Φιλικά προετοιμασίας 2008-09

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λοιπόν, αύριο το βράδυ, και ανάλογα με την ώρα που θα παίξει ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα θα σας ενημερώσουμε για το που και πότε θα συναντηθούμε για να βρεθούμε όλοι μαζί για πρώτη φορά φέτος στο παλατάκι..
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

Αποψε ολοι στο παλατακι να δουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!
Απλα θυμηθειτε την κατασταση μας πριν 2 μηνες και θα καταλαβετε γιατι πρεπει να στηριξουμε μαζικα την ομαδα του μπασκετ!αλλωστε...ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!
http://www.sport-fm.gr/article/147400
δηλωσεις Πεδουλακη

Μπαλλα δεν εχει τουμπα αυτη τη βδομαδα,αρα ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!

υ.γ. Το παιχνιδι με την ολ.λαρισας το δειχνει πουθενα στην τν για εμας τους μακρυνους??
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ!!! :?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Βασικά το sport24 λέει για 2.000 .. δεν ξέρω .. εγώ από κει που καθόμουν δεν μας έβλεπα με τίποτα για τόσους .. βέβαια είμασταν σκόρπιοι, αλλά γύρω στο χιλιάρι και ζόρικα πιστεύω.

Πάντως Βασιλειάδης - Τσιάρας - Ντιαρά πάρα πολύ καλοί σήμερα. Και ο Γκρέγκορι όταν δέσει κάπως θα βοηθήσει πάρα πολύ. Ο Τομάσεβιτς φαίνεται λίγος για 5ρι .. χρειαζόμαστε κι άλλο!
Πάντως πάμε καλά .. θα έχουμε καλή ομάδα!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

sorry κιολας ρε yianko αλλα δεν ειδες οτι ο ανθρωπος οτι ηταν ανετοιμος..?ουτε ζεσταμα δεν εκανε..πως τον εβγαλες κιολας λιγο?αν ειναι τοτε ειναι λιγος κ ο γκρεγκορυ..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

οσον αφορα τον αγωνα η ομαδα με μολις δυο ετοιμους παικτες,τον τσιαρα(?) και τον βασιλειαδη,κ μισοετοιμο λογω περσινης παρουσιας τον ντιαρα κερδισε στο χαλαρο εικοσι ποντους παιζοντας μονο στο ενα δεκαλεπτο δυνατα,στο τριτο..θελουμε ακομα πολυ δουλεια..κ ο χρονος θα φερει στην ομαδα συνοχη τοσο σε αμυνα οσο κ σε επιθεση..
η ολυπια κατα τη γνωμη μου ειναι δευτερη υποψηφια κ υποβιβασμο.αν κατορθωσει κ μεινει στην κατηγορια θα ειναι επειδη οι δυο τελευταιοι θα ειναι πολυ χειροτεροι απο αυτην..
ο βασιλειαδης κανονικος αρχηγος σε ολα του..κ επιπλεον πολυ πιο ευστοχος απο πριν,πολυ πιο καλος αμυντικα,κ πολυ πιο δυεισδητικος..δεν περιμενα απο αυτον κανοντας μπουκα να σταματαει δυο μετρα πριν το καλαθι κ να σουταρει..ηταν κατι που δεν ειχε παλαιοτερα..
IKARIA_G4

Συγχαρητηρια που γραψατε στα παπαρια σας το μπασκετ.....1500 ατομα ρε? Ειστε με τα καλα σας? Στην μπαλα τρεχετε απο δω κι απο κει και δεν μπορειτε να στηριξετε το μπασκετ ρε? Το αθλημα που μας εχει κανει να χαρουμε και να κλαξουμε!

Βλεπω και την καψα σας στο forum....Στην μπαλα τωρα θα ειχε 10 σελιδες το topic κι εσεις ουτε που ασχολειστε......Κριμα γιατι εχουμε καλη ομαδα.....
Απολυτα σωστος...δυστυχως....
Στην αθηνα να γινοταν,πιο πολλους θα μαζευε...
το ''ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ'' μαλλον πηγε περιπατο....
IKARIA_G4

Οι πρωτες 5 σειρες ειναι του fotis52.
Και παλι σωστος δυστυχως...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

η παρουσια του κοσμου οντως 'ανυπαρτκτη'..καλα που οι μισοι ηρθαν με τις κοπελες τους..

