Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 26/8 21.45 connX-TV
Re: Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 26/8 21.45 connX-TV
λοιπον οποιος μενει αθηνα καπως κοντα σε μενιδι ας μου στειλει πμ να του πω.Ειναι μια καφετερεια που εχει βαλει connx και ειναι στεκη μας απο παλια!
αι σιχτηρ κονεξ...,ου φαινεται θα παω στην Πολη να το δω.
Τη δευτέρα trabzonspor-fener στις 21.00 στην τραπεζούντα.
Μια τραμπζονσπορ που έχασε χθες απο τη λίβερπουλ 1-0 για τον ιδιο θεσμό.
Μια τραμπζονσπορ που έχασε χθες απο τη λίβερπουλ 1-0 για τον ιδιο θεσμό.
παμε τωρα στην πολη για το γκολ που θα δωσει την προκριση. δυστηχως ομως με σημαντικες απουσιες και με μια ομαδα με μεγαλο αριθμητικα ροστερ αλλα και με σοβαρα κενα. παιζουμε με δυο κοφτες και δεν εχουμε κανεναν στο παγκο. υπο αλλες συνθηκες θα λεγαμε δεν παιζει ο βιτολο θα παιξει ο ταδε. τωρα ο καθενας μας εχει και απο μια προτιμηση. αλλος τον σορλεν, αλλος τον φωτακη και εγω τον μπαλαφα που δυστηχως νομιζω οτι δεν εχει δηλωθει.
λενε για τον αλεξ αλλα εγω αυτον τον παικτη δεν τον ειδα στο γηπεδο. κλεισμενος οταν ειμασταν με 11 επαιζε παρα πολυ πισω χωρις να εχει χωρο για να μοιρασει ετσι οπως λενε οτι ξερει. οταν βγηκε ο βιτολο ανεβηκε πολυ ψηλα και αλλαζε μια τον νιανγκ ψαχνοντας οχι να κανει παιχνιδι αλλα να μας τραβηξει πισω και να ψαξει το γκολ.
τα επιθετικα τους ακρα δεν φανηκαν καθολου. ενας ιταλος τονι γκονζαλες και ενας αλλος που δεν μπορω να θυμηθω εαν ηταν ασπρος ή μαυρος. ο πιτσιρικας που πηραν απο την τσελσι ομως, οπως τον ειδα στο μουντιαλ ειναι φωτια.
επισης ο μουσλι ειναι επιθετικος βουτηρο στο ψωμι του λουγκανο. ιδιο υψος, λιγο πιο γρηγορος ο μουσλι, τον επαιξε με το σωμα και δεν ειχε προβλημα. ο κοντος ομως τον λουγκανο τον εχει και φανηκε απο την κοκκινη που κερδισε αλλα δεν εδωσε ο φριτζ.
ετσι οπως ειδα το πρωτο ματς αλλα και λαμβανοντας υποψιν οτι ειναι δυνατη εδρα και οτι γυριζουν δικοι τους παικτες και δεν παιζουν δικοι μας θεωρω ιδανικο ενα συστημα 4-1-4-1
ιδια 4αδα στην αμυνα με μπροστα τον παυλο, δεξια τον βιερινια, αριστερα τον φιλομενο και σορλεν φωτακη μπροστα απο τον παυλο για πιεση ψηλα. το κοντο σκυλι απο την πολιχνη κορυφη ετοιμο για σπριντ στην κοντρα και παντα στο οριο για να σηκωσει το κορακι την σημαια.
κλειδι ο παυλος. οι δυο που παιζουν μπροστα του δεν τον αφηνουν αναμεσα σε αντιπαλους, δεν τον κουραζουν και δεν τον εκνευριζουν. τον αφηνουν να καθαριζει τα λιγα που θα περασουν και να ειναι ανετος να κανει την μακρινη ασιστ.
πιστευω οτι δυσκολα θα προσφερει ο μουσλι εκει μεσα. δεν εχει την κοντρα και δεν βλεπω αλλο τροπο να σκοραρει εκει μεσα ο ΠΑΟΚ. αντε και κανενα στημενο.
το ματς ειναι δυσκολο αλλα συμφωνω με τον βλανταν. πρεπει να σκοραρουμε εκει μεσα.
λενε για τον αλεξ αλλα εγω αυτον τον παικτη δεν τον ειδα στο γηπεδο. κλεισμενος οταν ειμασταν με 11 επαιζε παρα πολυ πισω χωρις να εχει χωρο για να μοιρασει ετσι οπως λενε οτι ξερει. οταν βγηκε ο βιτολο ανεβηκε πολυ ψηλα και αλλαζε μια τον νιανγκ ψαχνοντας οχι να κανει παιχνιδι αλλα να μας τραβηξει πισω και να ψαξει το γκολ.
τα επιθετικα τους ακρα δεν φανηκαν καθολου. ενας ιταλος τονι γκονζαλες και ενας αλλος που δεν μπορω να θυμηθω εαν ηταν ασπρος ή μαυρος. ο πιτσιρικας που πηραν απο την τσελσι ομως, οπως τον ειδα στο μουντιαλ ειναι φωτια.
