Pro Evolution Soccer

Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

ella oi apantaxou arostoi me to pro etimastite na kapsete once again ta xiristiria sas mia gefsi apo to olokainourio pro 2009 molis bro kai alla videakia tha ta anebaso kai afto simiosi to videaki einai se morfi flash player kai mporite na katebasete ton sinkekrimeno player apo to episimo site tis adobe.com ainte kai kalla kapsimata..................http://rapidshare.com/files/146571110/P ... meplay.flv
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

ainte na kaoun ta joystick xaxaxaxaxaxa
Άβαταρ μέλους
agave

Pro Evolution Soccer 2009

Δημοσίευση από agave »

Εξοικειωθήκατε να κάνουμε κανα ματσάκι????
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

κυκλοφόρησε αδερφάκι. τωρα παιζω στο pc. για το sony δεν ξέρω πότε βγαίνει.

ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!

Ποιό φίφα ρε καρντάσι? Η εξομοίωση του ποδοσφαίρου είναι το pro. To fifa είναι για παιδιά!

Όποιος παίζει στο pc ας πει να του δώσω link για download.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

ναι κοπια και μολις το βρηκα σπασμενο και για xbox
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Οι αλλαγές που παρατήρησα μέχρι τώρα :

Έχουνε πάρει τα δικαιώματα του τζαμπιο λιγκ και μπορείς να παίξεις όπως παίζεις πρωτάθλημα, κύπελλο κτλ. Ξεκινάς απο ομίλους και πάει λέγοντας, με σεντόνι στην έναρξη, τα γραφικά σαν να βλέπεις τηλεόραση κτλ κτλ....

Μπορείς να φτιάξεις ένα παίχτη στον οποίο μπορείς να σκανάρεις μέχρι και τη φωτογραφία σου(!!!!) και να παίξεις το become a legend στο οποίο ξεκινάς και παίζεις έναν αγώνα που έρχονται scouters και όσο καλύτερα παίξεις (χειρίζεσαι ΜΟΝΟ τον παίχτη σου) σε ζητάνε ομάδες και αρχίζεις καριέρα....

Στις επολογές για το αν ο cursor θα αλλάζει μόνος αυτόματα ή manual, έχει επιλογή που μπορείς να δίνεις πάσα και αν δεν πατήσεις το L1 για να αλλάξει παίχτης, ο υπολογιστής χειρίζεται αυτόν στον οποίο έδωσες πάσα κι εσυ μπορείς να κινηθείς στο χώρο χωρίς την μπάλα (επιτέλους!!)...

Αυτά παρατήρησα μέχρι τώρα...

ναι novi και την ολόκληρη (7gb) και μια rip (2,5gb) που είναι μόνο στα αγγλικά (δεν την συνιστώ γιατί εγώ παίζω με ισπανό speaker που τα σπαει)
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Πολύ αυστηρό στα φαουλ και τις κόκκινες.

Ο speaker μιλάει σαν να βλέπει άλλο παιχνίδι...

Γ@μάτα εναέρια τακουνάκια, οι τρίπλες γίνονται πλέον με το pad της κίνησης και όχι με το δεξί analog, μπορείς να δείς replay και αφού έχει τελειώσει η φάση, μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις παίκτες στο τείχος.

Δεν φτιάξανε το πλεονέκτημα. Στο 5 και στο 6 όταν έκανες σκληρό φάουλ και άφηνε πλεονέκτημα, μετά έδινε κάρτα. Το κόψανε στο 2008 και δεν το ξαναβάλανε ακόμα.

Η μπάλα όταν μπαίνει στο πλεκτό είναι σκέτη κ@ύλα. Σαν να βλέπεις τηλεόραση.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Αν μπορεις φιλαρακι κανε μια πασα και σε μενα! :) :)
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

