Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλα ρε με Μεξικανούς παμε και κανουμε φιλικά?θα μας κολλήσουν καμια γρίπη Α(μεταξύ σοβαρού και αστείου).τεσπα παμε δεν πειραζει..δείτε γήπεδο που έχουν και γήπεδο που θελουν να φτιάξουν οπως και ν'άχει ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει το πρόγραμμα (ημερομηνίες, ώρες διεξαγωγής, γήπεδα) των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα της παραμονής της στο Doorwerth της Ολλανδίας.
08.07.2009: Αναχώρηση για Ολλανδία (11.00)
11.07.2009: Φιλικό παιχνίδι με ερασιτεχνική ομάδα (πρωί)
11.07.2009: Φιλικό παιχνίδι με ερασιτεχνική ομάδα (απόγευμα)
13.07.2009: Φιλικό παιχνίδι με ερασιτεχνική ομάδα (απόγευμα)
Εγώ πάντως παρατηρώ πως τα φιλικά μας είναι με μετριότατες ομάδες πλην της Γουαδαλαχάρας κι αυτό το θεωρώ έξυπνο γιατί στον 1ο γύρο της Ευρώπης θα παίξουμε με σχετικά ισοδύναμη με αυτές της ομάδες...(NEC,Wilem II,Sparta Roderdam). Οπόταν προβλέπω να φορτσάρουμε Αύγουστο....
συμφωνω και εγω για αυτο που λες για την δυναμικοτητα τον αντιπαλων...τωρα ειμαι πολυ περιεργος να δω το φιλικο με τους μεξικανους γιατι ειναι μια ομαδα με αλλη φιλοσοφια και τροπο παιχνιδιου απο οτι οι ευρωπαϊκες...
Ελπίζω δύο πράγματα : 1. Να τους έχουμε όλους του παίκτες (+ Vitolo + αριστερό μπακ + περιφ επιθετικός) στην Ολανδία, που είναι το πιο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 2. Να μην έχουμε τραυματισμούς.
Johnys έγραψε:Ωραία μια καλή εκδρομούλα είναι αυτή. Ευτυχώς κάνει προετοιμασία η ομάδα ολλανδία και την έχουμε κοντά το καλοκαίρι τουλάχιστον.
Εαν οργανωθει οποιαδηποτε εκδρομη η εστω να μαζευτουμε να παμε σε φιλικο η στο αεροδρομια παρακαλω ενημερωστε με. Δε μπαινω πολυ συχνα στο φορουμ και παρακαλω στειλτε μου ενα mail στο thzafiris@yahoo.gr. Βρισκομαι Ολλανδια και σιγουρα θα παω να δω την ομαδα, απλα θα προτιμουσα να μαζευτουμε και να μη παμε σκορπια