Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

επιθεση??.... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

paok87 έγραψε:Μετά απο λίγο ψάξιμο,

έχουμε την 2η καλύτερη άμυνα σε ολόκληρη την Ευρώπη μετά την πορτογαλική Μπράγκα.

Αλλά αυτά ειναι λεπτομέρειες..ε?

paok87 τι ναι αυτα που λες...? Με τετοια θα ασχολουμαστε....?

Ο Πανιωνιος εχει καλυτερες μοναδες απο μας μπροστα αλλα ευκαιρια δεν εκανε...αλλα τι σημασια εχει?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Sera όταν ασχολείσαι μαζί του σε άσχετο ματς και γραφεις στα π@παρια σου την ομάδα (το ματς στο γκολ ακόμα μη ξεχνάμε...) του δίνεις αξία, ναι ή όχι? Να παίζαμε με τον βάζελο, να τον βρίζαμε 2 ώρες πριν το ματς... αλλά σε άσχετο ματς ρε π@υστη μου??
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Μιά από τα ίδια.Άγχος μέχρι το τελευταίο λεπτό.Μία οργανωμένη,γρήγορη επίθεση στο τετ α τετ του Κούτσια σε όλο το παιγνίδι.Κορυφαίος ο Βιτόλο, που κατά την γνώμη μου είναι η μεγάλη μας διαφορά από πέρσι.Ο Γκαρσία αντέχει 60 λεπτά σε φουλ ρυθμούς,από εκεί και πέρα κάνει συντήρηση.Ο Φερέρα φρέσκαρε το κέντρο του στο δεύτερο και μας πήρε το κέντρο.Στο τελευταίο μισάωρο η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο. Αραμπατζής και Λίνο ακολούθησαν σε απόδοση.Μαλεζάς και Κοντρέρας είναι η σωστή χημεία στα σέντερ μπακ.Τον Βιερίνια τον έπαιξε πολύ στενά ο Τζαβέλας(καλό μπακάκι) και δεν του έδινε την ευκαιρία ούτε την μπάλα να πάρει.Ο Κούτσια πάρα πολύ λίγος και σήμερα, απεναντίας γιά τον Παπάζογλου έχω ελπίδες.Ο Κριστιάνο έπαιξε πολύ λίγο γιά να κριθεί.Από τον Φιλομένο φαίνεται ότι λείπουν παιγνίδια.Ο Ίβιτς στο δεύτερο ήταν ωσεί παρών αλλά με τα χάλια στον επιθετικό τόμεα μας ξελάσπωσε πάλι.
Με τον παίκτη που έπαθα πλάκα είναι ο Κουμουρτζί.Αυτός ο παίκτης παίζει όλο τον άξονα από σέντερ μπακ μέχρι σέντερ φόρ με κλειστά τα μάτια.Αρκετά ψηλός γιά κεφαλιές,γρήγορος,πνευμόνι,αριστερό,δεξί,επιτάχυνση, διασκελισμός και αντέχει και την κλοτσιά.Πότε τελειώνει το συμβόλαιο του? ;)
Γιά τα καραγκοζηλίκια δεν γράφω.Μας πονούσαν τα μάτια,είχαμε το γαμημένο το άγχος της ισοφάρισης και μερικοί τον ''παίζανε'' κανονικά.Τι να πεις,μαζόχα.....
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

PARASANDALOS έγραψε:ρε ξεκοληστε φωναζανε σαλπιγκιδη για να γυρισει πισω στον ΠΑΟΚ να του δειξουμε οτι τον θελουμε μην ξεφευγεται κ βγαζετε τις δικες σας εικασιες....περι παο κ μλκιες..αντε ξυπνηστε..

Την αλλη βδομαδα θα φωναζω νατσο σκοκο,τον θελω πολυ αυτον τον παιχτη :evil:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στο γήπεδο 200 τον κράζαν, 200 τον επεφημουσαν και 25.000 κοσμος γιουχαρε αυτους που μαλώνανε... Αυτή την εντυπωση έχω εγώ τουλάχιστον...
Άβαταρ μέλους
thrakieros

Δημοσίευση από thrakieros »

+++++ σερα...ειναι ανεπιτρεπτο απο ΠΑΟΚτση να φωναζει υπερ συνθηματα σε παικτη ακομα και της Επανομης

ανεπιτρεπτο και αυτο που κανανε οι λακαμαδες που κανουνε ντου στα επισημα

τελικα μονο κακο θα κανει αν τυχει και ερθει ο κοντος....
παρολο που ειμαι υπερ στο να ερθει γιατι θα λυσει καποια προβληματα επιθετικα
καλυτερα θα ειναι να κατσει εκει που ειναι γιατι ειμαστε τοσο λακαμαδες που θα πλακονομαστε μεταξι μας

δυστυχως αυτοι ειμαστε
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

στο 1 ημιχρονο ο γκαρσια ανεβαζε ολη την ομαδα και κρατουσε το κεντρο αρχοντικα
απο την στιγμη που το εχασε αυτο και επειτα κουραστικε για να το ξανακερδισει μας εβαλε στην περιοχη ο νιονιος.
δεν εχουμε αμυντικο χαφ να μπει να τον ξεκουρασει και δεν βλεπω να βγαζει την χρονια με φουλ παιχνιδια
θα σκασει και αυτος και ο βιτολος(αργοτερα)
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Κούδας-Ζαγοράκης-Γεωργιάδης-Σαλπιγγίδης και άλλοι......

