Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 31/10 20:30 nova3
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 31/10 20:30 nova3
τουλαχιστον αν εφευγε ο λαζος θα ειχαμε την δικαιολογια κραταμε μουτρα στην διοικηση...τωρα τπτ ρε γαμωτο...αντε να μας δω ποσοι θα μαστε... :ugeek: :ugeek:
Εγώ ελπίζω να βρω εισιτήριο επιτόπου στα εκδοτήρια. Θα προλάβω λέτε; 

νωρις ομως για να προλαβεις την ουρα και μην πεσεις σε μποντιλιαρισμα...

και γω παιζει ναπαω......μη μαζευτουμε πολλοι ομως και δε βρισκω παρκινγκ..
και εγω εκει θα ειμαι.. ελπιζω να ειμαστε πανω απο 1000 ατομα.. αν και δυσκολα τα πραγματα~

E Λ Α Τ Ε.... ελατε....
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σούλης: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι η δύναμή του, μία δύναμη που μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ιδανικές για τους αθλητές. Ο κόσμος είναι η ομάδα και πρέπει να δίνει το "παρών" και να συμπαραστέκεται στην ομάδα, ανεξάρτητα από το αν αυτή παίζει καλά ή όχι".
τωρα το ειδα τι ειπε το νουμερο ρε???novito έγραψε:Να μη σε προλάβω ρε βλαμμένο να γελάσουμε λιγάκι.... μια ζωή γκαντέμης ρε γαμώτο....PAOKOrestiada έγραψε:..
υγ1-Άκουσα ότι θα έρθουν γριές παρά την απαγόρευση της αστυνομίας...Σε τέτοια περίπτωση φοβάμαι μην είμαστε πάλι οι 1000 γνωστοί και φάμε καμιά (απρόσμενη) οπαδική ήττα...![]()
![]()
![]()
Έρχονται, έρχονται, έρχονται οι γριές,
οι μισές είναι πουτ@νες κι οι άλλες αδερφές....
υ.γ. Σέρα απαξιώ!![]()

Σέρα τώρα που κλείνουν τα ΚΑΠΗ ελέω ΔΝΤ, θα έχουμε μαζικά ντου απο γριές φαίνεται....

κατι ακουσα κοβουν και τις εκδρομες στα καπη βαλε και τη μειωση των συνταξεων πωπω τρεμε ΠΑΟΚτση...

Αντε ξυπνήστε και στηρίξτε το μπάσκετ,ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το 4-4-2 και ο Ζαγοράκης...50 ευρώ ήταν το διαρκείας και στην ξεφτίλα έπρεπε να τα τελειώσουμε αν συγκρίσεις την παρουσία του ποδοσφαίρου,αλλά το μπάσκετ το θυμόμαστε μόνο στο ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ για να την πείτε στους φίλους σας καημένοι!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εγω θελω να παρακαλεσω τις γριες να μας αφησουν να παμε να δουμε την αγαπημενη μας ομαδα.......ειμαστε φιλησυχος λαος και δεν θελουμε φασαριες...............
Και για να σοβαρευτουμε λιγο........Πρεπει να καταλαβουμε πως,φετος,μας δινεται η ευκαιρια να διεκδικησουμε με αξιωσεις την Ευρωλιγκα.Δεν εχω την απαιτηση να ξεκινησει ο αλλος απο την,πχ Κοζανη,και να ερθει να δει τον ΠΑΟΚ με τη γρια στο μπασκετ-ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ-αλλα τουλαχιστον,οι Θεσσαλονικεις δεν εχουν καμμια δικαιολογια.Α......Ξεχασα.....εχουν......τον Κανωτα και τον Κατσαρη......
Και για να σοβαρευτουμε λιγο........Πρεπει να καταλαβουμε πως,φετος,μας δινεται η ευκαιρια να διεκδικησουμε με αξιωσεις την Ευρωλιγκα.Δεν εχω την απαιτηση να ξεκινησει ο αλλος απο την,πχ Κοζανη,και να ερθει να δει τον ΠΑΟΚ με τη γρια στο μπασκετ-ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ-αλλα τουλαχιστον,οι Θεσσαλονικεις δεν εχουν καμμια δικαιολογια.Α......Ξεχασα.....εχουν......τον Κανωτα και τον Κατσαρη......
Άσε που πέφτει και μακριά το γήπεδο και τα δρομολόγια του 2 και του 3 είναι αραιά.