11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

«Εκλεισε» Μουσλίμοβιτς

Κοντά στην απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς από την Αταλάντα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «δικέφαλου» τα έχουν βρει σε όλα με το Βόσνιο επιθετικό, που πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πλέον οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του συλλόγου του Μπέργκαμο.

Ταυτόχρονα με την απόσυρση του ενδιαφέροντος του «δικέφαλου» για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, από τον ΠΑΟΚ διέρρευσε ότι πλέον βασικός υποψήφιος προς απόκτηση για την επιθετική γραμμή της ομάδας είναι μόνο ο Μουσλίμοβιτς. Μάλιστα, οι χθεσινές εξελίξεις αποδεικνύουν ότι το πρόσφατο ταξίδι του Βόσνιου επιθετικού στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε για λόγους αναψυχής, όπως ήθελε να το παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ και η συνάντησή του με τον Ζήση Βρύζα είχε τελικά μεταγραφικό λόγο.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια του Καμπιονάτο, είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει πρόταση στην ομάδα του Μπέργκαμο για το δανεισμό του, αλλά η Αταλάντα δεν είχε δεχτεί. Τώρα πληροφορίες λένε ότι οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τους «νερατζούρι» για την απόκτησή του, εξαγοράζοντας μάλιστα το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 6/3/1981, με μακροχρόνια καριέρα στο Καμπιονάτο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αταλάντα μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Ο Μουσλίμοβιτς έχει και σουηδική υπηκοότητα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ουντινέζε, Ρίμινι, Μεσίνα, Πάρμα, απ' όπου και τον απέκτησε η Αταλάντα το περασμένο καλοκαίρι. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην ιταλική ομάδα ύψους 500.000 ευρώ, όσα δηλαδή είχε ξοδέψει η ομάδα του για να τον αποκτήσει από την Πάρμα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1206160
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

Η απάντηση της Αταλάντα απομένει για να γίνει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς παίκτης του ΠΑΟΚ. Μετά το «ναυάγιο» με την υπόθεση του Νίκου Λυμπερόπουλου, που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Έτσι, οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» έστρεψαν ξανά την προσοχή τους στον Βόσνιο επιθετικό, του οποίου προσφέρουν ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ. Από την πλευρά της, η ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο αξίωνε 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 27χρονου άσου, αλλά τώρα οι απαιτήσεις της έχουν πέσει στις 700.000 ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να προσφέρει 400.000 ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους θα συνεχιστούν και σήμερα, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποτελέσει ο Μουσλίμοβιτς το νέο απόκτημα των Θεσσαλονικέων.

www.sport-fm.gr
gesualto

Δημοσίευση από gesualto »

παντος εγω παληκαρια αγνοω την υπαρξη του . δεν τον ξερω ουτε απο το football manager . τεσ πα ελπιζω να ειναι καλος
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

οχι ρε το υπολοιπο θα το ασσισταρει στον αθανασιαδη, στον αναστασακο και στον bakayoko οποτε θα το παρουμε το κυπελλο και θα βγουμε δευτεροι
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

evan26499

Δημοσίευση από evan26499 »

Αυτο που μου φαινεται εμενα πιο πιθανο ειναι οτι θα υπαρχει μια πολυφωνια φετος στην ομαδα.Κοινως αν εχω 5 απο Κονσεισαο,5 απο Βιερινια,5 απο Μπακαγιο,3 απο Κλαους,3 απο Αναστασακο,3 απο Ιβιτς και 8-9 απο Μουσλι ή οποιονδηποτε Μουσλι που θα τον πληρωνω 500 τουβλακια φτασαμε 34 γκολακια.Και βαλε και 5-6 απο πισω,40 γκολακια.Κατ'εμε φτανουν και περισσευουν για τον στοχο μας.Ξεχασα και 4-5 απο το πουλεν μου=Βερον,αρα 45 γκολ.O gayρος περισυ με 58 πηρε το πρωταθλημα και εμεις ειχαμε 29 τερματα
evan26499

Εμπρος καλες μου καραβιδες!!!Του χρονου θα γινουν αστακοι που θα παμε για πρωτια..
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

δεν εχει σχεση αυτο και η ΑΕΚ44 βγηκε 2η με 70 γκολ σκοπος ειναι να βαζουμε την σωστη αναλογια των γκολ σε καθε ματσακι
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

aparadektos έγραψε:Όταν ακούστηκε το ενδιαφέρον για Λύμπε, όλοι λέγαν ποιος Λύμπε; Μουσλίμοβιτς θέλουμε. Τώρα οι ίδιοι βγάζουν στατιστικά του παίκτη με τα λίγα γκολ....

χαχαχαχαχα

Έχω πεθάνει στα γέλια με όλα αυτά...

για να δουμε ποιον θα πάρουμε τελικά και τι θα του σύρουμε.... χαχαχα
+10000000000

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
evan26499

εννοειται πως δε στηριζομαι σε αυτη τη λογικη.απλα ειναι οποσδηποτε μια αποδειξη καλης λειτουργιας της ομαδας οταν σκοραρουν πολλοι.αλληλοκαλυψεις και τα λοιπα ειναι σιγουρα σημαντικα να υπαρχουν σε μια ομαδα που δεν εχει τρομερες μοναδες και εκμεταλευεται την αρμονικη της λειτουργια και τους αυτοματισμους
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

φιλε μου τα πρωταθληματα τα παιρνει η αμυνα.αν δεις ολες τις πρωταθλητριες ομαδες στον κοσμο ειχαν δεχτει τα λιγοτερα γκολ
+12323234082949284298424,24234324342454
evan26499

Πολλα σαιτ αρχιζουν να δινουν συμφωνια με Μουσλι.Αντε να δουμε αν θα επιβεβαιωθει ο κανονας και χαθει και αυτο το παικτακι
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pegasos650 »

Εαν οντως ειναι ετσι και το μώρο ερχετε,
τότε το πρώτο μας στοιχημα για φετος θα ειναι ΠΑΟΚ,
γιατι Ζλαταν εχουν μονο λιγες ομαδες για σεντερ φορ,
Τον φανταζεστε με το μαυρο τον σκυλο τον ταμ ταμ ταμ αυτο με
τα τρια πόδια, παπάδες θα κανουν.
Πισω εχεις Κοντρερας,και το μουλαρι το Βραζιλιανο,δεξια Μελισση,
αριστερα Σναουτσερ.
Χαφ Βερον Ιβιτς Κονσεισαο (τρελαμενο) Βειρινια (μονο με το ονομα
καυλωνεις) .
Και επιθεση Ζλαταν και Μπακαγιοκο.
ΨΗΘΗΚΑ πολλα sites δινουν στον ΠΑΟΚ απο 100 εως 120 λοιπον προταση 1η τι λετε?????
Οχι δεν εχω τρελαθει καθολου απλα ειμαι ΠΑΟΚ
www.indianbet.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αφού όλα τα σάιτ λένε ότι έκλεισε .. πάμε γι' άλλα!
Ας αρχίσει το ψάξιμο και η παράθεση 100 ονομάτων από τους σκάουτερ του Παοκμάνια .. γιατί ο παίχτης στατιστικά δεν έρχεται!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”