Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 25/10 19:00 MVP Σχόλια & παραλειπόμεν

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Μόνο εγώ ψήφισα τον ίβιτσ? γιατί ρε παιδιά πολύ καλά τα πίγε το παιδί...βάλτε και κανένας άλλος καμιά ψήφο...άλλωστε το δεύτερο goal από δική του κεφαλιά μπήκε :x :x
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Θα μας τρελάνει τελείως η ΠΑΟΚΑΡΑ φέτος!Πολυ ωραία μπάλα τουλαχιστον στο 1ο ημίχρονο και χαλαρά 3-1 ! Πάμε γερά για το δπλό στο γηροκομείο!!!!!

:x
Άβαταρ μέλους
dimots4

Δημοσίευση από dimots4 »

Μπράβο στην ομάδα , μπράβο στον κόσμο...
Έτσι πρέπει να καθαρίζουμε αυτά τα παιχνίδια πλέον και θα πάμε πολυ ψηλά..
Θέλω να σταθώ πιο πολύ στην κερκίδα...¨Ηταν απλώς από τις καλύτερες φέτος.Συγχαρητήρια στο παιδί που κάθεται κάτω στο κάγκελο της 4α και δίνει τόσο ρυθμικά και ωραία συνθήματα. Ακόμα 2-3 παιδιά να είναι έτσι περιμετρικά στα κάγκελα και με την βήθεια των τυμπάνων από πάνω δεν μας πιάνει κανείς...επί 90λεπτά θα χοροπηδάμε!! :) :)

Υ.Γ. : χτες φάνηκαν αυτοί που έρχονται μόνο στα ντέρμπι...
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

στο παιχνίδι δε θέλω να αναφερθώ ιδιαιτερα, υπάρχουν πολύ σοβαρές αναλύσεις και σκέψεις αδερφών εδώ μέσα, δε θέλω να αναμασώ πράγματα. ένα σχόλιο μονο σχετικά με το θέαμα που προσφέρει ο ΠΑΟΚ. σίγουρα ως θέαμα αντιλαμβάνεται κανεις σε πρώτο επίπεδο γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, πολλά γκολ και τα σχετικά. Δε θα διαφωνήσω, κι εμενα με αρέσει. Κατά τη γνώμη μου όμως μια καλοστημένη ομάδα που ξέρει να αμύνεται σωστά, να ελέγχει το κέντρο και να κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα προσφέρει επίσης θέαμα (εντός η εκτος εισαγωγικών).
Ο ΠΑΟΚ σε αυτόν τον τομέα νομίζω υστερεί ακόμη λίγο στον να κρατα περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του και να μην αφήνει στον αντίπαλο καμια δυνατότητα ανάπτυξης. Αλλα γενικά βρίσκεται σε πολύ καλο δρόμο.
Υπάρχουν ποδοσφαιρικές σχολες που μπορούν να είναι πολύ θεαματικές με τον τρόπο τους, βλέπε κατενάτσιο! Σίγουρα πολλά αδέρφια θα διαφωνήσουν και το σέβομαι, αλλα προσωπικά είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου της Ιταλίας (παραδοσιακά), γιατί βασίζεται σε σύστημα, εξυπνάδα και δύναμη. Και φυσικά έχει ουσία και αποτέλεσμα, βλέπε τίτλους! Η Ολλανδία π.x. που παίζει επίσης παραδοσιακά θεαματικό ποδόσφαιρο, επιθετικού χαρακτήρα ωστόσο, βλέπει τίτλο μια φορα κάθε 30 χρονια.
Τέλος πάντων, όπως το βλέπει κανεις, περί ορέξεως..
Απλά ήθελα να πω ότι για κάποιους η άμυνα δε σημαίνει απαραίτητα "πονάνε τα ματάκια μου", μπορεί να είναι θεαματική αν παίζεται σωστά.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Παίδες ψηφίστε Μαλεζά Βερόν κλπ ώστε να πέσει το ποσοστό του Χαλκιά ..
Επειδή όλοι ψηφίσαμε Μούσλι, οι αλλόθρησκοι τον βγάζουν 4ο .. έλεος!
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Πρέπει η ΠΑΕ να κάνει κάτι για τη διαιτησία.Δεν γίνεται να παίρνουμε τις κίτρινες αέρα και ο Λεβαδειακός με ίδια μαρκαρίσματα όχι.Η διατησία δεν μας έχει παίξει καλά ούτε σε ένα ματς.Ας κάνουν κάτι τώρα γιατί όταν έρθουν οι σφαλιάρες οι δυνατές,όταν δηλαδή η ομάδα θα έχει κάμψη φυσιολογικά,θα είναι αργά.Μάλλον επιβάλλεται να βρεθεί κάποιος πρώην από το χώρο που γνωρίζει πως γίνονται αυτά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

τώρα που το ξανασκέφτομαι mvp του χτεσινού παιχνιδιού ο fernando Santos. αφιερωμένο σε όσους λένε ότι η ομάδα δεν έχει καμια εξελίξh σε σχέση με πέρσι
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

Όλα καλα, όλα ωραία...

