Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών
Στην Καλαμάτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταύρος Τσουλάκος που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Βόλου. Επίσης, η «μαύρη θύελλα» έβαλε στην μηχανή της και τον Βραζιλιάνο Μαρτσέλο Περέιρα Λέιτε.
http://www.metrosport.gr/?p=12789
http://www.metrosport.gr/?p=12789
Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών 2008-2009
Παιδιά αυτός ο Τσουκαλάς τι παίχτης είναι???Λένε πως κάνει παπάδες στη Δόξα Δράμας....Τι θέση παίζει???

Ποιος είναι προπονητής στην Καβάλα να τον κράξω!!!
Photis έγραψε:Παιδιά αυτός ο Τσουκαλάς τι παίχτης είναι???Λένε πως κάνει παπάδες στη Δόξα Δράμας....Τι θέση παίζει???
Είναι δεκαράκι, μεσοεπιθετικός πίσω από τον σέντερ φορ. Φίλοι μου από τη Δράμα που πηγαίνουν σε όλα τα ματς της Δόξας μου λένε ότι είναι όλη η ομάδα φέτος!
Ειδα εχθες το ματσακι Αγροτικος Αστερας -Κερκυρα 2-0
σε επαναληψη τα μεσανυχτα στην Ερτ 3
και αυτος ο Πεχλιβανης ειναι παιχταρα γρηγορος και κανει
πολυ καλη αμυνα ...Ο καλυτερος του Αγροτικου ητανε ...
Ο Κυριακιδης δεν με αρεσε και πολυ ...
σε επαναληψη τα μεσανυχτα στην Ερτ 3

και αυτος ο Πεχλιβανης ειναι παιχταρα γρηγορος και κανει
πολυ καλη αμυνα ...Ο καλυτερος του Αγροτικου ητανε ...
Ο Κυριακιδης δεν με αρεσε και πολυ ...
ακριβως πολυ καλο δεκαρι που σκοραρει συνεχωςioanmits έγραψε:Photis έγραψε:Παιδιά αυτός ο Τσουκαλάς τι παίχτης είναι???Λένε πως κάνει παπάδες στη Δόξα Δράμας....Τι θέση παίζει???
Είναι δεκαράκι, μεσοεπιθετικός πίσω από τον σέντερ φορ. Φίλοι μου από τη Δράμα που πηγαίνουν σε όλα τα ματς της Δόξας μου λένε ότι είναι όλη η ομάδα φέτος!
ειναι πρωτος σκορερ στην ομαδα αλλα και στον βορειο ομιλο
Μακαρι ρε παιδια να ειναι οπως τα λετε τα πραματα και οταν γυρισουν αυτοι οι παικτες στην ομαδα να την στελεχοσουν και να εχουμε βασικους 6-7 ΠΑΟΚτσακια που και δεν εχουν μεγαλο κοστος και θα παιζουν για την φανελα.
Γουσταρω ας πουμε του χρονου να δω πεχλιβανιδη βασικο και παγκο τον ιβιτς και 1τη αλλαγη του λινο τον γεωργιου και να μην παρουμε αλλον επιθετικο αφου εχουμε τον αθανασιαδη
Γουσταρω ας πουμε του χρονου να δω πεχλιβανιδη βασικο και παγκο τον ιβιτς και 1τη αλλαγη του λινο τον γεωργιου και να μην παρουμε αλλον επιθετικο αφου εχουμε τον αθανασιαδη
- PAOKSaLoNiCa
Ο Γεωργίου έκανε ενα μέτριο match σήμερα με την Καβάλα απέναντι στον Εθνικό Αστέρα...βγήκε ως αλλαγή στο 68..το παλικάρι γυρίσει του χρόνου στον ΠΑΟΚ αλλα δεν ξέρω για πόσο καιρό είναι δανεικός..
Υ.Γ>>>Η Καβάλα έχει option αγοράς;;
Υ.Γ>>>Η Καβάλα έχει option αγοράς;;
Οχι για 6 μηνες τον δωσαμε δανεικο και γυρναει κανονικα το καλοκαιρι
- PAOKSaLoNiCa
ο κυριακιδης σημερα εφαγε γκολ απο τερματοφυλακα!!!!!!εκανε ελευθερο απο την περιοχη του ο αλλος και τον κρεμασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι εννοείς ρε συ αδελφέ???Σούταρε από την περιοχή του και το έφαγε ο άλλος στην άλλη περιοχή???Αυτό σπάει κάθε ρεκόρ ασχετοσύνης...