Ο Δαυίδ μεγάλωσε
Είναι να διασκεδάζει κανείς με τον Ολυμπιακό και την πλάκα που σπάει με τους υπόλοιπους. Πάρτι κάνει και δημιουργεί την αίσθηση πως διώχνει δύναμη από πάνω του για να τη μοιραστεί με τους υπόλοιπους. Πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος!
Ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη, δε χαρίζει τίποτα. Δημιουργεί απλά τις βάσεις για την επόμενη κατάκτηση και το τραγικό της υπόθεσης είναι πως κάποιοι «μεγάλοι» βολεύονται με τα ψίχουλα και μάλιστα πανηγυρίζουν όταν τα έχουν.
Είχαμε αλλαγή στη ΚΕΔ. Ο Ψυχομάνης έφυγε και ήρθε κάποιος Γιαννόπουλος.
Ο τελευταίος μάλιστα γνωρίζει πως είναι προσωρινός, αφού από την ΕΠΟ βγαίνει πως το καλοκαίρι αναλαμβάνει ο Κύρος Βασσάρας.
Ο ίδιος ο Βασσάρας δεν έχει τοποθετηθεί, παρά μόνο ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Πιλάβιος.
Το γέλιο είναι πως όλοι νομίζουν πως διασφάλισαν τα συμφέροντά τους.
Αυτό που σε πρώτη φάση σίγουρα φαίνεται, είναι μία «νίκη» του Παναθηναϊκού εκτός και αν αλλάξει ο Ολυμπιακός ρότα και δεν του δώσει ούτε τα ψίχουλα.
Η ΑΕΚ, που είχε σφυρίγματα φέτος και μάλιστα πολλά, σφυρίγματα μπόνους της αποχώρησης Νικολαϊδη, άρχισε να σφίγγει γιατί δεν γνωρίζει τι έρχεται.
Εμείς, είναι προφανές πως δεν θέλαμε την αλλαγή, όχι λόγω προσώπου, αλλά λόγω της φασαρίας που έκανε ο Παναθηναϊκός και λόγω του ότι ο Γιαννόπουλος είναι αναλώσιμος.
Κανένας – όχι μόνο μέσα από τον ΠΑΟΚ – δεν γνωρίζει τι είναι διατεθειμένος να κάνει.
Εμένα είναι η αλήθεια, πως μου αρέσει λίγο αυτό το στόρι που εξελίσσεται στη διαιτησία, πρώτον γιατί είναι προφανές πως δεν εμπλέκεται ο Βασίλης Γκαγκάτσης στην διαδικασία και δεύτερον γιατί είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα αντεπεξέλθει όπως και να έχει.
Τον βαθμό που θα τα καταφέρει, δεν μπορώ να προβλέψω, αλλά θα τα καταφέρει.
Επίσης με κάνει περήφανο το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός των 40εκατ. ευρώ, έκανε τόσο μεγάλο ντόρο για να μπορέσει να ελέγξει την υπόθεση 2η θέση.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον ο Δαυίδ. Ψηλώνει, μεγαλώνει, αναπτύσσεται, φοβίζει και σίγουρα δεν κρατάει στα χέρια του μόνο μία σφεντόνα. Υπάρχει οπλοστάσιο.
Εκτός από τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρον έχει και η συμπεριφορά των υπολοίπων.
Ο Εργοτέλης και ο Λεβαδιακός έσφιξαν, ο ΟΦΗ πανηγυρίζει, τον ίδιο και η ΑΕΛ με τον Άρη που παραδόξως έχουν τον ίδιο στόχο.
Μυστήρια πράγματα.
Την ίδια στιγμή διαδίδεται εντέχνως πως οι διαιτητές θα αλλάξουν σύντομα, σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα τρομοκρατίας στους μη ελεγχόμενους από το νέο καθεστώς.
Μία ερώτηση αρκεί για να καταλάβει κανείς ποια είναι αλήθεια. Και ποιος θα σφυρίζει;
Οι διαιτητές Β΄εθνικής που έχουν σφυρίξει το πολύ δύο παιχνίδια έκαστος στη φετινή σεζόν; Έλα ντε…
Πάντως, γελάω πολύ με την κατάσταση και ειλικρινά θέλω να δω ποιος θα είναι ο μάγκας που θα μας παίξει ανάποδα και θα προσπαθήσει να μας τρυπήσει. Το μόνο παιχνίδι που φοβάμαι, είναι τον επαναληπτικό του κυπέλλου και θα θεωρήσω μεγάλη έκπληξη να δούμε τόσο καλή διαιτησία όσο αυτή του Κάκου στο πρωτάθλημα.
Πάντως συνιστώ ψυχραιμία και να μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που καφενειακά ή εντέχνως διαδίδονται.
Από τον αυριανό ορισμό θα πάρουμε κλίμα, αλλά κυρίως από τις διαιτησίες της αγωνιστικής που έρχεται.
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=24