Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: ΠΑΟΚ-γάβρος

Δημοσίευση από pagotatzis »

shark4 έγραψε:Δτστυχως σε αγωνα πρωταθληματος απο τον Οκτωβριο του 97. Αντε να δουμε φετος. Ελπιζω να μην διωξουν τον μητσικωστα που εχουν στον παγκο .

ήταν το πρώτο mats που ήμουν τούμπα.στην 4a :opaokara:

προσέξτε καλά αυτά που θα γράψω δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κανένας μαζί μου,οποιος ξέρει λίγα πράματα από ποδόσφαιρο θα καταλάβει

αν δεν μπορέσουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό από ότι είδαμε στα πρώτα 6 επίσημα mats,απαιτώ να σηκωθεί να φύγει ,να πάει αλλου!
κάτι φταίει βρε παιδί μου!
τους παίχτες λίγο πολύ ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο,άραγε κάτι τους μπλοκάρει.
αν δεν παίξουμε μπάλα με τον osfp ,θα το πω και ας δεν θέλουν να το ακούσουν πολλοί,πρέπει να φυγή ο santos.
πρέπει να μπει άλλος αέρας στην ομάδα.
είναι αναγκαία αυτή η αλλαγή πρέπει να το καταλάβουν αυτό όλοι.
δεν σημαίνει ότι είσαι μικρή ομάδα γιατί αλλάζεις προπονητή τόσο νωρίς ,δεν είμαστε η πρώτη ομάδα ούτε η τελευταία που θα το κάνει.

το τονίζω ότι αν δεν τα καταφέρουμε με τον osfp τότε πρέπει να φύγει ,μακάρι ο fernando να καταφέρει και να βρει το κουμπί τους και επιτέλους να παίξουμε μπάλα.

και γιατί πιστεύω ότι θα το καταφέρει ο μεγάλος don fernando , θα
νικήσουμε με 3-0
Άβαταρ μέλους
novito

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15

Δημοσίευση από novito »

ΑποστόληςΑ έγραψε:...
Αδελφέ μου novito προσπαθώ να πάρω εισιτήριο μέσω Ιντερνετ, αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αγώνες. Κάνω κάτι λάθος;

Aπό αύριο θα είναι διαθέσιμα τόσο απ τα εκδοτήρια όσο και απ τον internet, όπως λέει και η ανακοίνωση.... ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

pagotatzis αν κερδίσουμε να μείνει και μετά αν χάσουμε απο τον Πανθρακικό εντός έδρας να ξανφύγει?
Δεν σου αρκεί το ότι αλλάξαμε 41 προπονητές μέχρι στιγμής για να είμαστε στα ίδια?
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

οκ bro kass....δεκτόν...και κατανοητόν

εφόσον...όμως παραδέχεσαι αγωνιστικά προβλήματα
προφανώς αυτά υπάρχουν

όπως και συντονισμού του κόσμου, των μμε...και γενικώς και ειδικώς

τουτέστιν...μόνοι τους απαξιώνουν εαυτούς, κόσμος και παίκτες και λοιπά κβαντοσωματίδια που περιφέρονται πέριξ του ΠΑΟΚ

εγώ μεταφέρω απλά πιο κυνικά τις διαπιστώσεις και τις αλήθειες

από εκεί και πέρα, είπα από το παίχνιον με τους ψαράδες

ότι δεν έχω καμμία αγωνιστική απαίτηση από δαύτους
και ότι η θέση που θα πάρουμε βάση του τι παρουσιάζουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και θα παρουσιάσουμε...και μακάρι να διαψευστώ

θα είναι από 5η έως 9η τελείως αντικειμενικά και χωρίς δόση...''απαισιοδοξίας''

πρωτάθλημα μεταξύ βάζελου και αεκ
δευτερο-τρίτος ο γαύρος
τέταρτος ο ρούλης

και μετά...μάχη

όταν έχεις χάσει από ψαράδες
έχεις αποκλειστεί από νούφαρα
έχεις χειρότερη προϊστορία με τον Αστέρα Τρίπολης

ποιός απαξιώνει ποιόν ?

