Π.Α.Ο.Κ. - Πανελλήνιος Γ.Σ 30/01 15:45 nova
- Pegasus1589
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανελλήνιος Γ.Σ 30/01 15:45 nova
Πολύ δύσκολο παιχνίδι... Ελπίζω να προλάβω τη σέντρα στην Τούμπα μετά από αυτό.
Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Όχι μόνο λόγω του αντιπάλου αλλά κι επειδή παρουσιάζουμε μια καθίζηση τελευταία. Δυστυχώς, ούτε το ματς με την Λάρισα μας βοήθησε να ανεβούμε. Τώρα μένει να δούμε τα αντανακλαστικά του κόσμου. Αν δεν μασήσει από τις τελευταίες απογοητεύσεις και γεμίσει το παλατάκι (όπως με τον Πανιώνιο) τότε έχουμε ελπίδες. Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο μίνι Γολγοθάς που έρχεται, με ματς φωτιά, θα κρίνει πολλά για την 6η θέση. Μια νίκη πάντως με τον πανελλήνιο θα άλλαζε πάρα πολύ την κατάσταση. Όχι μόνο βαθμολογικά.
Υ.Γ.(off topic) Η επικοινωνία είναι το καλύτερο φάρμακο κατά των παρεξηγήσεων. Έτσι, οι σκιές χάθηκαν
Ευχαριστώ τα παιδιά που επικοινώνησαν μαζί μου, όλο αυτό το διάστημα.
Υ.Γ.(off topic) Η επικοινωνία είναι το καλύτερο φάρμακο κατά των παρεξηγήσεων. Έτσι, οι σκιές χάθηκαν

Ευχαριστώ τα παιδιά που επικοινώνησαν μαζί μου, όλο αυτό το διάστημα.
kostaff μαραζωσε το μπασκετακι....ειχε μεινει μονο ο palok......λιγο ακομη και θα εκανε δευτερο account για να κανει εικονικους διαλογους
χαιρομαι που γυρισες παλικαρε.....
οντοπικ : θα κερδισουμε

χαιρομαι που γυρισες παλικαρε.....
οντοπικ : θα κερδισουμε
Το θέμα είναι να συνδυαστεί η επιστροφή με μια μεγάλη νίκη 

χαχα. μα ουσιαστικά με τον κώστα μιλούσα. fight club κανονικό!!!!
PS: θα τους μαμήσουμε!!!!
PS: θα τους μαμήσουμε!!!!
Σιγουρη νικη.......Μπορει να ακουγεται λιγο υπερβολικο αλλα ο Τσιαρας με το Χελιγουελ θα με δικαιωσουν...........

Βρήκες άτομα και εσύ..
Πιο πιθανό είναι να νικήσουμε με τρίποντο του Σταυρόπουλου παρά με τη βοήθεια του Τσιάρα και του Χέλιγουελ..

Πιο πιθανό είναι να νικήσουμε με τρίποντο του Σταυρόπουλου παρά με τη βοήθεια του Τσιάρα και του Χέλιγουελ..

Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά αν ο δεύτερος (Χελιγουελ) καταφέρει να περιορίσει τον Βουγιούκα (κάτι που δεν κατάφερε κανένας ψηλός μας στον πρώτο γύρο) τότε μπορεί να αποδειχτεί κλειδί (τι άλλο θα ονειρευτούμε
)
Αν βάλει και τις νικητήριες βολές σε νεκρό χρόνο, ο Τσιάρας, τότε βγήκε το όνειρο του Makis44

Αν βάλει και τις νικητήριες βολές σε νεκρό χρόνο, ο Τσιάρας, τότε βγήκε το όνειρο του Makis44

κώστα έλειψες πολύ καιρό με φαίνεται και νομίζεις οτι επανήλθες στη ζώνη του λυκόφωτος (αντί για το φόρουμ του paokmania)...
να σε ειδοποιήσω οτι στο διάστημα της απουσίας σου ο heli δεν έγινε dunkan, o τσιάρας lebron και ο drobnjiak stojakovic. o καυκής παρέμεινε gerald butler (ή χαιδευτικά lionidas)...
PS: α ο καλαιτζίδης δεν έβαλε ακόμα καλάθι...

