Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?

Άβαταρ μέλους
paok_re

Δημοσίευση από paok_re »

Ο Μήνος είναι περισσότερο ΠΑΟΚ και λιγότερο δημοσιογράφος στα ρεπορτάζ του.Ειναι λίγο λαμόγιο αλλα γι' αυτο τον γουστάρουμε.

Απο τους πιο έγκυρους και ψαγμένους θεωρώ τον Πετρωτό και απο τους πιο ορθα σκεπτόμενους ξεχωρίζω τον Κόλκα και τον Καμόρα.

Ο Βραζιλιάνος που και που τα παραλέει....
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

με ολο τον παπα που χουμε φαει απο τα μμε αυτο αποδυκνυεται................................
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

ρεπορταζ πετρωτος.απο αλλα θεματα,γιωργος συριγος με διαφορα!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

RAPTOPOULOS O FELOS
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΝΟΣ FOR EVER
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

APO DHMOSIOGRAFOUS MAKRAN O ZAGORAS DEN THA PO TPT OPOIOS TON AKOUEI XRONIA XEREI.APO PARAGOGOUS ENAS K MONADIKOS TSAKALOS O TERASTIOS PASXALHS KAMORAS MEGALO MAGAS K KALO GARDASI,OSO GIA TON BRAZILIANO MEGALOS GLYFTHS KOLKAS=STRABOSTOMIS ALLA KALOS TZORMPATZOGLOU=XAMILON TONOS K SOSTOS PETROULAKIS=SKOULIKI MEGALO KATA TA ALLA APARADEKTOS=KORYFH
YΓ:I EKDROMES DEN STAMATANE K TA MYALA MAS PANTA THA PONANE :) :) :) :?: :P

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Androutsos

Δημοσίευση από Androutsos »

αυτον που αντιπαθω περισσοτερο και μαλιστα του εχω στειλει και e-mail αλλα φυσικα δεν απαντησε ειναι ο Ζαγορας!στο e-mail που του εστειλα με επιχειρηματα παντα του εκανα σκληρη κριτικη,αλλα δεν ειχε το σθενος να μου στειλει μια απαντηση εστω και να μου ελεγε κατι για να με πεισει οτι κανω λαθος!ΤΙΠΟΤΑ!για 2 λογους τον αντιπαθω.Πρωτον για την προκλητικη και εξωφθαλμη στηριξη του στον καταστροφεα του μπασκετικου ΠΑΟΚ μας κυρ-τακη,και δευτερον-και αυτο δεν αφορα τον ΠΑΟΚ μας αλλα για εμενα δειχνει παρα πολλα για τον ανθρωπο αυτο-για την στηριξη του στον καταστροφεα του ποδοσφαιρικου Ηρακλη,του Σπανουδακη.Δεν ειναι απολυτο παιδια οτι ο απλος φιλαθλος εχει παντα δικιο,αλλα οταν σε τετοιο συντριπτικο ποσοστο δεν γουσταρει εναν παραγοντα δεν μπορει να κανει ολος αυτος ο κοσμος λαθος!Τι εννοω?ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ!Ο ΖΑΓΟΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ!Ο ΖΑΓΟΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ!Συμπτωση ρε παιδια?
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ.Ειμαι ακροατης και ακουω 10 ωρες τη μερα περιπου ραδιο .Το ραδιο ειναι το μονο μεσο που εχει μεινη απο ΜΜΕ και ειναι καλο για τον παοκ την ωρα που βαρδινοβγενοκοκαλομελισανιδιδες εχου 16 ΤV 19 RADIA 500 SAIT 20 EFHMERIDES που λιμενουν την ελλαδα και προπαγανδιζουν συνιθος τη νεολαια {πηγα να την πατησο και εγω } με εσοσε το ραδιο και μερικοι παραγογοι και οπαδοι γιατι στην εποχη μου δεν ειχαμε ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ γιατο το ραδιακι το γουσταρο με ενιμερονη οταν δεν ειμαι στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και γενικα με αρεσει να αφουγκραζομε τον κοσμο θεορω οτι υπαρχουν απο ολα μεσα στο μπακτσε .πιστευο λοιπον οτι τον πιο ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ ραδιο και εφημεριδα γιαμενα ειναι μια ΕΧΤΡΑΣΠΟΡΤ ΚΑΙ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μονο απο ονοματα τα γουσταρο σπορ και μακεδονια ΑΛΛΑακουω τα παντα και γουσταρο κολκα τελευταια με το κραξιμο στο σαντοσ ο κολκασ και οβραζιλιανος τεριαζανε οι αποψεισ τουσ αυτο με εκανε να ακουω τον καθε ενα ξεχοριστα ξεροντασ απο αυτον τη θα παρω και περιμονω να με δωσει επησεις τους ρεπορτερ του παοκ στα σπορ θεωρω οτι ειναι ισος γι μας η καλυτερη λυση και η πιο παοκτσιδικη φωνη και γουσταρω ετσι ρε γιατι πωσΝΑΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ,νικολαου {θεοσ} μηνου{κλασικος} ζαγορας {οτι ναναι}χυτασ{ξεμοραμενος }τσορμαρτσογλου {ανερχομενος}πετροτος {αξια} καστανησ{αγνοσ}μπουζοσ{λαικοσ}ραπτοπουλοσ{μαρμιτα}χιτασ {ελευθεροσ }..... εκφραζο πρωσοπικη γνομη και μπορει να κανω και λαθος αλλα ρε οπωσ και να το κανεις οι μεγαλες ομαδες θα εχουν παντα και θα πρεπει να εχουν ρεπορτ εκπομπεσ και στην τvκαι ρε φιλε πανελαδικα γιατι ητο ποκ με τη δυναμη τησ προπαγανδας ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΡΕ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ONLY PAOK
Androutsos

