Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 6/02 21:00 Νοvasport

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ. 6/02 , 21:00 Νοvasport

Δημοσίευση από Johnys »

Στα @ρχίδι@ μου το γράφω τον αρούλη...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είπες και την απαγορευμένη λέξη στον φετινό ΠΑΟΚ: ευκίνητο 4αρι. δυστυχώς πέραν του ταπούτου δεν υπάρχει ουδείς (τον τσιάρα δεν τον βάζω άσχετα αν θα μπορούσε να βοηθήσει...). για αυτό λέμε πόσο καλύτερη θα ήταν η ομάδα αν 1 εκ των 4 δεινοσαύρων (προφανώς όχι οι λάζος-θόδωρας) αντικαθίστανται από ένα καθαρό 4αρι...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Johnys έγραψε:Στα @ρχίδι@ μου το γράφω τον αρούλη...
στα @ρχίδι@ μου οι μπάτσοι, ο ρούλης και οι κάμερες???? :D :D :D :D
Makis44

Δημοσίευση από Makis44 »

Παντως μην το παρακανουμε αδερφια με λογια του τυπου παρτυ θα κανουμε..........Ο Αρης ειναι το φαβορι..........Μονο μια νικη εχουμε εκτος εδρας........
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

palok εγω ειμαι :lol: απλα η ανυπαρξια μας στο μπασκετ για αρκετα χρονια με εκανε να ασχοληθω και να αγαπησω και το ποδοσφαιρο (ποτε σαν το μπασκετ) αυτο που εζησα στην εφηβεια μου με τον μπασκετικο ΠΑΟΚ δεν βγαινει απο μεσα μου με τιποτα ειχα δεθει τοσο πολυ με αυτη την ομαδα που καποιοι ισως δεν μπορουν να το καταλαβουν.
Ειμαι τοσο ασχετος με τους υπολογιστες (γνωσεις νηπιαγωγειου λεμε) που δεν μπορω να σας δωσω μια εικονα απο τις φωτο και τα κειμενα που εχω στην συλογη μου απο εκεινα τα χρονια.
Οταν νοιωθω χαλια ξεφυλιζω και διαβασω ειναι το μεγαλυτερο αντικαταθληπτικο για μενα εκεινα τα χρονια και αυτα που εζησα με αυτη την ομαδα.
Πολλοι ειμαι σιγουρος νοιωθεται το ιδιο και μεσα σε αυτους και εσυ στιγμες και μνημες χαραγμενες πολυ βαθια μεσα μας και για μενα προσωπικα εχουν παιξει σημαντικο ρολο σε ολη τη ζωη μου και στη διαμορφωση του χαρακτηρα μου.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

όπως έκανα περιήγηση για να δω τι γράφουν για τα χάλια μας στο γιάννενο σήμερα,είδα κάτι που με έκανε να γελάσω...

Νικητής παρά 1,5 δευτερόλεπτο... :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν είναι κακό να χάνουμε και πότε πότε...εντελώς φυσιολογικό είναι... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καλωσήρθες τότε (ξανά) στην ομαδική ψυχοθεραπεία του μπασκετικού φόρουμ του paokmania :D
Είμαι ο palok και είμαι ΠΑΟΚ... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Κατι μου λεει οτι θα τους τον καρφωσουμε εκει μεσα κ θα κλαινε παλι...
Makis44

Δημοσίευση από Makis44 »

Φανταζεστε νικη με τριποντο Ταπουτου στο φιναλε 81-82???? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ουλελε λεμαν λεμαν

Στα ντέρμπι παίζουμε καλά λέμε....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αυτό τ 76% στις βολές του πρώτου ματς μοιάζει εξωπραγματικο με τον ΠΑΟΚ των τελευταίων μηνών... Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται για να παλέψεις το ματς. Ο συμπολίτης δεν αποτελεί φόβητρο σε καμμία περίπτωση και μόνος σοβαρός αντίπαλος μας είναι οι βολές μας!!!
palok έγραψε:...
PS: για να μην μας πετάξουν έξω οι admin, μαμήστε τους το σάββατο να ξεπλύνουμε την σημερινή ντροπή... :? :D :oops: :x :evil:
Κώστα σταμάτα να παρασέρνεις τον παλοκ και τους υπόλοιπους εκτός θέματος... :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
tigon4

Re: Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 6/02 , 21:00 Νοvasport

Δημοσίευση από tigon4 »

αντε να δουμε............φετος αυτους τους εχουμε ποδοσφαιρο (μεσα)-μπασκετ(μεσα)-βολλευ(εξω)-γυναικειο ποδ.(μεσα) και κατι ακαδημιες ποδοσφαιρο-μπασκετ-πολο στο κλαρινο ελπιζω να συνεχεισουμε την συνηθεια που εγινε λατρεια
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Το θετικό είναι ότι στα ντέρμπι οι δικοί μας ξυπνάνε και αποδίδουν καλό μπάσκετ, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Θα προτιμούσα τον Άρη του Οβελία-Κατσικάρη και τον Άρη του Ματσόν για αντίπαλο παρά του τωρινούς τους κόουτς, που μπορεί να τους κάνει ομάδα.

Πάντως αν αποδώσουν οι παίκτες μας κλειδιά, Μονρό-Λάζος-Γκρέγκορι-Μιλο όπως μπορούν, την νίκη την έχουμε στο τσεπάκι μας.

Άσχετο, κόσμος δικός μας θα υπάρχει στο πάλαι ποτέ σπίτι μας?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Αυτό με τους προπονητές θα το δούμε στο τέλος. Τα αποτελέσματα κρίνουν. Καλός και ο Φώτης αλλά τα κλαρίνα του τα έκανε. Ας μην θεοποιούμε κάποιους, ούτε και να θάβουμε κάποιους άλλους. Το ότι έχουν δείξει την ικανότητά τους σε άλλες ομάδες δεν σημαίνει ότι θα "δέσουν" και θα πετύχουν σε όλες (και το αντίστροφο).
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Το +35 εύκολα γίνεται....-35. Κάτω η μπάλα, σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Πιστεύω ότι το ματς θα πάει πόντο-πόντο και ο νικητής δεν θα έχει διαφορά πάνω από 5-6 πόντους.

Ετοιμάστε τα..υπογλώσσια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”