Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
Δεν ειναι εκφραση αποψης αυτη η ανακοινωση....Ειναι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ!!!!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ απόλυτα....Γι' αυτό με στεναχώρησε...
δε ξερω τι ειναι πιο τραγικο..η ανακοινωση των συνδεσμων ή ο πολεμος μεταξυ μας..
ο ΠΑΟΚ μας ειναι πανω απ ολα..αγαπατε αλληλους

Το τραγικο ειναι πως ΗΞΕΡΑΝ πως με αυτην την ανακοινωση θα προκαλουσαν αντιδρασεις!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!!!!!Και ειναι και πολυ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!!!
Είμαι από αυτούς που δεν τον ενδιαφέρει αν θα έρθει η όχι ο Σαλπιγγίδης πίσω στο ΠΑΟΚ.
Θεωρώ λογική την αντίδραση τwν οποιον συνδέσμων αντιδρούν και δε διαφωνώ μαζί τους. Μάλιστα θα πρόσθετα στις άστοχες ενέργειες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή το ότι έκανε το σταυρο κοιτώντας στα ουρανια όταν σκόραρε κατά του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο , κίνηση που εμενα με πρόσβαλε.
ότι και να έκανε ο σαλπιγγίδης (με χειρότερο από όλα το ότι έγινε δεκανίκι του Γούμενου στη χειρότερη στιγμή τις ιστορίας του ΠΑΟΚ) μπορώ να το δικαιολογήσω λέγοντας ότι μερικοί άνθρωποι δε γεννιούνται ηγέτες.και αυτό οφείλουν να το αναγνωρίσουν και να το αποδεχτούν αυτοί που αντιδρούν αλλα και ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης και να μη πουλάει τρελα.
το υστερόγραφο στην ανακοίνωση είναι λάθος και είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι οι σύνδεσμοι θα βάλουν το "ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και το θέμα θα τελειώσει από τh στιγμή που ο Σαλπιγγίδης θα ανακοινωθεί από τh ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θεωρώ λογική την αντίδραση τwν οποιον συνδέσμων αντιδρούν και δε διαφωνώ μαζί τους. Μάλιστα θα πρόσθετα στις άστοχες ενέργειες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή το ότι έκανε το σταυρο κοιτώντας στα ουρανια όταν σκόραρε κατά του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο , κίνηση που εμενα με πρόσβαλε.
ότι και να έκανε ο σαλπιγγίδης (με χειρότερο από όλα το ότι έγινε δεκανίκι του Γούμενου στη χειρότερη στιγμή τις ιστορίας του ΠΑΟΚ) μπορώ να το δικαιολογήσω λέγοντας ότι μερικοί άνθρωποι δε γεννιούνται ηγέτες.και αυτό οφείλουν να το αναγνωρίσουν και να το αποδεχτούν αυτοί που αντιδρούν αλλα και ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης και να μη πουλάει τρελα.
το υστερόγραφο στην ανακοίνωση είναι λάθος και είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι οι σύνδεσμοι θα βάλουν το "ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και το θέμα θα τελειώσει από τh στιγμή που ο Σαλπιγγίδης θα ανακοινωθεί από τh ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- nyxteridas
Για μένα το ότι υπάρχει φαγομάρα μεταξύ μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είναι δείγμα υγείας, όσο διεστραμένο κι αν ακούγεται αυτό. Άλλες φορές λειτουργεί εις βάρος μας, άλλες φορές υπέρ μας όμως αυτό είναι κάτι που μόνο η ιστορία μπορεί να κρίνει. Για ένα όμως πράγμα είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ, αυτή ακριβώς διαφορετικότητα των απόψεων, ή αν θέλετε, ο καθένας μπορεί να βγει και να πει το μακρύ του και το κοντό του. Κι ας μην τρελαινόμαστε δεν επηρεάζεται τόσο αμάν η ομάδα από το τι θα ειπωθεί δημόσια, αυτές είναι απόψεις των γειτόνων, που έχουν τα κουκιά τους μετρημένα και φοβούνται μην κανά πρόβατο ξεφύγει από το μαντρί. Ασφαλώς και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που θα θελαν να έχουν κι αυτοί το ίδιο μαντρί με αυτό του συμπολίτη αλλά προσπάθειες ετών ευτυχώς έχουν πέσει στο κενό. Βέβαια δεν θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται αλλά για αυτό λέω ότι όσο υπάρχει αυτή η «φαγωμάρα», αυτό θα είναι κάτι το εξαιρετικό δύσκολο. Και το πρώτο πάντα που θα πρέπει να έχουμε στο νου θα πρέπει να είναι η αποφυγή της σκουλικοποίησης. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ετερόκλητο και πολυσυλλεκτικό κομμάτι της κοινωνίας κι έτσι θα πρέπει να το διατηρήσουμε. Οπότε ας μην τρελαινόμαστε με το τι πιστεύει ο καθένας και το πώς το εκφράζει
