Ηλίας Αναστασάκος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gmayo

Δημοσίευση από gmayo »

Πρώτο μου ποστ, άντε και καλή αρχή.

Λοιπόν συμφωνώ με τον Μανόλη4, φέτος για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια βλέπω μια προσπάθεια απο την διοίκηση που δείχνει οτι έχουν πλάνο, δηλαδή κινήσεις απο νωρίς και μυστικότητα, οχι όπως παλιά που γινόμασταν ρεζίλι με τα ονόματα που ανακοινώναμε και μετα καταλήγαμε να ψωνίζουμε παλτά απο τα καλάθια του Αυγούστου ενώ η ομάδα ήταν ήδη για προετοιμασία.

Επίσης όπως είπαν και άλλοι σε αυτό το thread, προτιμώ έναν 30χρονο που έχει βάλει 18 γκόλ σε ένα χρόνο στη Β εθνική και κοστίζει λίγα παρά ένα παλτό που έχει βάλει 18 γκόλ σε όλη την καριέρα του στην Ολλανδία (μετριότατο πρωτάθλημα) και θα μου κοστίσει και ο κούκος αηδόνι. Ακόμα και ο Σαιτιώτης μου κάνει απο τον Σάλμον, Ο ανθρωπος έπαιζε μπαλάρα στην Κασσάνδρα αλλά και με τα Γιάννενα (και είναι και Παοκτσής βαμμένος)

Άντε μακάρι να δούμε πάλι έναν μεγάλο ΠΑΟΚ και αδέλφια να μην αρκούμαστε σε δευτερο-τριτο θέσεις ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξανακατακτήση την κορυφή και θέλω να πιστεύω οτι μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια με συνέχεια αυτής της προσπάθειας θα γίνει και αυτό. Πάντως μαζεύουμε σιγά σιγά όλα τα ταλέντα που ξεχώρισαν στο EURO2000 conseisao και τώρα gerard.

:!:
Άβαταρ μέλους
chris8

Δημοσίευση από chris8 »

Καλωσήρθε το παλικάρι και μακάρι με την στήριξη μας να κάνει καλή χρονιά και να μην τον διώχνουμε πάλι το καλοκαίρι πριν λήξει το συμβολαιό του!

Βλέπω ελάχιστα Β'εθνική και έτσι δεν έχς άποψη για την αξία του,αλλά τα στατιστικά του λένε πολλά για μένα!

Καλά ρε είστε καλά???Δηλαδή τι μεταγγραφές θέλετε????Μου φαίνεται ότι ξέχναμε πολύ εύλολα σε τι οικονομική κάτασταση βρισκόμαστε!Χίλιες φορές να απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που μπορούμε και να ξαναπαρουσιάσουμε την ίδια μετριότητα παρά να μην ξέρουμε πάλι τι χρωστάμε!!!Είπαμε θα πάρουμε έναν πολύ καλό φορ (500.000€) και αν φύγει ένας εκ των Ίλιεφ,Λάζαρου θα πάρουμε και έναν ακόμα λίγο καλύτερο από τον Αναστασάκο!Έτσι νομίζω οτι έχουν τα πράγματα!Και να είστε σίγουροι ότι αν ο Κλάους αξίζει θα του δοθούν οι απαράιτητες ευκαιρείες!

Υ.Γ:Και χέστηκα για την ηλικία του!Αν στέλνει την μπάλα στο πλεκτό τι με ενδιαφέρει!

:twisted:
Άβαταρ μέλους
chris8

Δημοσίευση από chris8 »

Καλωσήρθες φίλε μου gmayo!

:twisted:
REBEL_PAOK_4

Δημοσίευση από REBEL_PAOK_4 »

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ

ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ:
1)ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ!!!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΣ Η ΤΕΤΑΡΤΟΣ....
2)ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ(80.000 EURO) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ... Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΑΙΡΝΕ...
3)ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΠΑΠΑΔΕΣ".....
4)ΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΟΥΝΖΑ,ΤΟΝ ΣΑΛΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΡΓΚΕΛΕ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ....

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΕΡΓΙΟΣ »

λοιπον μαγκες ακουστε με για αναστασακο οσοι λετε οτι ειναι παλτο και τετοια: ειμαι απο κομοτηνη και ο πανθρακικος επαιξε με θρασυβουλο. ενω το ματς ηταν 1-2 υπερ θρασυβουλου μπηκε στο 89 και στο 93 δημιοθργησε γκολ. αν τον παρακολουθησετε σε ολα τα ματς ποθ επαιξε θα δειτε πως το παλικαρι το κατεχι το τοπι.απο το πουθενα ο ανθρωπος δημιοθργει ευκαιριεσς. για τον παοκ θα ηταν καλος νομιζω για δευτερη λυση.εξαλλοθ σε ενα πρωταθλημα οποθ οι περισσοτερες ομαδεσ εχοθν 7 παιχτες αμυνα ηταν βασικος.στην τελικη αφηστε τον βρυζα και το ζαγορ κατι ξερουν.γει σας μαγκες
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Irontear4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Irontear4 »

