Goran Gavrančić
- trelogiatros
Όντως! Με εξαίρεση την μεταγραφή Ζαγοράκη που ήταν όμως ξεχωριστή περίπτωση με οφέλη σε πολλούς εξαγωνιστικούς τομείς, δεν έχει ξαναγίνει τέτοια μεταγραφή από την εποχή Μπάτμαν. Θέλω να τον δω να παίζει, βέβαια, αλλά βάσει των περγαμηνών του παίκτη τότε μιλάμε για τρελό ΜΠΑΜ! Σας προκαλώ να μου βρείτε καλύτερο σέντερ μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα!!!
Στον ΠΑΟΚ ο Goran Gavrancic
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου αμυντικού Goran Gavrancic για 6 μήνες με τη μορφή δανεισμού απο την Ντιναμό Κιέβου.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 3114060364
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου αμυντικού Goran Gavrancic για 6 μήνες με τη μορφή δανεισμού απο την Ντιναμό Κιέβου.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 3114060364
- trelogiatros
the_Briton έγραψε:P.S. gia na doume twra ton fernando pou exei 3is astakous mesa 8a magirepsi tpt kalo.....
-exw tin entupwsh oti an fername mamalaki proponiti twra i omada mas 8a itan mpoukia kai sunxorio!!!!
LOL LOL!!!

Μην είσαι κακός με τον Φερνάντο, μια πορτογαλέζικη παρομοίωση έκανε ο άνθρωπος!!!

Οι άλλοι 2 αστακοί ποιοι είναι?
Τι εννοείς απ το βιντεάκι? Το παλικάρι έχει προσόντα για κατέβασμα μπάλα κι έτσι?
PS. Αν δεις τους κανόνες του φόρουμ, υπάρχει ένα ματζαφλέρι που μετατρέπει αυτόματα τα greeklish σε ελληνικά στο:
http://speech.ilsp.gr/greeklish/
- trelogiatros
Νομίζω ότι δεν θα υπάρχει "σταθερή συνταγή"! Εγώ φυσιολοικά θα προτιμούσα Μελίσση με Γκάβρα δίπλα-δίπλα όπως λέει ο Τόλης, αλλά κρίνοντας από τις τελευταίες εμφανήσεις του Μελίσση ίσως να μην του έκανε κακό να μείνει για λίγο στον πάγκο. Εναλλακτικά φαντάζομαι ότι αφού δεν έχουμε καλό "κόφτη" (ο Μπαλάκας δεν τρώγεται με τίποτα) ίσως όντως πάει ο Μελίσσης πιο μπροστά και παίξουν Κνολ και Γκάβρα πίσω.
Νομίζω ότι εξαρτάται από το τι είδους παίκτης είναι ο σέρβος. Εγώ δεν τον έχω δει και πολύ, οπότε αυτό εσύ το ξες καλύτερα, Νίκο. Θέλω να πω, ο Κνολ είναι σέντερ-μπακ-γομάρι, αργός και δυνατός στον αέρα, ενώ ο Μελίσσης είναι πιο σβέλτη κατάσταση. Δεν ξέρω ποιος από τους 2 θα ήταν καλύτερος για να σταθεί δίπλα στον Γκόραν. Πάντως ο Μελίσσης ίσως βελτιωθεί κιόλας με την παρουσία ενός τόσο καλού και έμπειρου σέντερ-μπακ δίπλα του
Νομίζω ότι εξαρτάται από το τι είδους παίκτης είναι ο σέρβος. Εγώ δεν τον έχω δει και πολύ, οπότε αυτό εσύ το ξες καλύτερα, Νίκο. Θέλω να πω, ο Κνολ είναι σέντερ-μπακ-γομάρι, αργός και δυνατός στον αέρα, ενώ ο Μελίσσης είναι πιο σβέλτη κατάσταση. Δεν ξέρω ποιος από τους 2 θα ήταν καλύτερος για να σταθεί δίπλα στον Γκόραν. Πάντως ο Μελίσσης ίσως βελτιωθεί κιόλας με την παρουσία ενός τόσο καλού και έμπειρου σέντερ-μπακ δίπλα του
Θα παιξει ...
Και για τον ilief φυσικα συμφωνουμε απόλυτα!
Δείχνει να είναι πολύ παθιασμένος και τέτοιους παικταράδες χρειαζόμαστε να δίνουν την ώθηση για κάτι παραπάνω!!!
Δείχνει να είναι πολύ παθιασμένος και τέτοιους παικταράδες χρειαζόμαστε να δίνουν την ώθηση για κάτι παραπάνω!!!

