Ασπρόμαυρα έντυπα
MPRABO MEMTS
EIXA AΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΧΤΡΑΣΠΟΡ.
ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ" ΚΑΙ ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ MEMTS.
ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΚΟΒΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ
ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΧΤΡΑΣΠΟΡ.
ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ" ΚΑΙ ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ MEMTS.
ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΚΟΒΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ
Σίγουρα, αλλά δεν μπορώ να κάτσω να ακούσω εκπομπή ραδιοφωνική από κάποιον μπινέ (δεν λέω για τον Γρηγοριάδη) και μετά από 3 ώρες να νιώσω μ@λάκας που τον άκουσα για χίλιους λόγους.
Προτιμώ να ενημερώνομαι και από φίλους και φυσικά από σάιτ. Άλλο όμως μια γύρα στα σάιτ και άλλο όλη την ώρα με το ραδιοφωνάκι στο χέρι!
Αν κάτσουμε και ψάξουμε το παρελθόν των δημοσιογράφων, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έχουν κάνει π@στιές στο παρελθόν, έχουν βοηθήσει συγκεκριμένες καταστάσεις που δεν έπρεπε κλπ. Οπότε να κάτσω εγώ να ακούσω εκπομπή για να μάθω τι; Εκτός του ότι αν ήξερα την ιστορία πολλών από αυτούς θα ήθελα να τους σκοτώσω γι' αυτά που κάνανε. Θα μου πει μήπως την επόμενη μεταγραφή μας; Κάποια παιδιά εδώ στο σάιτ ξέρουν περισσότερα .. Να μου πει αν ο Μαλεζάς και ο κάθε Μαλεζάς ήταν καλός ή πρέπει να πάρει μπούλο; Σχεδόν ποτέ δεν έχω ακούσει άποψη που να με καλύπτει πλήρως στα αγωνιστικά ..
Να περιμένω να ακούσω τον Αρειανό που θα βγει να πει τα δικά του για σούπερντούπερ και ξέρω γω πρωτάθλημα και κύπελλο κίτρινε θεέ, πάλι;
Να ακούσω άλλους περίεργους Παοκτσήδες .. κάποιους βαλτούς, κάποιους ηλίθιους, πολλούς που δεν εκπροσωπούν τον μέσο Παοκτσή;
Να βλέπω χθες το σάιτ της Μέτροσπορτ να λέει για 400 άτομα, μετά να τα κάνει 700, μετά 900 και στο τέλος να λένε 1.000 Παοκτσήδες;
Να μου λένε μετά το ΠΑΟΚ-Τσσκα ότι είχαμε 17.000 και πλέον Παοκτσήδες;
Να διαβάζω συνεντεύξεις παιχτών που έρχονται στον ΠΑΟΚ και ενώ δεν ξέρουν που πέφτει η Τούμπα να λένε για το λαό του ΠΑΟΚ;
Αν και μικρός ηλικιακά όλο αυτό το σκηνικό και άλλα πολλά που αν τα αναλύσω θα γράψω τόμο, με έχουν κουράσει - αηδιάσει και απέχω συστηματικά τα δύο-τρία τελευταία χρόνια από ραδιοφωνικές εκπομπές και αγορά εφημερίδας!
Προτιμώ να ενημερώνομαι και από φίλους και φυσικά από σάιτ. Άλλο όμως μια γύρα στα σάιτ και άλλο όλη την ώρα με το ραδιοφωνάκι στο χέρι!
Αν κάτσουμε και ψάξουμε το παρελθόν των δημοσιογράφων, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έχουν κάνει π@στιές στο παρελθόν, έχουν βοηθήσει συγκεκριμένες καταστάσεις που δεν έπρεπε κλπ. Οπότε να κάτσω εγώ να ακούσω εκπομπή για να μάθω τι; Εκτός του ότι αν ήξερα την ιστορία πολλών από αυτούς θα ήθελα να τους σκοτώσω γι' αυτά που κάνανε. Θα μου πει μήπως την επόμενη μεταγραφή μας; Κάποια παιδιά εδώ στο σάιτ ξέρουν περισσότερα .. Να μου πει αν ο Μαλεζάς και ο κάθε Μαλεζάς ήταν καλός ή πρέπει να πάρει μπούλο; Σχεδόν ποτέ δεν έχω ακούσει άποψη που να με καλύπτει πλήρως στα αγωνιστικά ..