Να καλωορίσω κι εγώ με την σειρά μου τον Αναστασάκο στην ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ οικογένια μας!
Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτίσεις μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας όπως είναι ο ΠΑΟΚ,αλλά του εύχομαι να είναι δυνατός κι εργατικός ουτως ώστε να καταφέρει να κερδίσει τους αντιπάλους αμυντικούς αλλά και την δικιά μας αγάπη που ως γνωστόν την προσφέρουμε απλόχερα σε όποιον τιμά με την εργατικότητά του την ιδέα,το σύμβολο και την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ μας!
Καλώς ήρθες Ηλία Αναστασάκο!
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

Αναστασάκος: «Είμαι περήφανος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Αναστασάκος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νέα σελίδα της καριέρας του. Ποιο συγκεκριμένα τόνισε: «Ήμουν με τον πρόεδρο συμπαίκτες στην ΑΕΚ. Πριν μία εβδομάδα που έγινε η πρόταση και στην συνέχεια έγινε αυτό που έγινε σήμερα. Πίστευα στον εαυτό μου, έκανα μια καλή χρονιά και πίστευα ότι θα υπάρξει μία ομάδα από την Σούπερ Λίγκα που θα ενδιαφερθεί για μένα. Ήταν ο ΠΑΟΚ που είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και δεν το συζήτησα με καμία άλλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περίμενα μόνο τον ΠΑΟΚ. Έχω παίξει στην Τούμπα με την Καλαμάτα. Είναι συγκλονιστική εμπειρία να παίζεις εκεί. Μίλησα με τον πρόεδρο και μου είπε να μην ανησυχώ και ότι όλα θα πάνε καλά. Η ωριμότητα και η ηλικία αυτή που βρίσκομαι είναι σημαντικά στοιχεία για μένα. Είμαι περήφανος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ και θέλω να κάνω και τους οπαδούς μας περήφανους με την παρουσία μου στο γήπεδο».

ELA RE PAIXTOURA PRWTO SCORER KAI STHN A' SE THELW!!!ANTE PAOKARA!!!!!! :? :) :? :)
Άβαταρ μέλους
god4

Δημοσίευση από god4 »

παιχταρρρρρααααα μου....
βήτα εθνικουχε μου.....
ελπίζω να μην τον χρειαστεί ο φερναντο....
ας είναι καλά οι βασικοί να βάζουν τα γκολακια...
γιασεμακη είσαι σπίτι? γιατί σε παίρνω και μιλάει...

:!:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Χαλαροστε ρε το παιδη θα παιξει μπαλαρα στην ΠΑΟΚαρα μας.
Ειναι παιχτουρα τον στιριζουμε οπος ολους τους παιχτες και τον προπονιτη μας.
ΤΕΛΟΣ.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΝΙ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ.
nalp9

Δημοσίευση από nalp9 »

Mia xara einai...eidame kai apo kati 20rides....den paei na einai kai 40 xronwn....an vazei goal xesthka...ftanoun pia ta talenta ston paok...mpouxthsame.. as erthoun paixtes pou tha prosferoun. Kai ftanei pia h grinia...

PAOK eiste re...kai o paok einai perhfaneia kai oxi grinia..
Ntou sta diarkeias

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
mrl g4

Δημοσίευση από mrl g4 »

αντε να τον δουμε ....για 80 χιλ που θα παιρνει καλος ειναι

ολοι διαρκειας και μετοχες σε μπαλλα μπασκετ :D
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτί θα παίξει χιλίες φορές καλύτερα από τον ΝοτιοΑφρικανό μέγα σκόρερ Σάλμον...ΧΤΙΚΙΟ!!

Καλώς ήρθες και καλή σταδιοδρομία Λιάκο!
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Καλή πορεία να έχεις παλήκαρε με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Καλώς μας ήρθε και πολλές, μεγάλες, αξέχαστες στιγμές να ζήσουμε μαζί του...

Aντε Αναστασάκο τιμά τη πιο ιερή και θρυλική φανέλα που υπάρχει στον κόσμο και κανε μας περήφανους!!! Π.Α.Ο.Κ είσαι τώρα πια... Μη μασάς!!!!
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

ο Aναστασακος για μενα ηταν η ιδανικη περιπτωση αναπληρωματικου επιθετικου ή και για ματς κυπελλου.αν αποδειξει οτι αξιζει περισσοτερα,μακαρι να τον δουμε πρώτο σκόρερ και στη super league! :x
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”