Π.Α.Ο.Κ - Πανσερραϊκός Κυριακή 26 Απριλιου 2009

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Π.Α.Ο.Κ-Πανσερραικός (Κυριακή 26 Απριλιου 2009 )

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Παρόλο που μας στέρησε την νίκη ο Πανσερραικός δε μπορώ να τον δω με αντιπάθεια. Μισός Σερραίος είμαι και τον πάω με χίλια και ξενέρωσα που έπεσε (2 ομάδες συμπαθόυσα και πέσανε και οι 2).

Τα αποτελέσματα που αναφέρετε παραπάνω (σύγκριση Θεσσαλονίκης ΠΟΚ) και κάνετε σύγκριση με αφήνουν αδιάφορο. Δηλαδή για να καταλάβω, βάζετε ίσα κι όμοια τον γαύρο με τον Ηρακλή?? Θα τρελαθούμε εντελώς?? Ρε η γριά τα τελευταία χρόνια παίζει για να σωθεί...Και από που κι ως που δεν παλεύει τα ματς ο Πανσερραικός?? Με την αεκ στο ΟΑΚΑ για πλάκα πήγε?? Με τον λαγό εδώ μέσα, που δεν είχε κίνητρο, για πλάκα έπαιξε?? Όλοι πλέον το ίδιο μότο "Με μας ξεσκίζονται". Ναι, ξεσκίζονται και με μας γιατί είμαστε ΠΑΟΚ, γιατί είμαστε η πρώτη και με διαφορά δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

3-0 βλέπω με πανσεραϊκο και θέλω το 1ο να είναι από τον Αραμπατζή... έτσι να τους πληγώσει. Η ομάδα είναι πολύ φρέσκια και σε μία περίοδο που θα κριθεί η 2η θέση. Ο Σάντος το πάει σιγά σιγά και καλά κάνει. Σε λίγο θα βουλώσει τα στόματα δημοσιογραφίσκων και σχολιαστών της δεκάρας στα ραδιοόφωνα της πόλης μας που τους ξύνησαν οι πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή μας (όπου είπε ότι δεν είμαστε το φαβορί και πολλα άλλα), που θέλει να κάνει κάτι χωρίς ευχολόγια ή με την βοήθεια των θεών, βάζοντας ρεαλιστικό πλάνο, αξιολογώντας και αξιοποιώντας το δυναμικό της ομάδας στο έπακρο.

Όλοι την Κυριακή για γκολ και θέαμα!!!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Παρόλο που μας στέρησε την νίκη ο Πανσερραικός δε μπορώ να τον δω με αντιπάθεια. Μισός Σερραίος είμαι και τον πάω με χίλια και ξενέρωσα που έπεσε (2 ομάδες συμπαθόυσα και πέσανε και οι 2).

Τα αποτελέσματα που αναφέρετε παραπάνω (σύγκριση Θεσσαλονίκης ΠΟΚ) και κάνετε σύγκριση με αφήνουν αδιάφορο. Δηλαδή για να καταλάβω, βάζετε ίσα κι όμοια τον γαύρο με τον Ηρακλή?? Θα τρελαθούμε εντελώς?? Ρε η γριά τα τελευταία χρόνια παίζει για να σωθεί...Και από που κι ως που δεν παλεύει τα ματς ο Πανσερραικός?? Με την αεκ στο ΟΑΚΑ για πλάκα πήγε?? Με τον λαγό εδώ μέσα, που δεν είχε κίνητρο, για πλάκα έπαιξε?? Όλοι πλέον το ίδιο μότο "Με μας ξεσκίζονται". Ναι, ξεσκίζονται και με μας γιατί είμαστε ΠΑΟΚ, γιατί είμαστε η πρώτη και με διαφορά δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα.
Sostos.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Παρόλο που μας στέρησε την νίκη ο Πανσερραικός δε μπορώ να τον δω με αντιπάθεια. Μισός Σερραίος είμαι και τον πάω με χίλια και ξενέρωσα που έπεσε (2 ομάδες συμπαθόυσα και πέσανε και οι 2).