Να περιμένω να ακούσω τον Αρειανό που θα βγει να πει τα δικά του για σούπερντούπερ και ξέρω γω πρωτάθλημα και κύπελλο κίτρινε θεέ, πάλι;
Να ακούσω άλλους περίεργους Παοκτσήδες .. κάποιους βαλτούς, κάποιους ηλίθιους, πολλούς που δεν εκπροσωπούν τον μέσο Παοκτσή;
Να βλέπω χθες το σάιτ της Μέτροσπορτ να λέει για 400 άτομα, μετά να τα κάνει 700, μετά 900 και στο τέλος να λένε 1.000 Παοκτσήδες;
Να μου λένε μετά το ΠΑΟΚ-Τσσκα ότι είχαμε 17.000 και πλέον Παοκτσήδες;
Να διαβάζω συνεντεύξεις παιχτών που έρχονται στον ΠΑΟΚ και ενώ δεν ξέρουν που πέφτει η Τούμπα να λένε για το λαό του ΠΑΟΚ;
Αν και μικρός ηλικιακά όλο αυτό το σκηνικό και άλλα πολλά που αν τα αναλύσω θα γράψω τόμο, με έχουν κουράσει - αηδιάσει και απέχω συστηματικά τα δύο-τρία τελευταία χρόνια από ραδιοφωνικές εκπομπές και αγορά εφημερίδας!
Free με στεναχωρεις ρε φιλε. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ εβαζε τον κοσμο του ΠΑΟΚ να μαλωνει μεταξυ τους για τον Σαλπιγγιδη, αυτος εβαζε ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ και EMIRATES STAFIUM εκτος αν τα ξεχασες η εκτος αν δεν ηξερε τι εστι ΓΟΥΜΕΝΟΣ και ηταν αυτος που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ συνεχεια μα συνεχεια βρισκοταν με τον ΓΟΥΜΕΝΟ σε ταβερνες και τα λεγαν για τον ΠΑΟΚ,,,, αστο καλυτερα...............free4 έγραψε:Δε θέλω να μπω στο κλιπάκι σας για το αν ήταν αρεστός, καλός ή κακός, χάιδευε τα αυτιά ή κάτι άλλα τέτοια που πλανώνται.. Επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά, κι έχω άποψη για τον ίδιο και τη δουλειά του, ένα θα σας πω. Ηταν ο μοναδικός ο οποίος δε μασούσε ποτέ τα λόγια του, ότι έλεγε το τεκμηρίωνε, δε φοβόταν να δηλώσει στον αέρα αυτό που πίστευε κι ας ήταν αντίθετο με αυτό που ήθελαν να ακούσουν κάποιοι. Οταν, δε οι απόψεις του δεν επαληθεύονταν, δε δίσταζε να βγει και να δηλώσει ότι έκανε λάθος ή ότι παρ' ότι ένα θέμα είχε μία τροπή, αυτός να υποστηρίζει την αντίθετη όχι όμως με στόχο το κακό της ομάδας..
Το ήθος, η εντιμότητα και η εργατικότητα του τον αντάμειψαν με τη θέση του διευθυντή της ιστορικότερης εφημερίδας (χρονικά). Μην ξεχνάτε μερικά ιστορικά πρωτοσέλιδα όπως τα αφιερώματα στα ψεύτικα πρωταθλήματα του γαύρου, τον εξευτελισμό του ποδοσφαίρου, τα θέματα ντόπινγκ και άλλα πολλά!
Καλή συνέχεια Στέλιο..
Δεν αντιλέγω στα όσα λες. Ούτε με τον Μηχανικό διαφωνώ, ούτε με όλους εσάς που τον κρίνετε (και τον κρίνατε και παλιότερα). Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Επειδή γνωρίζω ότι τα ΜΜΕ γενικότερα μπορούν να δημιουργήσουν κρίσεις (και με τις 2 έννοιες), κυρίως στην πόλη μας όπου δεν υπάρχουν άλλοι δίαυλοι επικοινωνίας των πολιτών παρά μόνο διαμέσου των συγκεκριμένων ΜΜΕ, έχω να αντιπαραθέσω και την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος..
Σε πολλούς ίσως φανώ ρομαντικός και ιδεολάτρης. Προτιμώ να κρατώ τα θετικά και να αποβάλω τα αρνητικά. Οπως θυμάμαι το πρωτοσέλιδο των ΣΠΟΡ την επομένη της παράδοσης των μετοχών του Μπατατούδη σε Γούμενο- Παγώνη, έτσι θυμάμαι και το πρωτοσέλιδο μετά τη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του μπαρμπα- Καμπάνη, ο οποίος σε εκπομπή του Εξτρασπορτ είχε βγάλει ένα παραλήρημα πως και καλά ο γιος του είναι ΠΑΟΚτσής και τον πιέζει να πάρει την ομάδα και πράσινα άλογα.