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

.....και συνεχίστε να πετάτε μπουκάλια και να βρίζετε μάνες

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

σωστος ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα.......και ολους.......
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Εγώ ένα ξέρω: αχνοφαίνεται δεύτερη θέση σε κανονική περίοδο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά...ναι, ξέρω, ξέρω... όλα κρίνονται στα πλέι-οφς κλπ κλπ. ΟΚ, αλλά και από μόνο του αυτό το γεγονός δείχνει ότι το μέγεθος της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.

Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες... βηματάκι-βηματάκι, με νίκες έστω και με μισό-μηδέν... Όλα μας πάνε καλά.

Σκέψου και να μην τρωγόμασταν μεταξύ μας. Αλλά τριάντα χρόνια τώρα η ίδια ιστορία - μόνο οι αφορμές αλλάζουν... μάλλον πρέπει να αποδεχτούμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

gate4mitsos έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:ρε ξεκοληστε φωναζανε σαλπιγκιδη για να γυρισει πισω στον ΠΑΟΚ να του δειξουμε οτι τον θελουμε μην ξεφευγεται κ βγαζετε τις δικες σας εικασιες....περι παο κ μλκιες..αντε ξυπνηστε..

Την αλλη βδομαδα θα φωναζω νατσο σκοκο,τον θελω πολυ αυτον τον παιχτη :evil:

δε κολαει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλησπερα σε ολους τους παοκτσηδες...Ο ΠΑΟΚ ειναι τριτος πισω απο τον γαυρο 5 ποντους...Ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να ηταν στη 2η θεση αμα δεν ειχε αδικηθει...Εχουμε την πρωτη καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος ...Ελπιζω αυτα να γινονται αντιληπτα απο ολους...
Τωρα οσον αφορα το ματς..Πολυ καλη η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο..Ωραιο γυρισμα μπαλας,καλες καθετες μπαλιες,οι παιχτες για τους οποιους φοβομασταν αρχιζουμε και βλεπουμε οτι ανεβαινουν και γενικως ενας Παοκ μαχητης ο οποιος δεν αφησε τον πανιωνιο να κανει φαση..Στο πρωρο ημιχρονο ειχαμε πολυ παθος..Γουσταρανε που παιζανε..Στο δευτερο χασαμε το κεντρο..Πεντακαθαρα,φανηκε αυτο και δεν ειχαμε τη γνωστη ηρεμια και αρχοντια στο παιχνιδι..Λιγο ο γκαρσια που επεσε αποτομα,λιγο η ελλειψη σορλεν να κρατησει το τοπι δωσανε στο νιονιο το δικαιωμα να γυρναει πολυ ευκολα την μπαλα...Ο βιτολο ητανε παντου-ευτυχως-,μαχητης και ο μαλεζας πολυ καλος στα αμυντικα καθηκοντα..Δε μου αρεσε που ο κοντρερας κανα δυο φορες εστελνε την μπαλα οπου φυγει,αλλα δικαιολογειται γιατι γενικως επικρατουσε εκνευρισμος...
Τελος,για οσα ακουστηκαν στο γηπεδο....Κριμα...Δε θελω να το αναλυσω...Απλα να θυμισω σε ολους μας...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝΩΝ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ...Ο ΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ 2 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ 5...
Μην πεφτουμε ουτε στα ματια κανενος...Γιατι αμα ζημειωθει στο τελος καποιος δε θα ειναι ουτε ο πανος,ουτε ο δημητρης ουτε κανεις..
Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΖΗΜΕΙΩΘΕΙ....
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Ας ελπισουμε οτι ολα αυτα ηταν μια κακη παρενθεση...
Και προς θεου οταν εκφραζομαστε να εχουμε στο μυαλο οτι και ο απεναντι μας ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

GORDON έγραψε:Εγώ ένα ξέρω: αχνοφαίνεται δεύτερη θέση σε κανονική περίοδο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά...ναι, ξέρω, ξέρω... όλα κρίνονται στα πλέι-οφς κλπ κλπ. ΟΚ, αλλά και από μόνο του αυτό το γεγονός δείχνει ότι το μέγεθος της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.

Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες... βηματάκι-βηματάκι, με νίκες έστω και με μισό-μηδέν... Όλα μας πάνε καλά.

Σκέψου και να μην τρωγόμασταν μεταξύ μας. Αλλά τριάντα χρόνια τώρα η ίδια ιστορία - μόνο οι αφορμές αλλάζουν... μάλλον πρέπει να αποδεχτούμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ...

Παρε τα ματσακια με λειβαδια και αστερα και θα σου πω αμα δεν τους φυγει η μιση μαγκια των γαυρων μεσα στο καραισκακη...Θα κλ@νουνε μαλλι...
Τωρα για το τρωγομαστε παντου υπαρχει...Μη φοβασαι...Απλα αυτοι εχουν τους τιτλους και επαναπαυονται εκει πανω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourmenetes την Τετ 06 Ιαν 2010, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Soyrmenetes αρ' αετς.Γουρπαν σα μπογιας!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”