυτοι στην Τουμπα, ειδικα σε μια αδεια Τουμπα. Ποδοσφαιρο ειναι, και ειναι καλη ομαδα φετος για ελληνικα δεδομενα.

Τελος παντων, πιστευω οτι και με λιγη τυχη(οχι αλλουσ τραυματισμους, και οχι πολλες καρτες) και αντικειμενικη διαιτησια να παμε καλα.

Δεν ξερω τι εντεκαδα θα κατεβασει ο Χαβος, αλλα βλεπω να κραταει τους πιτσιρικαδες τουλαχιστον στην αρχη στον παγκο. Η ψυχολογια σε αυτα τα ματς παιζει μεγαλο ρολο, και ελπιζω να βραζει το αιμα τους(των πιτισρικαδων) για να παιξουν.

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”