Π.Α.Ο.K. - FC Nürnberg 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Νυρεμβέργη 1-1 σχόλια αγώνα
Μη φοβαστε ρε.
Θα τον κερδισουμε τον Αγιαξ.
Για την Τοτεναμ δεν ξερω...
Θα τον κερδισουμε τον Αγιαξ.
Για την Τοτεναμ δεν ξερω...
Μα τι τακτική και ανάπτυξη να έχεις όταν παίζεις 4-4-2 και δεν έχεις πλάγιους χαφ;; Ειδικα ο Φωτάκης με δικαίωσε ακόμα μια φορά..αρνητικά. Απο το φιλομένο δεν έχω απαίτηση άσε που πάλεψε αρκετά πριν κουραστεί.
Εν γένει ρε παίδες δεν βλέπετε οτι ακόμα και ο Σάλπι που ξέρουμε οτι είναι παιχτούρα, σέρνετε στα ματς;; Μόνο εγώ το βλέπω;
Ήμασταν σαφώς ανώτεροι απο άλλα ματς, αλλά έχουμε και σαφή προβλήματα στην ανάπτυξη με αυτό το σύστημα. Άλλο σύστημα δεν μπορούμε να παίξουμε διότι λείπει ο Ίβιτς, και κανείς δεν λέει να δοκιμάσει το Σορλέν ή ακόμα και το Φωτάκη ως δεκάρι. Αμυντικά νομίζω ήμασταν αρκετά καλά, αν κι ακόμη δεν έχουμε βρεί τρεχάματα.
Και το λέω και το ξαναλέω, η θέση του Κουτσιανικούλη είναι σαν του Σάλπι. Δεν είναι εξτρέμ το παιδί..
Σε μεγάλο πουλέν εξελίσσεται ο Παπάζογλου, χωρίς να αναφέρομαι στο γκόλ..
Ο Μπουσαιντί ήταν λίγο έξω απ τα νερά του, πράγμα λογικό, καθώς απο εκεί που αναρωτιόμασταν αν μπορεί να παίξει κάνα ματσάκι, ξαφνικά τον βάλαμε να παίξει 4..
Ο Βιτόλο πολύ πεσμένος, αλλά θα ανοίξει δεν αγχώνομαι.
Ο Τσιρίλο ότι νάναι κλασσικά..
Ο Ζλάταν ελπίζω να μη χτύπησε.
Γενικά, με την είσοδο Ιβιτς πιστεύω μια χαρά θα πάμε.
Το πρόβλημα σε τόσα ματς ήταν απλό. Δεν είχαμε σωστή ανάπτυξη, πετούσαμε συνεχώς τη μπάλα στον αντίπαλο, πράγμα που αποδιοργάνωνε και τις αμυντικές μας λειτουργίες. Επιπλέον, φάγαμε ΜΟΝΟ αστεία γκόλ. Και για την ακρίβεια, 3 απο φάουλ, 2 απο πέναλτι, 2 αυτογκόλ. ΕΛΕΟΣ. Στα ίσα γκολ νομίζω δεν φάγαμε ακόμα..
Αντε τώρα λίγη χαλάρωση γιατί θέλει τρέξιμο στο αρίνα..
Εν γένει ρε παίδες δεν βλέπετε οτι ακόμα και ο Σάλπι που ξέρουμε οτι είναι παιχτούρα, σέρνετε στα ματς;; Μόνο εγώ το βλέπω;
Ήμασταν σαφώς ανώτεροι απο άλλα ματς, αλλά έχουμε και σαφή προβλήματα στην ανάπτυξη με αυτό το σύστημα. Άλλο σύστημα δεν μπορούμε να παίξουμε διότι λείπει ο Ίβιτς, και κανείς δεν λέει να δοκιμάσει το Σορλέν ή ακόμα και το Φωτάκη ως δεκάρι. Αμυντικά νομίζω ήμασταν αρκετά καλά, αν κι ακόμη δεν έχουμε βρεί τρεχάματα.
Και το λέω και το ξαναλέω, η θέση του Κουτσιανικούλη είναι σαν του Σάλπι. Δεν είναι εξτρέμ το παιδί..
Σε μεγάλο πουλέν εξελίσσεται ο Παπάζογλου, χωρίς να αναφέρομαι στο γκόλ..
Ο Μπουσαιντί ήταν λίγο έξω απ τα νερά του, πράγμα λογικό, καθώς απο εκεί που αναρωτιόμασταν αν μπορεί να παίξει κάνα ματσάκι, ξαφνικά τον βάλαμε να παίξει 4..
Ο Βιτόλο πολύ πεσμένος, αλλά θα ανοίξει δεν αγχώνομαι.
Ο Τσιρίλο ότι νάναι κλασσικά..