επισης ο μουσλι ειναι επιθετικος βουτηρο στο ψωμι του λουγκανο. ιδιο υψος, λιγο πιο γρηγορος ο μουσλι, τον επαιξε με το σωμα και δεν ειχε προβλημα. ο κοντος ομως τον λουγκανο τον εχει και φανηκε απο την κοκκινη που κερδισε αλλα δεν εδωσε ο φριτζ.
ετσι οπως ειδα το πρωτο ματς αλλα και λαμβανοντας υποψιν οτι ειναι δυνατη εδρα και οτι γυριζουν δικοι τους παικτες και δεν παιζουν δικοι μας θεωρω ιδανικο ενα συστημα 4-1-4-1
ιδια 4αδα στην αμυνα με μπροστα τον παυλο, δεξια τον βιερινια, αριστερα τον φιλομενο και σορλεν φωτακη μπροστα απο τον παυλο για πιεση ψηλα. το κοντο σκυλι απο την πολιχνη κορυφη ετοιμο για σπριντ στην κοντρα και παντα στο οριο για να σηκωσει το κορακι την σημαια.
κλειδι ο παυλος. οι δυο που παιζουν μπροστα του δεν τον αφηνουν αναμεσα σε αντιπαλους, δεν τον κουραζουν και δεν τον εκνευριζουν. τον αφηνουν να καθαριζει τα λιγα που θα περασουν και να ειναι ανετος να κανει την μακρινη ασιστ.
πιστευω οτι δυσκολα θα προσφερει ο μουσλι εκει μεσα. δεν εχει την κοντρα και δεν βλεπω αλλο τροπο να σκοραρει εκει μεσα ο ΠΑΟΚ. αντε και κανενα στημενο.
το ματς ειναι δυσκολο αλλα συμφωνω με τον βλανταν. πρεπει να σκοραρουμε εκει μεσα.
συμφωνω κος με την 11αδα σου...αυτη πιστευω και εγω ειναι η καταλληλη...

kos έγραψε:παμε τωρα στην πολη για το γκολ που θα δωσει την προκριση. δυστηχως ομως με σημαντικες απουσιες και με μια ομαδα με μεγαλο αριθμητικα ροστερ αλλα και με σοβαρα κενα. παιζουμε με δυο κοφτες και δεν εχουμε κανεναν στο παγκο. υπο αλλες συνθηκες θα λεγαμε δεν παιζει ο βιτολο θα παιξει ο ταδε. τωρα ο καθενας μας εχει και απο μια προτιμηση. αλλος τον σορλεν, αλλος τον φωτακη και εγω τον μπαλαφα που δυστηχως νομιζω οτι δεν εχει δηλωθει.
συμφωνω οτι ο κοντος θα ειναι πολυ πιο χρησιμος στις αντεπιθεσεις και εχω το προαισθημα οτι αυτος θα το παστελωσει...αλλα οχι και οτι ο λουγκανο ειχε το ζλαταν....ο ζλαταν κερδισε ολες τις μονομαχιες εκανε κοντρολ και εσπαγε την μπαλα...γενικα ηταν πολυ καλος....και αμα εβαζε και το γκολ θα εκανε τελεια εμφανιση...ο κοντος παλι ηταν οτι να ναι και κερδισε καπως της εντυπωσεις με το παθος κ την μαχητικοτητα του....αλλα ηταν πολυ κακος
συμφωνω σε ολα. ο κοντος στα δεξια δεν υπηρχε και ο μουσλι παλεψε οσο επαιξε και ηταν καλος.
οταν λεω οτι ο μουσλι ειναι βουτηρο στο ψωμι για τον λουγκανο θελω να πω οτι του ειναι πιο ευκολο να μαρκαρει τον μουσλι απ'οτι τον κοντο.
ο κοντος μια φορα βρεθηκε απεναντι του, τον περασε και εαν δεν ηταν ο μ@λ@κ@ς ο γερμανος θα εβγαζε με την μια την καθαρη καρτα. ειτε αυτη ηταν δευτερη κιτρινη ειτε κοκκινη.
οταν λεω οτι ο μουσλι ειναι βουτηρο στο ψωμι για τον λουγκανο θελω να πω οτι του ειναι πιο ευκολο να μαρκαρει τον μουσλι απ'οτι τον κοντο.
ο κοντος μια φορα βρεθηκε απεναντι του, τον περασε και εαν δεν ηταν ο μ@λ@κ@ς ο γερμανος θα εβγαζε με την μια την καθαρη καρτα. ειτε αυτη ηταν δευτερη κιτρινη ειτε κοκκινη.
αυτοι θα παιξουν εκει με μπιλιτσα και λουγκρανο...που ειναι βαρια κορμια...ο κοντος εκει κορυφη μπορει να δημιουργησει καταστασεις πιστευω...