Σωστός αδερφέ αλλά δυστυχώς με την τελευταία πρόταση που ακούω συχνά εδώ μέσα μικραίνεται τον ΠΑΟΚ.Τι είσαι η πρώτη στην Βόρεια Ελλάδα?Μην ξεχνάς κ να μην φυλακίζεται τον ΠΑΟΚ μας στα στενά όρια της Θεσ, της Μακεδονίας κ της Β.Ελλάδας.
το λέω τελείως φιλικά αλλά πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία.Είμαι από Πειραιά κ δεν έχω καμιά σχέση με αυτές τις περιοχές κ δεν ακούγεται ωραίο.
Φιλικά πάντα.
ΠΑΟΚ είσαι κ είσαι μεγάλη ομάδα.Έχεις οπαδούς παντού κ πάντα όλοι σκίζονται να σε κερδίσουν είσαι δεν είσαι πρωταγωνιστής.Πχ υπάρχουν πολλά.(βλέπε Αστέρας πέρσι) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και αυτοί για την νίκη παίζουν ρε παιδιά όπως και εμείς.
Τι να κάνουν να κάτσουν να χάσουν?
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

SOLD OUT - ΠΑΡΤΥ - ΝΙΚΗ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Όλοι πλέον το ίδιο μότο "Με μας ξεσκίζονται". Ναι, ξεσκίζονται και με μας γιατί είμαστε ΠΑΟΚ, γιατί είμαστε η πρώτη και με διαφορά δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα.
να γειάσει το χέρι σου αδερφέ, πραγματικά κι εγώ δεν μπορώ να το διαβάζω και να το ακούω αυτό το πράγμα.
Από τη μια "ΠΑΟΚ είσαι και δε μασάς" και "ΠΑΟΚ εναντίων όλωv" και ξέρω γω, κι από την άλλη κλαψομ@υνιες. Και δηλαδή δεν κατάλαβα, θα κάθονται να χάσουν όταν παίζουν μαζί μας? Αυτό θέλουμε? Δηλαδή όταν ο ΠΑΟΚ σερνόταν μέσα στο γήπεδο με τον πανσερραϊκό, αυτοί μας έφταιγαν? Μήπως έπρεπε να βάλουν κι αυτογκόλ?
Ας μη γαύρο-βαζελιζουμε παρακαλώ και ας μη ρίχνουμε συνεχώς τις ευθύνες στους άλλους για δικες μας αποτυχίες. Έλεος με αυτό το "σύνδρομο καταδίωξης"! Εντάξει, το κατεστημένο υπάρχει, αλλα ας μη βλέπουμε συνεχώς "ορκισμένους αντιπαοκτσηδες" στο πρόσωπο καθενός μη Παοκτσή. ΠΑΟΚ είσαι λέμε, κυρίως στα δύσκολα...

Γερά για τον άσο την Κυριακή (γιατί εύκολο δε θα είναι φυσικά) και ας κλείσουμε επιτυχημένα την πρώτη φάση της φετινής μας περιπέτειας. Ας χαιρόμαστε το όνειρο που ζούμε κι ας μην μεμψιμοιρούμε συνεχώς...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

+1
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Σίγουρα δεν πρέπει να κλαψουρίζουμε, απλά έκανα μια διαπίστωση. Θυμηθείτε επίσης ότι σε δυο φετινά παιχνίδια παίχτες μας έφυγαν με πατερίτσες. Και τα δύο ήταν με "συμπολίτες". Δε μου κάνει πολύ σε σύμπτωση αυτό, αν και λένε ότι ο Ντιέ είναι καλό παιδί...

Τελοσπάντων, το παιχνίδι αυτό θα μας αγχώσει ίσως λίγο γιατί θα νικήσουμε με 1 γκολ μόνο και θα κάνει ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός. Εμείς όμως εκεί, στην κερκίδα. :D
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Καμια φορα ρε παιδια με αυτα τα ξεσκιζονται με μας δεν παιζουν με αλλους στινονται και αλλα τετοια γινομαστε το λιγοτερο γραφικοι.

Δηλαδη αν σε μια φαση ο βαζελος εκανε το 0-1 στις σερρες σημερα τι θα λεγαμα?

Και οσο και για αυτους που μηλανε για σιγουρα στημενα και τα παντα ολα ας τζογαρουν το σπιτι τους να κονομισουν.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

MALEF έγραψε:Πιστευω και ευχομαι να δημιουργησουμε καταπληκτικη ατμοσφαιρα με sold out, με ενα σκορ περιπου 3-0 και μια γκολαρα του Μπαλαφινιο απτα 30 μετρα.... :) εκεί που κανονίζονται οι αράχνες έτσι;