ΠΑΟΚ λέμε δεν γίναμε για τα τρόπαια, κι εγώ επεκτείνω και λέω ότι ΠΑΟΚ δεν γίναμε για το «όλα καλά» κι «η διοίκηση ξέρει»…ΠΑΟΚ νομίζω γίναμε για να μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε και να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε, εφόσων αποδεχόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ είναι έκφραση κι απελευθέρωση
ΠΑΟΚ λέμε δεν γίναμε για τα τρόπαια, κι εγώ επεκτείνω και λέω ότι ΠΑΟΚ δεν γίναμε για το «όλα καλά» κι «η διοίκηση ξέρει»…ΠΑΟΚ νομίζω γίναμε για να μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε και να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε, εφόσων αποδεχόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ είναι έκφραση κι απελευθέρωση
αυτά τα 50-100 άτομα που έβγαλαν αυτήν την ανακοίνωση ας μου αποδείξουν ότι έχουν βοηθήσει τον ΠΑΟΚ είτε μέσω ΑΜΚ είτε μέσω αγοράς εισιτηρίου (πόσες φορές πήδηξαν την μάντρα άραγε...) πόσες φορές δεν πέταξαν μπουκάλι και δεν πλήρωσε ο ΠΑΟΚ 10.000+ σε κάθε αγώνα. και ας γράψουν επώνυμα ποιοι είναι τι προτείνουν και πως να το καταφέρουμε. Ο Θόδωρος το έχει πει, η πόρτα για σοβαρές προτάσεις από κάθε Παοκτσή είναι ανοιχτή... ο ΛΑΟΣ κάνει κουμάντο όχι ο ΤΕΟ, το έχει πει ο ίδιος.
και αν δεν τους κάνει ο Δημήτρης, ας μαζέψουν λεφτά και ας τα δώσουν στον πρόεδρο και να του πουν δεν γουστάρουμε Σαλπιγγίδη για χ/ψ λόγους, πάρε 1.000.000 και φέρε ισάξιο παίκτη...
αλλά με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο και τζάμπα μαγκιές δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ανήκετε καν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
αν είχα χρόνο και χρήμα θα έβγαζα και γω φέιγβολάν να τα πετούσα έξω από αυτούς τους συνδέσμους να έγραφαν κουραδόμαγκες τον μπούλο από την ΠΑΟΚΑΡΑ
και αν δεν τους κάνει ο Δημήτρης, ας μαζέψουν λεφτά και ας τα δώσουν στον πρόεδρο και να του πουν δεν γουστάρουμε Σαλπιγγίδη για χ/ψ λόγους, πάρε 1.000.000 και φέρε ισάξιο παίκτη...
αλλά με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο και τζάμπα μαγκιές δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ανήκετε καν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
αν είχα χρόνο και χρήμα θα έβγαζα και γω φέιγβολάν να τα πετούσα έξω από αυτούς τους συνδέσμους να έγραφαν κουραδόμαγκες τον μπούλο από την ΠΑΟΚΑΡΑ
jibbie έγραψε:δε ξερω τι ειναι πιο τραγικο..η ανακοινωση των συνδεσμων ή ο πολεμος μεταξυ μας..
Αδελφε,αν ο ΠΑΟΚ μας ειναι για αυτους τους κυριους πανω απο ολα...δεν θα δινανε αυτην την ανακοινωση στα μμε.
Θα μπορουσανε να τα πουνε στην διοικηση,σε μια απο της συναντησεις τους.
Ο mpafos εχει δικιο οταν λεει,οτι το πιο τραγικο ειναι,οτι το ξερανε οτι θα γινουμε μπαχαλο και εβαλαν τον εγωισμο τους πανω απο την ομαδα.
Στο στυλ,εγω ειμαι πιο ΠΑΟΚ απο τους αλλους...και στο στυλ εγω δεν ειμαι φυτο οπως οι αλλοι...κτλ...
Ευτηχως,θα γινει οτι και με τον Σαντος.Η διοικηση θα κανει αυτο που πρεπει για το καλο της ομαδας.
ΠΑΟΚ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
οποιος εχει την αποψη να μην ερθει ας βρει καλυτερον κ να τον φερει μονος του.....απλα τα πραγματα...
παντως αν ερθει κ καποιος τον κραξει κ βαλει διχασμο στην ομαδα καλυτερα να αλλαξει ομαδα .....
αυτος ο πολεμος που κανουν μπορουσε να γινει ποιο ηρεμα κ οχι τοσο εκδηλωτικα....δυστυχως ειστε καφροι παιδια και κομπλεξικοι...
παντως αν ερθει κ καποιος τον κραξει κ βαλει διχασμο στην ομαδα καλυτερα να αλλαξει ομαδα .....