...η ελπίς βέβαια πεθαίνει τελευταία...αλλά εγώ προσωπικά δεν ελπίζω τίποτα για δαύτους
ούτε περιμένω καμμία σπουδαία ανάκαμψη

απλά...περιμένω να κυλήσει η χρονιά

και μάλιστα...δεν πρόκειται ειλικρινά να ξαναγράψω κάτι άσχημο για κάποιον
δεν έχει νόημα πλέον

το υπόσχομαι αυτό
ότι είχαμε να πούμε το είπαμε

Κανένα σχόλιο απολύτως...για δαύτους...υποτιμιτικό
εκτός αν είναι εγκωμιαστικό...οπότε θα αποδειχτώ μεγάλος μ@λ@κ@ς...και θα βγώ να το διατυμπανίσω με χαρά εάν η ομάδα με διαψεύσει

ps-...δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή....της σταθερότητας προπονητή ?

πέρα από τον Φέργκιουσον και τον Γκέραρντ...το έχετε δει αλλού αυτό το έργο ?

ήμαρτον δηλαδίς

εδώ ο γάβρος πήρε με τον Μπιγκόν πρωτάθλημα...εκεί κολλάτε ???

με τον Σάντος στον πάγκο....δεν πρόκειται ποτές να πάρεις τίτλο
τελεία και παύλα
και ας τον έκλεισε και ο Ζαγοράκης και ο Ζήσης και οι ΕΛ και ο μέγας Ναπολέων

άλλη...πατάτα αυτή....με το αλάθητο του πάπα

α πα πα !!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ας περιμενουμε λιγο. Και εγω αισιοδοξω οτι φετος κατι θα γινει με τξν ομαδα του δημοσιου. Και θα πω τουτο απο το 97 εως και σημερα απο τον παγκο της ομαδας μας περασαν διαφοροι προπονητες . Απο πολυ καλους,μετριους εως και ασχετους , η αδυναμια ομως της ομαδας να κερδισει τον τρισκαταρατο, δεν πιστευω οτι οφειλοταν μονο σε αγωνιστικη αδυναμια μας η' σε αδυναμια του παγκου.
Απλως με την ελευση του "θειου " στα πραγματα και τις παραγκες ολα αλλαξαν. Καποτε και οι διαιτητες το σκεφτοντουσαν να σφυριξουν κατι αναποδο και οι γελοιοι απο κατω δεν ερχοντουσαν κ.ο.κ. Μεσα στην προσπαθεια ¨καταξιωσης"του γαυρου εντασσοταν και η αλωση της ΤΟΥΜΠΑΣ .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

novito έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:...
Αδελφέ μου novito προσπαθώ να πάρω εισιτήριο μέσω Ιντερνετ, αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αγώνες. Κάνω κάτι λάθος;

Aπό αύριο θα είναι διαθέσιμα τόσο απ τα εκδοτήρια όσο και απ τον internet, όπως λέει και η ανακοίνωση.... ;)

Ευχαριστώ!
Επομένως θα σας ξαναενοχλήσω αύριο που - πάλι - δεν θα μπορώ να κάνω κράτηση εισιτηρίου (!)
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Πέπερμιντ, το τελευταίο που θα ήθελα είναι μια παρατήρηση μου να οδηγήσει κάποιον στο να σταματήσει να γράφει την άποψη του. Θα θεωρούσα ότι το λάθος το έχω κάνει εγώ. Επί της ουσίας συμφωνώ σε κάποια, σε άλλα όχι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω να διαβάζω το ιδιαίτερο γράψιμο σου.Εξ άλλου ανάμεσα στην υπερβολική κριτική και στο υπερβολικό "όλα καλά" προτιμώ την πρώτη.
( όχι και τέταρτος ο Ρούλης ρε, αυτό πραγματικά με χάλασε :? )
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πέραν του προφανούς, θα ήθελα να κερδίσουμε το γαύρο και για ένα άλλο λόγο: Για να δω τις κολοτούμπες κάποιων που τώρα βλέπουν το τέλος του κόσμου....Να δείτε πόσο θα αλλάξουν όλα αν κερδίσουμε!

