Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 6/02 21:00 Νοvasport
Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ. 6/02 , 21:00 Νοvasport
είπες και την απαγορευμένη λέξη στον φετινό ΠΑΟΚ: ευκίνητο 4αρι. δυστυχώς πέραν του ταπούτου δεν υπάρχει ουδείς (τον τσιάρα δεν τον βάζω άσχετα αν θα μπορούσε να βοηθήσει...). για αυτό λέμε πόσο καλύτερη θα ήταν η ομάδα αν 1 εκ των 4 δεινοσαύρων (προφανώς όχι οι λάζος-θόδωρας) αντικαθίστανται από ένα καθαρό 4αρι...
στα @ρχίδι@ μου οι μπάτσοι, ο ρούλης και οι κάμερες????Johnys έγραψε:Στα @ρχίδι@ μου το γράφω τον αρούλη...

Παντως μην το παρακανουμε αδερφια με λογια του τυπου παρτυ θα κανουμε..........Ο Αρης ειναι το φαβορι..........Μονο μια νικη εχουμε εκτος εδρας........
palok εγω ειμαι
απλα η ανυπαρξια μας στο μπασκετ για αρκετα χρονια με εκανε να ασχοληθω και να αγαπησω και το ποδοσφαιρο (ποτε σαν το μπασκετ) αυτο που εζησα στην εφηβεια μου με τον μπασκετικο ΠΑΟΚ δεν βγαινει απο μεσα μου με τιποτα ειχα δεθει τοσο πολυ με αυτη την ομαδα που καποιοι ισως δεν μπορουν να το καταλαβουν.
Ειμαι τοσο ασχετος με τους υπολογιστες (γνωσεις νηπιαγωγειου λεμε) που δεν μπορω να σας δωσω μια εικονα απο τις φωτο και τα κειμενα που εχω στην συλογη μου απο εκεινα τα χρονια.
Οταν νοιωθω χαλια ξεφυλιζω και διαβασω ειναι το μεγαλυτερο αντικαταθληπτικο για μενα εκεινα τα χρονια και αυτα που εζησα με αυτη την ομαδα.
Πολλοι ειμαι σιγουρος νοιωθεται το ιδιο και μεσα σε αυτους και εσυ στιγμες και μνημες χαραγμενες πολυ βαθια μεσα μας και για μενα προσωπικα εχουν παιξει σημαντικο ρολο σε ολη τη ζωη μου και στη διαμορφωση του χαρακτηρα μου.

Ειμαι τοσο ασχετος με τους υπολογιστες (γνωσεις νηπιαγωγειου λεμε) που δεν μπορω να σας δωσω μια εικονα απο τις φωτο και τα κειμενα που εχω στην συλογη μου απο εκεινα τα χρονια.
Οταν νοιωθω χαλια ξεφυλιζω και διαβασω ειναι το μεγαλυτερο αντικαταθληπτικο για μενα εκεινα τα χρονια και αυτα που εζησα με αυτη την ομαδα.
Πολλοι ειμαι σιγουρος νοιωθεται το ιδιο και μεσα σε αυτους και εσυ στιγμες και μνημες χαραγμενες πολυ βαθια μεσα μας και για μενα προσωπικα εχουν παιξει σημαντικο ρολο σε ολη τη ζωη μου και στη διαμορφωση του χαρακτηρα μου.
- sidpanos
όπως έκανα περιήγηση για να δω τι γράφουν για τα χάλια μας στο γιάννενο σήμερα,είδα κάτι που με έκανε να γελάσω...
Νικητής παρά 1,5 δευτερόλεπτο...
δεν είναι κακό να χάνουμε και πότε πότε...εντελώς φυσιολογικό είναι...

Νικητής παρά 1,5 δευτερόλεπτο...

δεν είναι κακό να χάνουμε και πότε πότε...εντελώς φυσιολογικό είναι...

καλωσήρθες τότε (ξανά) στην ομαδική ψυχοθεραπεία του μπασκετικού φόρουμ του paokmania
Είμαι ο palok και είμαι ΠΑΟΚ...

Είμαι ο palok και είμαι ΠΑΟΚ...

- paok nafplio
Κατι μου λεει οτι θα τους τον καρφωσουμε εκει μεσα κ θα κλαινε παλι...
- Pegasus1589
Αυτό τ 76% στις βολές του πρώτου ματς μοιάζει εξωπραγματικο με τον ΠΑΟΚ των τελευταίων μηνών... Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται για να παλέψεις το ματς. Ο συμπολίτης δεν αποτελεί φόβητρο σε καμμία περίπτωση και μόνος σοβαρός αντίπαλος μας είναι οι βολές μας!!!

Κώστα σταμάτα να παρασέρνεις τον παλοκ και τους υπόλοιπους εκτός θέματος...palok έγραψε:...
PS: για να μην μας πετάξουν έξω οι admin, μαμήστε τους το σάββατο να ξεπλύνουμε την σημερινή ντροπή...![]()
![]()
![]()
![]()

Re: Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 6/02 , 21:00 Νοvasport
αντε να δουμε............φετος αυτους τους εχουμε ποδοσφαιρο (μεσα)-μπασκετ(μεσα)-βολλευ(εξω)-γυναικειο ποδ.(μεσα) και κατι ακαδημιες ποδοσφαιρο-μπασκετ-πολο στο κλαρινο ελπιζω να συνεχεισουμε την συνηθεια που εγινε λατρεια
Το θετικό είναι ότι στα ντέρμπι οι δικοί μας ξυπνάνε και αποδίδουν καλό μπάσκετ, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Θα προτιμούσα τον Άρη του Οβελία-Κατσικάρη και τον Άρη του Ματσόν για αντίπαλο παρά του τωρινούς τους κόουτς, που μπορεί να τους κάνει ομάδα.
Πάντως αν αποδώσουν οι παίκτες μας κλειδιά, Μονρό-Λάζος-Γκρέγκορι-Μιλο όπως μπορούν, την νίκη την έχουμε στο τσεπάκι μας.
Άσχετο, κόσμος δικός μας θα υπάρχει στο πάλαι ποτέ σπίτι μας?
Θα προτιμούσα τον Άρη του Οβελία-Κατσικάρη και τον Άρη του Ματσόν για αντίπαλο παρά του τωρινούς τους κόουτς, που μπορεί να τους κάνει ομάδα.
Πάντως αν αποδώσουν οι παίκτες μας κλειδιά, Μονρό-Λάζος-Γκρέγκορι-Μιλο όπως μπορούν, την νίκη την έχουμε στο τσεπάκι μας.
Άσχετο, κόσμος δικός μας θα υπάρχει στο πάλαι ποτέ σπίτι μας?
Αυτό με τους προπονητές θα το δούμε στο τέλος. Τα αποτελέσματα κρίνουν. Καλός και ο Φώτης αλλά τα κλαρίνα του τα έκανε. Ας μην θεοποιούμε κάποιους, ούτε και να θάβουμε κάποιους άλλους. Το ότι έχουν δείξει την ικανότητά τους σε άλλες ομάδες δεν σημαίνει ότι θα "δέσουν" και θα πετύχουν σε όλες (και το αντίστροφο).
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το +35 εύκολα γίνεται....-35. Κάτω η μπάλα, σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Πιστεύω ότι το ματς θα πάει πόντο-πόντο και ο νικητής δεν θα έχει διαφορά πάνω από 5-6 πόντους.
Ετοιμάστε τα..υπογλώσσια...
Ετοιμάστε τα..υπογλώσσια...