ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 σχόλια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 σχόλια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από DimisK »

Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω για το προχθεσινό ματς, στο οποίο είχα την τύχη να παρευρίσκομαι, να το δω από κοντά, μαζί με άλλους 5 «καμικάζι», σε σουίτα χορηγού του Ολυμπιακού, που είναι και χορηγός του ΠΑΟΚ. Υπερηφάνεια είναι το πρώτο συναίσθημα που μου έρχεται στο μυαλό. Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε αυτό που ονειρευόμαστε. Ομάδα-συνόλου, με συγκεκριμένη στρατηγική, με στόχους, με πολύ καλούς παίκτες, με παίκτες που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο και δεν επηρεάζονται από μια εχθρική ατμόσφαιρα, η οποία όμως παρέμεινε στα όρια του ανεκτού, για να είμαστε δίκαιοι. Πολύ γρήγορα οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέχασαν τον ΠΑΟΚ και...ασχολήθηκαν με τα δικά τους. Οι δικοί μας δεν είχαν ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ και πραγματικά έπαιξαν σοβαρά, πειθαρχημένα, λες και ήξεραν ότι κάποια στιγμή θα βάλουν το γκολ και θα κερδίσουν. Εχουν περάσει αρκετές ώρες, αλλά ακόμα είμαι σοκαρισμένος από την όλη εξέλιξη. ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ρε παιδιά, με έκανε και φούσκωνα από υπερηφάνεια! Ο Σάντος μας έβαλε τα γυαλια. Δικαιώθηκε η διοίκηση που τον εμπιστεύθηκε και τον άφησε – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! - να δουλέψει. Μπράβο στη διοίκηση! Ανανεώστε του τώρα το συμβόλαιο και του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα.
Από εδώ και πέρα πρέπει να κάνουμε διαχείριση της νίκης σωστή και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί η κατραπακιά καιροφυλακτεί...
Ωστόσο αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαρούμε την νίκη! Ας χαρούμε λοιπόν γιατί τα καλύτερα έρχονται...
Μεγάλη ηδονή να βλέπεις ένα Καραϊσκάκη παγωμένο, με 20.000 γαύρους να μην έχουν κουράγιο να κουνηθούν από τις θέσεις τους...
Φίλοι Ολυμπιακοί θα ήθελα απλά να σας υπενθυμίσω:
1. Υπάρχουν και οι ήττες στο ποδόσφαιρο.
2. Υπάρχουν και οι θέσεις 3,4,5,6,7, 8 κ.α.
3. Δεν παίρνεις τους τίτλους σπίτι σου. Τόσους τίτλους έχετε πάρει τα τελευταία χρόνια και πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι....Η απόλυτη ματαιοδοξία!
4. Ο Κόκαλης δεν είναι ο Πάπας, που τον γλύφετε και τον ακολουθείται τυφλά, χρόνια τώρα! Αυτός σας κατέστρεψε κι αυτός θα φαλιρίσει την ομάδα σας, η οποία ως Α.Ε είναι ήδη χρεωμένη με πολλά εκατ. ευρώ! Και το Φάληρο θα γίνει..φάλιρο!!!
5. Μεγάλη ομάδα είναι η ομάδα που παλεύει με αξίες και ιδανικά για το καλύτερο. Δεν ισχύει για τη μεγάλη ομάδα το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Κι εσείς θέλατε τίτλους με κάθε κόστος, με κάθε λαδιά, με κάθε απατεωνιά. Αυτό δεν λέγεται μεγάλη ομάδα! Και εσεις δεν ήσασταν ΠΟΤΕ μεγάλη ομάδα! Το παραμύθι σας ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ!
6. Χωρίς ευνοϊκή διαιτησία είστε ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ! Ακόμα και χτες ζητήσατε δύο πέναλτι σε φάσεις που ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Ντροπή σας!
7. Να είστε ευχαριστημένοι με την ατυχία μας, που δεν βάλαμε δύο ακόμη γκολάκια να σας διαλύσουμε...
8. Ντιόγο, ο Γκαρσία σε γυρεύει παλικάρι μου, για πήγαινε να δεις τι θέλει...

