Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 20/12 18:00
Ε τοτε μην αποκαλεις την ομαδα κωμωδια και σεβασου αυτους που αψηφουν τις πικρες και πηγαινουν στο παλατακι...Ασε τις μ@λ@κιες περι του συνδεσμου αυτου...Δεν θα σε γαλουχησω εγω...Αυτο το περιστατικο που δεν μου αρεσε καθολου,μπορει να γινει και στην πιο οργανωμενη ομαδα του ΝΒΑ...Προβληματα η ομαδα εχει αλλα κωμωδια δεν ειναι...Και να ξερεις οτι οταν χαρακτηριζεις μπορει και να χαρακτηριστεις...Αυτο ειναι νομος...
παοκ πανιωνιος γεματο γηπεδο απαραδεκτη εμφανιση
παοκ πανελληνιος μισο-γεματο γηπεδο απαραδεκτη εμφανιση
παοκ αιγαλεω καλη εμφανιση μισο-γεματο γηπεδο
παοκ ολυμπια απαραδεκτη εμφανιση μισο-γεματο γηπεδο.μετα απο αλλαγη προπονητη,κ ενω η ομαδα εβρισκε το δρομο της.
παοκ μαρουσι τα ιδια..
παοκ αεκ τα ιδια και χειροτερα..
στο γηπεδο δεν εχει ακουστει τπτ για παικτες προπονητες,διοικηση.
3500 διαρκειας,ποσο ρεκορ για ομαδα θεσσαλονικης,χωρις ευρωπη.
ο κοσμος ακολουθαει σε οσες εδρες ειναι δυνατο..
ακομα ο κοσμος φταιει..?
παοκ πανελληνιος μισο-γεματο γηπεδο απαραδεκτη εμφανιση
παοκ αιγαλεω καλη εμφανιση μισο-γεματο γηπεδο
παοκ ολυμπια απαραδεκτη εμφανιση μισο-γεματο γηπεδο.μετα απο αλλαγη προπονητη,κ ενω η ομαδα εβρισκε το δρομο της.
παοκ μαρουσι τα ιδια..
παοκ αεκ τα ιδια και χειροτερα..
στο γηπεδο δεν εχει ακουστει τπτ για παικτες προπονητες,διοικηση.
3500 διαρκειας,ποσο ρεκορ για ομαδα θεσσαλονικης,χωρις ευρωπη.
ο κοσμος ακολουθαει σε οσες εδρες ειναι δυνατο..
ακομα ο κοσμος φταιει..?
Τι θελεις να πεις???Ο κοσμος στο ποδοσφαιρο με την οιχτρη περσινη ομαδα γιατι πηγαινε???Ειμαστε πελατες τελικα τι ειμαστε?Οχι απο τη μια ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και απο την αλλη να ψαχνουμε αιτιες..Η ομαδα αυτη ειναι και ειναι ολοι πληρωμενοι...Διορθωτικες κινησεις θα γινουν και σε οποια θεση και να καταληξουμε,πρεπει να μπουν τα θεμελια για του χρονου...Ητανε κανεις σας στις γενικες συνελευσεις του Α.Σ που το λουκετο ειχε βγει και περιμεναμε να το περασουμε στην πορτα της ΚΑΕ???Μη λεμε και οτι θελουμε....Μην φτανουμε γενικα στα ακρα....Δεν ειμαστε απο τις καλυτερες ομαδας της Α1 αλλα δεν ειμαστε και κωμωδια....
- dimitrissss
Σύμφωνα με το νόμο σου Κι'εγω σε χαρακτηρίζω φυτό.
Δεν θα σου αναφέρω τα πρόσφατα περιστατικά με το Μπουντούρη Μπαλογιάννη Πεδουλάκη το φέυγουν δε φεύγουν,ούτε τις βόλτες του προέδρου στο παρκέ, ούτε το πάμε για Ευρωλίγκα, αυτά ξεχάστηκαν γρήγορα απο τη μνήμη σου.
