Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-2 απόψεις και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από desperando »

δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι μικρενετε τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ μας ο ενας λεει οτι ο σαντος ειναι μεγαλυτερο ονομα ο αλος λεει οτι αυτοσκπος του ΠΑΟΚ ειναι να μπει στα πλει ωχ και ας μην νικαμε κανενα του ποκ μπραβο μας
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

ΣΑΝΤΟΣ εσυ φταις για ΟΛΑ!!!!
εσυ φταις που το κεντρο μαρκαρε με τα ματια
εσυ φταις που η αμυνα δεν μπορουσε να παρει ουτε μια κεφαλια
εσυ φταις που η αμυνα δεν μπορουσε να παρει ουτε μια σωστη θεση
εσυ φταις που ο Μουσλι δεν μαρκαρε ψηλα
εσυ φταις που τους εκανες delete το μυαλο μεσα σε μια εβδομαδα και δεν μπορουσαν να αλλαξουν ουτε μια πασα
εσυ φταις που Σναουτσερ, Λινο, Σορλεν,Φωτακης,Μουσλι,Βιτολο ηταν σε αλλο γηπεδο
εσυ φταις που δεν εβαλες Κοντρερας, Ιβιτς, Χαλκια, Φιλομενο μεσα να παρουνε το παιχνιδι χαλαρα

ΒΡΕ Α'Ι' ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ!!! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΦΟΡΕΣΤΕ ΓΥΑΛΙΑ, ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ Η ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...Ο ΣΑΝΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ...
ΖΗΣΗ ΒΑΛΤΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΕ ΣΥ...ΑΛΛΙΩΣ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

ουφφφ...τωρα που γυρισε η ψυχουλα μου πισω απο το 30' για καρδιακους...τα ειπα και χαλαρωσα...
ΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ...ΣΑΝΤΟΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 60' ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 30'...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ??? ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ???? ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΜΠΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ??? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ???...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

interad έγραψε:
Maximus έγραψε:Ο Ηρακλης ποσο μπατζετ εχει για να παρει το χ στο καραισκακη;

ρε Μάξιμε με όλο το θάρρος μιας και σε έχω γνωρίσει κι από κοντά...

δεν έχω δει τίποτα από το γαυραϊσκάκη ... μήπως ήταν καμιά στραβοκωτσιά, κωλοφαρδία κλπ;;;;

γιατί αν ήταν τότε είναι ατυχής η σύγκριση...

άξιζε το Χ η γριά;;;

στο 1ο δεν εκανε ευκαιρια...στο 2ο μετα το 80 εκανε 2 η μια μπηκε...ο γαυρος επαιζε με 9 απουσιες...αλλα ολα αυτα δεν μας ενδιαφερουν γιατι εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ ;)
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Οι μεγάλες ομάδες και σε άσχημα βράδια παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν :lol: :lol: :lol:
Τα χάλια μας.Εδώ που φτάσαμε θα δουν οι τυφλοί και θα μιλήσουν οι κωφάλαλοι...
Αλλά είμαι φύσει αισιόδοξο άτομο και το μόνο που περιμένω πλέον, είναι να ακούσω τα ευχάριστα νέα κατά τον Ιούνιο.
Μέχρι τότε υπομονή και μόνο υπομονή.Μόνο μην κάνουμε κανένα κλαρίνο που θα πονέσει.
Κατά τα άλλα η χρονιά είναι χαμένη....
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ok... thanks για την ενημέρωση...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

οπως προείπα,ο μόνος που δεν φταίει για το πισωγύρισμα της ομάδας είναι ο σάντος...
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

dolphinto έγραψε:ΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ...ΣΑΝΤΟΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 60' ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 30'...

Σε ολο το ματς το ιδιο ''καλα'' παιζαμε απλα στο 60 αναιβηκε η μπαρτσελονα και μας πιεσε να παρει το ματς

Οσο για το ποιος φταιει η απαντηση ειναι ΟΛΟΙ με μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης στον προπονητη
Γιατι ενω βλεπει απλα οτι δεν τραβαει η ομαδα δεν κανει αλλαγες
Πραμα που σημαινει ειτε οτι δεν εχει κανεναν τις προκοπης στον παγκο ειτε οτι του αρεσει αυτο που βλεπει.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ερεβος το λάθος σου ακριβώς αυτό είναι...
βλέπει οτι η ομάδα έχει οπιστοχωρήσει και κάτι κάτι εντελώς ξένο για σάντος...
βάζει δεύτερο φορ για να πιέσει ψηλά...νικώντας....
όσο για την αλλαγή του κούτσια είναι καθαρά για να χρονοτριβήσει...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Photis έγραψε:
Falegkos έγραψε:
Photis έγραψε:Ναι αλλά με Σάντος δεν έχασε ποτέ από μικρότερες ομάδες από τον ΠΑΟΚ φίλε μου εδώ και 2 χρόνια...Αυτό κάτι δείχνει...

:pano:

ναι αλλα οχι να βγαινει και να μου λεει οτι φταίνε οι παικτες...και οι σαρδελες του..

οοοοοοοοοοολους αυτος τους διαλεξε......αυτός ειναι προπονητής αυτός πρεπει να τους μάθει την μπαλα που λεει οτι δεν ξερουν καποιοι....οκ?
ας κράξει πρώτα τον εαυτο του λεω εγω.....

όχι Φαλέγκο δεν τους διάλεξε αυτός τους παίκτες του.Του τους έφεραν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως π.χ. Βιεϊρίνια,Φωτάκης και Τσιρίλλο.όλοι οι άλλοι είναι επιλογές του Βρύζα.Επίσης μην κοιτάς το δέντρο να κοιτάς το δάσος.Ο ΠΑΟΚ έχει 10.5 εκατομύρια μπάτζετ και εχει από πάνω του ομάδες με μπάτζετ 40+ εκατομύρια...Και μου λες πως φταίει ο προπονητής???Είμαστε 3οι και έχουμε κατά διαιτησίες τραυματισμούς κλπ...Μην ξεφεύγετε...Είπαμε κριτική αλλά όχι μηδενισμός...Ο Σάντος είναι ήταν και θα είναι εξαιρετικός προπονητής και πάνω από το επίπεδο του ΠΑΟΚ.

:pano:

+10000000000000
Ξυπνήστε ο προϋπολογισμός τις ομάδας είναι στα όρια του...
Μερικές επιλογές που γίναν το καλοκαίρι δεν παίξαν ακόμη
Αλλα υπάρχει χρόνος ακόμη
Και μονο ότι νικήσαμε σήμερα λέει πολλά για την ομάδα
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Οχι φιλε μου αναφερομαι στο ξεκινημα του 2τερου ημιχρονου που ενω ο πανθραξ εχει μια αμυνα χωνι και εναν τερμα κουνελι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει μια οργανωμενη επιθεση και αν ειδε καποιος να μου πει (γιατι ανθρωποι ειματσε κανουμε και λαθη).

Και αφου σε εκεινο το σημειο δεν κανει τιποτα για να αλλαξει κατι εμενα μου λεει οτι του αρεσει οπως παιζει ο ΠΑΟΚ

Η αλλαγη του φωτακη με την εισοδο παπαζογλου στο 2-1 βοηθαει καπως την ομαδα οντως παιζοντας ποιο επιθετικα κατι που απλα λεω θα ηταν καλυτερο να ειχε κανει απο την αρχη του ματς.
dolphinto

erevos187 έγραψε:
dolphinto έγραψε:ΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ...ΣΑΝΤΟΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 60' ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 30'...

Σε ολο το ματς το ιδιο ''καλα'' παιζαμε απλα στο 60 αναιβηκε η μπαρτσελονα και μας πιεσε να παρει το ματς

Οσο για το ποιος φταιει η απαντηση ειναι ΟΛΟΙ με μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης στον προπονητη
Γιατι ενω βλεπει απλα οτι δεν τραβαει η ομαδα δεν κανει αλλαγες
Πραμα που σημαινει ειτε οτι δεν εχει κανεναν τις προκοπης στον παγκο ειτε οτι του αρεσει αυτο που βλεπει.

αλλαγες ηθελαν Μουσλι, Σορλεν, Φωτακης, Σναουτσερ, Λινο, Βιτολο...
αν αλλαζε Μουσλι και εβαζε Παπαζογλου...ολοι θα βριζαμε..
αν αλλαζε σορλεν θα εβαζε...??? εμμενα...(Ιβιτς τραυματιας)
αν αλλαζε Φωτακη θα εβαζε...εσενα (Ιβιτς τραυματιας)
αν αλλαζε Σναουτσερ θα εβαζε Αραμπατζη (το ειχε σηκωσει για ζεσταμα) το μαρκαρισμα μετα ΟΥΤΕ μετα ματια δεν θα ηταν αδερφε..
αν αλλαζε Λινο θα εβαζε τον ιταλο..μετα θα λεγαμε ολοι..αμυντικα παλι!!!!
αν εβγαζε Βιτολο θα εβαζε..το μεταφραστη του...

αδερφε..δες καλυτερα ποιους ειχαμε στην αποστολη..παγκο ειχαμε... Αμπουμπακαρι, Παπαζογλου, Κουτσια, Κουτζαβασιλη, Σαβινι και Μουν...αντε βαλε μεσα εσυ τωρα να δουμε...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

erevos187 έγραψε:Οχι φιλε μου αναφερομαι στο ξεκινημα του 2τερου ημιχρονου που ενω ο πανθραξ εχει μια αμυνα χωνι και εναν τερμα κουνελι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει μια οργανωμενη επιθεση και αν ειδε καποιος να μου πει (γιατι ανθρωποι ειματσε κανουμε και λαθη).

Και αφου σε εκεινο το σημειο δεν κανει τιποτα για να αλλαξει κατι εμενα μου λεει οτι του αρεσει οπως παιζει ο ΠΑΟΚ

Η αλλαγη του φωτακη με την εισοδο παπαζογλου στο 2-1 βοηθαει καπως την ομαδα οντως παιζοντας ποιο επιθετικα κατι που απλα λεω θα ηταν καλυτερο να ειχε κανει απο την αρχη του ματς.

επαιξε η ομάδα άσχημα απο το 45'-70'?
νομίζω πως έπαιξε όπως παίζει πάντα...κατοχή και πάγωμα του παιχνιδιού..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

μια ερωτηση....ο πανθρακικος ηταν με τα μαυρα η με τα πρασινα?

γιατι με αυτα που εβλεπα,πιστευα πως ηταν ενα ντερμπι αναμεσα σε 2 υποψηφιες ομαδες για υποβιβασμο..

η ομαδα πραγματικα ανυπαρκτη απτο 60 και μετα...δε μπορω να καταλαβω πως επαγγελματιες παικτες σε ενα αργο ποδοσφαιρο οπως το ελληνικο μπορουν και τα φτυνουν μετα το 60...δηλαδη ειναι αδιανοητο.Ο βιερινια κραταει την υψηλη φορμα που εχει και ειναι ευτυχως μια οαση στις τελευταιες μετριες προς χαλια εμφανισεις.

το θεμα κυριε σαντος δεν ειναι να παιζει η ομαδα χαλια,αλλα να παιζει καλυτερα απτους πιο χαλια αντιπαλους.Το θεμα ειναι να παιζει καλα ανεξαρτητως.Απλα πραγματα.Εγω και που ηρθαν τα αποτελεσματα στις προηγουμενες αγωνιστικες δε μπορω να πεισω τον εαυτο μου πως εχουμε ομαδα που θα μπορει να διεκδηκισει εξοδο στην ευρωπη...και δε με νοιαζει αν θα βγω τριτος στο πρωταθλημα συναγωνιζοντας τους ανυπαρκτους(αρης μαρης κουκουναρης).Οι αλλοι 2 του ποκ ειναι χιλιομετρα μπροστα(και αγωνιστικα,αλλα και βαθμολογικα)

Καντε κατι γιατι δε μας βλεπω καλα...αυτα απο μενα
dolphinto

και για να μην παρεξηγουμαστε...
οταν εχει μια πλαγια γραμμη προβλημα αμυντικο και αναπτυξης, και στο χαφ και στο μπακ εχεις προβλημα...
οταν εχουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ σου προβλημα, εχεις σοβαροτατο προβλημα...
οταν εχει ΚΑΙ ο αξονας (Βιτολο), τοτε παρακαλας να τελειωσει το παιχνιδι...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λοιπόν...

-Μόλις ήρθα σπίτι...
-Απο την Κομμωτηνη?
-Όχι...
-Αλλά???
-Απο την παραλία...
-Τι έκανες εκεί?
-Με ενα φιλαράκι ήμουν μωρέ και 2 κοπέλες...
-Και αφησες τον ΠΑΟΚ για τις γκόμενες??
-Δεν τον άφησα ακριβώς... Είχε πέσει συρμα σε άλλα φιλαράκια που ήταν Κομμοτηνη, να μας ενημερώνουν για τα γκολ...
-Και?
-Πέρασα μία τέλεια βραδιά (που τέλειωσε λίγο νωρίς...) με το μωράκι μου, χαβαλέ με το φίλο μου και χαρά που νίκησε ο ΠΑΟΚ έχωντας και δοκάρι...
-Ναι αλλά παίξαμε χάλια!
-Ναι αλλά εγώ έρασα τέλεια και νικησε και ο ΠΑΟΚ...
-Μα να φύγει ο Σάντος... Μπαλα είναι αυτό που βλέπουμε??
-Δεν ξερω! Νικησαμε δεν νικησαμε??
-Ναι αλλά παίξαμε χάλια!!
-Τι να σου πω? Σ' αφήνω γιατι χτυπάει το τηλεφωνο μου... Η Ελίνα είναι...
:nairepaok:

ΥΓ: Ακριβώς έτσι ήταν η μέρα μου! :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”