Ο Γρηγοριάδης παρασύρθηκε, όπως και όλοι μας. Και μη με πει κανείς πως δεν είχε αρχίσει, έστω και ραγδαία, να σκέφτεται το ενδεχόμενο της ανάληψης της διοίκησης από τον Καμπάνη. εκείνη την περίοδο είμασταν στο τέλμα. Ψάχναμε απεγνωσμένα να βρούμε κάποια λύση στο πρόβλημα. Οποιος έρχονταν τον θεωρούσαμε ως επί γης Μεσσία. Είμασταν τόσο κουρασμένοι από όλες αυτές τις ιστορίες για αγρίους (να τις διηγείσαι και να κλαις) που η σανίδα σωτηρίας για εμάς ήταν κάποια λόγια του αέρα με μερικές "φρούδες" υποσχέσεις ότι και καλά ο ένας ή ο άλλος θα σώσουν το κατάρτι (γιατί το υπόλοιπο καράβι είχε βουλιάξει ήδη).
Τότε, ο ενθουσιασμός θέλετε,το γεγονός ότι είμασταν ανυπεράσπιστοι των ονείρων μας και δέσμιοι των φαντασιώσεων μας, η ανάγκη για άμεση εξεύρεση λύσης οδηγούσαν πολλούς σε πολλά λάθη. Κι επειδή ο δημοσιογράφος εκτίθεται δια των γραφόμενων του είτε προφορικώς, είτε γραπτώς, όσο εύκολα μπορεί να οδηγήσει κάποιον αφελή και μη γνώστη της πραγματικότητας σε αβάσιμες απόψεις, όντας ο άμεσος εκφραστής των γεγονότων, τόσο εύκολα μπορεί να εκτεθεί ανεπανόρθωτα από αυτά.
Η άλλη όψη του νομίσματος, όμως, που στα μάτια μου έκρινε το Γρηγοριάδη σαν δημοσιογράφο και σαν άνθρωπο είναι η ντομπροσύνη να βγαίνει και να λέει αυτό που θεωρούσε ο ίδιος σωστό.Τα έβαλε με πολιτεία, κράτος, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, Γκαγκάτση, ταραξίες, χουλιγκάνους..
Αμίμητα και αξέχαστα πρωτοσέλιδα του αυτά που αναφέρονταν στον γαύρο (Ομιλος Στυγνών Φονιάδων Ποδοσφαίρου κατά το ΟΣΦΠ) και άλλα πολλά.
Το ανέφερα και στην εισαγωγή μου. Αυτά που κρατάω εγώ από κάποιον είναι τα θετικά και όχι τα αρνητικά, τα οποία τα έχω κατά νου σε στιγμές ανάγκης. Δεν είμαι δικηγόρος του Στέλιου, απλά μιλάω όντας ένας από αυτούς που είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν από κοντά και να διαπιστώσουν το ήθος που τον διακρίνει..
Σε πολλούς ίσως φανώ ρομαντικός και ιδεολάτρης. Προτιμώ να κρατώ τα θετικά και να αποβάλω τα αρνητικά. Οπως θυμάμαι το πρωτοσέλιδο των ΣΠΟΡ την επομένη της παράδοσης των μετοχών του Μπατατούδη σε Γούμενο- Παγώνη, έτσι θυμάμαι και το πρωτοσέλιδο μετά τη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του μπαρμπα- Καμπάνη, ο οποίος σε εκπομπή του Εξτρασπορτ είχε βγάλει ένα παραλήρημα πως και καλά ο γιος του είναι ΠΑΟΚτσής και τον πιέζει να πάρει την ομάδα και πράσινα άλογα.
