Ibrahima Bakayoko

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Ρε Yanko εσύ δεν ήσουν που έλεγες οτί και καλά ο Bakayoko και έτσι να πούμε, δηλαδή τι μας λες τώρα;; Ότι τι;; για πες... Δηλαδή εντάξει..εεε και μου λέει..και του είπα κ εγώ.. δηλαδή..για πες..
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑΣ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΓΚΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ 4-3-3. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΥΠΑΛΕΣ ΑΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Ο ΠΑΟΚ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ??? ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ. ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
serafeim

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

Δημοσίευση από serafeim »

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΘΑ ΧΑΛΝΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.....ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ....ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ????ΔΕ ΛΕΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΟΤΑΓΑΡΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.....ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΟΣ....ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

εε ε ε και αυτοι ειπαν οτι οχι οο οχι δε δε θελουμε να γινει το ματς ε και μετα ουτε κι εμεις ε ε θελαμε να γινει αλλα μετα αυτοι θελανε να γινει ε εμεις ομως δε θελαμε αλλα μετα ουτε κι εκεινοι ηθελαν ........

ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

steliospaoknikaia έγραψε:Ρε Yanko εσύ δεν ήσουν που έλεγες οτί και καλά ο Bakayoko και έτσι να πούμε, δηλαδή τι μας λες τώρα;; Ότι τι;; για πες... Δηλαδή εντάξει..εεε και μου λέει..και του είπα κ εγώ.. δηλαδή..για πες..

Εγώ ήμουν ρε και τον λέω ρε συ ξέρω γω τον Θανάση και άμα λάχει θα στα πω και στο τσατ να ούμε σούξουμούξου .. αλλά σε είπα και πριν ρε αδερφέ με 350 άτομα ξέρω γω το τσατ δεν ανοίγει να στα ρίξω ένα χεράκι κι εκεί να στανιάρεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Πέμ 19 Ιουν 2008, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

yianko kai egw 1-3 to eixa gamw to malaka ton postiga eleos
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Με βούλωσες...
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

Ρε μαγκες να πω την αποψη μου...

Είναι δυνατον ΕΜΕΙΣ να ξερουμε καλυτερα απο Ζαγορ-Ζηση-Σαντος?
Όπως και να χει κατι παραπανω ξερουν αυτοι ρε γαμωτο...
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Δε συμφωνουμε αλλα τεσπα...δεν ειναι της ωρας
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ρε τον F4eVeR828 ακούτε τι λέει; Χαχαχαχα
Ρε συ .. αυτοί κάναν τη δουλειά μας (οπαδοί που κρίνουν τα πάντα) μέχρι να παίξουν μπάλα σε μεγάλη ομάδα .. έκτοτε για 15 πόσα χρόνια παίζανε μπάλα και δεν ασχολούνταν με το άθλημα.
Εμείς όμως κρατούσαμε αεράμυνα και όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζαμε το έργο μας .. όπως καταλαβαίνεις λοιπόν είναι πολλά χρόνια πίσω σε σχέση με μας!

Άρα, είναι δυνατόν να ξέρει ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας αν κάνει ο Μπακαγιόκος ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ; Έλεος ..

Υγ: Στέλιο, κι εκεί που τον λέω να ούμε το Θανάση για το Μπακαγιόκο και ξέρω γω το καρφώνει ο Ποστιγκίδης και τότε γίνεται κόλαση! Κλάφτα σε λέω αδερφέ να πούμε χαμπάρι δεν πήρα τι παίχτηκε και έκλεισε κι ο Μπακαγιόκο μπερδεύτηκα ξέρω γω και είναι πεσμένο και το τσατ ρε φίλε και δε την παλεύω!
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Ε, Εντάξει μη μαλώνεται.

Εγώ στηρίζω ΘΕΡΜΑ όπως πάντα τον Santos,

ΤΏΡΑ όσον αφορά τον Bakayoko

ούτε κρύο ούτε ζέστη, καλύτερα που δεν φέραμε κανένα Παικταρά σε μικρότερη ηλικία

για να δωθούν ευκαιρίες και στον Αθανασιάδη.

Εκεί που προβληματίζομαι Φέτος είναι τα Back μας, τι θα γίνει με τα Back...

πέρσυ έβγαζε μάτια η αδυναμίας μας σ'αυτ'η τη θέση....

Επίσης, να επισυμάνω οτι περιμένω πως και πως τη νέα Σεζόν να δώ τον νέο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ SANTOS....

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

:?:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ »

ρε σει γιαννακη 102 ειναι, εμενα με ξεχασες
Antonakis

Δημοσίευση από Antonakis »

παιδια εγω πιστευω οτι ειναι λαθος κινηση τησ ΠΑΕ.Ειναι μεγαλος για αφρικανος....32.Και απο οσο θυμαμαι δν ηταν και το καλυτερο παιδι απο αποψη συμπεριφορας...Τελος παντων ολοι στο χορτο κρινονται javascript:emoticon(':evil:')
Άβαταρ μέλους
monte

Δημοσίευση από monte »

re cs min trelaineste. ontws den einai ayto pou perimename, alla to logiko einai oti i omada tha exei 4 epithetikous. kai me ti fygi tou lazarou, prepei na broyme allon enan. o opoios logika tha einai onoma. propantwn min trelaineste

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ο μπακαγιοκο δεν ειναι καθαροαιμος επιθετικος......!!!!!!!!!!!
αριστερος στους 3 μπροστα..!!αλλος ειναι ο φορ..!!εκτος αν θελετε να μην πουληθει ο χριστοδουλοπουλος και να τον κρατσουμε για βασικο..την ταλενταρα σας.αν δεν τον θελετε για βασικο τοτε κανετε μοκο αν πωληθει..με καταλαβατε?
ακουτε τα ραδια τρωτε κ μετα κραζετε..!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”