Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από free4 »

Νομίζω πως σε αυτό το τόπικ πρέπει να έχουμε κάποιον από πάνω για να προλαβαίνει καταστάσεις!!
Για να δούμε, ποιος θα πιάσει το 2-4!

Αντί να λέμε για τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που κάνει σε όλα τα επίπεδα, σαν αυθεντικοί ΠΑΟΚτσήδες, γινόμαστε σαν τις πουτ@νες και τις παλιοκατίνες, ανοίγουμε θέματα, ξίνουμε πληγές, αναλωνόμαστε σε ατελείωτες συζητήσεις, βρίζουμε και βριζόμαστε ένθεν και κείθεν και στο τέλος..

.. Στο τέλος, όλοι μαζί θα πούμε, "ότι πει η διοίκηση!!"
Τελικά, πόσο πιο πανηγυρτζήδες είμαστε και πόσο επιδιώκουμε το φάγωμα με κάποιον (κι ας είναι αδερφός μας)??
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Topic με τίτλο παίχτη άλλης ομάδας? Ν' ανοίξουμε και ένα topic για dudu, scoco, diogo..... ΕΛΕΟΣ.
Τουλάχιστον αλλάξτε τίτλο π.χ. γενικά περί παιχτών ή άλλη τέτοια μ@λ@κία.

Όσον αφορά τον κοντό, εγώ προσωπικά δεν τον θέλω και ας είναι και ο νέος maradona. Να τονίσω βέβαια ότι και ποτέ δεν ήθελα ούτε τον οικοδόμο, ούτε τον γεωργιάδη ούτε καν τον σβούρα. Για μένα προσωπικά όποιος φεύγει για οποιονδήποτε λόγο από τον ΠΑΟΚ και πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, δεν πρέπει να ξαναγυρνάει.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

upobrixios4 έγραψε:....και σημερα για πρωτη φορα σε αυτο το site μου εσβησαν ολα τα σχολια στην ανακοινωση τησ θυρα4 που και στο κατω κατω δεν ειναι ανακοινωση του site αλλα ενοσ συνδεσμου!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡεΠΟΝΤΑΙ

ε??? :shock:
γιατι προσωπικα βλεπω το σχολιο σου στο τοπικ της Θ4... :roll:

υ.γ. paok_4_ αν για ενα χρονο γραφεται για τον dudu στα μμε, αν για κανα διμηνο μαλωνουμε στα ραδια γι αυτον, τοτε ναι ν ανοιξουμε...
upobrixios4

Δημοσίευση από upobrixios4 »

upobrixios4

novito έγραψε:
upobrixios4 έγραψε:....και σημερα για πρωτη φορα σε αυτο το site μου εσβησαν ολα τα σχολια στην ανακοινωση τησ θυρα4 που και στο κατω κατω δεν ειναι ανακοινωση του site αλλα ενοσ συνδεσμου!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡεΠΟΝΤΑΙ

ε??? :shock:
γιατι προσωπικα βλεπω το σχολιο σου στο τοπικ της Θ4... :roll:

δεν εννοω στο φορουμ αλλα στη κεντρικη σελιδα
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Και ο Crespo ακούγεται από πέρσι αλλά δεν είδα κάνα topic ν΄ανοίγει. Και ξαναλέω, οκ ανοίχτηκε, τουλάχιστον άλλαξε το όνομα και κάντο πιο γενικό. Ή μήπως στο βαζελομάνια έχουν και αυτοί topic P.Contreras για παράδειγμα?
upobrixios4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_m3bGAN7DaA[/youtube] λουστητε τον
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Υποβρυχιε με την κεντρικη υπαρχει προβλημα εδω και καιρο... Γραφεις και στην πρωτη ανανεωση χανεται... ουτε εγω μπορω να γραψω... λες να σβηνουν και μενα τα σχολια μου???? μη βλεπουμε παντου φαντασματα...
upobrixios4

πως φαινονται τα video apo youtube????
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

vanroy έγραψε:Ναι agave ξερουμε τι εστι κόσμος του ΠΑΟΚ και τι γουσταρουμε

[youtube]HWdWEyYvWSA&feature=related[/youtube]

11 μαχητές μεσα στο γήπεδο, ομαδα πρωταθλητρια στο γήπεδο και κοσμος σε ντελίριο στις εξέδρες.Και ο κοντός έχει μια θέση σε αυτούς τους 11. Ολα τα άλλα είναι εγωισμοί και αχρειαστα.

Tι πατρική φάπα είναι αυτή στον φραπέ παναγία μου. Θεός

Εσείς (οχι εσυ vanroy παιχταρά μου) που φωνάζατε πέρυσι (με κεφαλαία- γιατί έτσι μόνο ξέρετε να φωνάζετε, απο το internet) να φύγει ο παυλάρας, που είστε φέτος ρε? Οι ίδιοι είστε. Οι ίδιοι που πετούσατε μπουκάλια και καλαμπόκια στον προπονητή της ομάδας (γίδια) και που κράζετε τον Θανασάκη που φοράει το δικέφαλο, ενώ την ίδια ώρα επευφημείτε παίχτη του βάζελου. Οι ίδιοι είστε. Απο την 4 τουλάχιστον τα μπουκάλια πάνε μόνο σε αντιπάλους(κακώς βέβαια που γίνεται κάτι τέτοιο). Εσείς είστε που φωνάζατε ντούσαν ντούσαν για τον πορτοφολά όταν μας έβαζε 4 μέσα στο σπίτι μας. ΕΣΕΙΣ είστε ρε το καρκίνωμα. Πάρτε το χαμπάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Παρ 08 Ιαν 2010, 01:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
upobrixios4

agave auton tha loustoune

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_m3bGAN7DaA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_m3bGAN7DaA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
upobrixios4

ksaxnateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
πονανε τα μυαλα μας ξυπνατε ρεεεεεε μην ξεχνατε ο ΠΑΟΚ κοιταει μπροστα και οποιος δεν ακολουθει μενει πισω σαλπι ουυυυυυυστ....
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

upobrixios4 έγραψε:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_m3bGAN7DaA[/youtube] λουστητε τον

Πιστευω οτι μετα απο αυτο το βίντεο που είδα δεν πρέπει να πάρουμε τον σαλπιγγίδη.. LoL.. Με τον τρόπο που εκφράζετε μερικοι τις απόψεις σας, χάνετε το όποιο δίκιο έχετε σε αυτες.. Τεσπα δεν χρειάζετε να το αναπτύξουμε το θέμα, άλλωστε εγώ δεν είμαι τόσο ΠΑΟΚ ωστε να κρίνω ποιος θα έρθει, δεν εχω ρίξει ουτε ενα μπουκάλι :(

ΥΓ: @Agave, Εγω δεν ήθελα να φύγει ο παυλάρας, ουτε ποτε έβρισα παίκτη η προπονητη στο γήπεδο, και εννοείτε δεν πέταξα ποτέ τιποτα στον Σαντος, αλλα θέλω να έρθει ο Σαλπιγγίδης, κακό είναι να έχω την αποψή μου;
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

vanroy έγραψε:Ιωαννιδης - Σιβηρη.

Πας και θυμασαι και 'συ κατι πραγματα νυχτιατικα.
upobrixios4

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και μονο που γινεται αυτο το πραγμα εδω μεσα και μονο που ξεκιναει αυτη η δοιχονια αυτος δεν πρεπει να ερθει!!!υπαρχουν στη παγκοσμια αγορα πολλοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”