Καληνύχτα γαυράκια μου....Να χαίρεστε τον θρύνο σας!

Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο. Είμαι υπερήφανος που ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πήρα μια νίκη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, που δεν μπορεί να μου αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ! Όπως και οι λίγοι τίτλοι που έχω πάρει και ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ!

ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!

ΥΓ: Τελευταία φορά που είχα πάει στο Καραϊσκάκη ήταν τον Οκτώβριο του 2005, όταν το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών και είχαμε κερδίσει 2-1! Αποστόλη, νομίζω πως είμαι γουρλής, τι λες;
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Στο ημίχρονο με τον Αστέρα

interad έγραψε:
(Κούτσια αρκετά καλός σήμερα.... βρε λες;;; )

Μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα
GORDON έγραψε:
Καμιά άλλη έμπνευση Interad ???

Άνοιγμα τόπικ του ματς με τον gay
interad έγραψε:
έχω την έμπνευση λοιπόν για αυτό μεσιέ Γκόρντονα...

2πλο... μόνο αυτό...

Κατά τα άλλα εσείς δώστε συχαρίκια σε Φερνάντους, Πάμπλους, Βίκτορες, Βλάντανες, Θόδωρους, Κόμπρες κλπ κλπ

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

υ.γ. - Ζω για το ποστ του Αποστόλη που θα γράφει "Πήγα τελικά στο τηγάνι και είδα το ματς"

ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Realcon έγραψε:Με το video που έβαλες gash, μου δίνεις την ευκαιρία να πω ότι, αν προσέξει κανείς τα λόγια του Ζαγοράκη θα δει ότι δεν έχει παρελθόντα χρόνο παρά μόνο να μιλά για το παρών. Δηλαδή ήταν σαν να μην είχε φύγει ποτέ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ. Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας αυτό έχουν ως οδηγό και το ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα ως υπογραφή για αυτό που πιστεύουν.

Και συνεχίζω... πωπωπω - πωπω τι ξύδι ήταν αυτό, έκανα το τσ...κι μετατροπή με το ξύδι γιατί το τσ...κι θα τους άρεσε και δεν λέει να τους κάνω την χάρη :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
αφού είναι οπαδός ρε συ...
εσύ αν ήσουν στη διοίκηση της ομάδας και "έφευγες",θα απομακρυνόσουν και απο το σύλλογο?
δεν το νομίζω..
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΚΑΝΑ
ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,
ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΡΕ,
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ:

Ω, ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΤΙ ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕΣ !!!!!!!!!

(Ουφ!)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μετά απο 2 μέρες απαγορεύονται τα παπάκια και η λογοκρισία :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gash04 έγραψε:....μπλα, μπλα, μπλα.... γκασικες π@παριες :mrgreen: , μπλα, μπλα, μπλα....

Όλοι οι χρήστες παρακαλούνται να διευκοlinoυν το έργο μας αλλάζοντας τις ηλεκτρονικές τους ψηφιακές υπογραφές και να διορθώσουν στοιχεία του profile τους όπως τον τόπο διαμονής τους κλπ.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και καλό σερφάρισμα.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δεν με τρέλανε η νίκη... Μια νίκη απο μόνη της δεν θα έλεγε τίποτα τρομερό... Αν κλειστείς στην περιοχή σου, κρεμαστείς απο τα δοκάρια, ο αντίπαλος χάσει 5 κλασσικές ευκαιρίες και σπάσει τα δοκάρια, ο τερματοφύλακάς σου πιάσει τα άπιαστα, ο διαιτητής πνίξει 2-3 πέναλτι, μια νίκη δεν λέει κάτι σπουδαίο...

Ομως την Κυριακή δεν έγινε τίποτα απο αυτά... Ή μάλλον έγιναν αρκετά απο αυτά... Αλλά ανάποδα...!! Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι... Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έσπασε τα δοκάρια... Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που δημιούργησε και έχασε τις κλασσικές ευκαιρίες... Δεν ήταν μια απλή νίκη (όταν είσαι στο 0-18 με το ΠΟΚ δεν αρκεί)... Ήταν μια τεράστια εμφάνιση μέσα στο τηγάνι... Η προηγούμενη τεράστια εμφάνιση στην Αθήνα ήταν το 2001(4-2 στον τελικό)... Και η αμέσως προηγούμενη δεν θυμάμαι πότε, ποάει καιρός... Κύριοι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ... Επέστρεψε... Και απ'ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει...

Μπράβο στην διοίκηση... Μπράβο στον προπονητή... Μπράβο στους παίκτες... Μπράβο στον ανώνυμο ΠΑΟΚτσή οπαδό και φίλαθλο... Μπράβους σε όλους αυτούς που στήριξαν αδιάκοπα όλον αυτό τον καιρό την ομάδα... Ένα καλό μάθημα σε όλους εμάς που κατα διαστήματα κλονίστηκε η πίστη μας σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει επανελλειμμένα ότι δικαιούνται την εμπιστοσύνη μας... Απο εδώ και πέρα λοιπόν ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη και στήριξη στη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες...

Υ.Γ. Είχα βάλει στοίχημα με έναν φίλο μου απο τα παλιά, γαύρο... Ότι θα κερδίσουμε (ομολογώ ότι αν είχα δει τον Σορλέν στην ενδεκάδα δεν θα το έβαζα με τίποτα, μόλις τον είδα ήμουν βέβαιος ότι όλα θα γίνουν όπως συνήθως και πάμε για 0-19, καλός μ@λάκ@ς είμαι και εγώ... :lol: )... Είχα δώσει και ένα γκόλ αβάντζο (0-2)... Άπλας...
Τελικά νικήσαμε... Αλλά όχι με 0-2... Αλλά ο γαύρος προθυμοποιήθηκε να πληρώσει το στοίχημα γιατί "ο ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτικός και μας ξεφτίλισε", όπως μου είπε... Και ένιωσα για άλλη μια φορά περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Φαντάζομαι το ποστ Αποστόλη:

"Αποφάσισα να γίνω Ολυμπιακός για 2 ωρίτσες, ίσα ίσα να πάω γήπεδο."

(χωρίς παρεξήγηση Αποστόλη, εννοείται πως μόνο για πλάκα θα έλεγα πως αλλαξοπιστεί κάποιος ΠΑΟΚτσής) :?
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε, το σπίτι μας ξανάνοιξε τις πόρτες του.
Δεν θα πω για το σύνδρομο στέρησης που είναι βέβαιο ότι πάθαμε όλοι, ειδικά τέτοια μέρα, γιατί είμαι σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι του σάιτ στενοχωρήθηκαν περισσότερο από εμάς. Δεν πειράζει, τέτοιες νίκες και κυρίως εμφανίσεις να κάνουμε κι ας γκρεμίσει όλο το διαδίκτυο…
Για το παιχνιδάκι τι να πεις δυο μέρες μετά ;
Είναι σαν να κατάφερες την γκόμενα που λιγουρευόσουν μήνες και να βγαίνεις να το φωνάζεις καθυστερημένα.
Λίγα σκόρπια λόγια :
- από προχθές το βράδυ καθαρίζω τα χύσια που πλημμύρισαν το σπίτι κι ακόμα να τελειώσω.
- Με πήρε τηλέφωνο φίλος από τον σύνδεσμο των μπαρτσελονίστας και μου λέει «δίνω Τσάβι – Ινιέστα για Γκαρσία – Βιτόλο, είσαι ;», «βάλε κι εκατό μύρια και θα το σκεφτώ» του λέω
- Φίλος παλαίμαχος της κερκίδας μου τηλεφώνησε κι αυτός για να μου πει :
«μετά από είκοσι χρόνια και βάλε περιμένω ξανά πώς και πώς να έρθει το Σάββατο για να πάω Τούμπα»
- Γούστο ατέλειωτο και μεγάλη τύχη που το παιχνίδι το έδειξε ανοιχτό
κανάλι. Πόσα νέα παοκτσάκια γεννήθηκαν προχθές ;

Πόσο ΠΑΟΚ είσαι ρε ΠΑΟΚ ;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

DimisK έγραψε:Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω για το προχθεσινό ματς, στο οποίο είχα την τύχη να παρευρίσκομαι, να το δω από κοντά, μαζί με άλλους 5 «καμικάζι», σε σουίτα χορηγού του Ολυμπιακού, που είναι και χορηγός του ΠΑΟΚ. Υπερηφάνεια είναι το πρώτο συναίσθημα που μου έρχεται στο μυαλό. Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε αυτό που ονειρευόμαστε. Ομάδα-συνόλου, με συγκεκριμένη στρατηγική, με στόχους, με πολύ καλούς παίκτες, με παίκτες που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο και δεν επηρεάζονται από μια εχθρική ατμόσφαιρα, η οποία όμως παρέμεινε στα όρια του ανεκτού, για να είμαστε δίκαιοι. Πολύ γρήγορα οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέχασαν τον ΠΑΟΚ και...ασχολήθηκαν με τα δικά τους. Οι δικοί μας δεν είχαν ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ και πραγματικά έπαιξαν σοβαρά, πειθαρχημένα, λες και ήξεραν ότι κάποια στιγμή θα βάλουν το γκολ και θα κερδίσουν. Εχουν περάσει αρκετές ώρες, αλλά ακόμα είμαι σοκαρισμένος από την όλη εξέλιξη. ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ρε παιδιά, με έκανε και φούσκωνα από υπερηφάνεια! Ο Σάντος μας έβαλε τα γυαλια. Δικαιώθηκε η διοίκηση που τον εμπιστεύθηκε και τον άφησε – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! - να δουλέψει. Μπράβο στη διοίκηση! Ανανεώστε του τώρα το συμβόλαιο και του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα.
Από εδώ και πέρα πρέπει να κάνουμε διαχείριση της νίκης σωστή και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί η κατραπακιά καιροφυλακτεί...
Ωστόσο αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαρούμε την νίκη! Ας χαρούμε λοιπόν γιατί τα καλύτερα έρχονται...
Μεγάλη ηδονή να βλέπεις ένα Καραϊσκάκη παγωμένο, με 20.000 γαύρους να μην έχουν κουράγιο να κουνηθούν από τις θέσεις τους...
Φίλοι Ολυμπιακοί θα ήθελα απλά να σας υπενθυμίσω:
1. Υπάρχουν και οι ήττες στο ποδόσφαιρο.
2. Υπάρχουν και οι θέσεις 3,4,5,6,7, 8 κ.α.
3. Δεν παίρνεις τους τίτλους σπίτι σου. Τόσους τίτλους έχετε πάρει τα τελευταία χρόνια και πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι....Η απόλυτη ματαιοδοξία!
4. Ο Κόκαλης δεν είναι ο Πάπας, που τον γλύφετε και τον ακολουθείται τυφλά, χρόνια τώρα! Αυτός σας κατέστρεψε κι αυτός θα φαλιρίσει την ομάδα σας, η οποία ως Α.Ε είναι ήδη χρεωμένη με πολλά εκατ. ευρώ! Και το Φάληρο θα γίνει..φάλιρο!!!
5. Μεγάλη ομάδα είναι η ομάδα που παλεύει με αξίες και ιδανικά για το καλύτερο. Δεν ισχύει για τη μεγάλη ομάδα το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Κι εσείς θέλατε τίτλους με κάθε κόστος, με κάθε λαδιά, με κάθε απατεωνιά. Αυτό δεν λέγεται μεγάλη ομάδα! Και εσεις δεν ήσασταν ΠΟΤΕ μεγάλη ομάδα! Το παραμύθι σας ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ!
6. Χωρίς ευνοϊκή διαιτησία είστε ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ! Ακόμα και χτες ζητήσατε δύο πέναλτι σε φάσεις που ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Ντροπή σας!
7. Να είστε ευχαριστημένοι με την ατυχία μας, που δεν βάλαμε δύο ακόμη γκολάκια να σας διαλύσουμε...
8. Ντιόγο, ο Γκαρσία σε γυρεύει παλικάρι μου, για πήγαινε να δεις τι θέλει...