αυτος ο πολεμος που κανουν μπορουσε να γινει ποιο ηρεμα κ οχι τοσο εκδηλωτικα....δυστυχως ειστε καφροι παιδια και κομπλεξικοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τετ 26 Μάιος 2010, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι λυπηρό να εκφράζεστε έτσι για αδέρφια που αν όχι όλοι τους, τουλάχιστον κάποιοι εκεί μεσα τρέξανε κάπου, κάπως κάποτε...
Δε μιλάτε για γαυροβάζελοσκουληκοχανουμα ρε...
Εμένα στα τετοια μου το συνδεσμιακό...αλλά ρε μάγκες, για να βουτάμε τη γλώσσα μας στον εγκέφαλο πριν μιλήσουμε και αφορίσουμε...
ΠΑΟΚ είναι όλοι και έχουν αντίθετη άποψη...για εναν επαγγελματία θα οδηγηθούμε σε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση;
Σιγα ρε....
Σεβασμό από όλους σε όλα λέω εγώ...και κυρίως μην προτρέχετε και πρακτρέπεστε....
στο κάτω κάτω μία μεταγραφή είναι ρε πούσττη μου γαμώ το μπελά μου...
Μηδενίσατε όλα τα παιδιά....Ποιοι είστε κι εσείς και ποιοι είναι και αυτοί στο κάτω κάτω...όλοι το ίδιο είμαστε και όμως ο ένας προσπαθεί να βάλει τον άλλο πιο χαμηλά...
καρναβάλια ε καρναβάλια όλοι σας....
''Αδέρφια και αδέρφια'' λέτε όλοι στο γήπεδο και μόλις πάτε μπροστά στο pc το παίζετε τσακαλάκια και μαγκάκια... όλοι σας ρε και οι μεν και οι δε...
αϊ σιχιτρ....
όποιος μιλάει απαξιωτικά για άλλο αδερφό που δεν είναι παρών στο τόπικ ή στο φόρουμ είναι λίγος....θα μιλάτε όμορφα....όποιος θέλει ας βγάλει ανακοίνωση με υπογραφή υπερ του θέματος δεν είπε κανείς να μην το κάνει...και εσείς οι άλλοι εκεί είναι ο Θόδωρος πεστε τα στις συναντήσεις και ξεκαθαρίστε τα μια και καλη αν δεν το κανατε ηδη...ανακοινώσεις σε οικογένεια μέσα δε χρειάζονται λέω εγώ...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ....
Δε μιλάτε για γαυροβάζελοσκουληκοχανουμα ρε...
Εμένα στα τετοια μου το συνδεσμιακό...αλλά ρε μάγκες, για να βουτάμε τη γλώσσα μας στον εγκέφαλο πριν μιλήσουμε και αφορίσουμε...
ΠΑΟΚ είναι όλοι και έχουν αντίθετη άποψη...για εναν επαγγελματία θα οδηγηθούμε σε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση;
Σιγα ρε....
Σεβασμό από όλους σε όλα λέω εγώ...και κυρίως μην προτρέχετε και πρακτρέπεστε....
στο κάτω κάτω μία μεταγραφή είναι ρε πούσττη μου γαμώ το μπελά μου...
Μηδενίσατε όλα τα παιδιά....Ποιοι είστε κι εσείς και ποιοι είναι και αυτοί στο κάτω κάτω...όλοι το ίδιο είμαστε και όμως ο ένας προσπαθεί να βάλει τον άλλο πιο χαμηλά...
καρναβάλια ε καρναβάλια όλοι σας....
''Αδέρφια και αδέρφια'' λέτε όλοι στο γήπεδο και μόλις πάτε μπροστά στο pc το παίζετε τσακαλάκια και μαγκάκια... όλοι σας ρε και οι μεν και οι δε...
αϊ σιχιτρ....
όποιος μιλάει απαξιωτικά για άλλο αδερφό που δεν είναι παρών στο τόπικ ή στο φόρουμ είναι λίγος....θα μιλάτε όμορφα....όποιος θέλει ας βγάλει ανακοίνωση με υπογραφή υπερ του θέματος δεν είπε κανείς να μην το κάνει...και εσείς οι άλλοι εκεί είναι ο Θόδωρος πεστε τα στις συναντήσεις και ξεκαθαρίστε τα μια και καλη αν δεν το κανατε ηδη...ανακοινώσεις σε οικογένεια μέσα δε χρειάζονται λέω εγώ...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τον διωξανε οι κομπλεξικοι μπραβο σας δε προκειτε να ερθει........πηγαιντε μονοι σας στο γηπεδο τωρα..............καθηστε με τον μουσλι κ μοκο...το βλεπω να γινετε μεγαλο κακο μετα την απομακρυνση του στην ομαδα.......
για μερικους συναισθηματικους και οχι επαγκελματιες οπαδους.......

φανταζομαι πως θα κανετε με τισ γκομενες σας και γεαλαω....

για μερικους συναισθηματικους και οχι επαγκελματιες οπαδους.......

φανταζομαι πως θα κανετε με τισ γκομενες σας και γεαλαω....