Και στο τσου-λου θα πάει, θα πάει, θα πάει
Σεντόνι θα κουνάει, κουνάει, κουνάει
Και το μυαλό πονάει, πονάει, πονάει
Δεν ξέρω πια τι λέω, σε λέω, σε λέω
tsipaoktsi έγραψε:Ερώτηση:
Στις 10 του Μάη,ο ΠΑΟΚ ποιόν γ@μάει???

Μην βριζεις τις κοπελες ρε καφρε,ειμαι ερωτευμενος!MALEF έγραψε:απο οτι βλεπω μικρε γιαννη απο πισω απο τις πρασινες @@@τανες που θα μαμησουμε βλεπω και ενα ολυμπιακος...μηπως υπονοητε κατι???![]()
οπως καταλαβα θα μαμησουμε ολη την αθηνα....
kass4 έγραψε:Τον βάζελο μαμάει, μαμάει, μαμάει
Και στο τσου-λου θα πάει, θα πάει, θα πάει
Σεντόνι θα κουνάει, κουνάει, κουνάει
Και το μυαλό πονάει, πονάει, πονάει
Δεν ξέρω πια τι λέω, σε λέω, σε λέω
Αν και με κεφαλαία... καλά τα λεςfofanaserres έγραψε:ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ 14...ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καιρός ήταν, άρχισα να ανησυχώ πως για πρώτη φορά θα κατεβαίναμε χωρίς προβλήματα τραυματισμών....Steenage έγραψε:ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αναστασάκο
Πρόβλημα με τον Ηλία Αναστασάκο προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια της Ξάνθης. Ο 31χρονος επιθετικός υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και αποχώρησε από το υπόλοιπο πρόγραμμα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σε 48 ώρες. Απ’ την άλλη κανονικά προπονήθηκαν οι Ίβιτς και Σορλέν ενώ ο Μπιζέρα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Στη σημερινή προπόνηση το βάρος δόθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής.
http://www.sport-fm.gr/article/174832