Ο Γρηγοριάδης παρασύρθηκε, όπως και όλοι μας. Και μη με πει κανείς πως δεν είχε αρχίσει, έστω και ραγδαία, να σκέφτεται το ενδεχόμενο της ανάληψης της διοίκησης από τον Καμπάνη. εκείνη την περίοδο είμασταν στο τέλμα. Ψάχναμε απεγνωσμένα να βρούμε κάποια λύση στο πρόβλημα. Οποιος έρχονταν τον θεωρούσαμε ως επί γης Μεσσία. Είμασταν τόσο κουρασμένοι από όλες αυτές τις ιστορίες για αγρίους (να τις διηγείσαι και να κλαις) που η σανίδα σωτηρίας για εμάς ήταν κάποια λόγια του αέρα με μερικές "φρούδες" υποσχέσεις ότι και καλά ο ένας ή ο άλλος θα σώσουν το κατάρτι (γιατί το υπόλοιπο καράβι είχε βουλιάξει ήδη).
Τότε, ο ενθουσιασμός θέλετε,το γεγονός ότι είμασταν ανυπεράσπιστοι των ονείρων μας και δέσμιοι των φαντασιώσεων μας, η ανάγκη για άμεση εξεύρεση λύσης οδηγούσαν πολλούς σε πολλά λάθη. Κι επειδή ο δημοσιογράφος εκτίθεται δια των γραφόμενων του είτε προφορικώς, είτε γραπτώς, όσο εύκολα μπορεί να οδηγήσει κάποιον αφελή και μη γνώστη της πραγματικότητας σε αβάσιμες απόψεις, όντας ο άμεσος εκφραστής των γεγονότων, τόσο εύκολα μπορεί να εκτεθεί ανεπανόρθωτα από αυτά.
Η άλλη όψη του νομίσματος, όμως, που στα μάτια μου έκρινε το Γρηγοριάδη σαν δημοσιογράφο και σαν άνθρωπο είναι η ντομπροσύνη να βγαίνει και να λέει αυτό που θεωρούσε ο ίδιος σωστό.Τα έβαλε με πολιτεία, κράτος, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, Γκαγκάτση, ταραξίες, χουλιγκάνους..
Αμίμητα και αξέχαστα πρωτοσέλιδα του αυτά που αναφέρονταν στον γαύρο (Ομιλος Στυγνών Φονιάδων Ποδοσφαίρου κατά το ΟΣΦΠ) και άλλα πολλά.
Το ανέφερα και στην εισαγωγή μου. Αυτά που κρατάω εγώ από κάποιον είναι τα θετικά και όχι τα αρνητικά, τα οποία τα έχω κατά νου σε στιγμές ανάγκης. Δεν είμαι δικηγόρος του Στέλιου, απλά μιλάω όντας ένας από αυτούς που είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν από κοντά και να διαπιστώσουν το ήθος που τον διακρίνει..
Mε Ορφανο και Ιωαννιδη ποτε δεν τα βαλε ομως ο εγκριτος δημοσιογραφος , οπως φυσικα κανενας , καθως στις εφημεριδαρες που κυκλοφορουν και μας επηρεαζουν και απορουμε πως κυκλοφορουν υπαρχουν πολλες σελιδες με διαφημησεις ΟΠΑΠ , στοιχηματος και αλλες πολλες κρατικες, για τις οποιες υπευθυνο ειναι, εντελως τυχαια το υφυπουργειο αθλητισμου μεχρι προσφατα και τωρα το οικονομικωνΗ άλλη όψη του νομίσματος, όμως, που στα μάτια μου έκρινε το Γρηγοριάδη σαν δημοσιογράφο και σαν άνθρωπο είναι η ντομπροσύνη να βγαίνει και να λέει αυτό που θεωρούσε ο ίδιος σωστό.Τα έβαλε με πολιτεία, κράτος, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, Γκαγκάτση, ταραξίες, χουλιγκάνους..
Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ [ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ]ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΝΕΞΕΡΤΗΤΕΣ ΑΠΟ [ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ]ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ,ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ[ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ].
Υ.Γ ΣΤΕΛΙΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ .....ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ [ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ]ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΝΕΞΕΡΤΗΤΕΣ ΑΠΟ [ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ]ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ,ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ[ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ].
Υ.Γ ΣΤΕΛΙΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ .....ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
- Mantzarioti
Τον Γρηγοριαδη τον πηγαινα.. τα ελεγε σωστα.. εκανε ομως και λαθη τα οποια εχει παραδεχτει.. Το μονο που ευχομαι ειναι να μην παρει την θεση του το γλυφτρακι ο Μπουζος ο οποιος σημερα στον ΑΝΤ1 ειχε ρεπορταζ για τον νικολαιδη του ταε κβο ντο και πηγε πηρε συνεντευξη απο τον σκορδουλη.. για να μας πει οτι ειναι οπαδος του ρουλη.. στα @@δια μας ρε παπαρα τι ειναι
Νέα εβδομαδιαία εφημερίδα "Δικέφαλος του Βορρά"
Ακουσα ενα διαφημιστικο spot για μια νεα εβδομαδιαια εφημεριδα με ονομα "Δικεφαλος του Βορρα". Θα γραφει αποτι ακουσα ο Γρηγοριαδης, ο Καραμητρουσης, ο Βραζιλιανος και καποιοι αλλοι που δεν μπορεσα να συγκρατησω και θα κυκλοφορει την επομενη καθε αγωνα. Καθε τι ΠΑΟΚτσηδικο πιστευω ειναι καλοδεχουμενο...
