Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 08/11 19:00 Προβλέψεις & σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
christos113

ααα

Δημοσίευση από christos113 »

@ΑΜΩ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ? ΠΕΡΑΣΕ 2η ΘΕΣΗ... ΚΛΕΙΔΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΩΝΙΟ... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΚΤΟΣ.... ΑΠΟ ΤΟΝ Μουσλι θέλω 2 γκόλ...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ntilis

paok

Δημοσίευση από ntilis »

Να μην ξαναπαιξουμε με 10 παικτες και ολα θα πανε καλα. Εξω ο Ιβιτς , παρατραβηξε το κακο . Και κανενας δεν μιλάει , λες και εμεις θελουμε το κακο της ομάδας. Ουτε προπονητης ειμαι ουτε ειδικος , αλλα τυφλος δεν εγινα ακομα.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

olivares έγραψε:έχουμε σύγκρουση 2 διαφορετικών μοντέλων ποδοσφαίρου όπως αυτά εκφράζονται από τη φιλοσοφία των προπονητών τους.

πιστεύεις ότι ρεκόμπα-estoyanof κολλάνε στη ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Linen, όπως είναι τώρα ο ρεκόμπα και όπως μας έχει δείξει ο linen ότι του αρέσει να παίζει?
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

SOLD OUT και παλι πρεπει..... :?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Θα νικησουμε τον Πανιωνιο, με διαιτησια οχι εχθρικη, για να μας "σφαξουν" με το γαντι την επομενη αγωνιστικη στο τηγανι με το γαυρο????

Ιδου η απορια...

Με αυτα που εχω δει ως τωρα, το σεναριο αυτο μοιαζει πολυ πιθανο!!! Τα μηνυματα ειναι ξεκαθαρα!! Λυπαμαι πολυ που το λεω, αλλα ετσι ειναι...

Γνωμη μου.
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: paok

Δημοσίευση από lefis »

ntilis έγραψε:Να μην ξαναπαιξουμε με 10 παικτες και ολα θα πανε καλα. Εξω ο Ιβιτς , παρατραβηξε το κακο .

Προφανως ο Ιβιτς κανει δουλειες μεσα στο γηπεδο που εσυ και εγω δεν μπορουμε να εκτιμησουμε γιατι δεν ειμαστε προπονητες.
Και κανενας δεν μιλάει , λες και εμεις θελουμε το κακο της ομάδας.

Το θελει δηλαδη ο προπονητης της ομαδας που συνεχιζει να τον βαζει?

Ουτε προπονητης ειμαι ουτε ειδικος , αλλα τυφλος δεν εγινα ακομα.
Προπονητης δεν εισαι ειδικος δεν εισαι αλλα το να λες βγαλε αυτον και βαλε αυτον ειναι δουλεια καποιου τετοιου. Τωρα οσο για το αν εισαι τυφλος σιγουρα κανενας μας δεν ειναι αλλα ουτε και ο προπονητης ειναι. Μην ξεχνας οτι και ο ιβιτς και ο μπαλαφας και ο μουσλιμοβιτς και ολοι φορανε φανελα με τον δικεφαλο στο στηθος.
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Με τον Νίδη τι θα κάνουμε ωρε αδέρφια;;

Πάντως πέρσυ με τα χάλια που είχαμε, δεν χάσαμε από τον Νιονιο..
Όντως αυτοί οι δύο είναι παιχταράδες, αλλά από εκεί κ έπειτα το ψιλό-χάος..

Εύκολα ή Δύσκολα Aces Spade
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Οι βασικοί του αγώνα εναντίον του Ηρακλή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής...
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγων μικρής έντασης ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης προκειμένου να επιστρέψει σύντομα στον κανονικό ρυθμό.

Κανονικά με την ομάδα προπονούνται πλέον οι Garcia και Bizera. Ο Adelino Vierinha αναμένεται σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη από την Πορτογαλία, προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο και να συνεχίσει εδώ την αποθεραπεία του.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 4142923812
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

olivares έγραψε:σαν να ερχόταν η Μόνικα Μπελούτσι ξαφνικά και να σου έλεγε ότι είναι τρελά ερωτευμένη μαζί σου. Θα της έλεγες ότι είσαι πολύ γριά και νταρντάνα και δεν συνάδεις με τα γούστα μου περί γυναικών;

σκύψε ευλογημένη..
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Στανταρ άσσος το ματσάκι αδέρφια και μετά έρχετε η ώρα του "δαφνοστεφανομενου". Ο ρεκομπας και ο εστογιανος δεν μου λένε τίποτα. Άμα κατέβει σοβαρός (όπως μας συνηθίζει φέτος) ο ΠΑΟΚ θα τον καταπιεί τον νιονιο. Φυσικά είναι μία καλή ευκαιρία να ζεστένεται ο "Μουσλι"ενόψει του ματς με τον θρηνο...

