EuroBasket 2009
Re: EuroBasket 2009
Ο Δαναός δεν είναι τυχαίος. Έβγαλε τον Ρετζιά.......
Μπράβο στον προπονητή μας για την συμπεριφορά του. Κρίμα που η χώρα του ήταν η πρώτη που αναγνώρισε τους γείτωνες ως Μακεδονία.
Φίλε Free4, έχεις δίκιο για τους Μασει & Σια αλλά μην ξεχνάς πως κι εμείς δεν είμαστε άγιοι (Μπανε, Μπαζαρεβιτς, Κινις κλπ)
Καλή επιτυχία στην εθνική μας. Ελπίζω οι Ελληνες φίλαθλοι να μην πέσουν στην παγίδα των σκοπιανών, οι οποίοι σίγουρα θα προκαλέσουν.
Μπράβο στον προπονητή μας για την συμπεριφορά του. Κρίμα που η χώρα του ήταν η πρώτη που αναγνώρισε τους γείτωνες ως Μακεδονία.
Φίλε Free4, έχεις δίκιο για τους Μασει & Σια αλλά μην ξεχνάς πως κι εμείς δεν είμαστε άγιοι (Μπανε, Μπαζαρεβιτς, Κινις κλπ)
Καλή επιτυχία στην εθνική μας. Ελπίζω οι Ελληνες φίλαθλοι να μην πέσουν στην παγίδα των σκοπιανών, οι οποίοι σίγουρα θα προκαλέσουν.
- pagotatzis
πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα και δεν με ενοχλούν οι απουσίες !
αν κρατήσουμε την δυνατή μας άμυνα και την συνδέσουμε με το γρήγορο επιθετικό basket που συνηθίζει να παίζει ο νέος προπονητής μας θα πάμε πολύ kala.tin 4ada την έχουμε !
άντε ελλαδάρα σκίσε τους γύφτους!
αρχή με μια 100σταρά με double σκορ!

αν κρατήσουμε την δυνατή μας άμυνα και την συνδέσουμε με το γρήγορο επιθετικό basket που συνηθίζει να παίζει ο νέος προπονητής μας θα πάμε πολύ kala.tin 4ada την έχουμε !
άντε ελλαδάρα σκίσε τους γύφτους!

αρχή με μια 100σταρά με double σκορ!

-
kostasff έγραψε:Καλή επιτυχία στην εθνική μας. Ελπίζω οι Ελληνες φίλαθλοι να μην πέσουν στην παγίδα των σκοπιανών, οι οποίοι σίγουρα θα προκαλέσουν.
http://www.novasports.gr/basketball/eur ... aid=187636 δυστηχώς άρχησαν ηδη...
Όταν το σκορ θα είναι καμιά 20 πόντους στο ημίχρονο θα κάνουνε γαργάρες. και έτσι άστους να φωνάζουνε.
Γιατι στο σκορ στους Σκοπ---ς γραφει MKD(MAKODONIA) και οχι F.Y.R.O.M ή εστω FYR αφου δεν χωραει?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
γιατί η πολωνική τηλεόραση τον παίρνει
FYROM ρε λακαμάδες πολωνοί, τόσο δύσκολο είναι?
FYROM ρε λακαμάδες πολωνοί, τόσο δύσκολο είναι?
Ασε που ειδα και κατι αλλο..στην τελευταια σειρα απο την κερκιδα την δικια μας,των Ελληνων ειδα μια ασπρο-κοκκινη σημαια διπλα στην γαλανολευκη..τι την βαζεις ρε που$τη μου την σημαια του γαυρου σε παιχνιδι της εθνικης??...ΕΛΕΟΣ...
- sidpanos
MALEF και εμείς το κάνουμε...λογικό είναι....
εμένα άλλο δεν μ αρέσει...
Πως έχουμε καταντήσει να θεωρούμε υποτημητικό και ξένο την αγάπη για την πατρίδα μας...Το να είσαι δηλαδή εθνικιστής είναι κακό πλέον...
Να βλέπουμε για σκόπια και να μην αντιδρούμε...
Κάποιος πριν έφραψε για κλίμα...Δεν έχω δει κανέναν έλληνα να φοράει μπλούζα μαμω τα σκοπια κτλ...Αντίθετα αυτοί φορούν μπλουζάκια τα οποία με θίγουν....
Όσων αφορά την παρουσία των σκοπιανών στις κερκίδες,είναι πληρωμένοι απο τα λόμπυ τους,ίδια λόμπυ που πληρώνουν "επιστήμονες" για να αποδείξουν την σκοπιανικότητα του Μ.Αλεξάνδρου...
εμένα άλλο δεν μ αρέσει...
Πως έχουμε καταντήσει να θεωρούμε υποτημητικό και ξένο την αγάπη για την πατρίδα μας...Το να είσαι δηλαδή εθνικιστής είναι κακό πλέον...
Να βλέπουμε για σκόπια και να μην αντιδρούμε...
Κάποιος πριν έφραψε για κλίμα...Δεν έχω δει κανέναν έλληνα να φοράει μπλούζα μαμω τα σκοπια κτλ...Αντίθετα αυτοί φορούν μπλουζάκια τα οποία με θίγουν....
Όσων αφορά την παρουσία των σκοπιανών στις κερκίδες,είναι πληρωμένοι απο τα λόμπυ τους,ίδια λόμπυ που πληρώνουν "επιστήμονες" για να αποδείξουν την σκοπιανικότητα του Μ.Αλεξάνδρου...
- ContrerasPablo
oσα + θες,εθνικισμος με μετρο ειναι καλο πραγμα,αλλα να μην παραγινει,ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ
ναι ρε sid αλλα εγω θα προτιμουσα αντι να φερει το πανι του ολυμπιακου να εφερνε ενα πανι που να λεει κατι για την Ελλαδα...τελος παντων...την ομαδα τη βλεπω αρκετα καλα και πιστευω οτι σημερα θα ριξει την 100..
Με πληγωνει παρα πολυ ομως ρε παιδια να βλεπω το πανω τους να λεει Hell-ASS και τετοια και σαν χωρα να μην μπορουμε να κανουμε τιποτα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΟΠΕΥΕΙ ΕΠ'ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ...