να σε ειδοποιήσω οτι στο διάστημα της απουσίας σου ο heli δεν έγινε dunkan, o τσιάρας lebron και ο drobnjiak stojakovic. o καυκής παρέμεινε gerald butler (ή χαιδευτικά lionidas)...
PS: α ο καλαιτζίδης δεν έβαλε ακόμα καλάθι...
Να πω ότι όσο δεν στρώνει η κατάσταση στον ΕΣΑΚΕ δεν πρόκειται ποτέ να συννενοηθούμε για βασικά πράγματα όπως ο κλειδάριθμος διαφορετικών ημερών για τα εντός παιγνίδια μπάσκετ-ποδοσφαίρου. Εδώ δεν ξέρουν 2-3 βδομάδες πριν ποιές ομάδες θα παίζουν στην κατηγορία μου θες και κλειδάριθμο από την αρχή του προγράμματος ρε Όλι; Ε ναι αυτό είναι το πρόβλημα: το προϊόν είναι απαξιωμένο από άποψη ενδιαφέροντος και όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ή κρησφύγετο για σαλταδόρους ή αθλοπαιδία καλαθόσφαιρας μεταξύ γνωστών και φίλων. Αυτά τα καραγκιοζιλικία να μου πηγαίνουν το ματς 3:45 για να πάει μετά ο κόσμος Τούμπα είναι άλλο ένα δείγμα προχειρότητας. Ο δε ΕΣΑΚΕ τον οποίο υπηρετεί ο φίλτατος σε εμένα ΠΑΟΚτσής κ.Οικονομίδης έχει συντελέσει στην πτώση του αθλήματος και στην απαράδεκτη εικόνα των περισσοτέρων γηπέδων αλλά και της οργάνωσης των σωματείων. Όσο για την ΚΑΕ; Εντάξει έχει άλλα πράγματα περισσότερα επείγοντα η διοίκηση έτσι όπως έχει γίνει χρόνια και χρόνια αλλά κάποια στιγμή σύντομα αν εκμεταλλευτούν το χώρο στην Πυλαία για να φτιάξουν επιτέλους χώρους που θα μπορούσαν να κρατήσουν τον ΠΑΟΚτσή παράπλευρα του γηπέδου τότε η ομάδα θα έχει πολύ περισσότερη στήριξη και μεγαλύτερο μπάτζετ ώστε να μην είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε παίκτες τύπου Helliwell. Χρήσιμοι και οι αγωνιστικοί στόχοι και οι αναλύσεις για το πως θα ποστάρει ο Gregory αλλά το σημαντικό φέτος είναι να οργανωθούμε σωστά ως τμήμα του συλλόγου και αν τελικά κάποιος άλλος είναι σοβαρότερος από εμένα να βγει αυτός euroλιγ (τη λένε έτσι από τα λίγα γιούρος που δίνει ακόμα και στον νικητή) και εγώ στην απ'έξω μέχρι να συμμορφωθώ.
Υ.Γ. Χάρηκα που σε ξαναδιάβασα kosta. Έχουμε διανύσει αρκετό δρόμο μαζί και δε μας περισσεύουν άνθρωποι με γνώσεις που αγαπάνε την ομάδα.
Υ.Γ. Χάρηκα που σε ξαναδιάβασα kosta. Έχουμε διανύσει αρκετό δρόμο μαζί και δε μας περισσεύουν άνθρωποι με γνώσεις που αγαπάνε την ομάδα.
Ρε καλως τα παιδια ελπιζω να ειναι γουρικη η επιστροφη σου και να ερθει η ανασταση της ομαδας γιατι για την ανασταση του μπασκετικου φορουμ η επιστροφη σου ειναι εγγυηση.
Και για να συνεχισω την διαφωνια μου με τον palok σε αλλη ενοτητα εγω πιστευω οτι για να τους κερδισουμε πρεπει να τρεξουμε στο σετ παιχνιδι ειμαστε ανυπαρκτοι αν παρουμε τα ριμπαουντ και τρεξουμε με οσο δυνατον λιγοτερα λαθη εχουμε πολλες πιθανοτητες.
το κακο για εμας ειναι οτι αυτοι εχουν 2 υποφερτα ποιντ γκαρντ για να ελεγχουν τον ρυθμο (παπαμακαριος, μπλακνει) ενω εμεις μισο με το ζορι ελπιζω κατι να κανει αυτος ο μιλισλαβιεβιτς αν και ποτε δεν τον πιστεψα σαν παιχτη ηταν τουλαχιστον καλος στο γρηγορο παιχνιδι τωρα πια ουτε σε αυτο μπορει τα χρονια περασαν και το κακο ειναι οτι αυτο στοιχηζει παρα πολυ στην ομαδα.
Και για να συνεχισω την διαφωνια μου με τον palok σε αλλη ενοτητα εγω πιστευω οτι για να τους κερδισουμε πρεπει να τρεξουμε στο σετ παιχνιδι ειμαστε ανυπαρκτοι αν παρουμε τα ριμπαουντ και τρεξουμε με οσο δυνατον λιγοτερα λαθη εχουμε πολλες πιθανοτητες.
το κακο για εμας ειναι οτι αυτοι εχουν 2 υποφερτα ποιντ γκαρντ για να ελεγχουν τον ρυθμο (παπαμακαριος, μπλακνει) ενω εμεις μισο με το ζορι ελπιζω κατι να κανει αυτος ο μιλισλαβιεβιτς αν και ποτε δεν τον πιστεψα σαν παιχτη ηταν τουλαχιστον καλος στο γρηγορο παιχνιδι τωρα πια ουτε σε αυτο μπορει τα χρονια περασαν και το κακο ειναι οτι αυτο στοιχηζει παρα πολυ στην ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 29 Ιαν 2010, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γκας, τώρα που επανήλθε ο Κωστίκας δώσε μου κίτρινη και βγάλε με 3 μέρες εκτός..
Αλλωστε μόνο με τον Πάλοκ και λίγες βοήθειες από τους υπόλοιπους δουλειά δεν έβγαινε!!