Δύσκολο ματς, πολύ δύσκολο, ειδικά τώρα που ο γαύρος είναι στα χάλια του. Εγώ πάντως πιστεύω ότι φέτος θα κερδίσουμε...
Διαίσθηση πείτε το, μαλακία πείτε το, εγώ το πιστεύω....

Και γκολ απο το Μούσλι.....
Άβαταρ μέλους
Pepermint

ναι οκ...η καραμέλα του δημοσίου και της διαιτησίας

αυτή η καραμέλα από φέτος τουλάχιστον δεν θα ισχύει
τέλος η παράγκα του θείου

λίγο αθηναϊκό τύπο να διαβάσεις και λίγο σφαιρικά να δεις τα πράγματα θα το καταλάβεις
ο γαύρος πλεόν...διαδέχεται από άλλο σχήμα στην βασιλεία

ο βασιλιάς πέθανε...ζήτω ο βασιλιάς

πλέον αυτός θα είναι σε δεύτερη μοίρα και σε πρώτη ο βάζελος που θα μας τα πρήξουν...3χ3 και 4χ4 και οι όρχεις μου κουνιούνται...με το κωλόφαρδο αεκάκι...στην ίδια θέση...να μας τα πρήζουν για τον βάτραχο και τα ρέστα

εμείς βέβαια...ακόμα ομάδα του δημοσίου...λέμε...χαρακτηριστικό δείγμα looser νοοτροπίας
έχουμε βρει ήδη τις αιτίες της διαφαινόμενης ήττας...στο ελλαδικό δημόσιο και στην διαιτησία

ακόμα και έτσι όμως...ο γαύρος σε έχει για χαβαλέ...παοκάκι
αυτό δεν εννοείτε να το καταλάβετε
είτε με, είτε χωρίς διαιτησία...για πλάκα σε έχει
λες και 23 χρόνια...όταν τους πηδάγαμε η διαιτησία ήταν με εμάς....loosers ε loosers

όσες φορές και να περάσει από Τούμπα με αυτή την νοοτροπία ''ααα η ομάδα του δημοσίου....ααα το είδα στο όνειρο μου....αααα η διαιτησία....ααα ο γκαρσία δεν το έπιασε καλά το κροσσέ'',
έτσι θα σε έχει για πλάκα και χαβαλέ...γιατί ξέρει πως σκέπτεσαι και πως ενεργείς παοκάκι
προβλέψιμα και με μαθηματική ακρίβεια στην αμπαλοσύνη σου...και στην περηφάνεια σου

να δούμε όταν θα ξεπεράσει εκείνο το μυθικό 23...θα κατανοήσετε καλύτερα ?

ps-...ο bro kass...δεν τέθηκε θέμα άλλωστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Δευ 14 Σεπ 2009, 13:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

[size=200]υπάρχει κάποια γραμμή που θα τηρηθεί για τους πυρσούς??? αν ξέρει κανείς και τη γνώμη των συνδέσμων ας μου πει μέσω πμ. να ξέρουμε δλδ αν πάρουμε μεμονωμένα[/size]
Άβαταρ μέλους
Pepermint

τι είχες Γιάννη ?
τι είχα πάντα

αυτά που λέγαμε

ο κόσμος...ασχολείται με τους πυρσούς.....