Με πληγωνει παρα πολυ ομως ρε παιδια να βλεπω το πανω τους να λεει Hell-ASS και τετοια και σαν χωρα να μην μπορουμε να κανουμε τιποτα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΟΠΕΥΕΙ ΕΠ'ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ...

Φίλε μου μην ανοίγεις τέτοια κουβέντα. Στην "προοδευτική" Ελλάδα που ζούμε, το να αγαπάς την χώρα σου, να μιλάς με πάθος γι' αυτην, να έχεις μια Ελληνική σημαία ή μπλούζα ή οτιδήποτε σχετικό, είναι εθνικισμός και φασισμός.
Υ. Γ. Πόσοι Ελληνες είναι στις κερκίδες; Μάλλον ελάχιστοι..... Αν έπαιζε κάποιος σύλλογος όμως, θα γινόταν χαμός. Κρίμα.
Υ. Γ. Πόσοι Ελληνες είναι στις κερκίδες; Μάλλον ελάχιστοι..... Αν έπαιζε κάποιος σύλλογος όμως, θα γινόταν χαμός. Κρίμα.
Για πρωτη φορα παραδεχομαι την νετ...αμα δειτε στο σκορ εσβησε με ασπρο το MKD...

- PAOK_NORTH_ARMY
Δυστυχώς έτσι είναι. Η αγάπη για την πατρίδα σου, για τα χώματα που ζεις θεωρείται πλέον επικίνδυνη και επιζήμια για την χώρα.... Σε λίγο θα αρχίσουν να καίνε και τις σημαίες μας, να σηκώνουν πανό με ακόμα πιο υβριστικό περιεχόμενο αλλά εμείς χαλαράαααααααα. Ε μη μας πούνε και πατριώτες....
Η ελληνική σημαία που είναι δίπλα στου γαύρου γιατί είναι ανάποδα? Από την αρχή ήταν έτσι???
Άντε ας τους πατήσουμε τώρα μια 100αρα στα αυτιά. Είναι η μόνη μας απάντηση δυστυχώς...
Και για να μη ξεχνιόμαστε. Γ@μιέται το κράτος.
Η ελληνική σημαία που είναι δίπλα στου γαύρου γιατί είναι ανάποδα? Από την αρχή ήταν έτσι???
Άντε ας τους πατήσουμε τώρα μια 100αρα στα αυτιά. Είναι η μόνη μας απάντηση δυστυχώς...
Και για να μη ξεχνιόμαστε. Γ@μιέται το κράτος.
Αναρχία στο παιχνίδι μας. Όταν βγαίνει ο Σπανούλης, η Εθνική αλλάζει πρόσωπο. Η 100άρα απομακρύνεται. Για να δούμε.