Αλλωστε μόνο με τον Πάλοκ και λίγες βοήθειες από τους υπόλοιπους δουλειά δεν έβγαινε!!

Aς δούμε και λίγο Πανελλήνιο
Μπόλικη ανάλυση
Με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να συμμετέχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει 100% το πρόβλημα με το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τα προηγούμενα 24ωρα και του στέρησε τη συμμετοχή στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης με την Μπάμπεργκ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανελλήνιου για τη δύσκολη αποστολή του Σαββάτου στην Πυλαία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Οι "Ολυμπιονίκες" είδαν βίντεο και ο Ηλίας Ζούρος προχώρησε στην ανάλυση του αντιπάλου, ο οποίος έχει βρει την αγωνιστική του ταυτότητα και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό.
http://www.basketblog.gr/Pages/ViewCont ... 36&w=0&m=1
Η γραμμή κρούσης είναι η περιφέρεια τους με Παπαμακάριο, Μπλάκνει, Καλαιτζή, Ξανθόπουλο και Χαραλαμπίδη να μπορούν να οργανώνουν και να εκτελούν μαεστρικά, ενώ ας μην παραλείψουμε και την εξαιρετική πλειάδα ψηλών με τον Βουγιούκα (δήμιος μας στο πρώτο ματς) και τον Γιόνσεν να είναι ανεβασμένοι αλλά και τους Οστοιτς (μαζί με τον Γιόνσεν και τον Χαραλαμπίδη παλιοί παίκτες μας), Ντέιβις και Σμιθ να παίζουν εξαιρετικά..
Μπόλικη ανάλυση
Με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να συμμετέχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει 100% το πρόβλημα με το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τα προηγούμενα 24ωρα και του στέρησε τη συμμετοχή στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης με την Μπάμπεργκ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανελλήνιου για τη δύσκολη αποστολή του Σαββάτου στην Πυλαία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Οι "Ολυμπιονίκες" είδαν βίντεο και ο Ηλίας Ζούρος προχώρησε στην ανάλυση του αντιπάλου, ο οποίος έχει βρει την αγωνιστική του ταυτότητα και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό.
http://www.basketblog.gr/Pages/ViewCont ... 36&w=0&m=1
Η γραμμή κρούσης είναι η περιφέρεια τους με Παπαμακάριο, Μπλάκνει, Καλαιτζή, Ξανθόπουλο και Χαραλαμπίδη να μπορούν να οργανώνουν και να εκτελούν μαεστρικά, ενώ ας μην παραλείψουμε και την εξαιρετική πλειάδα ψηλών με τον Βουγιούκα (δήμιος μας στο πρώτο ματς) και τον Γιόνσεν να είναι ανεβασμένοι αλλά και τους Οστοιτς (μαζί με τον Γιόνσεν και τον Χαραλαμπίδη παλιοί παίκτες μας), Ντέιβις και Σμιθ να παίζουν εξαιρετικά..