Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

"Oοο Ασπρόμαυρη είναι η ζωή, Ασπρόμαυρη και όλη η γη!&q

Δημοσίευση από thanasisp04 »

http://www.youtube.com/watch?v=YphB0tmTlxU

Λοιπόν ανοίγουμε μετά από συμφωνία και με τον απαράδεκτο αυτό το τόπικ για να μιλάμε ΜΟΝΟ για αυτό το σύνθημα και να ξεκινήσουμε να το μαθαίνουμε. Και ως σάιτ και ως όλοι μαζί σαν φίλοι και με τις άλλες ιστοσελίδες κτλ θα προσπαθήοσυμε να το κάνουμε να τραγουδιστεί στην Τούμπα . Ελπίζουμε και τα παιδιά των συνδέσμων να γουστάρουν και να βοηθήσουν κλτ!! Αντε παμε γερά! Το σύνθημα δεν έχει ακουστεί σε άλλο γήπεδο ελληνικό!!

Σύντομα και στο paokmania web radio και στην κεντρική μας σελίδα!

Σημαντικό ότι το σύνθημα αυτό πρέπει να πηγαίνει ΑΡΓΑ! όχι όπω το αλεο που το σακατέψαμε!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για εμένα, η συγκεκριμένη έκδοση του συνθήματος είναι η καλύτερη...

ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Γ@Μ@ΕΙ..
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Kareena4ever έγραψε:Κλειδωστε επιτελους οι αντμινς και οι μοντς τα τοπικ που πρεπει. Σε λιγο θα εχουμε περισσοτερα τοπικ για συνθηματα απο οσες αποδεσμευσεις θα εχει ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ φετος.

Μονο οταν γραφω εγω η κανενας Πλατωνας η κανενας Καννιβαλος πεφτουν κλειδαρειες βαριες και ασηκωτες, χαχαχα.

:)
Ο αλλος ανοιξε τοπικ με τιτλο
"τα τοπικ που κλειδωνονται" και μονο ιδιοκτητη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δεν τον εχουνε κανει.

:)

Καρίνα το άλλο είναι γενικά για συνθήματα. Αποφασίσαμε να ανοίξουμε νέο τόπικ για να μιλάμε εδώ μόνο για αυτό το σύνθημα.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Πες τα ρε Αδερφέ Kareena.....

ΚAΤΩ Η ΧΟΎΝΤΑ ΤΩΝ ADMINS!!!!!

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

tipota allo mono paok re

Δημοσίευση από dreamwarrior »

:) :? :twisted: :twisted: :P :evil: :evil: :x

oloi mazi na mathoume to synthima!!!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Platon έγραψε:Πες τα ρε Αδερφέ Kareena.....

ΚAΤΩ Η ΧΟΎΝΤΑ ΤΩΝ ADMINS!!!!!

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :)

Ρε παιδιά μπορούμε να μείνουμε στο θέμα μας και να μην το κα΄νουμε πουτάνα το τόπικ;;

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Ο απαράδεκτος έκανε ήδη την επαφή του με το paokworld και περιμένουμε να δούμε και από εκεί την αντίδραση των παιδιών και να προχωρήοσυμε αν είναι: Παραθέτω αυτά που έγραψε ο απαράδεκτος στα παιδιά εκεί:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν παιδιά έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα στον HOMOPAOKUS αλλά λογικά ακόμα δεν το έχει διαβάσει. Όπως ξέρετε είμαι ένα από τα παιδιά που μας ανήκει το paokmania.gr. Ένα παλικάρι έστειλε λοιπόν αυτό το λινκ στο φόρουμ (αρχικά με περισσότερους στίχους...)

<a href="http://www.youtube.com/v/YphB0tmTlxU" target="_blank">http://www.youtube.com/v/YphB0tmTlxU</a>

Οι περισσότεροι ήταν θετικοί και τους άρεσε το σύνθημα. Για να γίνει γνωστό όμως θα χρειαστεί και τα παιδιά από εδώ αν το βρίσκουν ωραίο το συνθηματάκι -και πιστεύουν ότι αξίζει να το κάνουμε- να το προωθήσουμε και να το μάθουμε όλοι.

Το σύνθημα απ' ότι μου είπαν είναι της Γκρέμιο το οποίο το πήραν οι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (δεν το έχω διασταυρώσει αλλά μάλλον έτσι θα είναι . το συγκερκιμένο βίντεο είναι 100% από την Ντιναμό)

Θα περιμένω απάντηση και από τα άλλα παιδιά του σάιτ αλλά και όλα τα μέλη που ενδιαφέρονται να μας πον την γνώμη τους και θα θέλαν να το προχωρήσουμε

Πιστευώ ότι όλοι μαζί, πρέπει να ξεκινήσουμε κάνοντας πράγματα ενωμένοι να προετοιμαστούμε για την νέα σεζόν. Όχι μόνο για τα συνθήματα αλλά και για την κερκίδα. Όπως πέρσι με τηις σημαίες και τις κορδέλες. Κάτι πιο δυνατό μπορούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι ΜΑΖΙ.

Αρχικά περιμένω την άποψη σας για το σύνθημα και τα άλλα στην συνέχεια! Έχω ήδη κάτι δυνατό για την κερκίδα υπόψιν μου όπως φαντάζομαι και εσείς.

