η σειρά μου να κράξω.......καλα ρε σάντος είναι δυνατόν να παίζεις με 4-4-2......
θέλω να βγούν όλοι οι λάτρεις του θεαματικού και του επιθετικού ποδοσφαίρου που δεν έπεζε ο ΠΑΟΚ και τώρα το έπεξε και να με πούν γιατί δέν κερδίσαμε.
Μετά θέλω να με πούν η αεκ και ο βάζελος με τί συστημα ήρθαν μέσα στην τούμπα και κάναν την δουλεία τους....και μήν ακόυσω κανέναν να λέει για χειρότερο βάζελο και χανόυμη και πού θα τους ξαναβρώ έτσι και κλάιν και μάιν γιατί θα του χώσω μια μούντσα μέσα στην μάπα.

ελπίζω σήμερα να καταλάβατε οτι ο σάντος είναι γάτα και είναι χιλόμετρα μπροστά απο όλους μας. Ανοίξτε λοιπόν τα ράδιά σας και ακόυστε τι θα μας πούν οι κάθε ραπτοπουλοτσατσαραδοκόλκες για το σύστημα που πέζει ο ΠΑΟΚ και δέν αρέσει και νάχαμε να λέγαμε.

εαν δεν το καταλάβατε η αεκ έπεζε με 2 ζώνες αμυνα
θα προτιμόυσα λοιπόν να πέξω 4-3-3 και να μήν έπεζα καλά να μήν έκανε καμία ευκαιρία η αεκ και να κέρδιζα μισο-0 παρά αυτό που έζησα σήμερα .....βαρέθηκα να πέζω καλα και να μην κερδίζω ,και ούτε με ενδιαφέρει εάν ο μούσλι έχασε το άχαστο η εάν ο μαλε΄ζας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι

εσείς που θέλετε επιθετικό ποδόσφαιρο και 4-4-2 για να το δείτε αυτό στον ΠΑΟΚ έπρεπε να έχουμε στα χάφ τον δαμανάκη το και τον φαν-ροι αλλα με αργούς ανασταλτικούς και επιρεπείς στα λάθει εάν παμε με 4-4-2 θα πέζουμε καλά αλλα θα χάνουμε ....για το ποκ μιλάω τους άλλους τους έχουμε για πλάκα.
μέχρι και ο βλάκας ο ασλαμας για το σύστημα του ΠΑΟΚ μιλάει και εμείς τον ακόυμε......αδε και του χρόνου να μανουριάζουμε με τον σάντος γιατι δεν θα πάρουμε το ουεφα