Παοκαρααα ειμαι χαλιαααα βλεπω εναν αετο μ 8 κεφαλιαααα
που τα βλεπωωω ταλλα εξιιιιι παοκαρα ειμαι χαλια ταχω παιξειιιιι..... 8) :) 8)
+1
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

angelos4a συμφωνώ φιλαράκι ότι δε πρέπει ο ΠΑΟΚ να φυλακίζεται στα στενά σύνορα της Βόρειας Ελλάδας απλώς ήθελα να τονίσω το "Βόρειο Ελλάδα" επειδή κάποια αδέρφια έχουν το σκεπτικό ότι όλες οι επαρχιακές ομάδες του "Βορρά" θέλουν το κακό μας ενώ κλασικά ανοίγουν τα πόδια τους στο ποκ κτλ κτλ κτλ.... Φυσικά και δε γουστάρω να φυλακίζω τον ΠΑΟΚ και τσατίζομαι αφάνταστα όταν κάτι γελοίοι δημοσιογραφίσκοι στις ζωντανές αναμεταδόσεις αγώνων λένε: "οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη".... Ποια Θεσσαλονίκη βρε ΜΠΑΓΛΑΜΑ, τα πανό από διάφορες πόλεις της χώρας δε τα βλέπεις???????? Τιμή σου που είσαι από τον Πειραιά και είσαι ΠΑΟΚτσάκι

Σόρι για το οφτοπικ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Boreios4 έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Όλοι πλέον το ίδιο μότο "Με μας ξεσκίζονται". Ναι, ξεσκίζονται και με μας γιατί είμαστε ΠΑΟΚ, γιατί είμαστε η πρώτη και με διαφορά δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα.
να γειάσει το χέρι σου αδερφέ, πραγματικά κι εγώ δεν μπορώ να το διαβάζω και να το ακούω αυτό το πράγμα.
Από τη μια "ΠΑΟΚ είσαι και δε μασάς" και "ΠΑΟΚ εναντίων όλωv" και ξέρω γω, κι από την άλλη κλαψομ@υνιες. Και δηλαδή δεν κατάλαβα, θα κάθονται να χάσουν όταν παίζουν μαζί μας? Αυτό θέλουμε? Δηλαδή όταν ο ΠΑΟΚ σερνόταν μέσα στο γήπεδο με τον πανσερραϊκό, αυτοί μας έφταιγαν? Μήπως έπρεπε να βάλουν κι αυτογκόλ?
Ας μη γαύρο-βαζελιζουμε παρακαλώ και ας μη ρίχνουμε συνεχώς τις ευθύνες στους άλλους για δικες μας αποτυχίες. Έλεος με αυτό το "σύνδρομο καταδίωξης"! Εντάξει, το κατεστημένο υπάρχει, αλλα ας μη βλέπουμε συνεχώς "ορκισμένους αντιπαοκτσηδες" στο πρόσωπο καθενός μη Παοκτσή. ΠΑΟΚ είσαι λέμε, κυρίως στα δύσκολα...

Γερά για τον άσο την Κυριακή (γιατί εύκολο δε θα είναι φυσικά) και ας κλείσουμε επιτυχημένα την πρώτη φάση της φετινής μας περιπέτειας. Ας χαιρόμαστε το όνειρο που ζούμε κι ας μην μεμψιμοιρούμε συνεχώς...
Τα είπες όλα....
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Το παιχνίδι φαίνεται ότι είναι εύκολο , αλλά δεν είναι, θέλει προσοχή.
Πάμε δυνατά απο την αρχή να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά (πριν τα play-off τουλάχιστον..)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Boreios4 έγραψε:
Και δηλαδή δεν κατάλαβα, θα κάθονται να χάσουν όταν παίζουν μαζί μας? Αυτό θέλουμε? Δηλαδή όταν ο ΠΑΟΚ σερνόταν μέσα στο γήπεδο με τον πανσερραϊκό, αυτοί μας έφταιγαν? Μήπως έπρεπε να βάλουν κι αυτογκόλ?
...

δε λέμε να μπει η ομάδα του θεοδωρίδη και να κάτσει να χάσει από το ΠΑΟΚ αλλα αυτό που εγώ προσωπικά απαιτώ είναι όλες οι ομάδες να σκυλιάζουν να νικήσουν εμάς και να σκυλιάζουν να νικήσουν και όλους τους υπολοιπους όπως εγώ απαιτώ από την ομάδα μας να παίζει το ίδιο είτε παίζει με osfp είτε παίζει με το πανσερραϊκό

σα παράδειγμα πολλές ομάδες βάζαν τους τιμωρημένους τους να κάνουν τις τιμωρίες τους με τον osfp κτλ κτλ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”