Είστε μέλη σε σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ;
Δες τι έχω γραψει πιο πίσω και αν θέλεις δώσε μου μία απάντηση...Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω με το τι κάνει το παοκμανια...να 'στε καλά για τη δουλειά που κάνετε και απο 'κει και πέρα ΤΕΛΟΣ!
Αλλού ήθελα να καταλήξω εγώ...όπως ένα παλικάρι έχει εδώ μέσα μια υπογραφή που λέει:ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΠΑΔΟΙ
Διευκρινηση: του Π.Α.Ο.Κ. !!!!
Αλλού ήθελα να καταλήξω εγώ...όπως ένα παλικάρι έχει εδώ μέσα μια υπογραφή που λέει:ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΠΑΔΟΙ
Διευκρινηση: του Π.Α.Ο.Κ. !!!!
- Pegasus1589
Re: Είστε μέλη σε σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ;
Για μένα το ζήτημα δεν είναι να είμαστε σε σύνδεσμο αλλά να λειτουργούμε σαν να είμαστε σοβαροί συνδεσμίτες. Φωνή 90 λεπτά, όχι μπάχαλα στην Τούμπα και πολύ περισσότερο σε άλλες έδρες και πόλεις διότι συνειδητοποιούμε ότι φορώντας το Δικέφαλο εκπροσωπούμε το λαό του ΠΑΟΚ, στήριξη ενεργειών (από συλλαλητήρια μέχρι ΑΜΚ), για να αναφέρω μερικά ενδεικτικά. Όσοι περισσότεροι έχουν αυτή τη νοοτροπία, τόσο πιο καλά θα είναι τα πράγματα.
εγω πιστευω πως ειναι καλο να εισαι γραμμενος σε εναν συνδεσμο γιατι ετσι ενισχυεις την κερκιδα της ομαδας σου........ετσι φτιαχνονται πανο, αγοραζονται κοδελες τυμπανα και τα λοιπα και στο μελλον σκεφτομαι να ανοιξω δικο μου συνδεσμο................

- salonikiog4
ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
ΠΑΟΚ FANS NORTHERNERS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ
ΠΑΟΚ FANS NORTHERNERS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ
- paok4kyriakos
Είμαι μέλος στην Λέσχη Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Χαλκιδικής απο την μέρα που έγινε η πρώτη συγκέντρωση.
-
paok4kyriakos ποιος εισαι ρε???που μενεις???στειλε με pm!!και εγω χαλκιδικη ειμαι γραμμενος αλλα δεν μπορω να χαρακτηρισω συνδεσμο ενα χωρο ο οποιος ανοιγει μετα απο αιτηση εμενα κ ενος φιλου μου γ ν ειμαστε εμεις οι 2 κ τ παλικαρι π τν ανοιγει...καλυτερα ν τν κλεισουμε γτ η δουλεια που γινεται ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ(δυστυχως)!κριμα...κ τ χειροτερο πρεπει ν καθομαι ν υπομενω την καζουρα των φιλων μου των ερπετων η οποια ειναι απολυτα δικαιολογημενη...αγαπημενη τους ερωτηση γ ν κτλβτ ειναι η εξης:ποτε ανοιγετε συνδεσμο ρε?κ σκανε στα γελια...δικαιολογημενα...
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Λεμεσού.Είμαι ο Γραμματέας του συνδέσμου(και μπογιατζής , ταμπελοποιός, καθαρίστρια , μαραγκός και άλλα πολλά).τωρα φτιάχνουμε το χώρο οπότε ,καταλαβαίνετε οτι όλα τα παιδιά έχουν ανακαλύψει ταλέντα που δεν γνώριζαν οτι διέθεταν
δεν ειμαι αλλα θα γινω συντομα καθως παω σαλονικα σε κανα 2 εβδομαδες..........αμπαλαεα---μακεδονες----gate 4-----ΒΕΜ----ULTRAS-----και ο σ.φ. παοκ φιλιππος (αν ειναι εκει που νομιζω) ειναι οι επιλογες μου και ενας απο αυτους τους συνδεσμους θα εχει την τιμη να με εχει μελος του.
υ.γ.1 αν και η καψα μου ειναι να ανοιξει εδω στην καλλικρατεια συνδεσμος......εδω ανοιξαν οι μουδανιωτες τι να πεις...
υ.γ.2 αν ξερει κανεις που ειναι ο σ.φ. παοκ φιλιππος ας πει, σε ποια οδο ενοω.

