Φιλικό: Σέρρες - Π.Α.Ο.Κ.
LFPADRAM έγραψε:http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/207217.html
Δεν ειναι στην αποστολη οι Μουσλιμοβιτς και Παμπλο (και λογικο ειναι) οποτε υπομονη μεχρι την Ουντινεζε για να τους δει ο κοσμος απο κοντα. Αντιθετα οι τραυματισμοι των Βιερινια και Μαρκος Αντονιο δεν φαινεται να ειναι τοσο απλοι αφου για αρκετο καιρο παραμενουν εκτος δραστηριοτητων της ομαδας.
Πηρε παλι το Ριζο στην αποστολη κι αφησε εξω τον Γλυκο και τον Κυριακιδη...
Χμμμμ...η υποθεση βρωμαει αδερφια... Μηπως ειναι τραυματιες η τρεχει τιποτε
αλλο που δεν το ξερουμε??? Δεν μου αρεσει αυτο καθολου...
ΥΓ Με τον αργεντινο το Φαλκο τι γινετε? Ουτε αυτος ειναι στην αποστολη...
Μια προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα σήμερα (18:30 - Τούμπα). Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οικογενειακό δίτερμα. Στη διάρκεια του διπλού ο Conceicao δέχτηκε χτύπημα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και προληπτικά αποχώρησε και δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή του αυριανού φιλικού αγώνα στις Σέρρες. Επίσης στην αποστολή δεν θα συμμετάσχουν οι Muslimovic, Garcia, που θα προπονηθούν αύριο κανονικά, μαζί με τους Vierinha και Marcos Antonio που θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας (οι 4 ποδοσφαιριστές μαζί με τον Sznaucner προπονήθηκαν μόνοι τους και σήμερα το πρωί). Αντίθετα ο Sznaucner επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό στην απογευματινή προπόνηση και πήρε μέρος στην αποστολή.
Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο για το φιλικό με τον Πανσερραϊκό είναι οι: Χαλκιάς, Ρίζος, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Δάρλας, Ηλιάδης, Αναστασάκος, Bakayoko, Μαλεζάς, Contreras, Ivic, Veron, Λάκης, Μπαλάφας, Sznaucner, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Schustrik.
Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο για το φιλικό με τον Πανσερραϊκό είναι οι: Χαλκιάς, Ρίζος, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Δάρλας, Ηλιάδης, Αναστασάκος, Bakayoko, Μαλεζάς, Contreras, Ivic, Veron, Λάκης, Μπαλάφας, Sznaucner, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Schustrik.
- Gerard04
seon4 έγραψε:Ειμαι 99% σιγουρος οτι ουτε σε ματς με την Ουντινεζε θα παιξει η "βασικη" ομαδα δηλαδη ουτε ο γκαρσια θα παιξει ουτε ο βιειρινια και θα υπαρχει μια μικρη περιπτωση να παιξει ο μουσλι, παλι θα πονεσουν τα ματια μας με τον μπαλαφα και τον κωνσταντινιδη (που κανει οτι μπορει αλλα...)
Μαλλον εχεις δικιο... Κριμα...

Μιλάμε για σκανδαλώδεις πολιτικές και τακτικές της Κρατικής Τηλεόρασης. Τη στιγμή που λέει ότι βρίσκεται κοντά σε όλες τις ομάδες της πόλης, την ίδια στιγμή αγοράζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο αναμετρήσεων του σκουληκιού κόντρα σε Μπόλτον και Μπριζ, ενώ για τα 2 δικά μας, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από κάποιον ανευθυνουπεύθυνο. Σας πληρώνουμε κιόλας.
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ OFF TOPIK ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ OFF TOPIK ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!
Φαλεγκε αδερφε μου εχω ξεσκονισει το internet και δε βρηκα τιποτε...
Κανεις δεν ενδιαφερετε να δειξει τον αγωνα!!! Και δινω 150 Ευρω το μηνα για αποκοδικοποιητες και συνδρομες και ξερω γω τι... Και δεν μπορω να δω τον ΠΑΟΚ!!!!!
Αν ειναι δυνατον ρε συ...αν ειναι δυνατον...
Θα τα πεταξω ολα απ' το μπαλκονι μαζι με την τηλεοραση... Δεν παει αλλο!!!
Κανεις δεν ενδιαφερετε να δειξει τον αγωνα!!! Και δινω 150 Ευρω το μηνα για αποκοδικοποιητες και συνδρομες και ξερω γω τι... Και δεν μπορω να δω τον ΠΑΟΚ!!!!!
Αν ειναι δυνατον ρε συ...αν ειναι δυνατον...
Θα τα πεταξω ολα απ' το μπαλκονι μαζι με την τηλεοραση... Δεν παει αλλο!!!
DIO38 έγραψε:Πλατων αδερφε μονο απο ραδιο μεσω ιντερνετ www.e-radio.gr
Αδερφε μου DIO38 σε ευχαριστω πολυ!!! Επιτελους...τουλαχιστον απο το ραδιο!!!! Να εισαι καλα αδερφε...