Το γεγονός όμως οτι ΕΧΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ πρόβλημα κάτω απο τη ρακέτα και θα κληθείς να παίξεις εναντιον του Βάζελου χωρίς το πιο ποιοτικό ψηλό και έναν απο τους δύο Σέντερ, τότε ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ... Γιατί αμα σού'ρθει καμια ξεφτίλα τότε θ 'αρχίσεις να ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει...
Εμένα απ'ολα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους 4 μήνες και έχουν γίνει πολλά.... με ξενέρωσε εκείνη η ΑΣΤΟΧΗ ανακοίνωση για τα εισητήρια στο μάτς που θα διατίθονταν σε Ιερό σκοπό... Χέσε τους οπαδούς.... Σεβάσου το σκοπό τουλάχιστον....
Δεν θα σου αναφέρω τα πρόσφατα περιστατικά με το Μπουντούρη Μπαλογιάννη Πεδουλάκη το φέυγουν δε φεύγουν,ούτε τις βόλτες του προέδρου στο παρκέ, ούτε το πάμε για Ευρωλίγκα, αυτά ξεχάστηκαν γρήγορα απο τη μνήμη σου.
Το γεγονός όμως οτι ΕΧΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ πρόβλημα κάτω απο τη ρακέτα και θα κληθείς να παίξεις εναντιον του Βάζελου χωρίς το πιο ποιοτικό ψηλό και έναν απο τους δύο Σέντερ, τότε ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ... Γιατί αμα σού'ρθει καμια ξεφτίλα τότε θ 'αρχίσεις να ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει...
Εμένα απ'ολα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους 4 μήνες και έχουν γίνει πολλά.... με ξενέρωσε εκείνη η ΑΣΤΟΧΗ ανακοίνωση για τα εισητήρια στο μάτς που θα διατίθονταν σε Ιερό σκοπό... Χέσε τους οπαδούς.... Σεβάσου το σκοπό τουλάχιστον....
Εγω ειμαι αυτος που πηγαινει τωρα στο γηπεδο και βγαζω τα λαρυγγια μου παρολες τις αντιξοοτητες....Εσυ εισαι ο τυπος της παροιμιας "οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη" και θα πρεπει να σε περιμενω στο παλατακι οταν θα διεκδικουμε το πρωταθλημα...Η' ασχολεισαι και πονας την ομαδα ή δεν ασχολεισαι καθολου και μπαινεις σε καποιο αλλο post να γραψεις...Ειναι πολλες φορες που λεω οτι πολλοι απο εσας εναν μαναβη θελετε...Να μαθετε τι εστι να εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ...
φιλε εγω και ο loverboy Μπορει να πηραμε διαρκειας και νωριτερα απο εσενα,και να ξελαρυγγιαζομαστε και πιο πολυ απο εσενα.
το θεμα ειναι οτι η ομαδα απο οργανωση πασχει..περσυ ο ζαγορακης δεν ειπε στοχο ευρωπη(τσαμπιονς λιγκ),ουτε εδιωξε τον προπονητη που ο ιδιος επελεξε,ουτε εδιωξε ολους τους συνεργατες του..εδειξε ενα πλανο το οποιο μεχρι τωρα ακολουθει πιστα.
στο μπασκετ πιο πλανο βλεπεις?κ εμεις δεν ειπαμε ουτε να φυγει ο δροσος,ουτε οτι δεν θα παμε γηπεδο.αλλα τα κακως κειμενα πρεπει να λεγονται..τακτικες σουπερ 3 οδηγουν την ομαδα σε αλλη κατηγορια[/list]
το θεμα ειναι οτι η ομαδα απο οργανωση πασχει..περσυ ο ζαγορακης δεν ειπε στοχο ευρωπη(τσαμπιονς λιγκ),ουτε εδιωξε τον προπονητη που ο ιδιος επελεξε,ουτε εδιωξε ολους τους συνεργατες του..εδειξε ενα πλανο το οποιο μεχρι τωρα ακολουθει πιστα.