Ο Ζλάταν ελπίζω να μη χτύπησε.
Γενικά, με την είσοδο Ιβιτς πιστεύω μια χαρά θα πάμε.
Το πρόβλημα σε τόσα ματς ήταν απλό. Δεν είχαμε σωστή ανάπτυξη, πετούσαμε συνεχώς τη μπάλα στον αντίπαλο, πράγμα που αποδιοργάνωνε και τις αμυντικές μας λειτουργίες. Επιπλέον, φάγαμε ΜΟΝΟ αστεία γκόλ. Και για την ακρίβεια, 3 απο φάουλ, 2 απο πέναλτι, 2 αυτογκόλ. ΕΛΕΟΣ. Στα ίσα γκολ νομίζω δεν φάγαμε ακόμα..
Αντε τώρα λίγη χαλάρωση γιατί θέλει τρέξιμο στο αρίνα..
πιες σαρδελες ρε παρασανδαλε?PARASANDALOS έγραψε:εμενα βασικα δε με πειραζει τοσο ο μπερετα αλλα οι μεταγραφες .....εκει υστερουμε..απλα την πληρωνει ο μπερετα ......για αρχη .......γιατι σαρδελες να τισ κανει αστακους δε μπορει...μπορει να το κανει αλα θα παρει καιρο...
ενα θετικο που βλεπω ειναι οτι η επιθεση εχει λιγο φτιαξει...σαν μεδντιουμ που ειμαι και κοιταω το μελλον.....
το κκεντρο δε μ αρεσει καθολου
η αμυνααα καλουτσικη(θα γινει) εκτος του τσιριλο βεβαια ......
οι περσινοι παικτες ειναι + σαλπιγκιδι ...... 2ο σε εβγαλαν περσι ποιες σαρδελες?
τη να τις κανεις τις μεταγραφες? ετιμη ειναι η ομαδα και μεταγραφες να κανεις ποιος ο λογος? θα παρεις πρωταθλημα?χααχαχαχαχαχαχα
σορρυ αλλα δεν γινετε να σε αφησουν.
Α και κάτι τελευταίο..
Θυμάται κανείς πέρυσι να είχαμε σοβαρή ανάπτυξη την περίοδο των φιλικών;; Λυπάμαι αλλά νομίζω πέρυσι ήμασταν χειρότεροι, απλά δεν μας είχε κάτσει τριάρα απο χωριό. Απλά σε όλα τα φιλικά ήμασταν τότε κάκιστοι, με μηδαμινή ανάπτυξη. Μην κοροιδευόμαστε κιόλας.
Θυμάται κανείς πέρυσι να είχαμε σοβαρή ανάπτυξη την περίοδο των φιλικών;; Λυπάμαι αλλά νομίζω πέρυσι ήμασταν χειρότεροι, απλά δεν μας είχε κάτσει τριάρα απο χωριό. Απλά σε όλα τα φιλικά ήμασταν τότε κάκιστοι, με μηδαμινή ανάπτυξη. Μην κοροιδευόμαστε κιόλας.
εμενα με προβληματισαν τσιριλο και επαγγελματιας...ο ανις ρε παιδια ειναι πολυ δυσκολο να βγαζει παιχνιδια καθε 2 μερες ετσι οπως ειναι...οπως και ο κοντος σε καποιο βαθμο..αλλα για τσιριλο δεν μπορω να καταλαβω ωρες ωρε με φαινεται το μυαλο του πιο πολυ στη γκομενα ειναι παρα στο παιχνιδι...
απο την αλλη κερδισαμε σναουτσερ αριστερα και τον πολυ καλο σακη του β' ημιχρονου...
απο την αλλη κερδισαμε σναουτσερ αριστερα και τον πολυ καλο σακη του β' ημιχρονου...
- sidpanos
δεν έφαγε και τίποτα τρελό απο την πλευρά του...MANIAKOS έγραψε:ο τυνησιος με προβληματισε σημερα.......
ανέβηκε ψηλά για να ντουμπλάρει τον φωτάκη...
εντάξει..
rainmaker έγραψε:Α και κάτι τελευταίο..
χαλια μαυρα και περσι ακριβως τα ιδια απλα τα ποτελεσματα ηταν καλυτερα....
- mesimvrinos
συμφωνω πως ο μιρο ειναι καλυτερος απο τον σαβινι αλλα ειναι πολυ δυσκολο να πρεπει καθε φορα που κανει πασα να αλλαζει ποδιcronos έγραψε:Το μονο κερδος σημερα ειναι οτι ο Μπερετα μαλλον πρεπει να καταλαβε(?) πως ο Σναου πρεπει να παιζει αριστερα μεχρι να γυρισει ο Λινο.
