Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 4/3/2009 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4/3/2009 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

κοκινη στη φαση του μπακαγιοκο κ φαουλ πριν φαει την κοκινη ο ιβιτς
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

κι εγω δεν θα ειχα ορεξη αλλα το αξιζουν τα παιδια....θα πεσουν ψυχολογικα πολυ αν δεν τους στηριξει ο κοσμος μετα απο αυτο......και δεν το αξιζουν....
ζηση ζαγορ παμε να κερδισουμε και τους διαιτητες του χρονου ρε ΠΑΟΚια!!!!μπορουμε!!!
:) :) :)
xentoulis

Δημοσίευση από xentoulis »

Oχι και εγω συμφωνω παμε αεροδρομιο γιατι ουσιαστικα δεν χασαμε ποτε!!!Αλλωστε την Κυριακη ισως αρχισουν να νιωθουν παλι την ανασα μας ;)

:D :) :?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΜΕ

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΚΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ............... ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Το σχολιο επεξεργαστηκε!!! Platon, Admin Team
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

και μην ξεχνατε
αποτελεσματα σας τα αποψινα ειναι ο λογος που οι περισσοτεροι ειμαστε :?
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Τι ώρα έρχονται θα μου πει κανένας? Θέλω να πάω
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

και το πιο γελοιο ειναι οτι ενω μας εσφαξε που μας εσφαξε, δε φροντισε ο τσαρλατανος να το τελειωσει μια ωρα αρχιτερα........ηθελε να δει μεχρι ποτε θα αντεξουν οι 9 μονο παιχτες χωρις να σκασουν.....τυχαιο;;;;όοοοχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.........θελησε να σκασει τους δικους μας γιατι νομιζει οτι ετσι θα κανει ευκολοτερο το εργο του gay εδω μεσα............ας ερθουν.......εμεις εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε μεσα στην καυτη ΤΟΥΜΠΑ...
Άβαταρ μέλους
tsiki76

Δημοσίευση από tsiki76 »

ο απογονος του ανατολακη ιμπαιμ γμτ το h*me tou λεει πηγαμε το παιχνιδι εκει που θελαμε!!!δλδ να παιζουνε με 9 ,8?.7?
με ποσους πεζαμε τελικα δεν καταλαβα?
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΛΕΟΝ!!!αι σιχτιρ...παρωδια...πειτε ενα.ενα ,ενα παιχνιδι που ο γαυρος επεξε με 9..πολυ δε μαλιστα σε ντερμπι!!!οι κιτρινες μας σε αυτουσ ουτε φαουλ μερικες φορες...ασε που γονατησε ο ομαδα κ απο κουραση κ απο καρτες!!!!αιντε καλο ξημερωμα!!!!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ενταξει η διαιτησια σημερα μας αδικησε οντως σε 3 φασεις.
η πρωτη ειναι η αποβολη του ιβιτς που πριν υπαρχει φαουλ στον αραμπατζη,η δευτερη ειναι το φαουλ στον μπακαγιοκο που φευγει μονος στην παραταση και η τριτη ειναι το 2 γκολ που πρεπει να ειναι οφσαιντ.

εχουμε δει πολυ χειροτερα ομως..

παντως το αποτελεσμα δειχνει οτι ο σαντος πηγε σε ακομα ενα ντερμπι αμυντικα και το εχασε και αυτο.
υπενθυμιζω οτι στα πλει οφ θα παιζει μονο ντερμπι και οπως παει αμυντικα θα συνεχισει να χανει και εκει κατα τη γνωμη μου.

στο παιχνιδι οι μονοι που υστερησαν ηταν ο κοντρερας,ο ιβιτς και ο μουσλιμοβιτς.
να πω ακομη οτι ηταν ατηχης η εμπνευση του σαντος να βαλει τον κοντρερας πανω στον ντιογκο.
ο μαλεζας ειναι ψηλοτερος και πιο γρηγορος.
τελος να πω οτι αν εισαι αποφασισμενος να παιξεις αμυνα πρεπει να εχεις γρηγορους για αντεπιθεσεις και ο ΠΑΟΚ δεν εχει γρηγορους οποτε δεν μπορει να παιζει αμυνα..
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Μπραβο στα παιδια μας!
Να μην μας παρει απο κατω.
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

εγώ πάντως στο πρώτο ημίχρονο είδα μια καλοστημένη ομάδα από άποψη τακτικής, που είχε το παιχνίδι στα μετρα της.
στο δεύτερο, τι να πω, κόμπλεξ είναι, ατυχία, συγκυρίες, δεν ξέρω τι φτάiει, δεχόμαστε γκολ σε ανύποπτο χρόνο που ανατρέπει τα σχέδια. η ομάδα βγάζει εκνευρισμό και χάνει την αυτοσυγκέντρωση της. εκεί που ξεκινα λίγο να βρίσκει τα πατήματα της, έρχεται η πρώτη αποβολή. τα υπόλοιπα γνωστά.

με το κοράκι και τους βοηθούς του δεν θέλω να ασχοληθώ. ένα θα πω μονο, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, κι εμείς από πείνες έχουμε...χορτάσει τόσα χρονια...

μεγάλη πικρα, πολύ μεγάλη η γ@μημένη...