στο μπασκετ πιο πλανο βλεπεις?κ εμεις δεν ειπαμε ουτε να φυγει ο δροσος,ουτε οτι δεν θα παμε γηπεδο.αλλα τα κακως κειμενα πρεπει να λεγονται..τακτικες σουπερ 3 οδηγουν την ομαδα σε αλλη κατηγορια[/list]
Το που πάω και έχω πάει εγώ με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν νομίζω οτι πρέπει να το αποδείξω εδώ.
Άλλωστε δεν πιστεύω σε πιστοποιητικά ΠΑΟΚτσηδων, άσε τους Μανάβηδες και απάντησε με επιχειρήματα. Αν θεωρείς τα πεπραγμένα σοβαρά τότε έχουμε ξεχάσει πια ομάδα υπστηρίζουμε.
Το οτι απο τη μια βγαίνει η διοίκηση και λέει πάμε για ευρωλίγκα, και απο την άλλη οι παίκτες σπάνε πλάκα πριν απο ενα κρίσιμο μάτς που δεν παίζεται η ευρωλίγκα φυσικά, γιατί είναι αστείο να λέμε με την παρούσα ομάδα οτι πάμε για τίποτα παραπάνω απο 6άδα, αλλά παίζεται ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ αυτής της ομάδας, ναι νομίζω οτι είναι ΑΣΟΒΑΡΟ
Άλλωστε δεν πιστεύω σε πιστοποιητικά ΠΑΟΚτσηδων, άσε τους Μανάβηδες και απάντησε με επιχειρήματα. Αν θεωρείς τα πεπραγμένα σοβαρά τότε έχουμε ξεχάσει πια ομάδα υπστηρίζουμε.
Το οτι απο τη μια βγαίνει η διοίκηση και λέει πάμε για ευρωλίγκα, και απο την άλλη οι παίκτες σπάνε πλάκα πριν απο ενα κρίσιμο μάτς που δεν παίζεται η ευρωλίγκα φυσικά, γιατί είναι αστείο να λέμε με την παρούσα ομάδα οτι πάμε για τίποτα παραπάνω απο 6άδα, αλλά παίζεται ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ αυτής της ομάδας, ναι νομίζω οτι είναι ΑΣΟΒΑΡΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Παρ 19 Δεκ 2008, 02:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υπαρχει καποιος που να πηγαινει στο παλατακι και να ξελαρυγγιζεται και να αποκαλει την ομαδα κωμωδια...Με την ανωνυμια του διαδικτυου ο καθενας εχει διαρκειας σε ολα τα αθληματα και εχει βαλει και 10000 ευρω στην ΑΜΚ...Ασε gagas αδερφε μου.....Στα 37 μου δεν τρωω προλογο απο κανενα ενταξει?Οταν αποκαλεις την ομαδα σου κωμωδια δεν υπαρχει λογος να το γραφεις....Ολη την χρονια που η ομαδα ηταν πραγματικα κωμωδια με τον παντελονατο τι επρεπε να κανουμε;;;Αν ξαναφτασουμε στα περσινα ελα πες μου....Εχουν μια αντιληψη ορισμενοι που οταν τους την λες για το πως εκφραζονται,αμεσως πετανε αυτη την μ@λ@κι@ οτι δεν ειμαστε σουπερ 3...Το αγαπησιαρικο αγορι το αρπαξα γιατι ειπε οτι η ομαδα ειναι κωμωδια....Δεν εναντιωθηκα σε τοσους αλλους που κανουν αρνητικη κριτικη...Αλλο κριτικη και αλλο ο χαρακτηρισμος....Στην τελικη αναλυση επειδη δεν ειμαστε Σ3 εχω το δικαιωμα να κατακεραυνωνω κι εγω οποιον μου γουσταρει....Ολοι πισω απο ενα p c ειμαστε και γραφουμε ανωνυμα ετσι?gagas έγραψε:φιλε εγω και ο loverboy Μπορει να πηραμε διαρκειας και νωριτερα απο εσενα,και να ξελαρυγγιαζομαστε και πιο πολυ απο εσενα.