Retzi έγραψε:rainmaker έγραψε:Δυστυχώς μαζί με την επιστροφή στο ΠΑΟΚτσήδικο τσαγανό και πάθος, έχω ετοιμαστεί να μας δώ να επιστρέφουμε και σε κάποια.. άλλα στοιχεία που είχαμε στην προ-Σάντος εποχή.. Δηλαδή ματς μικρά που πουλάμε.. ειδικά πριν σημαντικούς αγώνες κλπ.. Ελπίζω να βγω ψεύτης αλλά είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη σήμερα με το βαθμό συγκέντρωσης της ομάδας και τις ατελείωτες επιπολαιότητες..Κρίμα γιατί και πάλι δεν βάζουμε σωστές βάσεις..
Και πάλι ο Κοντρέρας έδειξε πόσο ατελείωτο μυαλό έχει που κρατήθηκε εξαιρετικά σε υψηλή αγωνιστικότητα..
Λάθος η αλλαγή του Ίβιτς, φράκαρε τελείως η ομάδα..
Βιαζεσε πολυ.. Και περσυ τετοια εποχη τα ιδια σκ@τ@ ημασταν και ειδες πως τελειωσε η χρονια.. Μην βγαζετε γρηγορα συμπερασματα θα σας εκθεσει η ομαδα...
Απλα σημερα επειδη ο αξονας ηταν φορτωμενος απο το χωριο και απο κει φαση δεν βγαζαμε ηταν ταμαμ για πλαγιοκοπησεις. Ποιος ομως θα κανει την πλαγιοκοπηση οταν ο σαλπιγγιδης ηταν μετριος και απο τον βιερινια επαιζε μονο η φανελα??
Οχι δεν καταλάβατε.. Και πέρσι σε αυτά τα ματς στο ξεκίνημα θεωρώ πως χάθηκε το πρωτάθλημα το οποίο και πέρυσι ήμουν σίγουρος απο πολύ νωρίς οτι έχουμε τα φόντα να διεκδικήσουμε. Απλά στα αντίστοιχα περυσίνα ματς με αστέρα και ατρόμητο, η ομάδα δεν ήταν καλά ψυχολογικά και στα αποδυτήρια, και ήταν και ΤΡΟΜΕΡΑ ντεφορμέ.. Φέτος και συγκεκριμένα σήμερα, νομίζω πως και πάλι ήμασταν τρομερά ντερφορμέ, ίσως να πραγματοποιήθηκε μια μίνι προετοιμασία στην διακοπή των αγώνων, αλλά ήμασταν και πολύ ότι ναναι μεσα στο ματς. Δεν ξέραμε καν τι θέλαμε να κάνουμε. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ και πρώτος εγώ θα το στηρίξω. Απλά πρέπει να χτυπήσει το καμπανάκι της αστάθειας ΤΩΡΑ !
Επιπλέον , πρέπει να τονιστεί οτι και πέρσι που παίζαμε κλειστά και αργά, είχε και τα θετικά του.. Δηλαδή δεν είναι νορμάλ να μπαίνουμε και να χτυπιόμαστε πάνω κάτω πέρα δώθε όλη την ώρα, γιατί ΚΑΙ θα κλατάρουμε ΚΑΙ θα είμαστε ασύνδετοι, όπως σήμερα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Equalizer την Σάβ 11 Σεπ 2010, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.