το ξαναγράφω, επειδή φοβάμαι ότι το παιχνίδι την κυριακή δεν θα τελειώσει, πρέπει όλοι μας και κυρίως η διοίκηση να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα εκτόνωσης της έντασης. αυτά τα παιχνίδια με τον π@uστογαuρο μας έχουν στοιχήσει διαχρονικά, ας μη γκρεμιστούν τα πάντα εν όψει play off και κυρίως εν όψει νέας χρονιας...
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

Όπως είπε και ο αδερφός παραπάνω είμαι 38 χρονών έχω μεγαλώσει μετ ην αδικία στο πετσί μου ειδικά στα ματσ με τον κολωγαυρο. Δεν θα κλάψω (αν και θέλω πολυ από τα νεύρα μου), αλλά δεν αντέχω να βλέπω τον 10χρονο γιο μου να κλέει απο την αδικία που αρχισε να τη νοιώθει από τώρα.
Από αυτή την ήττα πρέπει να ξεχάσουμε τα πολλά λάθη που κάναμε εμείς σαν ομάδα και πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά. Ηδη οι ξένοι παίχτες μας έχουν μπει στο κλίμα του τι εστι γαύρος και πως κερδίζει τα πρωταθλήματα. Τα είπε και πριν λίγο καιρό και ο μεγάλος Pablo. Ας κρατήσουν σαν παρακαταθήκη αυτή την εμπειρία για το ματς της Κυριακής και για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος του χρόνου. Ηδη η νοοτροπία την ομάδας έχει αλάξει σημαντικά σε σχεση με τα προηγούμενα χρόνια και ήδη έχουμε κάνει πολύ υπομονή με όλα αυτά τα φαινόμενα. Η μιζέρια των περασμένων χρόνων πέρασε. Ερχονται τα καλύτερα. Ας τους κερδίσουμε την Κυριακή να γίνει και καμιά στραβή γι'αυτούς με Λαρισα και Πανιώνιο και αφήστε τους να τρέχουν να παρακαλούν να κερδίσουν το παραμάγαζο τους το Λεβαδιάκό που δεν θα μπορέσουν να σώσουν και τον βούλη στην τελευταία αγωνιστική και μετά ας πάνε να πνιγυρίσουν το κάλπικο πρωτάθλημα που θα πάρουνε
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

ronaldo έγραψε:
παντως το αποτελεσμα δειχνει οτι ο σαντος πηγε σε ακομα ενα ντερμπι αμυντικα και το εχασε και αυτο.
υπενθυμιζω οτι στα πλει οφ θα παιζει μονο ντερμπι και οπως παει αμυντικα θα συνεχισει να χανει και εκει κατα τη γνωμη μου.

Κι εγω αυτο ακριβως φοβαμαι... Ειδωμεν...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Platon έγραψε:Ειναι δυσκολες στιγμες αυτες που ζουμε παιδια...

Τι να πει κανεις??? Ειναι καποιες φορες που τα λογια περιττευουν, αλλα αυτο δε σου δινει πισω αυτα που στερηθηκες, αυτα που εχασες...

Ας χαρουν λοιπον αυτοι που νοιωθουν ικανοποιημενοι... Εμεις θα αναζητησουμε παρηγορια στο μεγαλο αγωνα που καναμε στο γηπεδο επι 120 λεπτα... Συγχαρητηρια στα παιδια, για μενα ειναι οι ηθικοι νικητες οσο κι αν αυτο δε λεει τιποτε... Εμενα μου λεει πολλα!!!

Εν ολιγοις πεσαμε αξιοπρεπως και κανενας δε μπορει να το αμφισβητισει...

Παμε την Κυριακη να παρουμε το αιμα μας πισω... Καθαρα και χωρις επισοδεια... Οσο κι αν το δικιο μας πνιγει...

Για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ΥΓ: Και κατι αλλο. Καταλαβαινω την πικρια και το θυμο σας. Ειμαι μαζι σας. Αλλα τα υβριστικα σχολια και οι απειλες βιας και ξυλοδαρμων θα σβηνοντε ανελεητα!!! Μην καταστρρεφουμε οτι εχουμε δημιουργησει ως τωρα με αυτο το σαϊτ. Προστατεψτε το σαϊτ παιδια, μην αφηνετε το θυμο σας να σας κυριευσει!!!

πλατον 1000 συγνωμη αλλα επειδη το καταλαβαινα εκεινη την ωρα εχω βαλει @@@@ και $$$$$....νομιζω ειμαι σωστος????
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Είμαι υπερήφανος που για να με κερδίσουν έπρεπε να με αφήσουν με 9 παίκτες.
Είμαι υπερήφανος που έκανα ένα ολόκληρο γήπεδο καρδιακούς.
Είμαι υπερήφανος που έστω με 9 παίκτες έδωσα και την ψυχή μου για μια πρόκριση που ήταν προαποφασισμένο να δοθεί στην πλέον γελοία ομάδα του πλανήτη.
Είμαι υπερήφανος που ξεβράκωσα τον διορισμένο "πρωταθλητή" μπροστά σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Να ποιός είναι ο Ολυμπιακός κύριοι...
Είμαι υπερήφανος που είμαι πιστός στην γεννεσιουργό μου αιτία: Ήθος, αξιοπρέπεια, πάθος, πόλεμος μέχρι τέλος.
Είμαι υπερήφανος που διέλυσα απόψε κάθε αμφιβολία ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί και θα συνεχίσει να νοσεί όσο υπάρχει το καρκίνωμα που λέγεται θρήνος.
Είμαι υπερήφανος που ένα "τέτοιο" κύπελλο δεν θα το κατακτήσω. Δώστε το στο γαύρο και μετά περάστε από το γραφείο του Κόκκαλη να πληρωθείτε καραγκιόζηδες...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!

ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ, ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Πέμ 05 Μαρ 2009, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”