- trelogiatros
Αδερφέ, απ' ότι κατάλαβα στην Ουκρανία έχουν λεφτά και τους αρέσει να τα ξοδεύουνε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αγορά του Καστίγιο από την Σαχτάρ για 15 εκατ. ευρώ. Καλό παιχτάκι (και μεγάλο αρχίδι) ο τύπος αλλά όχι για 15 μύρια, μην τρελαθούμε...
Αλλά παρόλα αυτά αν αυτό που λες αληθεύει και ο Γκόραν είχε τόσο βαρύ συμβόλαιο τότε το ποσό ακούγεται όντως υπερβολικό βάση όσων έχουμε δει. Αλλά δεν νομίζω ότι ο παίκτης είχε ακόμη τον χρόνο να μας δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Μια χαρά τον βλέπω μέχρι στιγμής αν εξαιρέσεις δύο επιπόλαια λάθη στο ματς με γαύρο. Απλά εξαιτίας της φήμης και του ονόματός του περιμένουμε το κάτι παραπάνω από αυτόν. Πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει
Αλλά παρόλα αυτά αν αυτό που λες αληθεύει και ο Γκόραν είχε τόσο βαρύ συμβόλαιο τότε το ποσό ακούγεται όντως υπερβολικό βάση όσων έχουμε δει. Αλλά δεν νομίζω ότι ο παίκτης είχε ακόμη τον χρόνο να μας δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Μια χαρά τον βλέπω μέχρι στιγμής αν εξαιρέσεις δύο επιπόλαια λάθη στο ματς με γαύρο. Απλά εξαιτίας της φήμης και του ονόματός του περιμένουμε το κάτι παραπάνω από αυτόν. Πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει
Η προσωπικη αποψη μου ειναι οτι ο Γκαβρασιτς δεν κανει παιδια...
Αν δεν ανεβασει την αποδοση του δεν πρεπει να συνεχισει και μετα το καλοκαίρι.
Παίρνει παρα πολλά λεφτά για την δουλεια που κανει και πιστευω οτι μπορει να βρεθει καλυτερος παικτης με τον ιδιο μισθο....
Μακαρι ομως να βγω λαθος και να με διαψευσει βγαζοντας ματια στα επομενα ματς,....

Αν δεν ανεβασει την αποδοση του δεν πρεπει να συνεχισει και μετα το καλοκαίρι.
Παίρνει παρα πολλά λεφτά για την δουλεια που κανει και πιστευω οτι μπορει να βρεθει καλυτερος παικτης με τον ιδιο μισθο....
Μακαρι ομως να βγω λαθος και να με διαψευσει βγαζοντας ματια στα επομενα ματς,....

- trelogiatros
Έλεος ρε παιδιά, το έχετε ισοπεδώσει το θέμα...
Σύμφωνοι, το παλικάρι έχει κάνει 2-3 χοντρά και επιπόλαια λάθη και δεν έχει δέσει ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα. Αλλά ξέρει μπάλα, είναι δυνατός, μαρκάρει καλά, και έχει καλή μακρινή πάσα.
Δεν λέω, μέχρι στιγμής δεν δικαιολογεί την φήμη του και το υψηλό κασέ του, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ ποιοτικό μπακ και έχει να προσφέρει πολλά μόλις στρώσει
Σύμφωνοι, το παλικάρι έχει κάνει 2-3 χοντρά και επιπόλαια λάθη και δεν έχει δέσει ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα. Αλλά ξέρει μπάλα, είναι δυνατός, μαρκάρει καλά, και έχει καλή μακρινή πάσα.
Δεν λέω, μέχρι στιγμής δεν δικαιολογεί την φήμη του και το υψηλό κασέ του, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ ποιοτικό μπακ και έχει να προσφέρει πολλά μόλις στρώσει