Εδω και μια δεκαετια παιζω pro και μονο pro. H περσυνη εκδοση με απογοητευσε και φετος ειπα να το κρινω πιο αυστηρα γιατι δεν ειναι και λιγο να δινεις για ενα παιχνιδι 70 ευρο γιατι οι υποχρεωσεις ειναι μεγαλες. Ποτε μου δεν φανταζομουν τον εαυτο μου οτι μια μερα θα προδωσω το pro για το fifa...Και ομως το προδωσα...Γιατι το ΦΙΦΑ 2009 ειναι ποδοσφαιρακι απο αλλο πλανητη...Αν κατσεις να τα παιξεις και τα 2 στο xbox 360 θα καταλαβεις οτι η κοναμι δεν μπορει πια...Το φιφα 2009 ειναι το πιο ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων...Γραφικα απιστευτα...Animations απο αλλο πλανητη...Gameplay στο στυλ του προ αλλα με τη διαφορα οτι ειναι καλυτερο...οι παιχτες κανουν κινησεις στους κενους χωρους και καποιες στιγμες αναρωτιεσαι αν βλεπεις πραγματικο ποδοσφαιρο γιατι σου ειναι δυσκολο να πιστεψεις οτι ειναι απλα ενα video game...Καποτε ακουγα φιφα και γελαγα γιατι ηταν για τον πουτσο καβαλα...ποτε μου δεν του εδωσα μια ευκαιρια γιατι απλα το προ ηταν ο βασηλιας...Το προ ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συναγωνιστει το φετινο φιφα γιατι το φιφα ειναι σχεδον τελειο...Δωστε μια ευκαιρια στο φιφα και θα καταλαβεται οτι πλεον κραταει τα σκηπτρα...Ουτε η κοναμι με πληρωνει ουτε η ΕΑ...αντιθετως εγω τα ακουμπαω τοσα χρονια και εχω την απαιτηση να παιζω το καλυτερο ποδοσφαιρακι...και το καλυτερο ποδοσφαιρακι φετος ειναι το ΦΙΦΑ 2009 με μεγαλη διαφορα...Προσοχη μιλαω για τις Next genaration κονσολες που ειναι αλλες εκδοσεις απο to PC...Οταν η κοναμι καταλαβει τι παει να πει Next genaration ποδοσφαιρακι τοτε θα ξανα ασχοληθω μαζι της...Ως τοτε θα καιγομαι με φιφα 2009 γιατι απλα τα σπαει!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

όποιος το ζήτησε του το έστειλα. torrent είναι να ξέρετε
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

καλό κάψιμο!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Σάβ 10 Σεπ 2011, 05:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sepultura_4

fotis52 έγραψε:Φιλε κι εγω το ιδιο διλλημα εχω.......

Αξιζει πιο πολυ το fifa φετος ε?

Αδερφε τα επαιξα και τα 2 στο xbox 360...

Η διαφορα τους ειναι πολυ μεγαλη γιατι το φιφα ειναι σαν κανονικο ποδοσφαιρο...Ειπα να δωσω στο προ αλλη μια ευκαιρια και το νοικιασα και το εκλεισα μεσα σε 10 λεπτα γιατι απλα το προ δεν ειπαρχει πλεον!!!

Νοικιασε τα και τα 2....παιξε το προ πρωτα και μετα βαλε φιφα...Το ιδιο βραδυ σου υποσχομαι οτι το προ θα το επιστρεψεις πισω!!!

Παντα μιλαω για τις εκδοσεις σε xbox 360 kai PS3...γιατι στο PC ειναι διαφορετικες εκδωσεις και το φιφα ειναι για τον πουτσο!!!

Πιστευω οτι αν τα νοικιασεις θα δεις και μονος σου τι παιζει...γουστα ειναι αυτα...Για μενα το φιφα φετος ειναι 10 κλασεις ανωτερο απο το προ...Αν το φετινο φιφα λεγοταν προ θα ειχε σπασει τα ταμεια!!! Απλα ειναι τα πραγματα. Αλλα θελει χρονο να το μαθεις γιατι οσο πιο πολυ ασχοληθεις τοσο πιο πολυ θα εθιστεις!!!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

τίποτα φιλαράκι. αύριο θα το δώσω στον novito στο γήπεδο. όποιος βαριέται να περιμένει να κατέβει, ας του κάνει ντου να του το πάρει.......
sepultura_4

Kareena4ever έγραψε:Ρε αλανια, δωστε οποιος ξερει κανα λινκ σε ΡΜ και για να κατεβασουμε το ΦΙΦΑ 2009 σε φουλ εκδοση PC.

Φιλαρακι η εκδοση του φιφα για PC δεν λεει και πολλα γιατι ειναι πολυ προχειρα σχεδιασμενο...Στις NEXT Genaration κονσολες τα σπαει!!! Η διαφορα ειναι τεραστια. 1000 μπραβο στην ΕΑ γιατι εφτιαξε ενα πραγματικο next gen. ποδοσφαιρακι...εχουμε καει εγκεφαλικα με φιφα 2009...πονανε τα μυαλα μου οταν παιζω με ΠΑΟΚ λεμεεεεεεεεε
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”