OΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 30-8 19:00 προβλέψεις και σχόλια αγώνα
Ακουστε μαγκες ξαφνικα δεν γιναμε η μπαρτσελονα
εοειδη βλεπω κατι 0-3 κ 0-5 αραξτε μερικοι στα '
κυβικα σας .Η προιστορια παιζει σημαντικο ρολο σε πολλα παιχνιδια
κ απο τι ειδατε στην κρητη εχουμε ασχημη πολυ ..
κ ρωταω αν φερουμε Χ κ νικησουμε ,που θα νικησουμε
σιγουρα χανουμι-πανθρακικο-σκουλικι-εργοτελη
κ ερθει ο βαζελος κ εχουμε 13 βαμους κ
ριξουμε ενα ντορτι τον βαζελο θα σας χαλασει ?
γιαυτο να μην ακουω οτι το πρωτο ματς ειναι τελικος
σε πρεμιερα κ η λιΒερπουλ ικ η μπαγερν να παιζει ολα
γινοντε
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
γινοντε
ναι ομος βαση των παιχτων και οπος ειναι η ομαδες ο ΠΑΟΚ εχει σαφεστατο προβαδισμα για την νικη και πιστευω θα την παρουμε ανετα,Steenage έγραψε:Ακουστε μαγκες ξαφνικα δεν γιναμε η μπαρτσελονα
γινοντε
Αν χασουμε το θεωρω αποτυχια γιατι ο οφη σε σχεση με μας δετος ειναι πολυ κατοτερος και χωρις τον τζορβα που ειναι παιχταρας θα εχουν προβλημα και στην εστια.
Ο μουσλι θα καθαρισει......
Ξεκιναμε με μια απουσια.αυτη του δαρλα που ειναι τιμωρημενος απο περσι λογω καρτων.και ισως τιμωρηθει και ο κωνσταντινιδης λογω της κοκκινης στο φιλικο της προετοιμασιας.Με βαση τις εμφανισεις του στα φιλικα τον θεωρω απωλεια για το ματς αν και περιμενω φετος απωλειες λογω καρτων κλπ να μπορουμε να τις καλυψουμε ανετα.Λογικα θα χρησιμοποιηθει ο σναουτσνερ αριστερα (δεν με προβληματιζει αυτο) και ο αραμπατζης δεξια (αυτο με προβληματιζει επειδη ακομα δεν παταει καλα, τουλαχιστον αυτο μου εδειξε).Ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι ενα διπλο θα ειναι πολυ σημαντικο για την ψυχολογια μας.ολων μας και της ομαδας και της δικιας μας.
- aspromauri
Με έχει πιάσει ένα άγχος...!!!
Καλύτερη ομάδα έχουμε ...
Η ψυχολογία μας θέλω να πιστεύω ότι είναι καλή ...
Την φετινή φιλοσοφία λίγο πολύ την ξέρουμε ...
Στην τύχη δεν πολυελπίζω ...
Ελπίζω ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί και με πολύ καλή εμφάνιση αν και υπολείματα φόβου από πέρσι μου έχουν μείνει μερικά !!!
Πάντως ότι και να γίνει μιά ζωή
Καλύτερη ομάδα έχουμε ...
Η ψυχολογία μας θέλω να πιστεύω ότι είναι καλή ...
Την φετινή φιλοσοφία λίγο πολύ την ξέρουμε ...
Στην τύχη δεν πολυελπίζω ...
Ελπίζω ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί και με πολύ καλή εμφάνιση αν και υπολείματα φόβου από πέρσι μου έχουν μείνει μερικά !!!
Πάντως ότι και να γίνει μιά ζωή

- Gerard04
+1mkpaok έγραψε:Εγω συμφωνω οτι θα ειναι αποτυχια αν δεν κερδισουμε. Μπορει η παραδοση να ειναι αρνητική αλλά αν δεν κερδισουμε αυτον τον Οφη τοτε ποτε θα κερδισουμε. Και αν λεμε οτι παμε για ουεφα και ισως τριτη θεση τοτε αυτα τα ματς πρεπει να τα καθαριζουμε. Μπορει να ειναι πρωτη αγωνιστική αλλα για μενα θα βγουν πολλαν συμπερασματα. Και για τη φιλοσοφια της ομαδας φετος αλλα και για το που θα ειναι το ταβανι.
Αλλα δεν ειναι και Τοσο χαλια ο ΟΦΗ. Δεν πηρε Δυμουτσο και Εντοι? Μια χαρα παιχτες ειναι αυτοι,παιξαν πολυ περσυ με ΠΑΟ,ειδικα ο 2ρος..
-
ναι καλοι παιχτες και επαιξαν με βαζελο ομος εδω εχεις κοντρερας πισω εχεις βερον εχεις μουσλιμοβιτς τον πιτσιρικα γεωργιου που κακα τα ψεματα μας εχει πεταξει τα ματια εξω εχεις γκαρσια που εχει τοση εμπειρια οσο ολος ο οφη εδειξες καλο πρωσοπο στα φιλικα .....ε εισαι κλασεις ανωτερος ρε αδερφε.Gerard04 έγραψε:+1mkpaok έγραψε:Εγω συμφωνω οτι θα ειναι αποτυχια αν δεν κερδισουμε. Μπορει η παραδοση να ειναι αρνητική αλλά αν δεν κερδισουμε αυτον τον Οφη τοτε ποτε θα κερδισουμε. Και αν λεμε οτι παμε για ουεφα και ισως τριτη θεση τοτε αυτα τα ματς πρεπει να τα καθαριζουμε. Μπορει να ειναι πρωτη αγωνιστική αλλα για μενα θα βγουν πολλαν συμπερασματα. Και για τη φιλοσοφια της ομαδας φετος αλλα και για το που θα ειναι το ταβανι.
Αλλα δεν ειναι και Τοσο χαλια ο ΟΦΗ. Δεν πηρε Δυμουτσο και Εντοι? Μια χαρα παιχτες ειναι αυτοι,παιξαν πολυ περσυ με ΠΑΟ,ειδικα ο 2ρος..
Το μονο μυον πιστευω ειναι οτι ειμαστε νεα ομαδα ενω ο οφη ειναι πανω κατω οι ιδιοι παιχτες....
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΤΙΤΗ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ.

Δεν νομίζω οτί υπάρχει περίπτωση να χάσουμε. Και αυτό γιατί έχουμε τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτερη ομάδα από τον ΟΦΗ και κανένας Δημούτσος και Εντόι δεν μπορούν να μας φοβήσουν. Και με την παρουσία του λαού στο γήπεδο, η ομάδα του ΟΦΗ δεν έχει καμία τύχη φέτος. Άμα είμαστε αποτελεσματικοί και λίγο τυχεροί για πλάκα θα φαν δύο τεμάχια για να μην πω παραπάνω. Όλα αυτά όμως με μία σοβαρή εμφάνιση. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Retzi την Δευ 25 Αύγ 2008, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- trel@menos
ο τζορβας γυριζει στον παο οποτε μενουν χωρις τερμα. καλοι οι δημουτσος εντοι ομως δεν πιστευω οτι ειναι ικανοι να κρατησουν τον οφη. δεν νομιζω να νικησουμε ανετα και να τους πεταξουμε χαλαρα ενα τριμπαλο παντως ειναι απ τα ματς που υποχρεουσαι να τα νικησεις. αν δεν κανεις διπλο με την κοπρια με ποια θα κανεις; ο οφη εχει τραγικη εικονα φετος και ευκολα η δυσκολα θα το παρουμε το ματς.