Λοιπόν συμφωνώ με τον Μανόλη4, φέτος για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια βλέπω μια προσπάθεια απο την διοίκηση που δείχνει οτι έχουν πλάνο, δηλαδή κινήσεις απο νωρίς και μυστικότητα, οχι όπως παλιά που γινόμασταν ρεζίλι με τα ονόματα που ανακοινώναμε και μετα καταλήγαμε να ψωνίζουμε παλτά απο τα καλάθια του Αυγούστου ενώ η ομάδα ήταν ήδη για προετοιμασία.
Επίσης όπως είπαν και άλλοι σε αυτό το thread, προτιμώ έναν 30χρονο που έχει βάλει 18 γκόλ σε ένα χρόνο στη Β εθνική και κοστίζει λίγα παρά ένα παλτό που έχει βάλει 18 γκόλ σε όλη την καριέρα του στην Ολλανδία (μετριότατο πρωτάθλημα) και θα μου κοστίσει και ο κούκος αηδόνι. Ακόμα και ο Σαιτιώτης μου κάνει απο τον Σάλμον, Ο ανθρωπος έπαιζε μπαλάρα στην Κασσάνδρα αλλά και με τα Γιάννενα (και είναι και Παοκτσής βαμμένος)
Άντε μακάρι να δούμε πάλι έναν μεγάλο ΠΑΟΚ και αδέλφια να μην αρκούμαστε σε δευτερο-τριτο θέσεις ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξανακατακτήση την κορυφή και θέλω να πιστεύω οτι μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια με συνέχεια αυτής της προσπάθειας θα γίνει και αυτό. Πάντως μαζεύουμε σιγά σιγά όλα τα ταλέντα που ξεχώρισαν στο EURO2000 conseisao και τώρα gerard.