Αποτίμηση πρώτου γύρου
- nyxteridas
Ένα φιλαράκι οπαδός του συμπολίτη, μου είχε πει από τα μέσα του πρώτου γύρου, ότι ο μόνος τρόπος για να παίξει ο Σέρβος είναι να πάρουμε έναν παίκτη στην ίδια σχεδόν θέση με την δική του. Αυτό είχαν κάνει και στον παπαναστασιακό πέρυσι τέτοια εποχή και τους άρχισε να παίζει(και σταμάτησε να τον παίζει). Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο γίνει και με την περίπτωσςη του Σορλέν. Ευελπιστούμε όλοι, αν κι εγώ προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει θέση, ούτε καν στο σύστημα του Σάντος. Τώρα θα μου πείτε ότι ο Πορτογάλος είναι αυτός που τον βάζει και δεν το βγάζει. Ε αυτά είναι μερικά από τα μυστήρια του σύμπαντος
- trel@menos
ενα ενδιαφερον αρθρο του contra για την αποτιμηση της χρονιας: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 25599.html
- trel@menos
Υπάρχει παρόμοιο τόπικ στο ακόλουθο link
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2814
Συνεχίζουμε εκεί
topic locked
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2814
Συνεχίζουμε εκεί
topic locked
Re: αγωνιστικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του φετινου Π
kos έγραψε:
2)
συμπερασμα:
καλη η αναπτυξη απο τα ακρα, καλη η δυναμη και η σωστη αμυντικη λειτουργια αλλα καλη και η ταχυτητα και η τεχνικη.
η ομαδα πρεπει να παρει ενα καθαρο 10αρι στην θεση του ιβιτς αλλα και ο σαντος θα πρεπει να αφησει να δημιουργησει χωρις να εχει το μυαλο του στην αμυνα (δεν λεω να περπαταει μεχρι να του ερθει η μπαλα στα ποδια).
.
πιο πολύ για να γίνετε συζήτηση, το ερώτημα μου είναι :
φταίει ο ίβιτς η το σύστημα? ας πούμε ότι παίρνουμε ένα καλο 10ari που να είναι και γρήγορο και στα λεφτά του ίβιτς(300-350 χιλιάρικα). αν ο santos του ζητάει να αμύνεται στο κέντρο, θα μπορέσει να παίξει το πραγματικό ρολο του 10αρίου? εκτος αν εννοούμε να ξεφύγουμε οικονομικά στο 10ari η επιθετικό half και να φτάσουμε τα 500 -600 χιλιάρικα. τότε αλλάζει το πράγμα.
konstantin έγραψε:εγω θα ελεγα οτι λειπουν τα γκολ απο τους κεντρικους μεσους της ομαδας
Γκαρσια 0 γκολ
Βερον 0 γκολ
Μπαλαφας 0 γκολ
και λειπουν και οι ασιστ απο τα ακραια μπακ
Σναουτσνερ 0 ασιστ
Αραμπατζης 0 ασιστ
Δαρλας 0 ασιστ
φανταστειτε να ειχαν απο μια ασιστ τα μπακ μας και απο ενα 1 η 2 γκολ οι μεσοι μας και το λεω αυτο γιατι πολλες ομαδες απο αυτους τους δυο τομεις εχουν κερδισει απο 5 εως και 12 βαθμους
σύμφωνο απόλυτα . και δεv έχουμε goal από τους υπολοιπους που παίζουν γύρο από τι περιοχή δηλαδή βιερινηα 0 goal όσο έπαιξε, conceisao 1 goal στο πρώτο παιχνίδι τις σεζόν, λάκης 0 goal, κωνσταντινίδης no comment. ακόμα και ο ίβιτς έχει βάλει όλο και όλο 1 goal από καθαρό παιχνίδι και έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος
Ειναι αυτονοητο οτι η ομαδα θελει ριζικη αλλαγη στους επιθετικους ...
Δηλαδη στα 2 χαφ ...Κονσεισαο καλος χρυσος αλλα δεν μπορει αλλο το ιδιο και σβουρας και Λακης και Ιβιτς ...
Θελουμε οπωςδηποτε 4 παιχτες για μπροστα ...Αριστερο και δεξι χαφ ενα 10 ρι και ενα σεντερ
φορ ...Πιστευω το καλοκαιρι θα γινουν οι αναλογες κινησεις και η ομαδα θα ειναι πολυ καλυτερη απο φετος ...
Δηλαδη στα 2 χαφ ...Κονσεισαο καλος χρυσος αλλα δεν μπορει αλλο το ιδιο και σβουρας και Λακης και Ιβιτς ...
Θελουμε οπωςδηποτε 4 παιχτες για μπροστα ...Αριστερο και δεξι χαφ ενα 10 ρι και ενα σεντερ
φορ ...Πιστευω το καλοκαιρι θα γινουν οι αναλογες κινησεις και η ομαδα θα ειναι πολυ καλυτερη απο φετος ...
- Alexakisg4
Η απαντηση στην ερωτηση μειονεκτηματα-πλεονεκτηματα του ΠΑΟΚ ειναι τα σημερινα πρωτοσελιδα των εφημεριδων.
Κοιταξτε τι παικτες παιζουν για τους κατω(χαβουζα)και θα καταλαβαιτε αμεσως ποιο ειναι το μειονεκτημα του ΠΑΟΚ.
Δεν χρειαζετε αναλυση και φιλολογια,φραγκα χρειαζονται.
Ντου στης μετοχες,γεματη τουμπα σε ολα τα ματς,οχι μονο στα ντερμπι.
Κοιταξτε τι παικτες παιζουν για τους κατω(χαβουζα)και θα καταλαβαιτε αμεσως ποιο ειναι το μειονεκτημα του ΠΑΟΚ.
Δεν χρειαζετε αναλυση και φιλολογια,φραγκα χρειαζονται.
Ντου στης μετοχες,γεματη τουμπα σε ολα τα ματς,οχι μονο στα ντερμπι.
DAMANAKIS έγραψε:πλεονεκτηματα:πολυ καλοι χωρις τη μπαλα,πολλα τρεξιματα(ατου του σαντος)καλη μεσοαμυντικη λειτουργια,και λογω φυσικης καταστασης,και λογω τροπου παιχνιδιου και συστηματος!
μειονεκτηματα:πολυ κακοι με τη μπαλα ελειψη ταχυτητας στην αναπτυξη,μηδεν αυτοματισμοι,προβλεψιμο παιχνιδι,οριακη φαντασια!
+ 1000 ( τα λίγα λόγια ζάχαρη )
Υ.Γ. Με Βιερίνια και τους καινούριους τα μειονεκτήματα θα περιοριστούν,ελπίζω.