το ματσακι κακα τα ψεματα το πήραμε ευκολα... αν και νομίζω ότι αν δεν έμπαινε η κεφαλιά του Ζλατανάκου απο την στημμένη φαση, θα δυσκολευόμασταν... τέλοσπαντων!!!

Πάντως να μην παίρνουμε αερα... και οι εφημερίδες αρχισαν για πρωταθληματα και πα@αριες... ειδικά αυτές τησ Αθήνας... ΣΙΓΑ ΡΕ ΧΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Στα επόμενα 3 ματς παιδες θα οριοθετήσουμε στόχους...
με 7 βαθμούς στα επόμενα 3 ματς τοτε ΝΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
αλλιώς UEFA κ βλέπουμε του χρονου για πιο ψηλα...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Χρονια σου πολλα Holmes...

Εχθες δε προλαβα να γραψω καθοτι βρισκομουν σε κατασταση μεθης και εορτασμου :wink: , κι επειδη τα εχετε πει ολα δε θελω να ξαναγραφω τα ιδια...

Αυτο ομως που παρατηρησα ειναι το γεγονος οτι ο Κοντρερας μου φανηκε καπως κουρασμενος, αγχωμενος- δεν ειχε το καθαρο μυαλο και τη φρεσκαδα παντοτε, οπως με εχει συνηθησει ως τωρα... Ισως ομως να κανω λαθος και μακαρι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Κυρ 26 Οκτ 2008, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

NAI NAI PLAΤΟΝ...

Ο Πάμπλο ήταν κάπως ξενερωμένος... ετσι μου φανηκε οποτε τον εδειχνε η καμερα, στο τέλος που κατέβαινε τα σκαλια των αποδητηρίων... φαινοταν σαν κατι να είχε... πίστευω ξενέρωσε ίσως που δεν τον εβαλε ο Σάντος με βαζελο, ενώ αυτός ήθελε να παίξει...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Eται ειναι αδερφε οπως τα λες...Να μου πεις που μενεις να ερθω να μου πεις και το φλυτζανι...
Άβαταρ μέλους
timonfifikos

Δημοσίευση από timonfifikos »

ρε αδερφια με την κερκιδα τι θα γινει?πως ειναι δυνατον να κερδιζει η ομαδα 3-0 στο 60' κ μπροστα μου στην 4 κατι παλικαρια να γκρινιαζουν για τον Σαντος?δεν μπορω αλλο τη μιζερια.τι θελετε δηλαδη να μας κανει τα χατιρια ο Σαντος?τοσο αμπαλοι μερικοι :P
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Οταν διρθωθει αυτο τοτε μπορει να παιζουμε και τελικο στο ΤΣ.ΛΙΓΚ
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

τι να πει κανεις φιλε μου, άντε να αλλάξεις τα κουσούρια ορισμένων. και το αστείο είναι ότι αυτοί οι "κολλημένοι" συνεχώς γκρινιάζουν για τα δήθεν κολλήματα του Santos!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Την Πέμπτη ήταν στο "Αλί Σαμί Γεν", παρακολουθώντας δίπλα στο Σωκράτη Κόκκαλη την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ και δύο ημέρες αργότερα, ήτοι το Σάββατο (25/10), ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας βλέποντας από το κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό.

Όχι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας δεν κατασκοπεύει τις ελληνικές ομάδες. Απλώς με αφορμή τη συμμετοχή του σε ένα σεμινάριο προπονητή, το οποίο λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη, ξέκλεψε λίγο χρόνο και... πετάχτηκε ως την έδρα του "Δικεφάλου" για να δει το παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα συναντήθηκε με το Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος ως ένδειξη φιλοξενίας του χάρισε αναμνηστικά του ΠΑΟΚ.

Contra.gr 26/10/2008 10:19
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”