-
Re: ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
Δυστηχως φιλε θα ειναι μονο στην βορειο ελλαδα για την ωρα οποτε μαλλον θα μεινεις με τις 1-2 σελιδες Κολκα.west attica έγραψε:Πολυ καλη ιδέα,αλλα καλό θα ηταν να ερχεται και στην Αθηνα.Τοσα χρονια εχουμε να δουμε εφημεριδα της Θεσσαλονικης εδω.Τι να σου κανουν 1-2 σελιδες Κολκας!!!
ειναι ενα σημαντικο θεμα να ειναι στην αθηνα και γενικα στη νοτια Ελλαδα εφημεριδες με ΠΑΟΚτσηδικους προσανατολισμους.σημαντικο και για τους χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες εκτος Β.Ελλαδος,και για τους νεους που ερχονται.
σκεφτητε οσοι για παραδειγμα ειστε στη Θεσσαλονικη να ξυπνησετε ενα πρωι και στα περιπτερα να αλωνιζει η προπαγανδα των αθηναικων ομαδων και ολα τα πρωτοσελιδα να ειναι πρασινο-κοκκινο-κιτρινα!
ετσι νοιωθουμε και εμεις οι χιλιαδες κοσμου οι εκτος Β.Ελλαδος...
μεγαλο θεμα νομιζω..
οπως και να εχει καλοδεχουμενο ειναι φυσικα καθε ασπρομαυρο εντυπο!αν και θα ηθελα και μια οπαδικη παοκτσηδικη καθημερινη εφημεριδα.
καλη αρχη λοιπον στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!
(ας γινει και του ΠΑΟΚτσηδικου νοτου)
σκεφτητε οσοι για παραδειγμα ειστε στη Θεσσαλονικη να ξυπνησετε ενα πρωι και στα περιπτερα να αλωνιζει η προπαγανδα των αθηναικων ομαδων και ολα τα πρωτοσελιδα να ειναι πρασινο-κοκκινο-κιτρινα!
ετσι νοιωθουμε και εμεις οι χιλιαδες κοσμου οι εκτος Β.Ελλαδος...
μεγαλο θεμα νομιζω..
οπως και να εχει καλοδεχουμενο ειναι φυσικα καθε ασπρομαυρο εντυπο!αν και θα ηθελα και μια οπαδικη παοκτσηδικη καθημερινη εφημεριδα.
καλη αρχη λοιπον στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!
(ας γινει και του ΠΑΟΚτσηδικου νοτου)

- ras.d.s
εγω θα πω 2 -3 πραγματακια και ας γινω κακος.καλα θα κανει ο καραμητρουσης ο γρηγοριαδης ο βραζιλιανος ο αμερικανος ο σουηδος και οποιος αλλος γραφει και θα βγει στην πολη να μην παρθει απο κανεναν παοκτση.το παρελθον κυριε γρηγοριαδη και καραμητρουση <κρηψημο μπατατουδη στην ομεγα τβ υποστηριξη γουμενου μεχρι που ξεσικοθηκαν και η πετρες εναντιον του του και του πανελουδη>δεν ξεχνιουντε.δυστηχος για εσας κυριοι υπαρχουν ατομα που δεν εχουν μνημη χρυσοψαρου.αδερφε οπαδε του ΠΑΟΚ μην τρως μολις ακους παοκτσιδικο εντυπο βαλε το μυαλο σου να θυμηθει τη καναν αυτοι οταν εσυ εισουν στα χαρακοματα.να γραψετε τωρα τη?ολοι εσεις δεν εισασταν και στην ωμεγα τβ και στο καναλι του μπατμαν και στο περιοδικο της τοτε περιφημης αθλος α.ε?καλητερα να στηριξουμε τα εντυπα ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
- ta_myala_mas_ponane
[quote="fo/
/
/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Σάβ 10 Σεπ 2011, 05:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.