ρε φιλε με τα τεσσερα 4,απο συνταξη και σημεια στιξης εισαι αστερι βλεπω.τελος παντων,κανεις δεν ειναι τελειος.επισης κατι αλλο που ειπες και καραφλιασα.........ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ?ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ!Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!εμπεριστατωμενη κριτικη ομως και με επιχειρηματα,οχι οτι να ναι.εγω απο δημοσιογραφους εμπιστευομαι Πετρωτο για εναν λογο και μονο.ΟΤΑΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΜΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ,ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.Πριν ενα μηνα επισης ξερετε τι ειπε στο ραδιο?"σαν οπαδος δεν τον πιστευω τον σαντος,αλλα σαν ρεπορτερ ΠΑΟΚ θα τον κρινω βασει αποτελεσματων και αντικειμενικα".ΠΟΙΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ,ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ?Ολοι οι αλλοι που περυσι δεν μιλουσαν και ουτε καν εκαναν κριτικη στον Σαντος,αν τυχον φυγει και απολυθει,θα ειναι οι πρωτοι που ΞΑΦΝΙΚΑ θα θυμηθουν να ξεσκισουν τον Σαντος.Τωρα που ειναι ο προπονητης τον γλειφουν για να τα εχουν καλα μαζι του και μηδενικη κριτικη.Οταν φυγει ομως,σκισιμο.............Εγω για αυτο παω Πετρωτο,γιατι κανει κριτικη στον Σαντος τωρα,οποτε χρειαζεται βεβαια,παρολο που ξερει οτι δεν του κανει καλο σαν ρεπορτερ ΠΑΟΚ αφου λογικα ο Σαντος μαθαινει ποιοι τον κριτικαρουν και ποιοι τον γλειφουν.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Να σου κανω μια ερωτηση : Γιατι οποιος δημοσιογραφος η μη δεν ασκει κριτικη στον σαντος πρεπει απαραιτητα να γλυφει τον Ζαγορακη?Δηλαδη ανθρωποι που να πιστεουν στον προπονητη σαντος απαγορευται να υπαρχουν??Εγω δλδ ειμαι γλυφτης στου προεδρου??
Androutsos

εσυ ρε φιλε εισαι αγνος οπαδος του ΠΑΟΚ και πιστευεις τον Σαντος.οι αλλοι ειναι δημοσιογραφοι και τον πιστευουν τον Σαντος ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.καταλαβαινεις την διαφορα?να στο πω αλλιως?ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.εσυ,αν φυγει ο Σαντος,επειδη τον πιστευες σαν οπαδος του ΠΑΟΚ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΑ ΑΛΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ,ΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ!ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 29,ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ..........ΜΠΕΝΓΣΤΟΝ,ΑΓΓΕΛΟ,ΜΠΛΑΧΙΝ,ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ,ΦΡΙΝΚΓΕΡ(ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΒΕΒΑΙΑ),ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ,ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ,ΠΑΡΑΣΧΟ,ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.Το παρελθον τους ειναι γνωστο!
Π.Σ Να σου πω ενα παραδειγμα που ακουσα με τα αυτια μου οταν ειχαμε Καραγεωργιου προπονητη.Παιρνει ενας ακροατης στον Κολκα και του λεει οτι δεν του αρεσει το συστημα που παιζουμε στα φιλικα,4-2-3-1,και με τον Σαλπιγγιδη μονο του μπροστα.Ξερεις τι του απαντησε ο Κολκας?"Το ιδιο συστημα ρε φιλε παιζει και η Τσελσι"...............ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ?Και οταν απολυθηκε ο Καραγεωργιου,ελεγε οτι ο ΠΑΟΚ επρεπε να παιζει με 2 φορ γιατι ο Σαλπιγγιδης ηταν πολυ απομονωμενος!Ασε καλυτερα!
maevious