ε ρε γλέντια
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Pepermint η διαφορά μας είναι ότι εσύ βλέπεις λάθη ενώ εγώ τα παραβλέπω.
Μπορείς να το πεις και επίγνωση της κατάστασης (οικονομικό).
Διόλου αμελητέο αυτό τουναντίον.
Αν πονάει χέρι ξέρω ότι δεν κόβεις χέρι...Αλλά φροντίζεις να το διορθώσεις με κάποια φαρμακευτική συνταγή.
Το να πας και σε άλλο γιατρό είναι και αυτό μια περίπτωση.
Συνήθως την ίδια γνωμάτευση θα σου δώσει.
Το να κράζεις μπορεί και να κάνει καλό σε ορισμένες περιπτώσεις ίσα ίσα.
Ο Σάντος αν θέλεις ήταν ο πρώτος που υπέγραψε το κράξιμο τότε με τις σαρδέλλες ο οποίος το είχα πει παλιότερα ΚΑΛΑ έκανε και τους αποκάλεσε έτσι.
Αφου τους έβλεπες πως παίζανε με κόμπλεξ και πως κατέβαιναν να χάσουν.
Λες έτσι θα τους ξυπνήσει δεν μπορεί.
Αποτέλεσμα ΤΖΙΦΟΣ παρ αυτά.
Όχι ισοπέδωση όμως άλλο πράγμα αυτό.
Είναι πάντα απλό.
Κερδίζεις Ολυμπιακό παραμονή Σάντος μέχρι την επόμενη φορά.
Κερδίζεις Πανθρακικό δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο.
Κερδίσεις Ολυμπιακό και χάνεις Πανθρακικό να φύγει ο Σάντος.
Χάνεις και απο τους 2 τον μπούλο Σάντος.
Σε κάθε περίπτωση είναι ισοπεδωτικό ή υπάρχει άγνοια της κατάστασης.
Να κράξεις αλλά να υπάρχει και λόγος.
Εδώ αρχίσαμε πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα απο στραβές της ομάδας μας αγνοώντας τραυματισμούς οικονομικό και άλλα πολλά πιθανόν που δεν γνωρίζουμε.
Δεν είναι κάπως νωρίς?

Υ.Γ Γνώμη για το ματσάκιον με γάβρο
Μου είναι εντελώς αδιάφορο είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε είτε έρθουμε ισοπαλία.
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Αν και φύσει αισιόδοξος (μέχρι βλακίας!) πιστεύω πραγματικα πως το μάτς θα λήξει 1-0.
Ή στην χειρότερη ισοπαλία του τύπου 0-0 ή 1-1.
Για 2πλό ούτε σκέψη!
Αυτα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok4kyriakos την Δευ 14 Σεπ 2009, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε pepermint δεν διαφωνω σε αυτα που λες. Το οτι αλλαζει ο κοκκινος βρυκολακας και ερχεται ο πρασινος , ειναι ηλιου φαεινοτερον. Κανεις δεν αμφιβαλλει σε αυτο. Απλως θελω να πω οτι στο περασμα των ετων απο το 69 εως και την αποφραδα ημερα του 91 δεν ειχαμε παντα την υπερομαδα. Το αποτελεσμα ομως το περναμε ( ακομα και το 86 που ειχαμε κανει πολυ ασχημη πορεια παρα τον τιτλο της προηγουμενης χρονιας ) Μπορω μαλιστα να πω οτι καποιες χρονιες απο το 97 και περα ειχαμε πολυ αξιολογο ροστερ . Δεν μπορει ολα αυτα τα χρονια και ολοι αυτοι οι ανθρωποι να ηταν ΟΛΟΙ loosers. Αρα ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ συνεβαινε.
Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

Ωραία η τοποθέτηση σου αδερφέ gash.Και ο Pepermint αλήθειες λέει όμως.Απλά με τον δικό του,μοναδικό θα έλεγα τρόπο. :lol: Ίσως το να μηδενίζουμε τα πάντα δεν είναι και τόσο καλό.Τουλάχιστον όχι πάντα.Ούτε κι εγώ συμφωνώ.Επίσης θέλω να βλέπω τα πράγματα με αισιοδοξία και με την ελπίδα ότι θα έρθει κάτι καλό.Αλλά προσγειώνομαι με τα σχόλια του Pepermint!!! :shock: Και πολύ σωστό επίσης ότι στο τέλος θα βγάλουμε συμπεράσματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”