(ΥΓ: Επειδή είδα πριν οτι γράφατε για τα συνθήματα από ξένους κτλ. Αυτό είναι αντικειμενικό θέμα και καλύτερα να μην μείνουμε σε αυτό γιατί θα κολλήσουμε με ανούσια πράγματα και δεν θα προχωρήοσυμε... Γιαυτό θα σας παρακαλούσα να γράφετε περισσότερο αυτοί που γουστάρετε και έχετε και κάποια πρόταση. Εκτός αν δουμε ότι οι περισσότεροι το βρίσκετε αηδία οπότε δεν το προχωράμε. Όπως επίσης και αν τα παιδιά εδώ του σάιτ δεν τους αρέσει, τότε σίγουρα θα είναι επίσης δύσκολο να μαθευτεί καθώς θα χρειαστεί η προσπάθεια όλων . Έτσι πιστεύω.)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Το συγκεκριμένο τόπικ έχει το σκοπό προώθησης του συνθήματος, οπότε καλά κάνει και υπάρχει και δεν βρίσκεται στο γενικό τόπικ των συνθημάτων.

Γιατί ρίχνεις χολή ρε τσάτσε; Κάνε τόπικ ότι γουστάρεις και κάνε χαβαλέ με Πλάτωνα και Κανίβαλο και θα εγγυηθώ προσωπικά της "ασφάλειάς" του.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Κατ'αρχήν το σύνθημα τα σπάει κανονικότατα.Για μένα είναι μακράν το καλύτερο από όλα.Να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα γνωστό.Πιστεύω θα αφήσει εποχή.1000 μπράβο στο τρελοπαοκι που το έβγαλε.
Και κατά δεύτερον αδερφέ Godfavour δεν είναι καθόλου δύσκολο.Αν το βάλεις και το ακούσεις και το τραγουδήσεις 2-3 φορές συγκεντρωμένος το μαθες κι όλας.Για τις φωτοτυπίες που λες,δεν χρειάζετε να γίνει πιο απλό για να τις εκτυπώσουμε και να τις μοιράσουμε.Ασε που πιστεύω μέχρι το πρώτο ματς έχουμε πολύ καιρό ακόμα και μέχρι τότε θα το χουν μάθει όλοι.Και όσο αναφορά το Αλεό Αλεό,που ήταν το προσκυνό προσκυνώ τον δικέφαλο αετό,άσχετα αν δεν έχει ακουστεί στην Τούμπα όλοι το ξέρουν αδερφέ.Οποιον και να ρωτήσεις όλοι το ξέρουν.Ασχετα που δεν το τραγουδάμε στον Ναό.
Και η δική μου πρόταση είναι να μείνει όπως είναι χωρίς να αλλαχθεί καμία λέξη.Είναι απλά μαμάτο.Τα σπάει απίστευτα.Και όσο γίνετε γρηγορότερα να μαθευτεί.
Αιντε ΠΑΟΚάρα τι έχει να γίνει την νέα χρονιάάάάάάάάάά....... :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Παιδια το συνθημα μπορει να ειναι γαματο αλλα θελει κοψιμο.ειναι πολυ μεγαλο για να τραγουδηθει απο ολο το γηπεδο.αν μεινει ετσι δεν μπορει να προχωρησει
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Να μαθουμε και κανα δυσκολο ρε σεις..
μαθαμε στα ευκολα συνθηματα..ας παρουν ολοι φωτοτυπιες για κανα δυο ματς...στα φιλικα προετοιμασιας της ομαδας να κανουμε κι εμεις την προετοιμασια μας...
Και αν ειναι αργο το τεμπο του ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας το τραγουδησουμε αργα και οχι σε ρυθμο techno οπως ολα τα αλλα...
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

fofanaserres έγραψε:δεν είναι καθόλου δύσκολο.Αν το βάλεις και το ακούσεις και το τραγουδήσεις 2-3 φορές συγκεντρωμένος το μαθες κι όλας.

lefis έγραψε:Παιδια το συνθημα μπορει να ειναι γαματο αλλα θελει κοψιμο.ειναι πολυ μεγαλο για να τραγουδηθει απο ολο το γηπεδο.αν μεινει ετσι δεν μπορει να προχωρησει

Αδερφέ δεν είναι καθόλου δύσκολο.Δεν χρειάζετε ούτε να κοπεί,ούτε να πειραχθεί.Δεν θα τραγουδάμε μονο μικρά συνθήματα.Καιρός είναι και για ένα μεγάλο.Και αν το δείς καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα δεν έιναι ούτε μεγάλο και καθόλου μα καθόλου δύσκολο.Είναι απλά γαμάτο
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Καθολου ασχημη ιδεα...Οσοι ξερουν απο μουσικη αν μπορεσουν να βγαλουν εναν νεο ρυθμο,ΠΑΟΚτσηδικο,τοτε το να βγουνε και στιχοι δεν ειναι δυσκολο...
big_Sam

Δημοσίευση από big_Sam »

Στην sportday σήμερα ανέφερε για το σύνθημα αυτο και οτι αρέσει Πολύ...Αντε γούστα θα βγούν
Άβαταρ μέλους
skin4

Δημοσίευση από skin4 »

Παιδια το συνθημα ειναι κορυφαιο και να προσεξουμε να μην χαθει οπως το αλεο αλεο που το καναμε σαν bitaki σε rave party...εγω παντως το εχω διαδωσει σε πολλους φιλους μου και τελικα ειναι ευκολο να μαθευτει..επιμενω ομωσ οτι δεν χρειαζεται ο μεσαιος στιχος ετσι ωστε να μαθευτει ακομα πιο ευκολα!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”