Δημοσίευση από maevious »

Γενικα πιστεύω οτι το επίπεδο των περισσοτέρων δημοσιογράφων εδω στην Θεσσαλονική είναι χαμηλό και σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος που θα περιμένεις να ακούσεις την γνώμη του. Θεωρώ απαράδεκτο για τον ΠΑΟΚ να θεωρείται βασικός δημοσιογράφος ο Μίνος που δεν μπορεί να συντάξει μια πρόταση σωστα και επαναλαμβάνει συνεχως τις ίδιες λέξεις. Έχουν μείνει στην ιστορία τα κυνηγητά του στους διαιτητές για να παραδεχτούν οτι αδίκησαν αλλα και ευνόησαν τον ΠΑΟΚ σε πολλές περιπτώσεις. Μπορει να είναι ΠΑΟΚτσακι αλλα δεν μου λέει κατι αυτο, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Θεωρώ έγκυρους δημοσιογράφους τους Καραμητρούση, Τσομπατζογλου και Βοιτσιδη και συχνα ο Στέλλας γράφει ενδιαφέροντα αρθρα και λέει πράγματα που δεν θα ακούσεις απο κάποιον άλλο.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

κοιταξε και εγω ηλικιακα κοντα σου ειμαι (λιγο ποιο μεγαλος) και ολες αυτες τις γυριστες τις εχω περασει.οσον αφορα τον κολκα επειδη τον ακουω χρονια τωρα εχει εξηγησει το τροπο με τον οποιο λειτουργει.ειμαι σιγουρος οτι το παραδειγμα που αναφερεις ισχυει γιατι ετσι ειναι ο τροπος που σκεφτεται.παραδειγμα ο βραζιλιανος που δεν ειναι δημοσιογραφος αλλα λειτουργει περιπου με τον ιδιο τροπο.τεσπα εγω υπερασπιστης κανενος δεν θα γινω απλα λεω την αποψη μου.οσον αφορα του δημοσιογραφους προσπαθω να τους ακουω ολους και πετρουλακη και ζαγορα και γρηγοριαδη και αυτους που καλυπτουν το ρεπορταζ για να εχω σφαιρικη αποψη. και πιστευω πως ο τσορμπατζογλουο κολκας και ο πετρωτος με καλυπτουν στα του ΠΑΟΚ.

Απο τις αποψεις σου παντως πιστευω οτι ειμαστε κοντα οσον αφορα τα ραδιοφωνα εφημεριδες κλπ
Απο ολους ομως ξεχωριζω τον Νικολαου....ειναι απιστευτος
Marco

Δημοσίευση από Marco »

Βραζιλιανοs Παοκι Αρρωστοοοο
Androutsos

καλα φιλαρακι εσυ διαβαζε τον μακεδονομαχο Πετρουλακη ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΜΟΝΟ ΓΛΥΨΙΜΟ!αν θελεις μεγαλε χαιδεμα στα αυτακια,συνεχισε να διαβαζεις αυτους που θελεις και να ακους οτι θες...................εγω θελω να ακουω και καποιον να κανει κριτικη στην διοικηση μου,γιατι μονο οι νεκροι δεν κανουν λαθη!και οταν κανει η διοικηση μου λαθη,θελω καποιον που να τα επισημαινει.ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΑΝΤΑΖΗ Η΄ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ!Οσο για τον Σαντος,με ειδες εμενα να λεω μεχρι στιγμης τιποτα για τον Σαντος?Δεν τον πιστευω,αλλα απο την στιγμη που ειναι ο προπονητης μου θα του δωσω χρονο για να ετοιμασει την ομαδα!Να ξερεις κατι ομως φιλε.Αυτοι που τωρα αβανταρουν τον Σαντος,σε περιπτωση που αποτυχει-ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ-θα ειναι οι πρωτοι που θα τον σκισουν!Ετσι εχει δειξει η ιστορια του ΠΑΟΚ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”