2-0 και πάμε για άλλα! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

ο recoba και ο estoyianof ειναι αναμφισβητητα ικανοτατοι παικτες.ωραια ως εδω. οΠΑΟΚ ομως εχει ακομα ποιο ικανους παικτες (και οχι μονο μονο δυο), αυτη ειναι με απλα λογια η διαφορα μας. Αν εμεις πρεπει να τους φοβομαστε 1 φορα, αυτοι πρεπει να μας φοβουνται 10.
ntilis

Re: paok

Δημοσίευση από ntilis »

lefis έγραψε:
ntilis έγραψε:Να μην ξαναπαιξουμε με 10 παικτες και ολα θα πανε καλα. Εξω ο Ιβιτς , παρατραβηξε το κακο .

Προφανως ο Ιβιτς κανει δουλειες μεσα στο γηπεδο που εσυ και εγω δεν μπορουμε να εκτιμησουμε γιατι δεν ειμαστε προπονητες.
Και κανενας δεν μιλάει , λες και εμεις θελουμε το κακο της ομάδας.

Το θελει δηλαδη ο προπονητης της ομαδας που συνεχιζει να τον βαζει?

Ουτε προπονητης ειμαι ουτε ειδικος , αλλα τυφλος δεν εγινα ακομα.
Προπονητης δεν εισαι ειδικος δεν εισαι αλλα το να λες βγαλε αυτον και βαλε αυτον ειναι δουλεια καποιου τετοιου. Τωρα οσο για το αν εισαι τυφλος σιγουρα κανενας μας δεν ειναι αλλα ουτε και ο προπονητης ειναι. Μην ξεχνας οτι και ο ιβιτς και ο μπαλαφας και ο μουσλιμοβιτς και ολοι φορανε φανελα με τον δικεφαλο στο στηθος.

Συμφωνώ απολυτα με ολα αυτα , αλλα πολλες φορες αν σπας τον τσαμπουκα καποιου που ειναι συνεχως αρνητικος μεχρι τωρα , μπορει να του κανει καλο και να βγαλει τον πραγματικο καλο εαυτο του. Ας μεινει και μια φορα εκτος 11ας. Παντως αν και σε αυτο δικαιωθει ο σαντος , τοτε παω πασο.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Βασικά με την επιστροφή του ΧΑΝΤΑΚΙΟΥ σ'αυτο το παιχνίδι το 10αρι λογικά θα είναι ο μπακα.. Εκτος αν όπως είπατε ο προπονητής βλέπει κάτι που δε βλεπουμε εμείς και αν δει,αυτος ξέρει καλύτερα,ότι και να λέμε εμεις.

Ή εκτός και αν βγάλει τον ανεκδιήγητο σβούρα επιτέλους και παίξει ο ιμπραχίμα αριστερά και ο Ιβιτς 10.. (ας βάλει όμως και Γεωργίου επιτέλους βασικό μια φορα! Ετσι κ αλιως παντα μια αλλαγή δε την κανει, θαχει καβατζα anyway :) :) :) )
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Aσσος ειναι το ματσακι...Εχω ενα προαισθημα οτι θα γινει ενα πολυ καλο και ποιοτικο παιχνιδι με πολλες φασεις και γκολ..Αξιζει τον κοπο να "πατηθουμε" αλλη μια φορα στην ΤΟΥΜΠΑ και να δουμε παιχτες μεγαλης κλασης και απο τις 2 ομαδες....Ο Γκαρσια παιζει ρε παιδες?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ο Πανιωνιος εχει και παραεχει οπαδους και φιλους και μαλιστα διατηρουν φιλιες με τους δικους μας!!! Απο οτι γνωριζω οι "Πανθηρες" του Πανιωνιου, ηταν αυτοι που εστειλαν και στεφανι και πλακετα, για τα αδικοχαμενα αετοπουλα στα Τεμπη...

ΟΠοτε λογικα θα ανεβουν και παιδια του Πανιωνιου στη Θεσσαλονικη, καθοτι εχει προγραμματιστει και συναντηση με τους αδελφους μας για ρετσινες κλπ.

Γι αυτο το λογο δε χρειαζεται να μιλας με ειρωνικο και χλευαστικο τροπο για τον Πανιωνιο!!! Δε αρμοζουν τετοια για ενα προσφυγικο σωματειο, οπως κι εμεις... Ντροπη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”