Διακοπές
- toumbiotisa
-
-
-
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Μη ξεχαστείτε στο μεγάλο ΜΠΑΜ!
Σας θέλω δυνατούς την νέα σαιζόν!
Καθαρίστηκε και ξεθάφτηκε για να γράψετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ παράγοντας οι διακοπές.
Επίσης έγινε συγχώνευση με το τόπικ για camping.
Προσοχή στα βέλη του Γκαρσία όπου πάτε για camping.
Αν δείτε τον Μπαλάφα βάλτε του ένα μήλο στο κεφάλι και πιείτε λίγο απο τον μαγικό ζωμό του Πάμπλο πριν στοχεύσετε!!!
Που είστε άρχοντες ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είναι χαλαρά ΡΕ!
Σας θέλω δυνατούς την νέα σαιζόν!
Καθαρίστηκε και ξεθάφτηκε για να γράψετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ παράγοντας οι διακοπές.
Επίσης έγινε συγχώνευση με το τόπικ για camping.
Προσοχή στα βέλη του Γκαρσία όπου πάτε για camping.
Αν δείτε τον Μπαλάφα βάλτε του ένα μήλο στο κεφάλι και πιείτε λίγο απο τον μαγικό ζωμό του Πάμπλο πριν στοχεύσετε!!!
Που είστε άρχοντες ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είναι χαλαρά ΡΕ!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Χίος. Από 31 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου....
Μας περιμένει πολύ δουλειά στον εκεί σύνδεσμο...

Μας περιμένει πολύ δουλειά στον εκεί σύνδεσμο...

Διακοπές? μόνο αμα πάρω ανάποδες, σαν την Χαλκκιδική δεν έχει και φέτος γυρνάμε και θα την γυρήσουμε όλοι, λόγο δούλειας΄ίσος να αρκεστό μόνο σκ θα δούμε
Τα καλύτερα έρχοντε
Τα καλύτερα έρχοντε
Στ @@ μου οι διακοπές .. Αυθημερόν στην Χαλκιδική για κανά μπάνιο και σε εξοχικά φίλων για να τη βγάλουμε τζάμπα .. Αυτό κάνω εδώ και πολλά χρόνια .....
Προτεραιότητα ήταν το διαρκείας το οποίο ήδη αγόρασα και πλέον η επόμενη προτεραιότητα είναι τα λεφτά για ταξίδι στην Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ!
Προτεραιότητα ήταν το διαρκείας το οποίο ήδη αγόρασα και πλέον η επόμενη προτεραιότητα είναι τα λεφτά για ταξίδι στην Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ!
Νέα ρόδα κλασσικά με κανένα φιλαράκι.Που να τρεχεις στα νησια?Ουτε Σπορ δεν πουλάνε

Εγώ δυστυχώς μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασα δεν μπορώ να πάω διακοπές μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Θάλασσες κλπ μακριά για φέτος.... Τουλάχιστον γήπεδο θα μπορέσω να πάω... Καλά να περάσετε όπου και αν πάτε!

- sarkofagoktinos
εγω φιλαρακι θελω να παω ολλανδια,αλλα περιμενω μπας κ κληρωθουμε με καμμια ομμαδα απο'κει.μπαφους κ ΠΑΟΚ,δεν υπαρχει καλλυτερη καυλα!Yiankos έγραψε:Στ @@ μου οι διακοπές .. Αυθημερόν στην Χαλκιδική για κανά μπάνιο και σε εξοχικά φίλων για να τη βγάλουμε τζάμπα .. Αυτό κάνω εδώ και πολλά χρόνια .....