10. Robert Lorenzo Dozier Jr.

Άβαταρ μέλους
palok

Re: Robert Lorenzo Dozier Jr.

Δημοσίευση από palok »

μπόγρης-γλυανιαδάκης πιθανότατα θα δοθούν δανεικοί. για αυτό σε 2 αγώνες δεν έχουν παίξει ούτε sec. για να δούμε... μου αρέσει αυτό το σενάριο και έτσι μένουν και λεφτά για κοινοτικό 2αρι... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στο All star υπάρχει αναφορα για Γλυνιαδακη!
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

ειναι αληθεια οτι δεν χρειαζετε να πηδηξεις για να καρφωσεις,εξαιτιας των τεραστιων χεριων σου?
αυτο ειναι ενας ..αστικος μυθος.πρεπει να πηδηξω για να καρφωσω.ελαχιστα βεβαια,αλλα πρεπει.(απο συνενετυξη του περσι στο all star)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αν παρουμε και γλυνιαδακη....θα μαστε πολυ καλα στους ψηλους... εχουμε μια ταση για αδυνατους φετος :D
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

palok έγραψε:μπόγρης-γλυανιαδάκης πιθανότατα θα δοθούν δανεικοί. για αυτό σε 2 αγώνες δεν έχουν παίξει ούτε sec. για να δούμε... μου αρέσει αυτό το σενάριο και έτσι μένουν και λεφτά για κοινοτικό 2αρι... :opaokara:
άκυρο για τον γλυνιαδάκη, έπαιξε στο αλεξάνδρειο. σωστός ο τρικ.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μαλακία, έψηνα πολύ ένα Γλυνιαδάκη.
Και με Μπόγρη δεν χαλιέμαι όμως.
Ας εκμεταλλευθούμε τα περισσευούμενα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Παντελιάδης στο olapaok για τον Dozier:

"All around παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και στο «3» και στην κλασσική θέση του, που είναι σμολ φόργουορντ. Στο «3» δεν μπορεί να παίξει στην επίθεση."
http://olapaok.gr/basket/polu_kalh_epil ... 18962.html

έλα έλα πες την αλήθεια, τα χες τσούξει λίγο πριν μιλήσεις ε??? δεν ειν κακό!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

olivares έγραψε: Αντί να ασχολείσαι με Ρούληδες αφιέρωσε στο παιδί για καλωσόρισμα κανά γηγενές του άσμα.
[youtube]Bmxyj6iInMc[/youtube]

[youtube]AMFMf9cN64U[/youtube]
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Tώρα θα μας κοροϊδεύουν οι άλλοι που τέτοια ώρα που όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη μιλάει για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ασχολούμαστε με το μπασκετάκι, αλλά εγώ ρε παιδιά δεν ήξερα για τον τραυματισμό του Ντόζιερ..Κάτι πήρε το μάτι μου χτες που έλεγε ο Πάλοκ με τον Όλι, αλλά νόμιζα πως δεν είναι κάτι σοβαρό..Έλα όμως που ο τύπος έσπασε το πόδι του στις 22 Ιουνίου και για 3 μήνες δεν ακούμπησε μπάλα..Μήπως βιαστήκαμε λίγο τελικά??? :? :( :|
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν.
Θα βλέπουν οι υπόλοιποι την κίνηση στα μπασκετικά τόπικς και θα τσιμπιούνται :lol:
Εφόσον δεν έγραψε κάποιον προβληματισμό ο Πέρσυ στην ανάλυση του παίκτη, που έγραψε μέχρι και πώς πίνει τον καφέ και από ποιο πλευρό κοιμάται, είμαι ήσυχος :D
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τώρα ακούω το συρίγο που λέει οτι σήμερα το βράδυ γίνονται τα τελικά κοψίματα απο nba και όλοι οι πρπονητές είναι υπ ατμόν για να κάνουν το colpo grosso. γιατί δεν περιμέναμε έως σήμερα? βιαζόμαστε για το σάββατο? ή το μπάτζετ μας δεν μας επιτρέπει να κοιτάξουμε προς την άλλη πλευρά του ατλαντικού? και με τον sims βιαστήκαμε (όταν τον πήραμε). anyway, in soulis (and magic) we trust!!!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Trikaliotis έγραψε:Tώρα θα μας κοροϊδεύουν οι άλλοι που τέτοια ώρα που όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη μιλάει για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ασχολούμαστε με το μπασκετάκι, αλλά εγώ ρε παιδιά δεν ήξερα για τον τραυματισμό του Ντόζιερ..Κάτι πήρε το μάτι μου χτες που έλεγε ο Πάλοκ με τον Όλι, αλλά νόμιζα πως δεν είναι κάτι σοβαρό..Έλα όμως που ο τύπος έσπασε το πόδι του στις 22 Ιουνίου και για 3 μήνες δεν ακούμπησε μπάλα..Μήπως βιαστήκαμε λίγο τελικά??? :? :( :|

trikaliotiς νταμάρι πήραμε μην ανησυχείς...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ε ρε και να δούμε κανέναν Λάσμε στον σκώληκα, γέλιο (και κλάμα) που θα πέσει..!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

από την κεντρική:

Έχασε την πτήση ο Ντόζιερ

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο, αφού ενημερώθηκε πως ο Ρόμπερτ Ντόζιερ έχασε την πτήση του από την Ατλάντα και δεν έφθασε στην Θεσσαλονίκη όπως αναμενόταν.

Αυτό σημαίνει πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το αυριανό τοπικό ντέρμπι με τον αρη στο Αλεξάνδρειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ντόζιερ με δεδομένο ότι θα ξεκινήσει σήμερα το υπερατλαντικό του ταξίδι από την Ατλάντα με τελικό προορισμό του την Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται αύριο (06/11) στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Λίγες ώρες δηλαδή πριν από το τζάμπολ του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ κόντρα στον αρη στο Αλεξάνδρειο και όπως γίνεται κατανοητό θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και αν έχει βγει το δελτίο του ο Μαρκόπουλος να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

:o :shock: έλεος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”