επισης ηθελα να τονισω οτι το κενο του βεργινη δεν θα φανει καθολου καθως ο 'μικρος΄με το νουμερο 5 ονοματι καρολος γαλαζουλας εδειξε απο το χρονο που αγωνιστηκε οτι εχει παρα πολυ καλα στοιχεια κ μπορει να φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Ενταξει το να μην εχουμε πολυ κοσμο σε ενα φιλικο δεν ειναι και κατι μεμπτο...Στο τελικο με το μαρουσι θα παμε ολοι και θα ειναι καλυτερα τα πραγματα...Μην ξεχναμε οτι ο κοσμος εχει γινει "δαντελα" και δεν ειναι ευκολο να παρεβρισκεται παντου...Εχουμε καλη ομαδα και αυτο ειναι το πιο σημαντικο....Ολοι να παρουμε διαρκειας για να πεισουμε τον Δροσο οτι η επιλογη του ηταν παρα πολυ σωστη!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

gagas έγραψε:sorry κιολας ρε yianko αλλα δεν ειδες οτι ο ανθρωπος οτι ηταν ανετοιμος..?ουτε ζεσταμα δεν εκανε..πως τον εβγαλες κιολας λιγο?αν ειναι τοτε ειναι λιγος κ ο γκρεγκορυ..

Εγώ gaga λέω ότι είναι λίγος για να βγάλει τη χρονιά μόνος του ως 5ρι. Αυτός και ο Μαρμαρινός δεν φτάνουν .. Δεν είπα ότι είναι λίγος - μικρός παίχτης .. έλεος!

gagas έγραψε:
επισης ηθελα να τονισω οτι το κενο του βεργινη δεν θα φανει καθολου καθως ο 'μικρος΄με το νουμερο 5 ονοματι καρολος γαλαζουλας εδειξε απο το χρονο που αγωνιστηκε οτι εχει παρα πολυ καλα στοιχεια κ μπορει να φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο..

Αυτόν που έκανε 3 φάουλ σε 90'' λες;
IKARIA_G4

Ελπιζω σημερα κυριακη να εχουμε περισσοτερο κοσμο.Εστω και αν ειναι φιλικο,ολα μετρανε...
Πολλοι παντως για σημερα,δεν το ηξεραν καν.
Θα παρακαλουσα να γεινει θεμα στην κεντρικη σελιδα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ! :?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Κυριακή ήταν σήμερα φίλε μου .. αύριο είναι Δευτέρα ..
Κεντρικό ήταν σήμερα το μπάσκετ και θα είναι και αύριο πάντως!
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

αφοσιονομαι στο μπασκετ :P ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΡΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΡΤΑΣΙΑ ΣΑΜ ΜΑΝ ΦΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΖΟ ΡΕΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ
ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΟΠΑΔΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΞΙΑΡΙΚΟ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΟΤΟ ΣΤΟ ΔΟΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΖΩΝ ΚΑΙ ΦΙΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΝΗ , ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ
ΝΑ ΜΠΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΗΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΙΣΟΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟ ΤΗΝ ΑΣΠΟΜΑΥΡΗ ΑΡΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΩ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΜΙΚΡΙ ΜΟΥ ΕΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ :P
ΕΓΩ ΘΑΜΕ ΕΚΕΙ ΕΣΥ?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΠΑΟΚ και Μαρούσι στον τελικό (21/09/2008)

Με τη διεξαγωγή του μικρού και μεγάλου τελικού, ολοκληρώνεται τη Δευτέρα το απόγευμα το 17ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στη μνήμη του Συμεών Μαυροσκούφη. Ο ΠΑΟΚ και το Μαρούσι θα αναμετρηθούν στις 7μ.μ στον τελικό, διεκδικώντας την πρώτη θέση στο τουρνουά.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου 2008 για τα 17α Μαυροσκούφεια , που διεξάγονται στο PAOK Sports Arena, είναι…

Μικρός Τελικός (4.30μ.μ): Ολύμπια Λάρισας – Maccabi Ramat Gan
Μεγάλος Τελικός (7μ.μ): ΠΑΟΚ - Μαρούσι

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?& ... 0550db997c

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ..
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Δηλαδή για πόσο ακόμα θα λέτε δικαιολογίες (του τύπου "ήταν ακριβό το εισιτήριο") και θα γράφετε παρακλήσεις και προτροπές μέσα στα forum για να μαζευτεί ο κόσμος στο γήπεδο και να πάρει διαρκείας λες και είμαστε η γριά? Δηλαδή πρέπει να ξαναγυρίσει ο Πανελούδης για να βάλουμε μυαλό ή να παίζουμε τελευταία αγωνιστική τη σωτηρία μας για να μαζευτούμε 3-4.000 άτομα??? Αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος να ρίξει 5 εκατ. ευρώ δε θα παίζαμε ούτε στο ερασιτεχνικό και οι περισσότεροι από εσάς ασχολείστε μόνο με το ποδόσφαιρο! Δηλαδή δε βλέπετε ότι έχουμε κάνει καλή ομάδα??? Τι άλλο περιμένετε δηλαδή για να στηρίξετε???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”