πεστα ρε συ γιατι εμεις συγκρινουμε τις βουρτσες με τις πο@τσες....ελεος φτανει πια συγκρινετε τον ΠΑΟΚ μετα τον δεκεμβρη που πετουσε με τον φετινο ΠΑΟΚ των φιλικων...μια ζωη τα ιδια και τα ιδια...διασκεδαση μας η γκρινια...rainmaker έγραψε:Α και κάτι τελευταίο..
Χασαμε 3-4 ευκαιριες μονο απο την πιεση μας οι αντιπαλοι μας εκαναν μονο μια ευκαιρια το κορακι δεν εδωσε καθαρο πεναλτι στον φιλομενο επισης στο πρωτο μερος καθαρο κλεψιμο του ιδιου που θα εδινε πολυ καλες προυποθεσεις για γκολ το εδωσε φαουλ.
Με τοσες απουσιες και ολους τους δημιουργικους παιχτες εκτος τι περιμενατε να δειτε?
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ***** ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
υ.γ Καμια δικαιολογια για τους διαχειρηστες αφηνετε μερικα μαλακισμενα να κινδυνολογουν να απαξιωνουν και να κοροιδευουν παιχτες και προπονητες του ΠΑΟΚ σταματηστε το επιτελους,και αν παραβαινω τους κανονες του φορουμ βγαλτε με εξω αλλα επιτελους φιμωστε αυτα τα μαλακισμενα.
υ.γ ειμαι παρα πολυ κνευρισμενος που σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη.
Με τοσες απουσιες και ολους τους δημιουργικους παιχτες εκτος τι περιμενατε να δειτε?
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ***** ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
υ.γ Καμια δικαιολογια για τους διαχειρηστες αφηνετε μερικα μαλακισμενα να κινδυνολογουν να απαξιωνουν και να κοροιδευουν παιχτες και προπονητες του ΠΑΟΚ σταματηστε το επιτελους,και αν παραβαινω τους κανονες του φορουμ βγαλτε με εξω αλλα επιτελους φιμωστε αυτα τα μαλακισμενα.
υ.γ ειμαι παρα πολυ κνευρισμενος που σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη.
έχω κάποιες απορίες...???
Κάποιοι μας γράψανε σήμερα, είτε έμμεσα-είτε άμεσα, ότι θέλουν να φύγει βράδυ ο Μπερέτα ...και ότι δεν εμπιστεύονται πλέον και τον Βρύζα...
Δεν μας είπαν όμως αφού δεν εμπιστεύονται τον Βρύζα ποιον εμπιστεύονται να τον προσλάβουμε τουλάχιστον...
Ο Μπερέτα έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ...Επίσης δεν μας είπαν το 1 εκατομμύριο αποζημίωση σε αυτόν και τους συνεργάτες ποιος θα το πληρώσει?
Μήπως νομίζουν κάποιοι ότι έχουμε κανένα μεγαθήριο μεγάλοεπενδυτή από πίσω και θα διώξουν νύχτα τον Μπερέτα και θα σου φέρει το πρωί ο μεγάλοεπενδυτής τον Co Adriaanse από το Κατάρ?
Πριν γράψουμε καλύτερα να σκεφτόμαστε πρώτα τι θα γράψουμε...
Κάποιοι μας γράψανε σήμερα, είτε έμμεσα-είτε άμεσα, ότι θέλουν να φύγει βράδυ ο Μπερέτα ...και ότι δεν εμπιστεύονται πλέον και τον Βρύζα...
Δεν μας είπαν όμως αφού δεν εμπιστεύονται τον Βρύζα ποιον εμπιστεύονται να τον προσλάβουμε τουλάχιστον...
Ο Μπερέτα έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ...Επίσης δεν μας είπαν το 1 εκατομμύριο αποζημίωση σε αυτόν και τους συνεργάτες ποιος θα το πληρώσει?
Μήπως νομίζουν κάποιοι ότι έχουμε κανένα μεγαθήριο μεγάλοεπενδυτή από πίσω και θα διώξουν νύχτα τον Μπερέτα και θα σου φέρει το πρωί ο μεγάλοεπενδυτής τον Co Adriaanse από το Κατάρ?
Πριν γράψουμε καλύτερα να σκεφτόμαστε πρώτα τι θα γράψουμε...
++++++++++++++++ μπανε οσο βαρια και ανα ειναι αυτα που γραφεις..και εμεις ωρες ωρες με το ζορι κρατιομαστε...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μπορει να σαρδελεψαν παλι....
καλα περσι ηταν και πετυχημενη χρονια του ιβιτς μακαρι να ειναι κ φετος ...μακαρι κ ο γκαρσια να φτασει στα περσινα επιπεδα.....αλλα με ενα ιβιτς πως θα την παλεψουμε ρε γμτο ...γιατι αν δε περασουμε με αυτοτν θα μεινουμε ..