Καληνύχτα γαυράκια μου....Να χαίρεστε τον θρύνο σας!

Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο. Είμαι υπερήφανος που ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πήρα μια νίκη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, που δεν μπορεί να μου αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ! Όπως και οι λίγοι τίτλοι που έχω πάρει και ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ!

ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!

ΥΓ: Τελευταία φορά που είχα πάει στο Καραϊσκάκη ήταν τον Οκτώβριο του 2005, όταν το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών και είχαμε κερδίσει 2-1! Αποστόλη, νομίζω πως είμαι γουρλής, τι λες;
Αδελφέ Dimisk, έτσι είναι τα πράγματα. Respect στον αδελφό.

Υ.Σ sidpanos, σωστός. Το είπα μόνο και μόνο για αδέλφια που προφανώς δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη ίσως.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/igY6f_x15Ys&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/igY6f_x15Ys&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

gash04 έγραψε:Η ποιο ωραία εκπομπή ήταν της αλητικής Κυριακής.
Αφού μάθαμε (έγινε για πρώτη φορά) τα αποτελέσματα της Β εθνικής και είδαμε και φάσεις απο όλα τα νταμάρια-γήπεδα στην έναρξη της εκπομπής και ενημερωθήκαμε πλήρως υπήρξε και ρεπορτάζ χωρίς ήχο απο τα κεντρικά αεροδρόμια της χώρας με σχόλια απο τους παρουσιαστές.
Βέβαια να τονίσουμε ότι ακόμα και ο Βαρούχας υπήρξε για πρώτη φορά αντικειμενικός μιας και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κρυφτεί πίσω απο το δάχτυλο του αυτή την φορά με μια επίδειξη αναλαμπής ειλικρίνειας.
[youtube]zcXvsUFJp4s[/youtube]
τα σημεία κλειδιά του βίντεο
3.17 ο μπάντοβιτς
3.21 ο κούτσια
3.25 κούτσια και παπάζογλου με τις "χειρονομίες" :opaokara:
4.26 πάμπλο
4.41 βιτολο
5.30 η αννούλα του χιονιά επιφωνεί.."οοοο"..και εμείς απορούμε..τι είδε και έκανε έτσι?? :twisted:
5.57 η χαρά του παπάζογλου
6.22 η τεράστια αγκαλιά στο λίνο
7.27 η σημαία της βραζιλίας :shock:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

PRAKTORINOS έγραψε:ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΚΑΝΑ
ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,
ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΡΕ,
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ:

Ω, ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΤΙ ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕΣ !!!!!!!!!
Π@ΥΣΤΟΓΑΥΡΟΙ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥΤ@ΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ!!! :twisted: :twisted: :twisted:
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΦΡΕΝΤΙ ΚΡΟΥΓΚΕΡ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΡΙΓΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ!!

βαλτε τα παπακια @@ εσεις οπου θελετε...ουφ!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ακριβως αρη δεν ηταν η νικη που μας τρελανε αλλα η εμφανιση...μας παραδεχτηκαν ολοι...πηγαμε σε μια εδρα οπου ξεφτυλιστηκε ο πρωτοπορος και τους καναμε γιο γιο...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

μπραβο στην ομαδα μας....προχωραμε.....νικη το σαββατο
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”