Κύπελλο βόλλεϋ 2010-2011
-
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 3/3 18:00 Παλατάκι (ΕΤ-1)
με γαυρο ο τελικος στην Ορεστιαδα...
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ !!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ !!!!
λιγο προσοχη μονο να πατε νωρις να βρειτε να παρκαρετε... 

Στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος Κυριακή στις 3 που ητανε εγώ πάρκαρα μέσα στο Παλατάκι γιατί έξω δεν είχε χώρο...
το έβαλα κάτω από τον ενα πίνακα...
βεβαια δε μου παραπονεθηκε κανενας απο τους αλλους 11 ΠΑΟΚτσήδες που ειμασταν στην κεντρική απεναντι απο επισημους...
το έβαλα κάτω από τον ενα πίνακα...
βεβαια δε μου παραπονεθηκε κανενας απο τους αλλους 11 ΠΑΟΚτσήδες που ειμασταν στην κεντρική απεναντι απο επισημους...
δεν μπορεσα να παω ουτε να δω το ματσακι λογω δουλειας αλλα για να τελειωσε 0-3 φανταζομαι...δεν πειραζει ηδη κανουμε υπερβαση φετος...απο κοσμο πως πηγαμε??
- nyxteridas
0/2 μέχρι στιγμής στους ημιτελικούς(βόλευ, μπάσκετ) άντε να δούμε την μπάλα
Πάντως η αιώνια απορία μου είναι γιατί τέτοιας σημασίας ματς, δεν γίνονται σε ποιο έδρες(Σταυρούπολη, Νεάπολη) να νιώσει και λίγο ο αντίπαλος, γιατί χθες μπορεί να έκραζε ο κόσμος τον Προύσαλη, αλλά μετά βίας οι ιαχές να φτάνα στα αυτιά του
Πάντως η αιώνια απορία μου είναι γιατί τέτοιας σημασίας ματς, δεν γίνονται σε ποιο έδρες(Σταυρούπολη, Νεάπολη) να νιώσει και λίγο ο αντίπαλος, γιατί χθες μπορεί να έκραζε ο κόσμος τον Προύσαλη, αλλά μετά βίας οι ιαχές να φτάνα στα αυτιά του
Αυτό που θα μας μείνςι πάντως είναι το γεγονός ότι ο κόσμος παραλίγο να γυρίσει μόνος του το τελευταίο σετ με ένα σύνθημα που πραγματικά θύμισε άλλες εποχές..
Σας το παραθέτω παρακάτω με την υπόδειξη ότι τα ονοματα αφορουν παίκτες της γριας!
Κανέλλο Καννέλο Κανέλλο
στη Γιαννιτσών πάνε κι άνοιξε μπουρδέλο
κι αν θες να βρεις και μια καλή πουτ@να
πάρε του Πρου του Προυσαλη τη μανα!
Το ματς παραλιγο να γυρισει ετσι, ιδιως αν δεν υπηρχε διακοπη!
Σας το παραθέτω παρακάτω με την υπόδειξη ότι τα ονοματα αφορουν παίκτες της γριας!
Κανέλλο Καννέλο Κανέλλο
στη Γιαννιτσών πάνε κι άνοιξε μπουρδέλο
κι αν θες να βρεις και μια καλή πουτ@να
πάρε του Πρου του Προυσαλη τη μανα!
Το ματς παραλιγο να γυρισει ετσι, ιδιως αν δεν υπηρχε διακοπη!