Καλησπερα σε ολους τους παοκτσηδες...Ο ΠΑΟΚ ειναι τριτος πισω απο τον γαυρο 5 ποντους...Ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να ηταν στη 2η θεση αμα δεν ειχε αδικηθει...Εχουμε την πρωτη καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος ...Ελπιζω αυτα να γινονται αντιληπτα απο ολους...
Τωρα οσον αφορα το ματς..Πολυ καλη η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο..Ωραιο γυρισμα μπαλας,καλες καθετες μπαλιες,οι παιχτες για τους οποιους φοβομασταν αρχιζουμε και βλεπουμε οτι ανεβαινουν και γενικως ενας Παοκ μαχητης ο οποιος δεν αφησε τον πανιωνιο να κανει φαση..Στο πρωρο ημιχρονο ειχαμε πολυ παθος..Γουσταρανε που παιζανε..Στο δευτερο χασαμε το κεντρο..Πεντακαθαρα,φανηκε αυτο και δεν ειχαμε τη γνωστη ηρεμια και αρχοντια στο παιχνιδι..Λιγο ο γκαρσια που επεσε αποτομα,λιγο η ελλειψη σορλεν να κρατησει το τοπι δωσανε στο νιονιο το δικαιωμα να γυρναει πολυ ευκολα την μπαλα...Ο βιτολο ητανε παντου-ευτυχως-,μαχητης και ο μαλεζας πολυ καλος στα αμυντικα καθηκοντα..Δε μου αρεσε που ο κοντρερας κανα δυο φορες εστελνε την μπαλα οπου φυγει,αλλα δικαιολογειται γιατι γενικως επικρατουσε εκνευρισμος...
Τελος,για οσα ακουστηκαν στο γηπεδο....Κριμα...Δε θελω να το αναλυσω...Απλα να θυμισω σε ολους μας...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝΩΝ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ...Ο ΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ 2 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ 5...
Μην πεφτουμε ουτε στα ματια κανενος...Γιατι αμα ζημειωθει στο τελος καποιος δε θα ειναι ουτε ο πανος,ουτε ο δημητρης ουτε κανεις..
Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΖΗΜΕΙΩΘΕΙ....
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ...
Ας ελπισουμε οτι ολα αυτα ηταν μια κακη παρενθεση...
Και προς θεου οταν εκφραζομαστε να εχουμε στο μυαλο οτι και ο απεναντι μας ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ...