Ανάλογα με τα οικονομικά πάντα. Αυτό θα είναι το κριτήριο πιστεύω.palok έγραψε:αν έρθει τελικά ο branko νομίζω οτι θα γίνει η υπέρβαση και θα αποκτηθεί αμερικανός ψηλός. τώρα ποιός θα θυσιαστεί (gecevski ή heliwell) θα δούμε...
15. Todor Gečevski
Re: Todor Gecevski
- ContrerasPablo
σωστα....αλλα να βγει δημοσιως οτι η μακεδονια ειναι ελληνικηLakistuta έγραψε:Ναι ρε Παμπλο...να τα φορτωσουμε σε εναν αθλητη επειδη γεννηθηκε στα Σκοπια,χωρις να εχει καν αναφερθει (ακομη) σε τετοια θεματα....
Αυτα ειναι βλαχομαγκιες αδερφε....και εμενα με ενοχλουν πολλα,και δε θα ηθελα να εχω παικτες απο αυτη τη χωρα οσο υπαρχει το θεμα που μας καιει,ΑΛΛΑ αν θελουμε να αλλαξει κατι και να μη χασουμε το παιχνιδι το πολιτικο πρεπει να αρχισουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κραζουμε τους πολιτικους μας που κοιμουντε και βολευοντε και ξεπουλανε τα ιδανικα και την ιστορια της χωρας...και μετα να κραξουμε και τους αλλους...
τοσο καιρο σου πλασαρουν λυση αποδεκτη με γεωγραφικο προσδιορισμο...το δεχεσαι εσυ ως Ελληνας? εγω οχι...τι κανουμε για αυτο ομως?οι πολιτικοι μας δεν προκειται να συγκινηθουν και ιδιαιτερα οποτε αυτους πρεπει να κραζεις και οχι μεμονωμενους αθλητες...
Το πολυ πολυ βαλτου εναν καθηγητη ιστοριας να του μαθει 3-5 πραματα βασικα και να πιασει και τοπο![]()

- KalamarGiannis
tο γίδι πάλι σήμερα τρύπα στην άμυνα ήταν,, κι ούτε τρίποντα έβαλε...
πρέπει να αλλαχθεί με σύγχρονο ψηλό , τελεία και παύλα
(πάρτε κι εσείς κάνα διαρκείας ρε αδέλφια, να βοηθήσουμε την ομάδα...)
πρέπει να αλλαχθεί με σύγχρονο ψηλό , τελεία και παύλα
(πάρτε κι εσείς κάνα διαρκείας ρε αδέλφια, να βοηθήσουμε την ομάδα...)
Ο αγαπημένος σε όλους μας Todor Gecevski στο facebook:
Hometown: Kavadarci, Macedonia
Very nice.
Α ρε ΠΑΟΚ που σε κατάντησαν.
Very nice.
- sidpanos
αν είχαμε τους ψηλούς που είχαμε επι μπάνε προπονητή,μια χαρά θα ήμασταν...και παραπάνω...νιλσεν,ταμιρ κτλ κτλ
- sidpanos
ε τι θες να πει?paok_4_ έγραψε:Ο αγαπημένος σε όλους μας Todor Gecevski στο facebook:
Very nice.
ακόμη και όνομα να βγει,στη συνείδηση των σκοπιανών θα είναι αυτό που δεν είναι..θα περάσουν καμια 100 χρόνια για να αλλάξει και η συνείδηση..σαν βορεια μακεδονία ή κάτι τέτοιο..
- paok4kyriakos
- KalamarGiannis
δεν περισσεύει πια αυτός να τον στείλουν από κει που ήρθε;
ήρθε αληθινός Μακεδόνας σέντερ στην ομάδα...
ήρθε αληθινός Μακεδόνας σέντερ στην ομάδα...
Θα δείτε όμως πως αν δε φύγει, όχι μόνο αυτός, αλλά και οι υπόλοιποι, θέλουν δε θέλουν, θα παίξουν πλέον..
Ο ανταγωνισμός θα τους κάνει να σκυλιάσουν!!
Ο ανταγωνισμός θα τους κάνει να σκυλιάσουν!!
Δεν ξερω και πολλά από Μπασκετ αλλά με τον βάζελο μου άρεσε πολυ...
Μακαρι να συνεχισει ετσι και η ομάδα και αυτός

Μακαρι να συνεχισει ετσι και η ομάδα και αυτός

Έχω κράξει την Διοίκηση που έφερε Σκοπιανό. Ήρθε η ώρα να κράξω και τον ίδιο. Με απλά λόγια δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ λίγος και το επιβεβαιώνει σχεδόν σε όλα τα ματς. Σουτάρει τρίποντα χωρίς λόγο τα οποία και χάνει, δεν καθαρίζει τα ριμπάουντ, κάνει πολλά λάθη γενικά.
Για το θεμα με την Μακεδονια το ειχα αναφερει παιδες και γω σε καποιο ποστ...αλλα οχι για τον τοπο καταγωγης του!αν δειτε φοτο του εχει μεσα τον εαυτο του στην Εθνικη Μακεδονιας οπως λεει!!!!ουστ απο τον ΠΑΟΚ ρε ξυπολητε!!
Για να καταλάβω. Δεν σας άρεσε η εμφάνισή του με τον βάζελο? Με τι κριτήρια κρίνεται?
Ένας ρολίστας είναι και αναλογικά τα πήγε πολύ καλά. Τα πήγε πολύ καλύτερα από το "αστέρι" Ντρόμπνιακ.
Ένας ρολίστας είναι και αναλογικά τα πήγε πολύ καλά. Τα πήγε πολύ καλύτερα από το "αστέρι" Ντρόμπνιακ.
kosta όλοι τα έχουν μαζί του για την ηλίθια τεχνική ποινή που πήρε και για τα τρίποντα που βαράει χωρίς λόγο( έβαλε και ένα βέβαια). επίσης πολύ τον βλέπουν στραβά μόνο και μόνο γιατί είναι Σκοπιανός και τους βγαίνει ο πατριωτισμός τους. Προχθές έπαιξε καλά αλλά αυτό στην Καβάλα που αν ήταν έξω από το τρίποντο και έπαιρνε την μπάλα σούταρε τρίποντο κατευθείαν ενώ είχαμε ακόμα 15 δευτερόλεπτα επίθεσης είναι πολύ σπαστικό. εμένα μόνο για αυτό μου την δίνει.