Τι ομάδα υποστηρίζουν οι συγγενείς σας;
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ-ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ. ΜΑΣ ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 (2ΑΓΟΡΙΑ-2ΚΟΡΙΤΣΙΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ 7-8 ΕΤΩΝ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛ. ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΕΟΝ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΕΓΛΩΒΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ, ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. 

-
EMENA ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ
Λοιπον ειμαι 15 χρονων απο χθεσ να ειναι καλα ο αδελφος που με εκανε ΠΑΟΚ γιατι ο μπαμπακας μου ειναι...........σκουλικι ναι ναι καλα ακουσατε...σε οσους το λεω μου λενε απο μικρο και απο χαζο μαθαινεις την αληθεια αλλα μπραβο σου!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.........σκατα στον αρούλη
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.........σκατα στον αρούλη
ΠΑΟΚ και ευχαριστω το Θεο γι'αυτο γιατι γεννηθηκα Πειραια και μεγαλωσα και ζω μεχρι σημερα Αθηνα και απο μικρο με ειχε εγνοια μην γινω αλλοθρησκος και πηγαιναμε σε ολα τα εκτος εδρας εδω στην Αθηνα και ειδικα μπασκετ παντου απο ΣΕΦ στο μπασκετ μεχρι και Βυρωνα για ματς με Αθηναικο στη μπαλα και παντα παθαινα την πλακα μου με τον κοσμο μας οπου και αν παιζαμε.
-
εμενα ο πατέρας μου ήταν σκούληκας αλλα μου έλεγε εγώ δεν ξέρω πως έγινα παοκ μονος μου
ζούσα στην φλώρινα και ο όλη ήταν παοκ αλλα δεν έδινα σημασία αλλα με άρεσε το σήμα τα χρώματα και έτσι μονο μου με 8 πήγα τούμπα και εκεί σφράγισα την μεγάλη αγάπη μου
όταν πήγα γερμανία έφαγα σφαλιάρα όταν νικήσαμε το σκουλήκι 2-1 και έχασε πρωτάθλημα επειδή χάρηκα
σήμερα τα παιδιά μου παοκ η ανεψιά μου παοκ όλοι παοκ και μετών καιρό που του έλεγαν λέει παοκ σήμερα και αυτός
εδώ στην ομάδα που ραίσι ο μεγάλος γιος μου τους έχει μάθει paoara να λένε και τους τούρκους ακόμα xaxaxa
παοκάρα πάνω από όλα
ζούσα στην φλώρινα και ο όλη ήταν παοκ αλλα δεν έδινα σημασία αλλα με άρεσε το σήμα τα χρώματα και έτσι μονο μου με 8 πήγα τούμπα και εκεί σφράγισα την μεγάλη αγάπη μου
όταν πήγα γερμανία έφαγα σφαλιάρα όταν νικήσαμε το σκουλήκι 2-1 και έχασε πρωτάθλημα επειδή χάρηκα
σήμερα τα παιδιά μου παοκ η ανεψιά μου παοκ όλοι παοκ και μετών καιρό που του έλεγαν λέει παοκ σήμερα και αυτός
εδώ στην ομάδα που ραίσι ο μεγάλος γιος μου τους έχει μάθει paoara να λένε και τους τούρκους ακόμα xaxaxa
παοκάρα πάνω από όλα
diniko80 έγραψε:τι κακό ειναι αυτό και όλες οι γυναίκες ειναι ρουλες ρε?
DINIKO, ... Να σε πω εγώ μερικές εξηγήσεις.
1. Επειδή είναι αριστοκρατική ομάδα, ... λέει η μάνα μου, (αρειανή) ...
ΦΛΩΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ... ενώ οι ΠΑΟΚτσήδες ΛΑΙΚΗ ΟΜΆΔΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ...
ΟΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟ (ΒΑΤΡΑΧΟΣ ή οτι άλλο). ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
- paokaras17