υ.γ.1 αν και η καψα μου ειναι να ανοιξει εδω στην καλλικρατεια συνδεσμος......εδω ανοιξαν οι μουδανιωτες τι να πεις...
- sidpanos
το σημαντικότερο στους σφ ΠΑΟΚ είναι η συνδρομη....μην ξεχνιέστε...
...επί εποχής Βερανζέρου βεβαίως βεβαίως...κατά διαστήματα
όπως όλοι μας άλλωστε
150.000 κόσμο δικό μας έχει η Αθήνα, ίσως και παραπάνω...αλλά συνδεσμιτικά είναι αλλιώς το πράγμα
λίγο πολύ...12.000 κόσμος γράφτηκε και ξεγράφτηκε τότενες στα 80ties και μονίμως υπήρχαν 1.500 έως και 3.000 περίπου ενεργά μέλη που πληρώνανε συνδρομές και τα ρέστα με φωτό στο book του παππού, που το τηρούσε ενίοτε...μου διαφεύγει το όνομα τώρα....το παλληκάρι που είχε ένα τυροπιτάδικο ακριβώς απέναντι από την είσοδο επί της Βερανζέρου ο μακρυμάλλης ή η πολύ χονδρή η κοπελλιά με τα γυαλάκια πάλι μου διαφεύγει το όνομα...(όποιος αδελφός θυμάται να τα αναφέρει please)
πάντως ενθυμού...ότι για την εκδρομή του επαναληπτικού με την Νάπολι στην Τούμπα....δήλωσα ''άλλο'' όνομα, γιατί εισητήριο θα παίρνανε μόνο όσοι τηρούσαν ευβλαβικά τις συνδρομές (δώσαμε anyway και μιά μρική extra προσφορά)...με αποτέλεσμα όταν επιβιβαζόμασταν το βράδυ στα 2 πούλμαν που πήγανε απάνω...να ακουστούν και κάτι εεεεεε....όταν ακούστηκε το όνομα που δήλωσα...και είδαν εμένα να μπαίνω εντός
...θυμάμαι τον κόσμο που έτρωγε πατσά...στα πατσατζίδικα της Αχαρνών...να χαιρετά και έτσι...πολύ γέλιο
όπως όλοι μας άλλωστε
150.000 κόσμο δικό μας έχει η Αθήνα, ίσως και παραπάνω...αλλά συνδεσμιτικά είναι αλλιώς το πράγμα
λίγο πολύ...12.000 κόσμος γράφτηκε και ξεγράφτηκε τότενες στα 80ties και μονίμως υπήρχαν 1.500 έως και 3.000 περίπου ενεργά μέλη που πληρώνανε συνδρομές και τα ρέστα με φωτό στο book του παππού, που το τηρούσε ενίοτε...μου διαφεύγει το όνομα τώρα....το παλληκάρι που είχε ένα τυροπιτάδικο ακριβώς απέναντι από την είσοδο επί της Βερανζέρου ο μακρυμάλλης ή η πολύ χονδρή η κοπελλιά με τα γυαλάκια πάλι μου διαφεύγει το όνομα...(όποιος αδελφός θυμάται να τα αναφέρει please)
πάντως ενθυμού...ότι για την εκδρομή του επαναληπτικού με την Νάπολι στην Τούμπα....δήλωσα ''άλλο'' όνομα, γιατί εισητήριο θα παίρνανε μόνο όσοι τηρούσαν ευβλαβικά τις συνδρομές (δώσαμε anyway και μιά μρική extra προσφορά)...με αποτέλεσμα όταν επιβιβαζόμασταν το βράδυ στα 2 πούλμαν που πήγανε απάνω...να ακουστούν και κάτι εεεεεε....όταν ακούστηκε το όνομα που δήλωσα...και είδαν εμένα να μπαίνω εντός
...θυμάμαι τον κόσμο που έτρωγε πατσά...στα πατσατζίδικα της Αχαρνών...να χαιρετά και έτσι...πολύ γέλιο
- atsidis4
- Επικοινωνία:
tigon4 έγραψε:δεν ειμαι αλλα θα γινω συντομα καθως παω σαλονικα σε κανα 2 εβδομαδες..........αμπαλαεα---μακεδονες----gate 4-----ΒΕΜ----ULTRAS-----και ο σ.φ. παοκ φιλιππος (αν ειναι εκει που νομιζω) ειναι οι επιλογες μου και ενας απο αυτους τους συνδεσμους θα εχει την τιμη να με εχει μελος του.![]()
γεια σου φιλαρακι ειμαι στον σφ ΠΑΟΚ ''ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' αν θελεις στειλε μου μηνυμα να σου πω για τον συνδεσμο...
- DigitalFan
Παιδιά αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας, αξίζει:
[youtube]eze8iRqSHTQ&feature=related[/youtube]

[youtube]eze8iRqSHTQ&feature=related[/youtube]