ρε παιδια ξερω οτι γινομαι πριχτης που γενικα δεν ειμαι γτ ειμαι απο την φυση μου αισιοδοξος ανθρωπος....αλλα δεν νιωθετε σαν να χασαμε χθες μια τεραστια ευκαιρια? δεν ηταν για 3-0 αυτη η ομαδα?
και τωρα στην ρεβανς δεν εχω βιτολο ιβιτς...και απο αυτους γυρναει ο στοχ που ειναι παιχταρα....μπορει να παιξει ο εμρε και φυσικα ο μαυρος που με το που μπηκε αλλαξε ολο το παιχνιδι....και η κοκκινη που κερδισε μπορει να ηταν μ@λακια του διαιτητη...αλλα δειτε πως πεταγετε και βαζει το κεφαλι του πηγαινονας μονο και μονο να παρει το φαουλ ...δεν ξερω ξενερωσα πολυ και το φοβαμαι πολυ το ματς εκει!
και τωρα στην ρεβανς δεν εχω βιτολο ιβιτς...και απο αυτους γυρναει ο στοχ που ειναι παιχταρα....μπορει να παιξει ο εμρε και φυσικα ο μαυρος που με το που μπηκε αλλαξε ολο το παιχνιδι....και η κοκκινη που κερδισε μπορει να ηταν μ@λακια του διαιτητη...αλλα δειτε πως πεταγετε και βαζει το κεφαλι του πηγαινονας μονο και μονο να παρει το φαουλ ...δεν ξερω ξενερωσα πολυ και το φοβαμαι πολυ το ματς εκει!
Sera4 έγραψε:αυτοι θα παιξουν εκει με μπιλιτσα και λουγκρανο...που ειναι βαρια κορμια...ο κοντος εκει κορυφη μπορει να δημιουργησει καταστασεις πιστευω...
Συμφωνώ απόλυτα. Ο κοντός κορυφή. Εκεί είναι και η μεγάλη του δύναμη ανεξάρτητα από το μπακ.
Re: fener -PAOK καναλι?
Zorro4 έγραψε:ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΜΕ 4 ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
Αυτά που πιάνουμε στη Ρόδο είναι κάτι ΤΝΤ και κάτι άλλα άκυρα. Όλα τα παιχνίδια της φενερ είναι σε κλειδωμένα δορυφορικά, όπως και το πρωτάθλημά τους κλπ
Θα ψάξω και θα σας πω πως λέγετε το τούρκικο συνδρομητικό που το έχει και θα σας πω μήπως το σπάσει κανείς που σκαμπάζει απ αυτά.
- khaledfreepaok
e8nos έγραψε:λοιπον οποιος μενει αθηνα καπως κοντα σε μενιδι ας μου στειλει πμ να του πω.Ειναι μια καφετερεια που εχει βαλει connx και ειναι στεκη μας απο παλια!
ποια καφετερια εχει κονεξ στο μενιδι φιλε?
- PaOkArAsIrAkLiO
Εγω επειδη εκνευριστικα με την ολη ιστορια δεν μπαινω σε διαδικασια να ψαχνω πια καφετερια εχει conn-x στο Ηρακλειο! Παλι με το Ιντερνετ θα βολευτω.Μια χαρα ειναι το streaming!!
Εμένα η ομάδα με ικανοποιεί αγωνιστικά πλήρως.
Αγωνιστικά έχουμε ομαδάρα για πρωτάθλημα φέτος.
Από εκεί και πέρα όμως θα ήταν πολύ άδικο αυτή η ομάδα να αποκλειστεί από την Ευρώπη γιατί πιστεύω ότι είναι ομάδα επιπέδου ΤΣΟΥ ΛΟΥ και ομάδα που αν προκριθεί θα μπορεί να κάνει και καλή πορεία στο ΟΥΕΦΑ.
Αγωνιστικά είμαι πλήρως καλυμμένος. Εύχομαι να περάσω για να πάρουμε το μπακίρι και να είμαστε και διοικητικά ήρεμοι.
Από εκεί και πέρα, ότι και να γίνει, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να οργανωθούμε καλύτερα και σε κάποιους τομείς έξωαγωνιστικούς.
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
Αγωνιστικά έχουμε ομαδάρα για πρωτάθλημα φέτος.
Από εκεί και πέρα όμως θα ήταν πολύ άδικο αυτή η ομάδα να αποκλειστεί από την Ευρώπη γιατί πιστεύω ότι είναι ομάδα επιπέδου ΤΣΟΥ ΛΟΥ και ομάδα που αν προκριθεί θα μπορεί να κάνει και καλή πορεία στο ΟΥΕΦΑ.
Αγωνιστικά είμαι πλήρως καλυμμένος. Εύχομαι να περάσω για να πάρουμε το μπακίρι και να είμαστε και διοικητικά ήρεμοι.
Από εκεί και πέρα, ότι και να γίνει, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να οργανωθούμε καλύτερα και σε κάποιους τομείς έξωαγωνιστικούς.
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